yamkr 08.03.04, 18:19 www.kulty.info/ zajrzyjcie, obejrzcie i podzielcie się opiniami:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiffany79 Re: Ciekawostka 21.03.04, 17:59 W internecie jest duzo róznych stron, mniej lub bardziej zadziwiających.Ta mnie po prostu zszokowała! Nie tylko mnie, ale także, wg artykułów z tej strony, moją sekciarską rodzinę. Nie dziwie się, że nikt sie nie chce podzielić opiniami... Odpowiedz Link Zgłoś
helidor Re: Ciekawostka 21.03.04, 20:05 W jednym worku razem z sektami i satanizmem, znalazły sie też: akupuntura, biorezonans, biotytmy, gry RPG i fantazy, Harry Potter, leki hoemopatyczne, muzyka rockowa i techno (m.in. Beatlesi), wyszukiwanie wody różdżką, radiestezja, sztuki walki oparte o filozofię wschodu, zainteresowanie zjawiskiem UFO. No cóż, ciekawa strona :) Odpowiedz Link Zgłoś
karimar Re: Ciekawostka 31.03.04, 15:07 Super strona. Cieszę się, że się o niej dowiedziałam od Ciebie :) Są tam kompetentne informacje, sama prawda i właściwy podział. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Ciekawostka 02.04.04, 12:10 Karolino, jeśli jakikolwiek "Prof. dr hab. med." w polemice z czyimś stanowiskiem (nieważne, czyim) używa terminologii jak niżej, to jego tekst nie jest tekstem naukowym, a jedynie emocjonalnymi wynurzeniami. Jako takie, można je sobie oczywiście poczytać - to rodzaj zabawnego bloga :) Cytuję: - postmodernizm dla przygłupów - bezsensowny kult natury i wiele innych teorii rodem ze szpitala psychiatrycznego - To cofnięcie się w rozwoju nazwano, o ironio, Nową Erą. - brednie, oszustwa, majaczenie - młodzież daje się ogłupić hasłami o powszechnym pokoju, harmonii i miłości - bełkot nauczycieli holizmu :) Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
karimar Re: Ciekawostka 02.04.04, 12:50 Pani Ewo, teksty naukowe w działce np. numerologia, na dzień dzisiejszy nie mają racji bytu. Pozostaje mądrze wyciągać wnioski z historii, dzielić się swoim świadectwem i wiedzą. Forma, jaką Pani zacytowała, jest zapewne właściwa dla jej odbiorców, przyznam, że mi też nie odpowiada. Jednak merytorycznie w pełni Profesora popieram. BTW, widząc jak ludzie pakują się w tarapaty, trudno pozostać obojętnym. Pozdrawiam. Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś