Gość: warta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.10, 09:41 Czy ktos wróżył u tej Pani i ma jakieś spostrzeżenia na temat tej Pani i sposobu przekazywania informacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosć Re: Wrózka Poznań Pasaż Rondo IP: *.icpnet.pl 03.09.10, 00:19 Byłam dziś - mówi szybko i chyba trochę chaotycznie. ale w paru miejscach mnie zaskoczyła. naprawdę nie wiem jednak.... w sumie jeśli to co mi powiedziała sprawdzi się - nie będzie fajnie - ale to ma być za parę lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warta Re: Wrózka Poznań Pasaż Rondo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.10, 09:16 Dzięki wielkie za informację. Ja byłam u tej Pani i tez właśnie takie mam wrażenie, że jest dosyć haotyczna. Tez mnie zaskoczyła w paru miejscach, jednakże ja zastanawiam się czy to nie jest wiedza, któą można posiąść znając numerologię gdyż datę ur. i imię dostała na parę ładnych godzin przed wróżeniem. Mnie tez przewidziała parę niemiłych zdarzeń i też mówiła że za parę lat. Nawet określiła mniej więcej kiedy dane zdarzenie nastapi. Jak by tak mozna to by juz w totolotka wygrała. Dostałam od niej wizytówkę również i "wtedy będzie taniej". Poczekamy zobaczymy, natomiast ja mam mieszane uczucia. A mówiła coś o karcie losu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japineksaaaa Re: Wrózka Poznań Pasaż Rondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 01:58 nie lubie takich rakingów bo potem nawet jak pisze zadowolona osoba to zaraz ktos ze to sama wrózka to nie jest wiaryygodne Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Wrózka Poznań Pasaż Rondo 05.03.23, 03:17 Trzeba uwzględnić różne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Wrózka Poznań Pasaż Rondo 25.04.23, 12:32 Raz tak a raz inaczej Odpowiedz Link Zgłoś