Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 19:16 czy był ktos u wrozki z sosnowca ktora wrozy ze zwykłych kart i takze ze zdjecia? podobno wszystko co mowi sie sprawdza, czy ma ktos moze jakies namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greg1982fr Re: wrozka z sosnowca 05.05.11, 00:57 Moje miasto ;) Jest jedna o której wiem, przyjmuje w centrum, na ulicy Warszawskiej. Miałem kiedyś ochotę pójść i zobaczyć co sama potrafi, ale dałem sobie siana. Co do opinii - słyszałem różne, a nie mam w zwyczaju niesprawdzonych plotek powtarzać. Gabinet od lat w tym samym miejscu. Obok chińskiego centrum odzieżowego. ----------------------------------------- www.szamanizm.com.pl mail: greg1982fr@o2.pl X R M X Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: wrozka z sosnowca 05.05.11, 11:10 Dobrze że dałeś sobie siana, ponoć nie chodzi się do wróżek żeby jest sprawdzać ;-) Z tamtych okolic to obok zamku jest strasza pani, wrózka z Będzina. Podobno wszystko się sprawdza. Poszedł mój znajomy i nic jej nie powiedział, ani słowa. A ona mu od razu że on ma dwóch braci, jeden starszy, drugi młodzy i że starszy ukradł mu złoto. greg1982fr napisał: > Moje miasto ;) > Jest jedna o której wiem, przyjmuje w centrum, na ulicy Warszawskiej. Miałem ki > edyś ochotę pójść i zobaczyć co sama potrafi, ale dałem sobie siana. > Co do opinii - słyszałem różne, a nie mam w zwyczaju niesprawdzonych plotek pow > tarzać. > Gabinet od lat w tym samym miejscu. Obok chińskiego centrum odzieżowego. > > ----------------------------------------- > www.szamanizm.com.pl > mail: greg1982fr@o2.pl > X R M X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: wrozka z sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 11:21 Witam!Mam pytanie:czy znajomy był niedawno u tej pani?Na ile ocenia sprawdzalność? Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: wrozka z sosnowca 08.05.11, 11:31 Teraz niedawno, przed świętami. Sprawdzalność jak napisałam. Ta pani nawet nie zapytała po co przyszedł, znajomy nic jej nie powiedział. Rozłożyła karty. Powiedziała że ma on dwóch braci i wskazała który ukradł mu złoto, co było zgodne z prawdą. > Witam!Mam pytanie:czy znajomy był niedawno u tej pani?Na ile ocenia sprawdzalno > ść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: wrozka z sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 14:46 Dziękuję za odpowiedź.Ja tez u niej byłam.Część wróżby się sprawdziła, inne jeszcze nie.Dlatego pytalam o sprawdzalność bo sama nie wiem co o tym myślec.Podobni ta pani słynie z tego, że podaje fakty, ale nie umie dokładnie określić czasu kiedy to się ma stać. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia1971 Re: wrozka z sosnowca 08.05.11, 14:56 Witam serdecznie. Czy może ktoś napisać ile bierze pieniędzy za wróżbę Pani z Sosnowca.Bardzo dziękuję za informację-pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: wrozka z sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 19:35 Akurat tu rozmawialismy o Pani z Będzina.Wizyta u niej to koszt 10 ZL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrozka z sosnowca IP: *.leon.com.pl 24.07.12, 13:37 A możesz podać namiary gdzie ta Pani przyjmuje (dokładny adres lub tel. żeby się umówić) Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrozka z sosnowca IP: *.leon.com.pl 24.07.12, 13:38 chodzi mi o tę Panią z Będzina koło zamku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: wrozka z sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 15:24 podbijam watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: wrozka z sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 20:21 A co chciałabyś wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc czy to ona /? IP: *.dynamic.mm.pl 21.06.11, 21:59 www.dogomania.pl/threads/180181-Szczeniaki-prze%C5%BCy%C5%82y-DRAMAT!-OFIARY-WR%C3%93%C5%BBKI-Z-B%C4%98DZINA!-gt-KOSMETYKI-DO-01.03.10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wrozka z sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 12:51 czy ktos był u tej Pani w sosnowcu? też slyszalam ze wrozy tylko ze zwykłych kart i ze zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annamaria Re: wrozka z sosnowca IP: *.e-wro.net.pl 24.07.12, 20:22 nie znam Odpowiedz Link Zgłoś