bulawy 29.07.11, 12:45 Szukam numerologa sprawdzonego z Warszawy i okolic,czy ktoś może mi kogoś polecić.Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesscudowna Re: szukam numerologa 24.08.11, 19:26 i co znalazł się numerolog bo też szukam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szukam numerologa IP: *.opera-mini.net 11.09.11, 17:26 Tarocistka- numerolog Danuta z ezotv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tami Re: szukam numerologa IP: *.kalisz.mm.pl 11.09.11, 17:43 Korzystałam z numerologa ale drogą internetową. Ta Pani mieszka w Bydgoszczy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szukam numerologa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.11, 20:22 daj spokoj z ta tarocistka danuta to jest oszustka pierwsza klasa bzdury opowiada i nie ma pojecia o wrozeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: szukam numerologa IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.11, 16:44 polecam jarka bondze,sprawdzony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an. do Tami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 20:45 Tami, a kiedy korzystalaś z numerologii p. Iwony? To była pełna analiza? Mozesz cos o tym napisać? Polecasz w jakim sensie? Ja czekam, podobno jakies 4 tygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tami Re: do Tami IP: *.kalisz.mm.pl 12.09.11, 22:56 Witam Ja korzystałam i korzystam z porad Pana Janusza. Ma forum numerologia gazeta pl. Bardzo długo dyskutowaliśmy na tematy , które Cię interesują....Gościu wydał mnie się bardzo wiarygodny.Poprosiłam o adres i nie żałuję..Bardzo dużo zyskałam...Na forum numerologia logujlę się jako Porucznikowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laura988 Re: do Tami 23.04.12, 20:06 równiez polecam forum Pana Janusza i jego samego, analizy ma bardzo trafne, a forum prowadzi społecznie i wspiera ludzi za darmo, co w dzisiejszych czasach to rzecz raczej niespotykana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośtam szukam numerologa okolice Gliwic, śląskie IP: *.95.93.156.gl.digi.pl 23.04.12, 14:06 Witam, pilnie poszukuję uczciwego numerologa, nie - wróża, który zastosuje numerologię naprawczą dot: firmy w kłopotach finansowych. Niestety przespałam mozliwość wcześniejszego właściwego "ustawienia" portretu numerologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróżka Re: szukam numerologa IP: *.home.aster.pl 20.06.12, 22:55 Prośba o kontakt do numerologa pewnie już się przeterminowała, ale wtrącę swoje trzy grosze. Pewnie nie jedna osoba zadaje sobie to pyt. Specjalistę tylko w numerologii trudno znaleźć, ale warto szukać. Jeśli ważna dla kogoś analiza numerologiczna, to namawiam żeby skontaktować się z numerologiem! Koknretnie z numerologiem! Od kuchni wygląda to tak, że wróżka wróżąca z kart wspomagająca się numerologią, stosuje ją po to żeby więcej powiedzieć i ewentualnie zatuszować braki wróżby karcianej. Soczyste wykłady niektórych wróżek, tarocistek to według mnie poza. Jeśli chodzi strikte numerologów, to na pewno Pani Brzoza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: szukam numerologa IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 22:24 Co za bzdura! Pani Brzoza to żadna specjalistka, mistrzyni sklejania, lepienia wywodów innych numerologów. Przejrzałam kilka jej pozycji, i to wszystko KOMERCJA powielona od prekursorów polskiej i zagranicznej numerologii na zasadzie "zarobić". Zresztą dla laików: przeczytajcie podstawy Nataszy Czermińskiej i Gladys Lobos-co do Was przemówi, taką drogę dalej obierzecie. Polecam Panią Iwonę Łukowską z Bydgoszczy. Odmieniła moje życie.Jestem po transformacji już 8 miesięcy i było warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szukam numerologa IP: *.play-internet.pl 12.07.12, 10:19 jakieś dwa lata temu byłam u niesamowitej numerolożki.... nie mam już do niej namiarów, zapomniałam jak ma na imię, a chciałabym ją odnaleźć.... Jedyne co pamiętam, to że mieszkała w małej miejscowości pod Bydgoszczą - wyjazd krajową 10, za Pawłówkiem, Ślesinem..... skręcało się w lewo z głównej trasy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: szukam numerologa IP: *.122.240.150.dyn.user.ono.com 13.07.12, 22:46 i co ? przypomniałeś sobie może już jakieś blizsze dane tej numerolożki? też poszukuje kogoś takiego dd Odpowiedz Link Zgłoś
dar124 Re: szukam numerologa 13.07.12, 22:48 a może pamiętasz chociaż nazwę tej miejscowości ? czy mogłabyś napisac jakie miałąś z nią doświadczenie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
darka242wp.pl Re: szukam numerologa 28.12.15, 19:16 Witam. Jeśli aktualne jestem numerologiem. Pozdrawiam, Daria Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kamyk11 Re: szukam numerologa 08.09.22, 16:11 Znam dobrego ale tylko osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: szukam numerologa 04.03.23, 22:20 Sporo jest dotyczących tego rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś