Dodaj do ulubionych

do klientek Dziadzia Zajcew

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 12:31
czy po czasie, powiedzmy - po roku mozecie cos powiedzieć o spełnianiu się wróżby?
Wiem, ze zaraz odezwą się "szczekające forumowe pieski" a mi zależy naprawdę na spokojnej, nie agresywnej opinii.
Dziadzia ma to do siebie, ze jest przede wszystkim ciepla i miła - takie jest moje wrażenie po kontakcie z Nią, więc w ocenie prosilabym o zachowanie tego kulturalnego i miłego stylu.
Mnie poratowała emocjonalnie bardzo fajną wróżbą, nie zalamałam się wówczas, choc byłam bliska i dzis, dzięki Dziadzi inaczej patrzę na rzeczywistosc, wiec bez względu na to, czy wróżba się spełni czy nie i tak darzę ją ciepłym uczuciem. Lecz tak ciekawa jestem, czy na dodatek spełni się to, co mi przepowiedziała.....
Obserwuj wątek
    • Gość: marcela Re: do klientek Dziadzia Zajcew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 19:39
      Ja korzystałam w lutym. Pani faktycznie bardzo miła, widać, że chce pomóc. Ale..po rozmowie telefonicznej dopytałam mailowo o jedną rzecz. I...odpowiedź była inna niż w wersji telefonicznej..Mnie chodziło o to co się już pokazało w kartach i zostało omówione, a tylko jakiś szczegół mi uciekł..nie wiem co o tym myśleć. Nawet pytałam kiedyś tu na forum co jest bardziej wiarygodne - rozmowa przez telefon czy mail? Odpowiedzi były, że raczej rozmowa. Zobaczymy. Na razie się nie sprawdziło....ale ma jeszcze szansę :-)
      • Gość: klientka Re: do klientek Dziadzia Zajcew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 21:14
        dziękuję. Ja tez jeszcze czekam :-) ale duzo krócej
        • barbabue Re: do klientek Dziadzia Zajcew 09.08.11, 21:20
          Ona ma poślizgi z czasem.
          Ale w mojej opinii jest najbardziej sprawdzalną wróżką.
          Podpowiada, pociesza, nie komentuje zachowań. Jej ciepło energię da się wyczuć na odległość, kto z nią rozmawiał, nawet przez mail, ten wie o czym mówię!
          Jest sprawdzalna a świadczy o tym to, ze w kolejki umawiać się trzeba. nie ma wróżby od niej natychmiast z minutę.
    • Gość: po Re: do klientek Dziadzia Zajcew IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.11, 21:54
      to prawda ciepła, miła, ale 0 sprawdzalności u mnie przynajmniej
      • Gość: drogie pania Re: do klientek Dziadzia Zajcew IP: *.connecta.pl 09.08.11, 23:28
        Drogie Panie, bo na tym polega bycie wrożką i na tym opierają się wróżby, Wróżka to ktoś w rodzaju psychologa, ma podnieść na duchu i wskazać tę lepszą drogę. Nie da rady przewidzieć przeszłości :) To, że niektórym się sprawdza, to jedynie zrządzenie losu oraz nasze działania bo dążymy by dana przepowiednia się urzeczywistniła. To cała tajemnica wróżb, tarota, magii. Jakby ktoś umiał przewidzieć przyszłość to by znał i wyniki przyszłego losowania lotto :) Wróżki mówią o przeszłości wyciągając wnioski z przeszlości i teraźniejszości i mówią to, co jest najbardziej prawdopodobne.
        • Gość: gosc Re: do klientek Dziadzia Zajcew IP: 92.244.36.* 09.08.11, 23:32
          Ale bzdet.
          • Gość: lidka Re: do klientek Dziadzia Zajcew IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.11, 07:33
            Sprawdziło mi się dużo, ale nie wszystko.byłam u niej kilka razy
            • Gość: marcela Re: do klientek Dziadzia Zajcew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 21:44
              Witam po pewnym czasie. I jak u Was? Po czasie się sprawdza?
              Mnie niestety nie...i jedna rzecz już raczej na pewno nie wyjdzie, a miało być tak dobrze.
              Nie miłość ;-) To było związane z pracą. Po jakim czasie powtarzałyście wróżbę? Po pół roku to ponoć za szybko...
              • Gość: u Re: do klientek Dziadzia Zajcew IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.11, 22:19
                U mnie się nie sprawdziło. A od pocieszania są przyjaciele, od problemów psycholog. Od wózki chce tylko jednego. Ja taką znalazłam, ale nie internetowo.
                • minimini33 Re: do klientek Dziadzia Zajcew 18.10.11, 22:59
                  Gość portalu: u napisał(a):

> U mnie się nie sprawdziło.
                  no dziwne, dziwne...a może podasz teraz adres wróżki którą niby przy okajzi chwalisz, że nie jest interetowa i wróży, że aż lata!:))))))
                  U mnie dziadzia zajcew się sprawdziła, u mnie i u wielu mich znajomych ale...żadne nie drążyła sprawy, "a może jednak..." itp.
                  Pozdro!
    • Gość: . Re: do klientek Dziadzia Zajcew IP: *.t-mobile.pl 19.10.11, 10:08
      zgadzam sie z tym, ze u Dziadzi jest poslizg czasowy. Wykupiłam wróżbe roczna, w styczniu. Sprawdzaja się rzeczy, które mi powiedziała, jeszcze nie wszystko, i mozliwe, ze się nie spełni, ale widząc z perspektywy czasu, rzeczy które widziała w kartach, w terminie pózniejszym się wyjasniły. Wczesniej wykupiłam u Niej wróżbę ok. 3 lata temu - wszystko mi się sprawdziło.
    • Gość: Agata Re: do klientek Dziadzia Zajcew IP: *.adsl.szeptel.net.pl 19.10.11, 13:59
      Z tego co wiem po sobie to u Pani Beaty /dziadzi Zajcew/ sa duze poslizgi ze sprawdzalnością wydarzeń i albo sie wydarzą albo nie wydarzą wcale. A że jest bardzo dobrym psychologiem i umie pocieszyc w trudnej sytuacji to fakt / oczywiscie pod warunkiem jesli widzi w kartach jakies "swiatełko w tunelu"/. Ja ją odbieram przede wszystkim jako taką bardzo ciepła osobę, zyczliwą i miłą. Wiadomo, że kazdemu bardziej chodzi o to czy np. pojawi sie ten Ksiązę czy tez nie ale jednak czasami, może ważniejsza jest dodanie otuchy i wiary że wszystko bedzie OK. Tak to odbieram patrząc na juz w sumie paroletni kontakt z Panią Beatą.
      • Gość: marcela Re: do klientek Dziadzia Zajcew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 17:53
        Dzięki za odzew. Ja też słyszałam, że wróżby Pani Beaty się przesuwają w czasie...więc jeszcze jest szansa. Nawet jeśli ktoś już zajął nasze miejsce - może się to zawsze odmienić.
        Choć oczywiście trudniej potem wierzyć...
        • Gość: . Re: do klientek Dziadzia Zajcew IP: *.aster.pl 22.10.11, 10:06
          oczywiście, ze tak. Życie nas zaskakuje na każdym kroku;)
    • agrentowy4321 Re: do klientek Dziadzia Zajcew 04.03.23, 22:13
      Nie jest to oczywiste
    • irona.sonata Re: do klientek Dziadzia Zajcew 25.04.23, 07:27
      Sceptyczna na 100%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka