frygg 02.07.07, 16:38 czy ktoś mógłby mi rozłożyć runy (lub wylosować) na zdrowie? nie jestem sama obiektywna... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ifyso Re: zdrowie 02.07.07, 21:20 "na zdrowie" - co masz konkretnie na myśli. Chce sie upewnić, czy moge, potrafię Ci pomóc. Diagnozować nam tu raczej nie wolno, od tego są lekarze. Popatrzeć na energetykę organizmu - jak najbardziej... Odpowiedz Link
frygg Re: zdrowie 02.07.07, 22:08 chodzi mi o to czy nie ma żadnej choroby ukrytej w organizmie...ostatnio mam po prostu jakieś czarne myśli, mimo tego, że czuję się nie najgorzej Odpowiedz Link
ifyso Re: zdrowie 04.07.07, 08:11 rozumiem. Zrobię wieczorkiem rozkład na 7 czakramów, zobaczymy czy jest gdzieś blokada energetyczna. OK? Odpowiedz Link
ifyso Re: zdrowie 04.07.07, 19:35 Rozkład "7 czakramów", przedstawia energetyke Twojego organizmu: czakra 1 (podstawy) WUNJO (super) czakra 2 (sakralna) JERA (swietnie) czakra 3 (splotu słonecznego) SOWELO (super!) czakra 4 serca TIWAZ (super!) czakra 5 gardła ANSUZ (super!) czakra 6 trzeciego oka IWAZ (rozwój duchowy, tranformacja) czakra 7 korony ISA (ups!) MAsz wspaniała energetyke. Nie widać ukrytych blokad na poziomie ciała fizycznego. Tym co mnie niepokoi jest ISA na czakrze korony. Tu jest blokada. Czy internsywnie medytujesz lub odbywasz podróże szamańskie. Czakra może być zbyt otwarta poprzez praktyki duchowe. Może się to objawiać dopływem do Ciebie negatywnych energii ywołujących niepokój, czarne myśli, poddenerwowanie. Nie znam się na tym na tyle, by doradzać, co należy zrobić. Może mentalnie, poprzez wizualizację "domknąć" czakre korony... Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link
frygg Re: zdrowie 04.07.07, 20:20 dziękuję za ten rozkład Znalazłam w domu książkę "Stara sztuka uzdrawiania" jest o energetyce i o czakrach i chyba się nią w najbliższym czasie zajmę.. ...bo rzeczywiście mam w głowie ostatnio same czarne myśli, cierpię od wielu lat na bezsenność a od niedawna dopiero nie mam koszmarów wcześniej potrafiły mi się śnić na prawdę diabelskie(i to dosłownie) rzeczy Odpowiedz Link
krysia17171 Re: zdrowie 04.07.07, 20:46 pierwszej czakrze przypisana jest runa FEHU drugiej runa BERKANO trzeciej runa RAIDO czwartej runa KENAZ piatej runa ANSUZ szostej runa HAGAL siodmej runa SOWELLO energetyzuje caly organizm runa HAGAL i GEBO regeneruje kazdy organizm runa FEHU i BERKANO A tak przy okazji, jesli wierzysz w zdrowotna moc kamieni, zastosuj kamienie przypisane czakrze 7 -fluoryt, ametyst, diament lub krysztal gorski, ktory jako jedyny mozemy stosowac pracujac z kazda z czakr, poniewaz dziala na wszystkich poziomach energetycznych czytajac ksiazke o czakrach na pewno i o tym doczytasz, czkre korony wizualizuj anielskim swiatlem, bedzie dobrze pozdrawiam.... Odpowiedz Link