wyka_ptasia 06.01.10, 12:29 Dziś będę miała czas raczej dopiero po południu. A w sobotę i w niedzielę nie dam rady odpowiedzieć, więc proszę nie zamieszczać pytań. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_key Re: Cześć dziewczyny 06.01.10, 12:51 Witaj Ja bym tylko chciała się przypomnieć abys zajrzała ponownie na mój wątek (Bardzo prosze o wróżbę) z wczoraj, i jednak prosze o postawienie ponownie kart Pozdrowionka Odpowiedz Link
pychotka14 Re: Cześć dziewczyny 06.01.10, 17:07 A mnie pominęła Pani inni piszą po kilka pytań i dostają odpowiedzi a ja zadałam pierwsze i niedostałam odpowiedzi a naprawde bardzo mi zależy. Bardzo, bardzo Panią proszę o postawienie kart na moje pytanie. Dziękuję Odpowiedz Link
margot988 Re: Cześć dziewczyny 06.01.10, 18:15 No już zaczynają się żale, niestety, w takim tempie, to Pani nie będzie dla Was taka łaskawa. Dziewczyny, zrozumcie, to jest dobra wola i chęc pomocy, musicie być wdzięczne i cierpliwe. Pozdrawiam Odpowiedz Link
pychotka14 Re: Cześć dziewczyny 06.01.10, 18:19 To nie są żale , inni dostali wróżby a ja nie, więc poprosiłam jeszcze raz , ta Pani mi odpisała żebym sie przypomniała i jutro mi odpisze, więc podziękowałam i zrobie jak napisała. Po prostu poprosiłam jeszcze raz i podziękowałam, nie mam pretensji. Pozdrawiam Panią i jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link
bu-u Pani.....Pani 06.01.10, 18:39 Dziewczynki... Dokładnie wczoraj pojawił się temat - Dziękuję za pytania - a w nim: "Autor: wyka_ptasia 05.01.10, 20:04 I jeszcze jedno, proponuję zrezygnować z formy oficjalnej 'Pani'. Od jutra mówimy sobie na 'ty'. " Noooo więc dziewczynki....skoro nasza kochana Wróżka z dnia na dzień zaczyna coraz bardziej poznawać nasze dusze koniecznie musimy przestać pisać - mówić per PANIIII Pozdrawiam Odpowiedz Link
pychotka14 Re: Pani.....Pani 06.01.10, 18:46 no tak, ale mi np. tak głupio, uważam że naszej wspaniałej wróżce należy się szacunek, zawsze sie tak zwracam na "Pani" , bardzo głupio mi mówic na "Ty" , a skoro ta Pani pomaga innym wróżąc poświęcając swój czas to tym bardziej należy się szacunek. Oby każdy dostał pozytywną wróżbę która da mu radość Sama nie moge się doczekac wróżby od tej Pani , chciałabym żeby było więcej pozytywnych rzeczy ... Odpowiedz Link
bu-u Re: Pani.....Pani 06.01.10, 19:00 Droga pychotko Wydaje mi się, że Nasza Wróżka będzie o wiele szczęśliwsza jeśli swój szacunek pokarzesz uśmiechem albo dobrym i ciepłym słowem Moim zdaniem poważanie - uszanowanie można wyrazić właśnie w taki sposób ;] ciut miłych gestów czy słów nie koniecznie muszą to być tytuły Odpowiedz Link
pychotka14 Re: Pani.....Pani 06.01.10, 19:12 To niech nasza Pani wróżka powie jak ma na imię Czytałam wypowiedzi tej Pani i musze powiedziec że jest bardzo sympatyczną osobą , pełną ciepła chce nieść pomoc (mało jest takich osób), wielki szacunek dla naszej wróżki. Cieszę się że rozłoży dla mnie karty (chociaż boję się przyznam) może jakies dobre słowo, nadzieja podniesie na duchu, w tym życiu, które przynośi tylko ból Dlatego zadałam ogólne pytanie te konkretne wole omijac Mam nadzieję że będzie to dobra wróżba i wszystkim życzę żeby wasze wróżby były również najlepiej pozytywne bo wkońcu musi dla nas zaświecic słońce Odpowiedz Link
pani_porzadnicka Re: Pani.....Pani 06.01.10, 19:32 nasza wróżka to Pani Jolanta wrózka Jolanta chyba może być, decyzja niech pozostanie przez główną bohaterkę podjęta Tak, trzeba dziekować, margot988 ma rację, dziewczyny, nie niecierpliwcie się. Jesli nie ma odp na wasze pytanie, to tak musiało być Serdecznie jeszcze raz dziękuję za wróżki Jolanty czas i zaangażowanie. Niedługo będzie tutaj tak wiele osób, że Ci pierwsi zostaną zapomnieni Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: Cześć dziewczyny 06.01.10, 19:11 Pychotka, czy myśmy się nie umówiły na jutro czy nawet piątek? Odpowiedz Link
pychotka14 Re: Cześć dziewczyny 06.01.10, 19:15 Tak tak ja będę w piątek od 10 to już nie piszę nie zawracam głowy , przepraszam że niecierpliwiłam się . Dziękuję i Pozdrawiam gorąco ! Odpowiedz Link