Dodaj do ulubionych

kto ma pytanie do moich kart?

• mateoeasy Re: kto ma pytanie do moich kart? 02.06.12, 20:05
      mam pytanie o moje finanse.czy poprawi mi sie sytuacja finansowa ?ur 09.09.1979
    • Gość: natienka bardzo proszę o postaiwienie kart IP: *.ajc.com.pl 02.06.12, 20:57
      witam serdecznie
      bardzo proszę o postawienie dla mnie kart. Mam na imię Natalia, moja data ur. 02.03.1988 Ciągle jestem sama, a już mam dość tej samotności. chciałam się więc dowiedzieć kiedy wyjdę za mąż, oraz czy w tym roku stworzę jeszcze związek z mężczyzną oraz czy mężczyzna, który obecnie mi się podoba też coś do mnie czuje.
      z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
    • masada77 bardzo proszę o wróżbę 03.06.12, 19:43
      jak będzie dalej wyglądała moja znajomość z mariuszem (29.03.1976)? a moje dane monika 08.04.1977. będę bardzo wdzięczna
      gorąco pozdrawiam
      • Gość: zmartwiona mocno Ja też bardzo, bardzo proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.12, 20:57
        Jezeli też mogę prosić, to moje pytanie dotyczy pracy : czy mam na nią szansę ?
        Dorota 07 mar.1965
        • debbie11 Re: do Doroty 05.06.12, 00:09
          Zapytalam: co powinna Pani zrobic,zeby zdobyc prace?

uwierzyc w siebie! Wykorzystac to,ze jest Pani osoba uczynna, chetna pomagac innym.

Widze w kartach zwyciestwo!

Gość portalu: zmartwiona mocno napisał(a):

> Jezeli też mogę prosić, to moje pytanie dotyczy pracy : czy mam na nią szansę ?
          > Dorota 07 mar.1965
          • Gość: zmartwiona mocno Re: do Doroty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.12, 09:39
            Bardzo dziękuję.
            • Gość: mija pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.12, 11:31
              Witam jesli i ja moge miec pytanie?
              Co dalej z moim zycem uczuciowwym Joanna 31 01 82
              oraz z zyciem zawodowym z pracą??
              jesli pytania sa zle sformulowane prosze napisac to porawie

pozdrawiam

• debbie11 Re: do Joanny 11.06.12, 20:54
                wyglada mi na to,ze do 2 lat bedzie Pani w satysfakcjonujacym zwiazku opartym na wzajemnym wsparciu, mimo zwatpienia jakie przezywa Pani obecnie.
                Mysle,ze sprawa pracy tez sie ulozy, musi Pani zaczac myslec przyszlosciowo. Co tak naprawde chcialaby Pani robic zawodowo i skupic sie na jednej drodze. Wychodzi mi, ze ta droga jest jakos niekonwencjonalna, nietypowa. Prosze ewentualnie cos wiecej napisac o swojej pracy, wyksztalceniu, czy planach.

Gość portalu: mija napisał(a):

> Witam jesli i ja moge miec pytanie?
                > Co dalej z moim zycem uczuciowwym Joanna 31 01 82
                > oraz z zyciem zawodowym z pracą??
                > jesli pytania sa zle sformulowane prosze napisac to porawie
                >
                > pozdrawiam
                >
                • Gość: anna77 Re: do Joanny IP: *.80.datacomsa.pl 11.06.12, 21:02
                  ta odp chyba miala byc dla mnie:) dziekuje za odp i serdecznie pozdrawiam
                • Gość: mija Re: do Joanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 07:20
                  dziekuje za wróżbe mam jeszcze zdanko?
                  jesli do dwoch lat bede w zwiazku to znaczy z obecnym juz nie bede bo rzeczywiscie przezywam zwatpienie.
                  Jesli chodzi o prace to zgadza sie jestem na rozstajui inie zdecydowalam co dalej z jednej strony chce otworzyc stolówke a z drugiej zywienie ekologiczne dla dzeci w przedszkolach i szkołach moze to jest ta niekonwencjonalna nietypowa droga??
                  JOanna 31 01 82 dziekuje i pozdrawiam
    • Gość: anna77 Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.80.datacomsa.pl 05.06.12, 11:48
      kiedy znajdę pracę i miłość?

Pozdrawiam
      • Gość: Kasia4444 Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.broadband.tesco.net 05.06.12, 13:11
        Bardzo prosze o wrozbe : czy wyjde za maz za obecnego partnera ?Kasia 1982.4.4
        • debbie11 Re: do Kasi 44444 08.06.12, 21:11
          Gość portalu: Kasia4444 napisał(a):

> Bardzo prosze o wrozbe : czy wyjde za maz za obecnego partnera ?Kasia 1982.4.4

Mysle,ze tak. Sugerowalabym jednak,zebyscie Panstwo bardziej omowili kwestie finansowe, Wasz stosunek do pieniedzy. Jak beda wygladaly Wasze wspolne wydatki itd.
          • aniazpoznania43 Re: do Kasi 44444 09.06.12, 15:40
            widac mnie odpowiedz ominela.....
            • brygida53 Re: do Kasi 44444 10.06.12, 06:02
              widać mnie tez..i innych..ale,jest to wrozba z dobrej woli wykonywana,..darmowa i ..może Wróka wybiera kolejnosc odpowiedzi wg,enegetyki pytania i /wiadomo/swojego czasu.Poczekajmy.Ja mam nadzieje.Pozdrawiam oczekujące niecierpliwe jak ja osoby i równie serdecznie Wróżke.
              • Gość: asia dzisiaj sie załamałam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.12, 09:37
                czy jeszcze bedzie dobrze w moim zyciu? Czy skoncza sie problemy finansowe? Czy małzenstwo przetrwa? Czy kiedyś będziemy na swoim ?
                Jest bardzo zle i nie wiadomo co zrobic :(
                asia 11.03.82
              • Gość: mija Re: do Kasi 44444 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 16:49
                mnie tez odpowiedz ominela bardzo prosze o odpowiedz na moje pytanie z 5 czerwca pozdrawiam
              • debbie11 Re: do Brygidy 11.06.12, 20:45
                mysle, ze nie wroci. Nie wydaje mi sie jednak, zeby go Pani miala oplakiwac...
                Co do przyszlosci, to wydaje mi sie,ze nadchodza mniej burzliwe czasy, ale nowego zwiazku szybko nie widze. W kazdym razie nic powaznego.

brygida53 napisała:

> widać mnie tez..i innych..ale,jest to wrozba z dobrej woli wykonywana,..darmowa
                > i ..może Wróka wybiera kolejnosc odpowiedzi wg,enegetyki pytania i /wiadomo/sw
                > ojego czasu.Poczekajmy.Ja mam nadzieje.Pozdrawiam oczekujące niecierpliwe jak j
                > a osoby i równie serdecznie Wróżke.
                • brygida53 Re: do Brygidy 11.06.12, 22:47
                  Bardzo ,bardzo dziekuje za wróżbe.Wynika z niej ze w koncu przestane cierpiec i sie z tym pogodze??byłoby cudnie!!!bo narazie..to szkoda gadać!!!!
            • Gość: debbie Re: do Kasi 44444 IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.12, 00:10
              Pisz uczciwie.
          • Gość: Kasia4444 Re: do Kasi 44444 IP: *.broadband.tesco.net 12.06.12, 00:48
            Dziekuje za wrozbe . Jak chodzi o stosunek do pieniedzy to moj partner jest oszczedny a ja raczej nie. Pozdrawiam :-)
      • Gość: anna77 Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.play-internet.pl 10.06.12, 17:00
        bardzo prosze o odp jestem juz jakis. czas bez pracy i w dodatku sama
        • Gość: Renia pytanie do kart IP: *.dynamic.mm.pl 11.06.12, 21:27
          Witam. Mam pytanko: zaprzyjaznilam sie Rafałem 03.09.73 rok czy on ma jakes powazniejsze plany czy tez ma kogos na boku a o mnie zapomni. Renia 02.05.73
          • debbie11 Re:Renia 12.06.12, 21:40
            jest duza szansa na zwiazek!

Gość portalu: Renia napisał(a):

> Witam. Mam pytanko: zaprzyjaznilam sie Rafałem 03.09.73 rok czy on ma jakes pow
            > azniejsze plany czy tez ma kogos na boku a o mnie zapomni. Renia 02.05.73
            • Gość: Renia Re:Renia IP: *.dynamic.mm.pl 12.06.12, 22:43
              Dziękuje za odpowiedz, z tym że on mnie jakos ostatnio unika (?) dlaczego zwrócilam sie do Pani z pytaniem, może ma kogoś a ja byam tylko tak dla oderwania się od rzeczywistości...
              • debbie11 Re:Renia 13.06.12, 20:09
                nadal uwazam, ze jest szansa na zwiazek miedzy Panstwem. prosze napisac jak Pani wyglada (kolor wlosow, masa etc), a jak on.

Gość portalu: Renia napisał(a):

> Dziękuje za odpowiedz, z tym że on mnie jakos ostatnio unika (?) dlaczego zwróc
                > ilam sie do Pani z pytaniem, może ma kogoś a ja byam tylko tak dla oderwania si
                > ę od rzeczywistości...
                • Gość: Renia Re:Renia IP: *.dynamic.mm.pl 13.06.12, 21:33
                  Blondynka włosy do ramion, waga 58 kg wzrost 162, sportowt styl ubierania, okulary.
      • sovira Re: kto ma pytanie do moich kart? 17.06.12, 23:24
        Tracę nadzieję na znalezienie swojej drugiej połówki. Czy kiedykolwiek spotkam mężczyznę, z którym stworzę trwały i udany związek? Bardzo proszę o szczerą odpowiedź.
        Pozdrawiam,
        Agnieszka
      • barbaras12 Re: kto ma pytanie do moich kart? 19.06.12, 03:40
        Czy i kiedy Spiros 08.07.77 bedzie oddawal mi regularnie pieniadze - dlug Barbara 17.11.62
    • Gość: Dorota Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.torun.mm.pl 12.06.12, 01:06
      moja data urodzenia 07.09.1984. Chciałabym zapytać czy mężczyzna, który na dzień dzisiejszy nie chce i nie utrzymuje ze mną kontaktu, będzie tego kontaktu jeszcze kiedyś ze mną szukał i potrzebował?
      • Gość: anna77 Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.80.datacomsa.pl 12.06.12, 08:05
        Bardzo prosze o odp jestem bezrobotna i samotna zaczyna ogarniac mnie zwatpienie.
        ur. 25.02.1977

z gory dziekuje
        • Gość: anna77 Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.80.datacomsa.pl 20.06.12, 21:27
          czy i ja moge liczyc na odp. bardzo mi na tym zalezy
      • debbie11 Re: do Doroty 12.06.12, 21:37
        karty niejasne. Jaka jest jego data urodzenia? imie?

Gość portalu: Dorota napisał(a):

> moja data urodzenia 07.09.1984. Chciałabym zapytać czy mężczyzna, który na dzie
        > ń dzisiejszy nie chce i nie utrzymuje ze mną kontaktu, będzie tego kontaktu jes
        > zcze kiedyś ze mną szukał i potrzebował?
        • Gość: Dorota Re: do Doroty IP: *.torun.mm.pl 13.06.12, 23:02
          Krzysztof, urodzony:01.01.1982
    • Gość: sara Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 22:26
      Czy w tym roku czekają mnie jakieś zmiany w uczuciach? Aneta
    • masada77 Re: kto ma pytanie do moich kart? 13.06.12, 21:10
      czy będę jeszcze z mariuszem ? monika 08.04.1977 jego data 29.03.1976
      będę wdzięczna za wróżbę
      gorąco pozdrawiam
      • bogusia1971 Re: kto ma pytanie do moich kart? 13.06.12, 21:31
        Witam serdecznie ja również chciałabym wiedzieć jak ułoży się moje życie uczuciowe?i drugie pytanie co dalej z moją pracą moja data 1971 lipiec 03 bardzo dziękuje z góry za wróżbę
        • bogusia1971 Re: kto ma pytanie do moich kart? 22.06.12, 22:18
          Witam serdecznie czy mam szanse na odp. moje pytana bardzo proszę dziękuje
    • Gość: anka Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: 82.83.232.* 13.06.12, 21:41
      mam pytanie zwiazane ze szkola:
      czy skoncze szkole dla przedszkolanej i czy znajde prace w tym zywodzie. anka ur.30.07.1979
    • Gość: Lisica773 Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.aquael-bis.pl 15.06.12, 09:28
      witam, czy mam szansę na związek ze Sławkiem (24.02.1968)? czy cos z tego będzie? Monika 31.05.1977.
    • czastka1979 Re: kto ma pytanie do moich kart? 18.06.12, 19:58
      dobry wieczor:)
      mam pytanie : mieszkam za granica i zaczynam tu szkole. chcialabym wiedziec zcy ja skoncze i czy znajde prace jako przedzszkolanka
      • debbie11 Re: czastka 20.06.12, 20:22
        tak, znajdzie Pani prace jako przedszkolanka

czastka1979 napisała:

> dobry wieczor:)
        > mam pytanie : mieszkam za granica i zaczynam tu szkole. chcialabym wiedziec zcy
        > ja skoncze i czy znajde prace jako przedzszkolanka
        • masada77 Re: czastka 20.06.12, 20:32
          witam,
          odpowie mi Pani na moje pytanie?

czy będę jeszcze z mariuszem ? monika 08.04.1977 jego data 29.03.1976
          będę wdzięczna za wróżbę
          gorąco pozdrawiam
          • Gość: nuta Re: czastka IP: *.tktelekom.pl 20.06.12, 20:54
            Czy bede miala wiecej dzieci, jesli tak to ile? pozdrawiam
            • debbie11 Re: czastka 20.06.12, 22:20
              widze kolo Pani jednego chlopca i jedna dziewczynke. Czy to ma sens?

Gość portalu: nuta napisał(a):

> Czy bede miala wiecej dzieci, jesli tak to ile? pozdrawiam
              • Gość: nuta Re: czastka IP: *.tktelekom.pl 20.06.12, 23:15
                mam dziewczynkę, czy to możliwe ze jestem w ciąży, raczej nie.. chociaż ?
          • debbie11 Re: Monika 20.06.12, 22:48
            wyglada mi na to,ze nie.
            Widze,ze sie Pani tym zamartwia i cierpi z tego powodu.
            Jezeli ma Pani problemy z zasnieciem, to trzeba myslec o czyms innym, medytowac, nie wiem... Ale zamartwianie sie tym wiecej szkodzi, niz pomaga. Wiem, latwiej powiedziec, niz zrobic.
            Wyglada na to,ze do 2 lat pojawi sie jakis inny mezczyzna. Prawdopodobnie starszy od Pani, mozliwe,ze ze znaku powietrznego (Wodnik, Bliznieta, Waga)
            Czy ma sens, prosze odpisac

masada77 napisała:

> witam,
            > odpowie mi Pani na moje pytanie?
            >
            > czy będę jeszcze z mariuszem ? monika 08.04.1977 jego data 29.03.1976
            > będę wdzięczna za wróżbę
            > gorąco pozdrawiam
            • masada77 Re: Monika 20.06.12, 22:59
              witam,
              bardzo, bardzo dziękuję za odpowiedź.
              to prawda mam problemy ze snem, myślę ciągle o nim. może dlatego, że to ja wszystko popsułam, bardzo go skrzywdziłam, nie zdawałam sobie sprawy nawet jak bardzo ale nie robiłam tego świadomie. kiedy do mnie wreszcie to dotarło było dużo za późno. chciałabym żeby był szczęśliwy....nawet jeśli beze mnie:(
    • czastka1979 Re: kto ma pytanie do moich kart? 20.06.12, 20:55
      dziekuje ci debbie 11 ja odpowiedz i wierze ze sie sprawdzi
    • Gość: MONIKA Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 23:11
      KIEDY W MOIM ŻYCIU POJAWI SIĘ MĘZCZYZNA,CZY MOŻE MAM SZANSE Z MIRKIEM MONIKA.
      • caamomile Re: kto ma pytanie do moich kart? 21.06.12, 00:33
        Ja mam jeśli można jeszcze..
        Sporo myślę ostatnio o pracy, o tym co będę robić. Teraz jestem w domu z dziećmi i zastanawiam się kiedy do wrócę do pracy? Jaka to będzie praca? Czy kiedyś będzie dawała mi spełnienie?
        Moja data ur to 25.06.1979
    • sowica Re: kto ma pytanie do moich kart? 21.06.12, 09:43
      czy zejde sie jeszcze z moim byłym męzem? czy to definitywne rozstanie?
    • lisica773 Re: kto ma pytanie do moich kart? 21.06.12, 10:21
      witam serdecznie, czy będę ze Sławkiem (24.02.1968)? czy cos z tego będzie? Monika 31.05.1977. Bardzo mi zalezy na Pani odpowiedzi. pozdrawiam. Monika.
      • debbie11 Re: kto ma pytanie do moich kart? 22.06.12, 21:01
        z moich kart wynika, ze nie. Czy on naduzywa alkoholu? czy jest jakis zwiazek z alkoholem?

lisica773 napisała:

> witam serdecznie, czy będę ze Sławkiem (24.02.1968)? czy cos z tego będzie? Mon
        > ika 31.05.1977. Bardzo mi zalezy na Pani odpowiedzi. pozdrawiam. Monika.
        • Gość: Lisica773 Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.pai.net.pl 23.06.12, 13:23
          droga Debbie, tak, myśle, że jest uzależniony od alkoholu.
          czyli jednak nie będziemy razem? jak dalej potoczy się ta znajomość? pozdrawiam, Monika
    • czastka1979 prosze debbie 11 o konkrety 21.06.12, 21:46
      dobry wieczor:)
      ostatnim razem powiedziala mi Pani ze znajde prace jako przedszkolanka. odpowiedz dostalam w dniu kiedy dostalam praktyke w przedszkolu....... wiec mam watpliowsci czy karty odniosly sie do sytuacji obecnej(a wiec mowily o praktyce) czy tez o PRZYSZLEJ pracy
      debbie prosze popatrz w moja przyszlosc zawodowa
      dziekuje i pozdrawiam
      • Gość: nowa_na_forum do Debbie11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.12, 13:49
        Witam
        Chciałabym się zapytać jak wygląda moja sytuacja zawodowa - czy widać jakieś zmiany?
        moja data ur: 22.10.76
      • debbie11 Re: prosze debbie 11 o konkrety 22.06.12, 21:15
        pozytywnie widze Pani droge zawodowa. M Pani w sobie duzo opiekunczosci, a rownoczesnie potrafi byc stanowcza. Mysle,ze zostanie to zauwazone. Jaka jest Pani data ur.?

czastka1979 napisała:

> dobry wieczor:)
        > ostatnim razem powiedziala mi Pani ze znajde prace jako przedszkolanka. odpowie
        > dz dostalam w dniu kiedy dostalam praktyke w przedszkolu....... wiec mam watpli
        > owsci czy karty odniosly sie do sytuacji obecnej(a wiec mowily o praktyce) czy
        > tez o PRZYSZLEJ pracy
        > debbie prosze popatrz w moja przyszlosc zawodowa
        > dziekuje i pozdrawiam
        • Gość: amelia Re: prosze debbie 11 o konkrety IP: *.play-internet.pl 22.06.12, 21:33
          droga wrozka moze ty mnie dasz troche nadzieji na lepsze jutro zobacz w kartach czy mnie los przyniesie odrobine szczscia w tym zyciu moze super faceta o cieplym sercu moja data ur.10.07.1966 imie moje anna
        • czastka1979 Re: prosze debbie 11 o konkrety 22.06.12, 22:08
          anna ur 30.07.1979dziekuje ze Pani poswieca mi tyle czasu i odpowiada na pytania
          • Gość: AsiaM. Re: prosze debbie 11 o konkrety IP: *.net.stream.pl 22.06.12, 22:39
            Witam, Asia, 08.11.1975r. - rozstałam się, jestem sama, mam dość... Kiedy w końcu poznam odpowiednią osobę (partnera), czy mogę jakoś dopomóc losowi - np. chodzić w jakieś miejsca itp.; jak rozpoznam tę osobę? :-).
            Mam też takie pytanie: czy uda mi się zmienić kierunek mojej "kariery", tzn. podjąć szkolenia, dzięki którym będę pracować na własny rachunek.
            Serdecznie pozdrawiam, mam nadzieję, że uda się coś tam odczytać w odpowiedzi na moje pytania :-)
            • debbie11 Re: prosze debbie 11 o konkrety 22.06.12, 23:25
              sam przyjdzie! Pewnego dnia wejdzie w Twoje zycie!
              Po prostu doslownie wejdzie do pomieszczenia w ktorym bedziesz.
              Mozliwe,ze bedzie ubrany na ciemno (wiekszosc ludzi chodzi na ciemno, wiec to chyba nie jest jakis wielki znak.) Mozliwe,ze beda tam jakies starsze osoby, ale nie wiem.

Gość portalu: AsiaM. napisał(a):

> Witam, Asia, 08.11.1975r. - rozstałam się, jestem sama, mam dość... Kiedy w koń
              > cu poznam odpowiednią osobę (partnera), czy mogę jakoś dopomóc losowi - np. cho
              > dzić w jakieś miejsca itp.; jak rozpoznam tę osobę? :-).
              > Mam też takie pytanie: czy uda mi się zmienić kierunek mojej "kariery", tzn. po
              > djąć szkolenia, dzięki którym będę pracować na własny rachunek.
              > Serdecznie pozdrawiam, mam nadzieję, że uda się coś tam odczytać w odpowiedzi n
              > a moje pytania :-)
              • Gość: AsiaM. Re: prosze debbie 11 o konkrety IP: *.net.stream.pl 22.06.12, 23:35
                O, dziękuję bardzo, a czy wiadomo, kiedy to będzie?
                I czy warto, abym dalej się uczyła (tak jak napisałam w pytaniu).
                Stokrotne dzięki i proszę o dodanie tych paru słów, jeśli można...
                Asia.
                • debbie11 Re: prosze debbie 11 o konkrety 22.06.12, 23:52
                  mysle,ze uczyc sie zawsze warto (Karty nie pokazuja tu jakiegos zagrozenia), ale warto tez pamietac o kontaktach towarzyskich, kolezankach--moze byc z tego praca, a moze po prostu dla lepszego samopoczucia. W kazdym razie karty pokazuja inne kobiety w Pani wieku dookola.

Gość portalu: AsiaM. napisał(a):

> O, dziękuję bardzo, a czy wiadomo, kiedy to będzie?
                  > I czy warto, abym dalej się uczyła (tak jak napisałam w pytaniu).
                  > Stokrotne dzięki i proszę o dodanie tych paru słów, jeśli można...
                  > Asia.
                  • Gość: AsiaM. Re: prosze debbie 11 o konkrety IP: *.net.stream.pl 22.06.12, 23:59
                    Dziękuję serdecznie za odpowiedź i miłego weekendu życzę!
          • debbie11 Re: prosze debbie 11 o konkrety 22.06.12, 23:19
            no wlasnie, mialam wrazenie,ze jest Pani z jakiegos znaku ognistego! Zapytalam kart czy bedzie Pani miala satysfakcjonujaca prace do konca tego roku i karty mowia o cierpliwosci. Wiec nie wyglada na to,zeby juz do konca roku byla praca wymarzona, co nie znaczy ze nie bedzie zadnej. Po prostu na 'docelowa' trzeba bedzie dluzej poczekac.

czastka1979 napisała:

> anna ur 30.07.1979dziekuje ze Pani poswieca mi tyle czasu i odpowiada na pytani
            > a
            • Gość: wiolus1976 Re: prosze debbie 11 o konkrety IP: 178.213.138.* 23.06.12, 09:28
              Witam.Wioletta 09.03.1976 czy związek w którym jestem to ''ten''na całe życie?co z finansami.dziękuję.
            • czastka1979 Re: prosze debbie 11 o konkrety 23.06.12, 12:12
              no tak jestem lwem:)a co do pracy to ja najpierw ide do szkoly : 03.09.2012 zaczynam. szkola trwa 2 lata.........i dlatego pytam czy jako obcokrajowiec(mieszkam w niemczech od 7 lat) po skonczeniu szkoly znajde prace
              jeszcze raz dziekuje
              • Gość: rozbita Re: prosze debbie 11 o konkrety IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.06.12, 12:41
                Witam, bardzo mi zależy aby dostać odpowiedź na jedno ,jedyne pytanie ,czy między mną i mężem się ułoży,czy to już koniec naszego związku?

Agnieszka 27.01.1979
                • Gość: Lisica773 odpowiedź dla Debbie od Lisica773 IP: *.pai.net.pl 23.06.12, 13:27
                  droga Debbie, tak, myśle, że jest uzależniony od alkoholu. codziennie pije piwo.
                  czyli jednak nie będziemy razem? jak dalej potoczy się ta znajomość? czy jest cos, co mogę zrobić, by jednak być z nim? bardzo prosze o odpowiedź. pozdrawiam, Monika
    • Gość: Lisica773 Odpowiedź dla Debbie od Lisica773 IP: *.pai.net.pl 23.06.12, 13:30
      z moich kart wynika, ze nie. Czy on naduzywa alkoholu? czy jest jakis zwiazek z alkoholem?

droga Debbie, tak, myśle, że jest uzależniony od alkoholu. codziennie pije piwo.
      czyli jednak nie będziemy razem? jak dalej potoczy się ta znajomość? czy jest cos, co mogę zrobić, by jednak być z nim? bardzo prosze o odpowiedź. pozdrawiam, Monika
    • Gość: zdołowana Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.gtnet.net.pl 23.06.12, 15:43
      Witaj!
      Bardzo prosze o wrozbe.
      Mam 3 pytania odnosnie kazdego z czlonkow mojej rodziny.
      1. maz tomasz 12.01.1974
      co z jego wyjazdami za granice, czy bedzie jezdzil jeszcze w tym roku czy ta firma jest dla niego spalona? znajdzie inna firme?

2. syn Oliwier 05.01.2006
      czy uda mu sie schudnac?

3. ja Monika 10.08.1980 czy jesli znajde prace to pogodze ja z tym co prywatnie robie w domu bez zbytniego uszczerbku finansowego? kiedy znajde prace i czy na dluzej?
      Bardzo prosze o odpowedz. Pozdrawiam
      • Gość: zdolowana bardzo prosze o wrozbe z mojego posta. IP: *.gtnet.net.pl 29.06.12, 08:22
    • czastka1979 przeprosiny 23.06.12, 20:07
      droga wrozko debie 11 jeszcze raz cie przepraszam!!!!!!!!!!!!
      nie wiedzialam jak to funkcjonuje tzn. kazde nowe pytanie powoduje ponowne pojawienie sie twojego postu z 28.05. naprawde nie maialm zlych motywacji
    • caamomile Re: kto ma pytanie do moich kart? 23.06.12, 20:17
      Widzę, że się tu gdzieś zaplątałam:)
      To jeszcze raz wpisuje pytanie.
      Ja mam jeśli można jeszcze..
      Sporo myślę ostatnio o pracy, o tym co będę robić. Teraz jestem w domu z dziećmi i zastanawiam się kiedy do wrócę do pracy? Jaka to będzie praca? Czy kiedyś będzie dawała mi spełnienie?
      Moja data ur to 25.06.1979

Chodzi o to, że nie wiem w którym kierunku iść. Może powinnam jeszcze sie czegoś douczyć..nie wiem..mam poczucie, ze nie nadaję się nigdzie i tęsknotę za pracą, zaangażowaniem, bardziej aktywnym życiem.

Czy uda nam się przeprowadzić do większego mieszkania?Kiedy to nastąpi?

Będę zaglądać:) Pozdrawiam i dziękuję za poświęcony czas.
      • caamomile Re: kto ma pytanie do moich kart? 23.06.12, 20:20
        Imię moje Beata.
      • Gość: anna77 Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.80.datacomsa.pl 23.06.12, 20:26
        ja również ponawiam swoją prośbę i pytanie

kiedy znajdę pracę i miłość?

Z góry dziekuje
        Pozdrawiam
        • debbie11 Re: do Anny77 24.06.12, 01:12
          Co zrobic, zeby dostac prace?
          Na pewno pozbyc sie apatii i zgorzknienia i aktywnie zaczac patrzec na realne mozliwosci, oferty pracy.Nie widze u Pani motywacji do faktycznego znalezienia pracy. Moze z powodu dotychczasowego niepowodzenia sie Pani poddaje. Moze czas leci Pani przez palce?
          Karty pokazuja, ze sa przed Pania mozliwosci nowych doswiadczen, a wrecz mozliwosc rozpoczecia nowej fazy zycia. Czas nadszedl! Ostrzegam jednak przed wciagnieciem sie w jakis latwy sposob zarobienia rzekomo wielkich pieniedzy,( jakies piramidy etc.)
          Prosze sie za wszelka cene nie poddawac!
          Karty radza tez poprosic o pomoc. Jesli mysli Pani,ze ktos z otoczenia jest w stanie Pani pomoc z szukaniem, prosze tego nie lekcewazyc. Nawet maly krok moze sie okazac wlasciwy.
          .

Gość portalu: anna77 napisał(a):

> ja również ponawiam swoją prośbę i pytanie
          >
          > kiedy znajdę pracę i miłość?
          >
          >
          > Z góry dziekuje
          > Pozdrawiam
          • Gość: anna77 Re: do Anny77 IP: *.80.datacomsa.pl 24.06.12, 09:52
            dziękuję za szybką odpowiedź nie poddalam się jeszcze w swoim szukaniu a piramidy i inne tego typu przedsięwzięcia mnie nie interesują
            A co z milością ? Przyjdzie? Czy mam jej szukać?
            Z góry dziękuję i pozdrawiam
        • Gość: GOSIA Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.12, 01:27
          WITAM,dobry wieczór,mam nadzieję,że załapię się na odpowiedź.Kiedy uda mi sie znaleźć pracę,poszukuje od 3 miesięcy,jest tragicznie...24.05.1970 r-Małgosia.Z góry dziękuję
          • Gość: lilianka Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.serv-net.pl 24.06.12, 01:46
            Proszę o wróżbę.
            W jakim czasie skończy się moja sprawa rozwodowa?
            Jak potoczy się moje życie?Lidka 24.06.1977.
        • Gość: asia Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.centertel.pl 24.06.12, 17:27
          ponawiam pytanie?
          czy uda mi spełnic zawodowo i czy maz w koncu bedzie pracowal, to znaczy znajdzie zajecie bo ma dzialanosc i na razie nie jest za rozowo. czy jest sens szukac pracy w innym miescie w moim wypadku?
          czy w ogole to malzenstwo przetrwa?
          • Gość: Issa Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: 89.174.254.* 24.06.12, 20:44
            Chciałam spytać czy jest cień szansy bym była w ciąży? Może to głupie pytanie, ale staramy się juz dość długo i ten cykl z różnych względów może być ostatnim w którym w tę ciążę mogłabym zajść.
            Bardzo prosze o odpowiedź. Kiedyś już Wróżka mi przepowiedziała dziewczynkę i się sprawdziło :)
      • debbie11 Re: kto ma pytanie do moich kart? 24.06.12, 01:25
        moge jedynie powiedziec, ze jest Pani osoba ambitna, pelna energii, ale to i tak wlasciwie wynika z tego co Pani napisala. Karty pokazuja mi, ze bedzie miala Pani fajna prace. Moze prosze dac mi jakies opcje, nad czym sie Pani konkretniej zastanawia, to popatrzymy dalej.

caamomile napisała:

> Widzę, że się tu gdzieś zaplątałam:)
        > To jeszcze raz wpisuje pytanie.
        > Ja mam jeśli można jeszcze..
        > Sporo myślę ostatnio o pracy, o tym co będę robić. Teraz jestem w domu z dziećm
        > i i zastanawiam się kiedy do wrócę do pracy? Jaka to będzie praca? Czy kiedyś b
        > ędzie dawała mi spełnienie?
        > Moja data ur to 25.06.1979
        >
        > Chodzi o to, że nie wiem w którym kierunku iść. Może powinnam jeszcze sie czego
        > ś douczyć..nie wiem..mam poczucie, ze nie nadaję się nigdzie i tęsknotę za prac
        > ą, zaangażowaniem, bardziej aktywnym życiem.
        >
        > Czy uda nam się przeprowadzić do większego mieszkania?Kiedy to nastąpi?
        >
        > Będę zaglądać:) Pozdrawiam i dziękuję za poświęcony czas.
        • Gość: anna77 Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.80.datacomsa.pl 24.06.12, 09:55
          dziękuję za szybką odpowiedź nie poddalam się jeszcze w swoim szukaniu pracy a piramidy i inne tego typu przedsięwzięcia mnie nie interesują
          A co z milością ? Przyjdzie? Czy mam jej szukać?
          Z góry dziękuję i pozdrawiam
          • bogusia1971 Re: kto ma pytanie do moich kart? 24.06.12, 15:06
            PONAWIAM MOJE PYTANIE Witam serdecznie ja również chciałabym wiedzieć jak ułoży się moje życie uczuciowe?i drugie pytanie co dalej z moją pracą czy znajdę nową pracę moja data 1971 07 03 bardzo dziękuje z góry za wróżbę
            • alamala4 Re: kto ma pytanie do moich kart? 24.06.12, 22:59
              I ja mam pytanie jesli moge. Co bedzie z moja obecna praca i czy jest jakas szansa na powrot do mojego prawdziwego zawodu.Nina 22.10.1970
              • debbie11 Re: Nina 29.06.12, 00:29
                W obecnej pracy, czuje ze brakuje rownowagi. Albo jest jakies napiecie pomiedzy pracownikami/ szefostwem. Albo Pani zdaje sobie sprawe,ze nie jest to dla Pani satysfakcjonujaca praca na dalsza mete.
                Ma Pani intuicje, prosze sie na nia zdac. Zwrocic uwage na sny. Ma Pani w sobie sile i zaczynaja pojawiac sie mozliwosci, zeby zmienic sytuacje i pracowac w wymarzonym zawodzie, ale wymaga to od Pani wysilku i wziecia sprawy w swoje rece.

alamala4 napisała:

> I ja mam pytanie jesli moge. Co bedzie z moja obecna praca i czy jest jakas sza
                > nsa na powrot do mojego prawdziwego zawodu.Nina 22.10.1970
                • Gość: alamala4 Re: do Debbi11 IP: *.as13285.net 29.06.12, 23:18
                  dziekuje za odpowiedz i rzeczywiscie ma Pani 100% racje.ale ja jestem taki dziwny strachliwy typ i ogromnie sie boje ze nie dam rady. prawda ze pojawily sie jakies mozliwosci i milimetrowymi kroczkami ide naprzod i juz wiele osiagnelam, no ale jednak strach jest wiekszy.
                  Nina

• Gość: anna77 Re: do Debbi11 IP: *.80.datacomsa.pl 29.06.12, 23:49
                    Ponawiam pytanie odnosnie milosci, kiedy ja znajde?ur 25.02.1977?mam juz dosc samotnos
                    ci. Z gory dziekuje. Pozdrawiam
            • nimfffa Re: kto ma pytanie do moich kart? 24.06.12, 23:03
              Maria, 18.04.1983
              1. Czy rozwiodę się z mężem
              2. Czy wygram główną wygrana w totolotka
              3. Czy to dobry pomysł założyć firmę o której myślę
              4. Czy ja, mój mąż albo moje dzieci zachorują na coś poważnego?
              • nimfffa Re: kto ma pytanie do moich kart? 24.06.12, 23:26
                rozmyśliłam sie , proszę mi NIE odpowiadać, dziekuję
    • caamomile Re: kto ma pytanie do moich kart? 25.06.12, 00:59
      Dziękuję:)
      Zastanawiam się nad pracą z dziećmi.Kiedyś dawała mi dużo radości, ale teraz nie jestem pewna czy jestem gotowa na powrót do takiej pracy.
      Kiedyś pewna kobieta, która zajmowała się numerologią powiedziała mi, ze ja mam dusze artystyczną i powinnam iść w tym kierunku...
      A ja gdzieś tam w środku tęsknię za takim artystycznym życiem.
      Myślę, też żeby robić coś innego, nie wiem co,pewna jestem tylko, że chcę pracować z ludźmi.Sama w biurze bym zwariowała.
      Brak mi pewności siebie. Siedzę już ponad 4 lata w domu.
      Nakreśliłam mniej więcej?
      Pozdrawiam.
      • Gość: Amelia Re: prosba o wrozba IP: *.centertel.pl 25.06.12, 14:56
        Witam Anna ur.10.07.1966 bardzo proszę o spojrzenie w przyszłość moja czy mńie los przyniesie odrobine szcżescia a może spotkam mężczyznę bo jak na razie to moje życie to same kolcei ciernie w bite w serce z góry dziękuje za poświęcenie mńie czasu
        • Gość: basia Re: prosba o wrozba IP: 81.219.189.* 25.06.12, 15:37
          Witam, proszę o wróżbę. Jak ujarzmić "bestię" w domu ur.18.9.81r. jest nieobliczalna i mam jej
          już dosyć i nie tylko ja :( moja dat.ur.13.6.78
          • debbie11 Re: prosba o wrozba 26.06.12, 21:52
            jaka bestie ?!

Gość portalu: basia napisał(a):

> Witam, proszę o wróżbę. Jak ujarzmić "bestię" w domu ur.18.9.81r. jest nieoblic
            > zalna i mam jej
            > już dosyć i nie tylko ja :( moja dat.ur.13.6.78
            • Gość: Karolinka Re: prosba o wrozba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 00:34
              Czy Kamil coś do mnie czuje... będziemy parą? Karolinka
            • Gość: basia Re: prosba o wrozba IP: 81.219.189.* 27.06.12, 11:19
              bestia - bratowa...już raz przez nią trafiłam do szpitala
    • dejzi77 Re: kto ma pytanie do moich kart? 27.06.12, 00:55
      chodzi mi o piotr ur,27.06.1974 ile w jego zyciu w chwili obecnej jest kobiet
      • debbie11 Re: kto ma pytanie do moich kart? 29.06.12, 00:03
        zaryzykuje,ze dwie.
        Jedna ze znaku powietrznego, a jedna z wodnego, albo o takich cechach.

dejzi77 napisał(a):

> chodzi mi o piotr ur,27.06.1974 ile w jego zyciu w chwili obecnej jest kobiet
        • dejzi77 Re: kto ma pytanie do moich kart? 29.06.12, 08:26
          debbie11 napisała:

> zaryzykuje,ze dwie.
          > Jedna ze znaku powietrznego, a jedna z wodnego, albo o takich cechach.

a co to za znaki?
          >
          >
          >
          >
          > dejzi77 napisał(a):
          >
          > > chodzi mi o piotr ur,27.06.1974 ile w jego zyciu w chwili obecnej jest ko
          > biet
          • dejzi77 Re: kto ma pytanie do moich kart? 29.06.12, 08:30
            dejzi77 napisał(a):

> debbie11 napisała:
            >
            > > zaryzykuje,ze dwie.
            > > Jedna ze znaku powietrznego, a jedna z wodnego, albo o takich cechach.
            >
            > a co to znacza te znaki?
            > >
            > >
            > >
            > >
            > > dejzi77 napisał(a):
            > >
            > > > chodzi mi o piotr ur,27.06.1974 ile w jego zyciu w chwili obecnej j
            > est ko
            > > biet
    • Gość: iwka1111 Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.play-internet.pl 27.06.12, 16:44
      ja bardzo prosze
      o wrózbe czy wkoncu kogos normalnego poznam sie zakocham
      iwona 27.08.79
      pozdrawiam serdecznie..
      • debbie11 Re: kto ma pytanie do moich kart? 28.06.12, 23:59
        no wlasnie, pisze Pani "w koncu" i karty pokazuja,ze traci Pani nadzieje i skupia sie na tym co bylo w przeszlosci-na jakichs rozczarowaniach, niepowodzeniach, zamiast pracowac nad tym,zeby to byla przeszlosc. Uswiadomic sobie,ze te doswiadczenia z przeszlosci Pania czegos nauczyly, spowodowaly,ze jest Pani doroslejsza, dojrzalsza. Pewnych rzeczy bedzie juz Pani umiala uniknac.
        Zamiast nadziei jest w Pani zniechecenie.To moze dzialac na Pani niekorzysc.
        Jest Pani znudzona, prosze wprowadzic troche spontanicznosci do swojego zycia, zmienic rutyne. Nawet np. wrocic inna droga do domu, albo spotkac sie z jakas dawno niewidziana kolezanka.
        Mysle,ze spotka Pani mezczyzne troche starszego od siebie, powazniejszego od poprzednich, ale nie umiem powiedziec kiedy.

Gość portalu: iwka1111 napisał(a):

> ja bardzo prosze
        > o wrózbe czy wkoncu kogos normalnego poznam sie zakocham
        > iwona 27.08.79
        > pozdrawiam serdecznie..
        • Gość: basia Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: 81.219.189.* 29.06.12, 09:55
          debbie11, proszę bardzo podpowiedz mi jak się potoczą dalej moje relacje z bratową. Albo, czy w moim życiu coś się wydarzy np.fura kasy i odmieni moje życie.
          • Gość: Amelia Prośba do debbi11 IP: *.centertel.pl 30.06.12, 20:18
            Droga wrozka mam prośbę czy mnie omijasz czy poprostu mńie nie chcesz odpowiedzieć na zadane tobie pytanie prze zemnie pisałam już dwa posty i nie mam żadnej odpowiedz od ciebie pozdrawiam Amelia
        • Gość: gosc 08 Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.range86-159.btcentralplus.com 02.07.12, 12:23
          witam debbie,czy moge zadac pytanie jesli jeszcze odpowiadasz,dziekuje od serca,pytanie szczerze natury powaznej poniewaz kazdy facet moim zyciu mnie unieszczesliwial---,czy wkrotce poznam mezczyzne docelowego ktory mnie nie zawiedzie i bedzie o mnie walczyl z milsoci wzajemnie i zaloze z nim rodzine..dziekuje serdecznie za czas ,luiza 2 sierpnia,1978....pozdrawiam
          • debbie11 Re: kto ma pytanie do moich kart? 07.07.12, 20:47
            niestety nie widze nikogo wchodzacego w Twoje zycie w niedlugim czasie. :(

Gość portalu: gosc 08 napisał(a):

> witam debbie,czy moge zadac pytanie jesli jeszcze odpowiadasz,dziekuje od serca
            > ,pytanie szczerze natury powaznej poniewaz kazdy facet moim zyciu mnie unieszc
            > zesliwial---,czy wkrotce poznam mezczyzne docelowego ktory mnie nie zawiedzie i
            > bedzie o mnie walczyl z milsoci wzajemnie i zaloze z nim rodzine..dziekuje ser
            > decznie za czas ,luiza 2 sierpnia,1978....pozdrawiam
            • Gość: gosc08 Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.range86-157.btcentralplus.com 07.07.12, 21:11
              dziekuje za odpowiedz,to faktycznie smutne.
    • paulisia.1 Re: kto ma pytanie do moich kart? 02.07.12, 12:14
      Dzień dobry.
      Nazywam się Paulina ( ur. 25.05.1988 r. ) i mam pytanie czy między mną a Marcinem ( ur. 24.09.1989 r. ) będzie coś więcej ? Czy stworzymy związek ?
      Z góry dziękuje za odpowiedź.
      Pozdrawiam :)
    • barbixe Re: kto ma pytanie do moich kart? 02.07.12, 17:56
      Mam na imię Barbara .Chciałam wiedziec czy w tym bądź przyszłym roku spotkam mężczyznę mojego życia i będę z nim w stałym związku ? Moja data urodzenia 04.12.1961r.

• debbie11 Re: kto ma pytanie do moich kart? 07.07.12, 21:01
        nie wychodzi mi w kartach zaden mezczyzna. Zapytalam kart o rade dla Pani i mysle,ze Pani ma duzo negatywnych mysli. Blokuje Pania strach przed tym,ze Pani nikogo nie pozna. Prosze przestac tak myslec, cieszyc sie zyciem takim jakie jest. Wierzyc swojej intuicji,a co ma byc to bedzie.

barbixe napisał(a):

> Mam na imię Barbara .Chciałam wiedziec czy w tym bądź przyszłym roku spotkam mę
        > żczyznę mojego życia i będę z nim w stałym związku ? Moja data urodzenia 04.12.
        > 1961r.
        >
      • Gość: Edyta Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 10:25
        Edyta-19.10.74-pytanie: Jak ułoży się moje życie osobiste?
      • Gość: TWÓJ MĄŻ Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.centertel.pl 10.08.12, 23:52
        MIAŁAŚ MĘŻA TRZEBA BYŁO NIE NISZCZYĆ MAŁŻEŃSTWA .
    • Gość: Ann ;] Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.12, 13:05
      Proszę o wróżbę dotyczącą mojego życia uczuciowego. Chciałabym wiedzieć, czy spotkam jeszcze mężczyznę, którego pokocham ze wzajemnością i skończy się moja samotność? Czy będę jeszcze szczęśliwa?
      Anna ur.24.02.1965r.
      • Gość: Ann ;] Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 00:13
        Czy mogę liczyć na odpowiedź, czy celowo zostałam pominięta? Anna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka