Dodaj do ulubionych

Darmowa wróżba

02.09.12, 17:41
Witam,
jestem początkującą wróżką i udzielam porad BEZPŁATNIE. Zainteresowanych (tylko osoby pełnoletnie) proszę o przesłanie imienia (imion), daty urodzenia i maksymalnie trzech konkretnych pytań na mojego maila: wrozka.cataleya@gmail.com Nie udzielam porad dotyczących zdrowia, śmierci i gier losowych. Specjalizacja: uczucia, rodzina, praca, finanse. Metody: numerologia, runy, kipper, karty klasyczne. Gwarantuję pełną dyskrecję.
Pozdrawiam, Cataleya
wrozkacataleya.blogspot.com/
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Darmowa wróżba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.12, 19:33
      Monika 31 03 78 kiedy poprawi się moja sytuacja finansowa,kiedy w moim życiu pojawi się mężczyzna.Proszę o wróżbę.
      • ezodino Re:powroze monice 02.09.12, 21:27
        Powroze ci..
        Poprawią sie finanse,jak nauczysz czytać się ze zrozumieniem.
        Co do faceta-to podobnie ,zwlaszcza dotyczy to czytania smsow,bo jak ci napisze: spadaj! to będzie znaczylo: zostaw mnie w spokoju,a nie ; zrób mi miejsce na fotelu.
        Czytaj ze zrozumieniem! Napisała wróżka: NA MEILA! czy to znaczy: na forum???
    • Gość: Karolina Re: Darmowa wróżba IP: *.euro-net.pl 03.09.12, 00:40
      Dziękuję raz jeszcze za odpowiedź. Tak jak już pisałam w mailu - to co napisała Pani odnośnie teraźniejszości jest w 100% zgodne z prawdą. :)
      • Gość: gość Re: Darmowa wróżba IP: *.pawluk.org 03.09.12, 19:12
        Czyli ta pani jednak odpowiada. Ja jakoś nie dostałam. Powodzenia :)
        • Gość: Karolina Re: Darmowa wróżba IP: *.euro-net.pl 03.09.12, 19:25
          Może się przypomnij, ja dostałam odpowiedz także na dopytania. Pani napisała, iż została zasypana mailami, więc może Twój gdzieś się "zagubił", a może po prostu jeszcze nie zdążyła. :)
          • Gość: Ewcia Re: Darmowa wróżba IP: 95.108.74.* 03.09.12, 21:18
            Też nie dostałam żadnej odpowiedzi eh
    • Gość: Kate692 Re: Darmowa wróżba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.12, 08:43
      Ja również nie dostałam odpowiedzi :((

pozdrawiam
      • Gość: marii Re: Darmowa wróżba IP: *.play-internet.pl 04.09.12, 09:15
        czy tem mail Wróżki jest poprawny?
    • Gość: gość Re: Darmowa wróżba IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.12, 09:14
      Ten blog ten już nie istnieje. To chyba jakaś ściema
      • smul_live Re: Darmowa wróżba 04.09.12, 09:25
        Ja napisalem 2 gdz. po ukazaniu sie tego wątku i do dzis nic nie dostalem sciema
        • Gość: gość mój email wrócił z powrotem IP: *.play-internet.pl 04.09.12, 12:22
          j.w
          • biimboom Re: owczy pęd 04.09.12, 20:48
            moze to was oduczy tego owczego pędu do wrózb za friko ;-)
            ktos sobie zrobil zabawę waszym kosztem...i dobrze wam tak!
            za chwilę następny wątek z darmowymi wrózbami i znowu się rzucicie jak sępy...
    • Gość: danuta_karmaszl@we Re: Darmowa wróżba IP: *.versanet.de 30.01.13, 17:23
      witam ,;temat dotyczy trudnej zaistnialej sytuacji w pracy,jak sie zakonczy?

jak rowniez moja dzisiejsza sytuacja w domu.

• Gość: Milena Re: Darmowa wróżba IP: *.dolsat.pl 19.06.13, 16:06
        Ja od okolo 5 lat korzystam z wróżb i porad niejakiego Artura,i powiem Wam
        że mimo iż to młody czlowiek bo ma 30 lat ,jest świetny.
        Wielokrotnie pomógł mi i nie tylko w różnorakich problemach i gorąco wszystkim polecam.
        Madry człowiek a do tego przystojny,zostawie jego adres gdyby ktoś chciał skorzystać
        a.dziara@wp.pl
    • agrentowy4321 Re: Darmowa wróżba 04.03.23, 18:01
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: Darmowa wróżba 25.04.23, 03:08
      Sceptyczna na 100%
    • irona.sonata Re: Darmowa wróżba 03.05.23, 03:06
      To zadawane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka