Gość: ask77 IP: *.citymedia.pl 19.07.04, 13:39 Czy ktoś potrafi mi powiedzieć co to znaczy gdy na dłoni nie ma się zarysowanej lini losu (przeznaczenia inaczej)?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waloszka Re: chiromancja - linia losu IP: *.gdynia.mm.pl 20.07.04, 20:32 Cześć! Jest, tylko jej nie widzisz... czasami z wiekiem się uwidacznia :). Ale nic więcej nie mogę powiedzieć, bo nie widziałam dłoni... Pozdrawiam AP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: chiromancja - linia losu IP: *.icpnet.pl 20.07.04, 21:27 Linie na naszych dłoniach zmieniają się w zależności od stanu naszego ducha i od sytuacji,w jakich się znaleźliśmy.Musisz też wiedzieć,że każda z dłoni dostarcza innego rodzaju informacji o człowieku.Jeśli poprosisz aby Ci ktoś powróżył dasz mu lewą rękę,bo linie i znaki na niej mówią o przyszłości.Jeśli jednak odwiedzisz chirologa ten poprosi Cię,byś pokazała mu obie ręce.Porówna Twoje dłonie ,by dowiedzieć się,co się z Tobą dzieje i jak może Ci pomóc.Spojrzy w Twoją przyszłość (ręka lewa) i teraźniejszość oraz przeszłość (ręka prawa),bo prawa dłoń jest dla niego niczym stetoskop dla lekarza. Fajnie,że przyglądasz się swoim dłoniom,może kiedyś będzie z Ciebie chirolog? Pozdrawiam.Matylda Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: chiromancja - linia losu 09.03.23, 01:52 Myśle, że to ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: chiromancja - linia losu 29.04.23, 15:22 Elektryzujące i nurtujące Odpowiedz Link Zgłoś