Dodaj do ulubionych

Do pani Ewy.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 10:25
Zastanawiam sie, czy istnieje cos takiego,jak negatywna strona kazdej cyfry,
bedaca calkowitym przeciwienstwe znaczeniakompletna odwrotnosc.
I co sprawia, ze ludzie zaczynaja funkcjonowac zupelnie odwrotnie do swojej
liczby?
Mam w bliskim otoczeniu osobe, ktora podobnie jak ja jest 6 (33) ktora
niszczy wszytko i wszystkich na swojej drodze i potrafi zabic kazda nadzieje
i kazda radosc. Oprocz tego nie znosi komfortu zadowalajac sie najbardziej
spartanskimi warunkami.
Podobnie jak nierodzinna, niezmyslowa, oschla dziewiatka (36)
Dlaczego tak sie dzieje?
Ci ludzie sa nieszczesliwi a jednoczesnie nie zrobiliby nic, zeby to zmienic,
tylko brna w to dalej w coraz bardziej ekstermalny sposob...

Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • ewa.gs Re: Do pani Ewy. 02.08.04, 10:47
      Cynamoon,
      istnieje negatywna strona każdej cyfry, oczywiście. To, czy łatwiej nam
      korzystac z pozytywnej, czy z negatywnej strony, pokazuje reszta portretu.
      Wyjaśnia, w jaki sposób wykorzystujemy nasz wrodzony potencjał, czy mamy
      możliwości wykorzystania go, czy też nie.
      Ważny jest też dzień urodzenia, miesiąc oraz wszelkie kombinacje (dzień +
      miesiąc, miesiąc + rok, dzień + rok), które też sporo pokazują.
      Ciekawość zawodowa - czy ta negatywna 6 ma w imionach (1, 2, bierzmowanie) i
      nazwiskach (panieńskie, po ew. mężu) litery F, O lub X? Jeśli tak, to ile ich
      jest? Którego dnia się urodziła?
      A ile niezmysłowa dziewiątka ma w danych liter I oraz R? Którego dnia urodzona?
      Problem w tym, że jeśli takie osoby same nie robią nic, żeby to zmienić, to
      nijak im pomóc nie można. Bo tak naprawdę żadnej zmiany nie chcą - czerpią
      profity z tego, że jest tak, a nie inaczej. Profity utajnione czasem nawet
      przed samymi sobą.
      Serdeczne pozdrowienia
      Ewa G.
      • cynamoon6 Re: Do pani Ewy. 02.08.04, 12:00
        Dziekuje za wyjasnienia.
        Ta 6 to moj ojciec. Nie ma zadnej z tych liter (chociaz nie znam imienia od
        bierzmowania) Dokladna data: 13.08.1938.

Dziewiatka to moj maz, z ktorym sie rozwodze. Ur. 15.06.1977.
        Ma jedno R w nazwisku.
        Wyjatkowo niezmyslowy osobnik, gdyz gardzi kazda przyjemnisca plynaca ze
        zmyslow, wzroku, smaku zapachu i dotyku :-) No i jest zachwycony wlasna
        osobowoscia.

Ciekawi mnie, jakie litery maja znaczenie w moim przypadku (27.10.1976)?
        Pozdrowienia.

• ewa.gs Re: Do pani Ewy. 02.08.04, 12:10
          no właśnie.
          Przypadek pierwszy - szóstka nie potwierdzona w potencjałach, a więc karmiczny
          brak 6 w potencjałach. W tym wypadku szóstka działa negatywnie -czyli
          odwrotnie. Do tego problemy z przywiązaniem, miłością, dawaniem, ciepłem.

Przypadek drugi:
          niemal zupełny brak potwierdzenia dziewiątki w potencjałach. 9 to energia lekka
          gatunkowo, a więc jeśli występuje 1 raz - to tyle co nic. Dlatego to dziewiątka
          negatywna.

W Twoim przypadku też ważne są litery F, O, X. Jednak 6 to energia dosć ciężka,
          więc wystarczy że wystapi choćby 1 raz -i już jest to 6 pozytywna.
          I jak? :)
          • Gość: Cynamoon Re: Do pani Ewy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:37
            Mam dwa nazwiska i tylko w tym od meza jest jedno O.
            No ale po rozwodzie juz go nie bede miala ;-)
            Mimo to, czuje sie jak najbardziej szostka pozytywna!

Mam za to sporo liter R i inicjaly RR (no, teraz RRJ)
            To R sie za mna wszedzie ciagnie przez cale zycie, nawet moj dom jet przy ulicy
            R. Czy ta litera ma jakies znaczenie?

• ewa.gs Re: Do pani Ewy. 02.08.04, 12:58
              nienie...
              nadal będziesz je miała. To, co raz zapisane, zostaje. A jedna szóstka w
              potencjałach to, jak mówiłam, dużo. jak by Ci to...
              dziewiątka jest lekka. żeby była znacząca musi jej być ok. 6-7 sztuk. Ale
              szóstka to typowa ciężka energia, więc wystarczy 1, a już ją dobrze widać.
              Kapewu? :)
              R ma znaczenie. Uwalnia od ograniczeń, daje wolność osobistą. R to dziewiątka.
              • Gość: Cynamoon Re: Do pani Ewy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 13:08
                Zrozumialam!
                Bardzo dziekuje i pozdrawiam!
                • ewa.gs Re: Do pani Ewy. 02.08.04, 13:22
                  Również :)
                  • Gość: Cynamoon Re: Do pani Ewy.- jeszcze raz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 09:53
                    Chcialam sobie z ciekawosci policzyc jaka jestem liczba z imion i nazwisk itd,
                    ale mam watpliwosci.Rozumiem, ze aby przyporzadkowac konkretna liczbe dla
                    kazdej litery trzeba zrobic tabelke od 1 do 9, tak? Bo chyba nie od zera do 9?
                    I tak A to bedzie 1, B -2 itd... Prawda?
                    I teraz, czy w alfabecie musza byc tez litery Ł, Q, V ? Wydaje mi sie to
                    oczywiste, a jednak spotkalam sie kiedys z tabelka bez Ł,oraz tabelka bez Q i
                    V, dlatego chce sie upewnic. W przypadku Ł bylo napisane, ze w innych
                    europejskich alfabetach nie figuruje i ze Ł liczy sie jak L. A w przpadku Q i
                    V, ze to "niepolskie litery". Wiec jak to jest?

I na koniec, pytalam o siebie, corke, ojca i meza, a nie spytalam o mame ;-)
                    Prosze jeszcze o slowko przy okazji: 16.07.1942

Pozdrawiam.
                    • ewa.gs Re: Do pani Ewy.- jeszcze raz. 03.08.04, 10:07
                      Cynamoon,
                      wszelkie litery regionalne traktuje się jak litery podstawowe, a więc L=Ł, Ń=N
                      itp.
                      przyporządkowanie literowe wygląda tak:
                      1 - A, J, S
                      2 - B, K, T
                      3 - C, L, U
                      4 - D, M, V
                      5 - E, N, W
                      6 - F, O, X
                      7 - G, P, Y
                      8 - H, Q, Z
                      9 - I, R

Rozpisz WSZYSTKIE imiona (bierzmowanie też), WSZYSTKIE nazwiska (panieńskie, po
                      mężu/mężach). Jeśli byłaś dłużej za granicą i nadano Ci urzędowo inne brzmienie
                      imienia lub nazwiska (w jakichś dokumentach) to to brzmienie też jest ważne.
                      Jeśli były pomyłki, literówki w urzędowych polskich dokumentach (dowód,
                      paszport itp.) - to wersję z literówką też się wlicza. Zsumuj oddzielnie
                      wartośc samogłosek (to Liczba duszy) i wartość spółgłosek (to Liczba ekspresji)
                      w tym całym zestawie.
                      UWAGA: w numerologii litera Y jest spółgłoską, a więc składową Liczby duszy.
                      Po wyliczeniu Liczby duszy sprawdź, czy ma potwierdzenie w potencjałąch (czy w
                      danych są i ile jest liter o takiej wibracji jaką ma ta liczba. To samo zrób z
                      liczbą ekspresji - wtedy będziesz wiedziaął, czy to liczby negatywne czy
                      pozytywne.
                      A mama:
                      16.07.1942
                      Generalnie jest osobą miłą, otwartą, towarzyską, pozytywnie nastawioną do życia
                      (dla potwierdzenia sprawdź w literach czy ma C, L, U). Ważna jest dla niej
                      rozmowa, kontakt, ekspresja. Z drugiej strony, jej lekcją życiową są związki
                      partnerskie (lub związek). Takie problemy mogły zacząć się od trudnych relacji
                      z rodzicami. I to może ją bardzo przygaszać, zamykać na ludzi.
                      • ewa.gs Poprawka 03.08.04, 10:09
                        Co innego myślę, a co innego piszę.
                        Y jest spółgłoską, a więc składową liczby EKSPRESJI, oczywiście.
                        ---
                        www.numerolog.pl
                        • Gość: Cynamoon Re: Poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 10:15
                          Bardzo dziekuje za obszerne wyjasnienia. Teraz juz wszytsko wiem ;-)
                          Pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia.
                        • amatemi Re: Poprawka 04.08.04, 10:58
                          witaj Ewo, mam pytanie:
                          dlaczego Y jest spółgłoską w numerologii? Czy w kazdym systemie tak jest? Ja
                          zawsze przyjmowalam te litere za samogloske.
                          Beata
                          • ewa.gs Re: Poprawka 04.08.04, 12:03
                            Zerknij do poczty, Amatemi.
    • agrentowy4321 Re: Do pani Ewy. 09.03.23, 00:10
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: Do pani Ewy. 29.04.23, 13:46
      Raz tak a raz inaczej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka