xenia444 [...] 11.03.16, 00:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
salibasa269 [...] 12.03.16, 21:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwertonika [...] 15.03.16, 00:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Barbara Gruszczyńska - niezadowoleni klienci 15.03.16, 09:02 Święta idą, wydatki rosną.... warto przypomnieć opinie zadowolonych klientów p. Barbrary Gruszczyńskiej forum.gazeta.pl/forum/w,468,148499129,148499129,Urok_milosny_skuteczny.html?p=157919880 disneyowa 13.06.15, 20:07 Miałam napisać jak babeczki korzystające z Baśki będą miały efekty. 2 z nich się załamały, bo efekt miał być a nie ma zadnego, w tym u jednej nastąpiło pogorszenie stosunków już i tak napiętych. Trzecia z nich zaś daje swojej Pani Basi czas do końca czerwca. Cóż przykre, bo trzymałam za nie kciuki i sama też wahałam się nad skorzystaniem z uroku u Baśki. No ale dobrymi checiami... Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 15.03.16, 10:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Barbara Gruszczyńska - niezadowoleni klienci 15.03.16, 11:32 6peja napisał: > nem7654 nawet się nie starasz, ale każdy już wie że jesteś trollem konkurencyjn > ym i obrażasz prawie każdego ba tym forum. Ty podałeś link quak, która pisała w > szędzie o zabijanych dzieciach. Pani Barbaro to że wystawi pani sama sobie kilkadziesiąt pozytywnych opinii (jedna pod drugą, dzień w dzień) to nie znaczy, że ludzie są na nie nabiorą. Sporo osób nie widzi żadnych efektów i coraz więcej pomimo pani gróźb wypowiada się na forach. A skoro jestem trollem i obrażam innych to proszę o zacytowanie i podanie świadczących o tym linków oraz o zacytowanie (wraz ze źródłem) o co chodzi z zabijanymi dziećmi. Na razie są to tylko pani dywagacje nie mające żadnego potwierdzenia w faktach. Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 15.03.16, 11:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Barbara Gruszczyńska - niezadowoleni klienci 15.03.16, 12:04 6peja napisał: > nem7654 manipuluj dalej faktam dzieciaku, dobrze ci to wychodzi. Fakt jest taki > , u nikogo nic nie robiłeś, a atakujesz na tym forum zawzięcie już 6 rytualistó > w, ten kto ma choć odrobinę rozumu dobrze wie o co tutaj chodzi. Ja jak i inne osoby nie wiedzą więc bardzo proszę o przytoczenie konkretnych rytualistów (ostatnio zostałam oskarżona o ataki na 3 a dzisiaj już 6) jak również podanie moich obraźliwych wypowiedzi. Skoro byłeś w stanie ich odnaleźć i policzyć to nie powinno stanowić dla ciebie większego problemu podanie linków z moimi "zawziętymi atakami". Chyba, że to tylko wytwór twojej wyobraźni. Nie mam pojęcia o co chodzi z dziećmi więc skoro ty wiesz i przytaczasz jako argument przeciwko osobie niezadowolonej z usług pani Basi to oświeć również innych (i podaj linki) bo może rzeczywiście nie mam racji. Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 15.03.16, 12:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 15.03.16, 12:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Barbara Gruszczyńska - niezadowoleni klienci 15.03.16, 12:52 6peja napisał: > Kłam i manipuluj dalej, każdy może przejrzeć twoje posty na forum. I jak ktoś m > a przynajmniej odrobinę rozumu to wie po co tu jesteś. Jak ktoś ma przynajmniej odrobinę rozumu to zastanowi się dlaczego pani Basia, mająca od wielu lat tak niesamowitą skuteczność, musi prowadzi nachalny marketing na różnych forach? Popieram inicjatywę 6peja i zachęcam wszystkich do przejrzenia moich postów by dokładniej mogli zapoznać się z zawartymi w nich kłamstwami i manipulacjami :) Miłej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Barbara Gruszczyńska - niezadowoleni klienci 15.03.16, 12:47 6peja napisał: > Tylko troll zarejestrowany miesiąc temu udaje, że nie wie o co chodzi. Quak pis > ała na forach i w listach do sąsiadów Pani Basi, że porywa ona dzieci i wykorzy > stuje ich krew do ryruałów. Poziom tamtego hejtu i rozumu podobny był do twojeg > o. Może właśnie dlatego nie wiem, że jestem na forum od miesiąca i może właśnie dlatego warto mnie jak i wielu innym rozjaśnić ten temat. Dlaczego podważasz poniższą opinię skoro pisała ją inna osoba niż Quak. I dalej bardzo proszę o jakiekolwiek namiary na informację, że takie wydarzenie rzeczywiście miało miejsce. Ilość nieprawdziwych faktów podawanych przez "klientów" pani Basi jest tak ogromna, że mam poważne wątpliwości czy to nie kolejne ich kłamstwo. forum.gazeta.pl/forum/w,468,148499129,148499129,Urok_milosny_skuteczny.html?p=157919880 disneyowa 13.06.15, 20:07 Miałam napisać jak babeczki korzystające z Baśki będą miały efekty. 2 z nich się załamały, bo efekt miał być a nie ma zadnego, w tym u jednej nastąpiło pogorszenie stosunków już i tak napiętych. Trzecia z nich zaś daje swojej Pani Basi czas do końca czerwca. Cóż przykre, bo trzymałam za nie kciuki i sama też wahałam się nad skorzystaniem z uroku u Baśki. No ale dobrymi checiami... Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 15.03.16, 12:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Barbara Gruszczyńska - niezadowoleni klienci 15.03.16, 13:25 6peja napisał: > nem7654 Biedny kłamca i manipulator ciągle cytujesz tą samą wypowiedź. Ja mogę > zacytować dziesiątki pozytywnych wpisów o Pani Basi. Nie mam zamiaru dłużej kar > mić hejtera, tak jak w życiu tak i na forum zostajesz sam. Kłam i manipuluj dal > ej nem7654, może znajdziesz jeszcze jakiegoś ćwierć inteligenta co się nabierze > na twoje bajki. Ponownie cytuję tą samą wypowiedź (choć takich jest o wiele więcej) bo jakiś czas temu podważyłeś wiarygodność jej autora a teraz okazuje się, że pomyliłeś osoby. Czyli cytowana wiadomość jest wiarygodna i pokazuje, że wbrew temu co piszesz sporo osób neguje uroki pani Basi. forum.gazeta.pl/forum/w,468,148499129,148499129,Urok_milosny_skuteczny.html?p=157919880 Pani Barbaro proszę się nie martwić - może jeszcze jacyś ćwierćinteligenci nabiorą się na pani bajki. W końcu jak zauważył przedmówca sam może zacytować dziesiątki takich wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
ulala2222 Re: Urok miłosny skuteczny 15.03.16, 17:56 Czyli jednak ten Artur to oszust mniemam z tych wpisów i hosztapler? Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 15.03.16, 18:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
selena8569 Re: Urok miłosny skuteczny 15.03.16, 21:14 Hah cóż za uprzejmość. Jedno wielkie G robicie z tego forum. Każdy ma prawo się wypowiedzieć, ale troszku kultury...ludzie. A to porywanie dzieci o którym właśnie przeczytałam- kompletne dno. Zbyt wiele horrorów i fantasy ?! Blair witch i te sprawy ? Hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 15.03.16, 21:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
selena8569 Re: Urok miłosny skuteczny 15.03.16, 21:23 Szczerze...nie interere mnie jakieś pierdoly wypisywane zapewne przez osobę z wubujala wyobraźnią. Nad czym tu się rozwodzić? przecież nikt normalny nie uwierzy w takie bzdury. ..porwała dzieci dla ich krwi...aha :D gratulacje dla osoby, która to wymyśliła Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Urok miłosny skuteczny 19.03.16, 11:31 6peja napisał: > Przeczytaj dokładnie forum, zamiast wyłapywać pojedyńcze zdania. Chodzi o kobie > tę, która na wszystkich forach oskarżała Panią Basię o porywanie dzieci do rytu > ałów. Jeżeli Cię to interesuje czytaj wpisy z maja 2015 6peja próbowałam znaleźć wpisy oskarżające o porywanie dzieci i jedyne co znalazłam pod podaną przez ciebie datą to wypowiedzi demaskujące miejsce zamieszkania pani Basi. Podaj linki do wypowiedzi na które się powołujesz bo to oszczędzi wielu przyszłym klientom pani Basi czas, który pewnie poświęcą na przeszukiwanie forów. Odpowiedz Link Zgłoś
selena8569 Re: Urok miłosny skuteczny 20.03.16, 15:59 Mi jednak ciekawość tez nie dała spokoju :P ...i nic nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
gregysl [...] 15.03.16, 23:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Barbara Gruszczyńska - adres 19.03.16, 11:21 gregysl napisał(a): > Od uroku u Barbary Gruszczyńskiej minął u mnie ponad rok, po tym jak dotarło do > mnie co się dzieje na forum, podobnie jak koleżanka kilka postów wcześniej pos > tanowiłem opisać całą sytuację. Coś w środku, mówiło mi, że muszę zrobić to dla > kobiety, której tak dużo zawdzięczam. Nie będe opisywać długich poematów, nie > jestem pisarzem i nie o to chodzi. W krótkich żołnierskich słowach, nie wierzył > em nigdy w uroki, zdecydowałem się na ten krok pomieważ nie miałem już innych m > ożliwości. Postanowiłem sobie, że spróbuję wszystkiego, aby odzyskać Magdę; moj > ą żonę. Odeszła ode mnie 4 miesiące wcześniej, mieszkaliśmy razem i nie mieliśm > y prawie żadnego kontaktu. Moja miłość do żony była silniejsza od wszystkiego. > Szczególnie, że wiedziałem, że nawaliłem na całej lini i odeszła z mojej winy. > Miałem ten mocniejszy rytuał. Jakaś zmiana u żony pojawiła się już dwa tygodnie > po, nic wielkiego ale dawało nadzieję. Z każdym tygodniem było coraz lepiej, w > idziałem, że żonie na mnie zaczyna mocno zależeć. Półtora miesiąca po uroku zam > ieszkaliśmy na powrót razem. Do dzisiaj wszystko układa się bardzo dobrze międz > y nami, jak to w życiu bywają chwile lepsze i trochę gorsze, ale nasze uczucie > jest w stanie przezwyciężyć teraz wszystkie trudności. Żona mawia, że jakiś ani > oł musiał mi wtedy pomóc i ponownie pchnął ją w moje ramiona. Tylko się śmieje, > ale wiem, że tak było i tym aniołem była Pani Basia Gruszczyńska. forum.gazeta.pl/forum/w,468,148499129,148499129,Urok_milosny_skuteczny.html?p=157676501 disneyowa 20.05.15, 12:24 czy Ty czytać ze zrozumieniem nie potrafisz? ;) Pisałam 19.05.15, 22:36 Podaje oficjalne informacje jakie udało mi się wyciągnąć od osoby, która pracuje w szpitalu w Bielsku Podlaskim i mieszka tak się składa, że w Orli gdzie przyjmuje rzekoma Barbara Gruszcz lepiej znana jako Pani Basia. Otóż moi mili, pod adresem, który ta pani podaje do przelewu i "rzekomo" spotkało się z nią kilka osób na miejscu, mieszka co prawda Basia ale nie Gruszcz, a Barbara Taranta, która przyjeżdża do Orli od czasu do czasu, bo pracuje jako pielęgniarka we Włoszech. I nie ma w Orli innej szeptuchy/wróżki/rytualistki od Pani Wiery, która pomaga na zdrowie i można o niej poczytać na forum poranny.pl Także przykro mi jeśli rozwaliłam Wasze cudowne zamki z piasku, które wybudowaliście swojej Pani Basi, ale coraz bardziej ta sprawa zaczyna śmierdzieć.... forum.gazeta.pl/forum/w,468,148499129,148499129,Urok_milosny_skuteczny.html?p=157684099 disneyowa 20.05.15, 23:15 Kochana marcelina889 to ciekawe gdzie w końcu się z Basią umawiacie, bo napewno nie pod adresem jaki podaje? Każdemu podaje inny adres, a może pomieszkuje u każdego w Orli? Wybacz ale Twoje wypowiedzi coraz bardziej zaczynają mnie bawić. Sprawdziłam u znajomej, która pochodzi z Orli i nie słyszała o zadej szeptunce poza pania Wierą. A skoro nikt o niej nie słyszał to taka z niej szeptunka jak ze mnie piosenkarka :D Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 19.03.16, 11:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 19.03.16, 11:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Barbara Gruszczyńska - adres 19.03.16, 11:36 6peja napisał: > Ale czego oczekiwać, sobota to dziecko ma wolne i może potrollować. Będe robić > to co takich trolli najbardziej boli ignorować cię i nie reagować nem7654 na tw > oje kłamstwa i manipulacje. 6peja sam odesłałeś ludzi do wpisów z maja 2015 roku. Więc o co chodzi. Zacytowałam dokładnie to co ludzie pisali o pani Basi prawie rok temu i jakie wtedy kontrowersje wzbudzała wśród swoich byłych klientów. BTW, szybki jesteś. Zrobiłeś na mnie wrażenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
selena8569 Re: Barbara Gruszczyńska - adres 20.03.16, 16:06 Zdania były podzielone od początku i pewnie będą dopóki P.Basia będzie świadczyła usługi. A są może wśród nas nowi klienci ? Którzy mieliby ochotę podzielić się swoją opinią na temat P.Barbary? ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
irkasn [...] 20.03.16, 18:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
selena8569 Re: Urok miłosny skuteczny 20.03.16, 18:53 No wiec czekamy :D nie wiem jak reszta , ale ja z niecierpliwością ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurkumaa1975 Re: Urok miłosny skuteczny 20.03.16, 20:04 irkasn napisał(a): > Ja jestem świwrzynką :-)))) ale dopiero wieczorem będe mieć trochę czasu, aby o > pisać sytuację ;-))))) muszę to zrobić, bo jak czytam te głupoty co konkurencja > wypisuje na Panią Basię to aż wszystko się we mnie gotuje <zła> to do > wieczora :-))) :*** świwrzynka tak mnie rozbawiła swoim wpisem, że z wolnego obserwatora stałem się zalogowanym uczestnikiem forum. LITOŚCI!!! Proszę zerknąć na godziny wpisów. Przypadek? :) 6peja 19.03.16, 16:06 Re:Barbara Gruszczyńska - adres doncarena 19.03.16, 16:19 Re:Barbara Gruszczyńska - adres 6peja 20.03.16, 18:01 Re:Barbara Gruszczyńska - adres irkasn 20.03.16, 18:19 Re:Urok miłosny skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 20.03.16, 20:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 20.03.16, 21:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kurkumaa1975 Re: Urok miłosny skuteczny 20.03.16, 21:18 6peja napisał: > Kolejny manipulujący bezmózg. A zwróć może uwagę, że jestem na tym forum prawie > 2 lata i piszę prawie codziennie w tematach o różnych wróżkach, a w tym samym > czasie pisze jeszcze kilka osób, zarówno zwolenników i przeciwników, ale braku > rozumu i manipulacje to taka moda na forach. Czego się dziwć jak średni wiek to > młodzież gimnazjalna. I sadzi podobne byki ortograficzne jak ty? Drobny szczegół tzn. świwrzy szczeguł. Kończ waść i wstydu sobie oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 20.03.16, 21:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
irkasn [...] 21.03.16, 01:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brasstronaut Re: Urok miłosny skuteczny 21.03.16, 09:21 Przejrzałam chyba wszystkie możliwe wpisy na tym forum jak i na kafeterii dotyczące osób robiących rytuały miłosne i zupełnie już nie wiem do jakiej osoby mam napisać żeby się nie naciąć. Nie mam kilku tysięcy żeby wydać je na rytuał. Zastanawiałam się też nad zebraniem kilku zainteresowanych tym tematem osób i pojechanie do jakiejś małej wioski w której są sprawdzone szeptunki tzw. ''zielarki'', które pomagają z dobrego serca. Nie wiem też czy nie założyć osobnego wątku, bo tu się aż roi od od reklam i zawiści w każdą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
salibasa269 [...] 21.03.16, 09:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brasstronaut Re: Urok miłosny skuteczny 21.03.16, 10:00 Niestety nie trafiłaś z tym wiekiem. I nie rozumiem po co tyle jadu. Znalazłam jakiś czas temu wątek w którym jedna Pani opisywała swoją podróż właśnie do małej wioski w której jest jedna osoba która pomaga i zajmuje się rytuałami. Źle może to ujęłam, ale wzięłam w cudzysłowie słowo zielarka, bo tak się nazywa osobę której się szuka w tej wiosce. Naprawdę chciałabym znaleźć kogoś kto pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
salibasa269 [...] 21.03.16, 10:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brasstronaut Re: Urok miłosny skuteczny 21.03.16, 10:26 A powiedz mi, znalazłaś w końcu kogoś kto Ci pomógł? Odpowiedz Link Zgłoś
salibasa269 [...] 21.03.16, 10:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brasstronaut Re: Urok miłosny skuteczny 21.03.16, 10:52 Robiłam już dwa rytuały u dwóch różnych osób i zero efektu. Uwierz mi, że to nie były kwoty rzędu kilkuset złotych. Szukam, czytam, sprawdzam. Uprzedziłaś się do mnie pewnie po tym, jak napisałam o osobach które pomagają z dobrego serca. Trafiłam na taki wątek, więc pomyślałam że dlaczego nie spróbować, dlatego zaproponowałam to na forum, bo poznać się i przejść przez to razem też jest inaczej. Ja zarabiam na siebie, mam stałą pracę i dorabiam jeszcze tam gdzie mogę. Jestem przygotowana na koszta i wiem, że rytuały tanie nie są, jednak jest tyle osób, że ciężko jest to wszystko zweryfikować i po dwóch nieudanych rytuałach wolałabym raczej zebrać pieniądze na kogoś konkretnego niż wydawać tysiące bezskutecznie. Sama byłaś w takiej sytuacji, dlatego proszę też o trochę zrozumienia i nie mieszania mnie z błotem Odpowiedz Link Zgłoś
salibasa269 [...] 21.03.16, 12:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brasstronaut Re: Urok miłosny skuteczny 21.03.16, 12:25 W takim razie bardzo się cieszę, że Tobie się udało, tylko nie za bardzo rozumiem jeszcze Twoją obecność w tych wątkach. Skoro Tobie się powiodło, a nie dajesz ludziom żadnych wskazówek. Nie jestem jakąś małolatą i borykam się z tym już od roku. Moim następnym krokiem było napisanie tutaj, bo już naprawdę nie wiem co mam robić. Najgorszy jest też czas oczekiwania i wszystko wydłuża się czasowo. Nie chciałam też robić rytuału za rytuałem dlatego wolałam trochę odczekać i tak to się już ciągnie za mną tyle czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Urok miłosny skuteczny 22.03.16, 10:22 brasstronaut napisała: > W takim razie bardzo się cieszę, że Tobie się udało, tylko nie za bardzo rozumi > em jeszcze Twoją obecność w tych wątkach. Skoro Tobie się powiodło, a nie dajes > z ludziom żadnych wskazówek. Nie jestem jakąś małolatą i borykam się z tym już > od roku. Moim następnym krokiem było napisanie tutaj, bo już naprawdę nie wiem > co mam robić. Najgorszy jest też czas oczekiwania i wszystko wydłuża się czasow > o. Nie chciałam też robić rytuału za rytuałem dlatego wolałam trochę odczekać i > tak to się już ciągnie za mną tyle czasu. Sama udzieliłaś sobie odpowiedzi na swoje pytanie. Bo jej się "powiodło" i dlatego ciągle przesiaduje na forach. Zapomnij o rytuałach. Najsilniejszym urokiem jest pewność siebie i radosny uśmiech na twarzy. Skąd wiesz, że los nie przygotował dla Ciebie czegoś wyjątkowego. I jak masz się o tym się przekonać skoro tak kurczowo zacisnęłaś palce na przeszłości? Teraz możesz myśleć, że to co tracisz było czymś wyjątkowym, jedynym i niepowtarzalnym. Było. To co zyskasz też będzie wyjątkowe, jedyne i niepowtarzalne. Dlaczego? Bo Ty tam będziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwianaru Re: Urok miłosny skuteczny 22.03.16, 19:17 lepiej samemu nie bawić się w uroki, to może być niebezpieczne. mi robila urok wróżka i wszystko poszło tak jak poprosiłam, facet do mnie wrócił i jest super, nawet lepiej niż przed. Poleciłam ją też kilku osobom na forum i wszystkie wracały do mnie zadowolone, bo ich zycie sie zmienilo na lepsze :) moge podac na nia namiar jak ktos chce, tutaj nie bede reklamowac. moj mail sylwia.narusz@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
salibasa269 [...] 22.03.16, 20:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
selena8569 Re: Urok miłosny skuteczny 24.03.16, 19:11 A ja bym radziła spróbować u P . Basi. Szybko, tanio i jak twierdzi część (bo nie 100 % niestety) skutecznie. Nie wiem na czym polega urok przez nią wykonywany , ale wiem ze osoby polecane bądź nie na tym forum często korzystają z czarnej magii...jestem na nie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
brasstronaut Re: Urok miłosny skuteczny 24.03.16, 21:15 Zastanawiałam się nad Panią Basią i nad Arturem. Spróbuję u Pani Basi. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Urok miłosny skuteczny 24.03.16, 21:57 brasstronaut napisała: > Zastanawiałam się nad Panią Basią i nad Arturem. Spróbuję u Pani Basi. Przed podjęciem decyzji zapoznaj się z tym wątkiem forum.gazeta.pl/forum/w,681,158586940,158586940,Udany_urok_milosny.html?s=1 O Arturze też jest sporo i nietrudno znaleźć na tutejszym forum. I życzę abyś odzyskała to co się gdzieś zapodziało dzięki najsilniejszej z możliwych magii jaką jest magia twojego uroku osobistego :) Odpowiedz Link Zgłoś
brasstronaut Re: Urok miłosny skuteczny 24.03.16, 22:15 niestety wpłaciłam już pieniądze.. Nem, czy możesz mi w takim razie podpowiedzieć kto tutaj jest skuteczny i wiarygodny? Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 24.03.16, 22:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Barbara Gruszczyńska -zastarszanie niezadowolonych 27.03.16, 15:38 brasstronaut napisała: > niestety wpłaciłam już pieniądze.. Nem, czy możesz mi w takim razie podpowiedzi > eć kto tutaj jest skuteczny i wiarygodny? Niestety na tym forum NIKT! Nie wierzę w rytuały i tym podobne sprawy ale co innego jeżeli taką usługę wykonuje ktoś kto wierzy, że ma takie umiejętności a co innego jeżeli jest to zorganizowana grupa, której celem jest tylko i wyłącznie wyciągnięcie pieniędzy. Do tej drugiej grupy należy projekt Barbara Gruszczyńska. Jestem przekonana, że 99% pozytywów to wymyślone historie mające przyciągnąć więcej naiwnych (wakacje tuż tuż więc pieniądze pilnie potrzebne). Dokładnie sprawdziłam tą panią (tak samo jak tytuł dr honoris cause Marii Bucardi) i to jest wielkie oszustwo (proszę czytać moje wcześniejsze posty w których zamieściłam dowody). Oczywiście zaraz będą wpisy, że jestem trollem, konkurencją, wcieleniem magdulki, lemidonasa, wróżbiarstwa80 itd i chcę zniszczyć tak wspaniałą osobę jaką jest Basia. Tyle, że żadnej Basi nie ma. Ta szeptunka jest wymysłem kilku osób chcących odbić sobie nieudane "inwestycje". Pojawiające się pozytywy i wpisy nagle zainteresowanych skorzystaniem z usług i dostaniem się na zamknięte forum Basi to kolejne wcielenia 6peja,xenia44 i im podobnych mające na celu wzbudzenie zaufania niezdecydowanych. Zrozumcie, że to są łatwe i całkiem spore pieniądze. Każdy niezadowolony zostanie zakrzyczany i zastraszony umieszczeniem jego danych na portalu dla oszustów. Nawet ja (mimo, że zajmowałam się tylko sprawdzaniem autentyczności Basi) dostałam przemiłego maila (niestety pochwaliłam się nim na innym forum) z sugestią, że już policja zajmuje się "oszczerstwami" a poza tym "Jedna z nas jest prawnikiem i wszystkim się zajmuje. Mają być cywilnie wnioski o 20 tysięcy, ale sąd przyzna pewnie koło 10 tys, wszystko za prośbą Pani Basi będzie przekazane na fundację Doktor Cloawn." I mój ulubiony fragment " Niedługo wszystkie zdjęcia i adresy tych trolli będą umieszczone na portalu o oszustwach i wszystkich forach." (pozdrowienia dla aguchalka@wp.pl) Czy przyszli klienci Basi Gruszczyńskiej nie boją się, że ich dane i zdjęcia zostaną opublikowane w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 27.03.16, 15:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re:Gruszczyńska -zastarszanie niezadowolonych 27.03.16, 16:16 6peja napisał: > Nie karmić trolla > > Nem będziesz tutaj biedaku sam, całkowicie ignorowany ze swoimi kłamstwami i ma > nipulacjami. Będziesz miał czas, aby się zastanowić czy jesteś kobietą czy mężc > zyzna. W jednym wpisie piszesz tak a w drugim tak. > > Nie karmić trolla konkurencji. Witaj xeniu444 tzn. 6peja. Ja wiem kim jestem (a kto nie wie niech poczyta moje posty) a ty/wy/oni (trudno się połapać, który nick to jeszcze ty a który już współtwórcy projektu Barbara Gruszczyńska) ? OK, już idę ignorować siebie ze swoimi kłamstwami i manipulacjami. Jestem tutaj biedakiem i do tego sama będę musiała się nakarmić :( Wesołych Świąt Wielkanocnych. Życzę Ci abyś wreszcie zaczęła żyć uczciwie bez wykorzystywania słabszych i bezbronnych. Kiedyś ktoś ciebie oszukał ale czy to oznacza, że ty również musisz stawać się złym człowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kicia0210 Re: Urok miłosny skuteczny 24.04.16, 18:10 brasstronaut mogę prosić o kontakt do Ciebie? Mail? Jestem w podobnej sytuacjii... Chciałabym pogadac... Odpowiedz Link Zgłoś
0arkadia0 Re: Urok miłosny skuteczny 03.06.16, 18:09 Brasstrnaut, też się zastanawiam nad wizytą na podlasiu, jeżeli ktoś w ogóle jest w stanie pomóc to pewnie tylko tam. Sama skorzystałam już z kilku osób mniej lub bardziej polecanych na forach i tylko strata kasy. Podaj maila, może razem coś wymyślimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
awicularia Re: Urok miłosny skuteczny 12.07.16, 21:54 Barbara Gruszczyńska to jakaś żenada! 7 lipca 2016 roku wysłałam zapytanie wraz ze zdjęciami (mam nadzieję, że osoby ze zdjęć mi darują ściągnięcie z internetu, nawet nie wiem z jakiego są kraju), zmyśloną historią i zmyślonymi datami urodzenia. 8.07.2016 otrzymałam od w/w Gruszczyńskiej meila o treści: Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje, ale musiałam wydrukować zdjęcia i przeanalizować. Tak, mogę pomóc. Odpisałam: Dziękuję za odpowiedź. Co mam zrobić ze swojej strony, aby Pani mogła pomóc? Odpowiedź o treści: Do uroku wystarczą zdjęcia. Koszt składników do 3 dniowego uroku wynosi 50 złotych, do 7 dniowego 100 złotych. Za moją pracę tyle ile uzna Pani za właściwe - przyszła 10.07.2016. Z tego co tutaj czytam, to standard. Z mojej strony odpowiedź: Wybrałabym ten 7-dniowy. Czy będzie zbyt mało, abym zapłaciła za Pani pracę 100 zł? Proszę wybaczyć, ale naprawdę nie mam obecnie zbyt dużych środków... Chyba że jak urok zadziała, to wtedy przelałabym pani kolejną kwotę? Odpowiedź p. Barbary: Tak, kochana, nie ma problemu. Nie odezwałam się jeden dzień, po czym jakież zdziwienie z dzisiaj (12.07.2016) na moim meilu od p. Barbary: Brak kontaktu uznaje za rezygnacje, adres uczucia blokuje. Zdjęcia, aurę oznaczam. Wszystkiego dobrego. No przepraszam bardzo, to osoba, która ma pomóc innej osobie wahającej się tak reaguje? Nie myśli, że ktoś może nie móc odpowiedzieć natychmiast, lub nie mieć dostępu do internetu? Odpisałam: Rozczarowała mnie Pani, naprawdę. A tyle dobrych opinii o Pani słyszałam... Ten meil od Pani zabrzmiał tak, jakby Pani mnie ponaglała albo wręcz domagała się skorzystania z uroku. A jak się nie zdecyduję, to Pani mnie ukarze zablokowaniem i odznaczeniem aury. Nieładnie ze strony osoby ciepłej i pomocnej. Jestem zdecydowana, ale nie mam na codzień dostępu do internetu, proszę o wyrozumiałość. Czasami nie mam możliwości odczytywania meili nawet przez kilka dni. Moim zdaniem osoba, która zajmuje się urokami miłosnymi powinna mieć empatię, wyrozumiałość i cierpliwość. Czasami dzieją się w życiu różne rzeczy i nie zawsze można odpowiadać na wiadomości natychmiast. Pani sama mi napisała po moim pierwszym meilu, że przeprasza, że odpisała później. Czy ja coś złego napisałam w odpowiedzi? Nie, czekałam cierpliwie. Niestety, tak czasami się w życiu dzieje i nie mamy na to wpływu. Pozdrawiam i również życzę wszystkiego dobrego. O dziwo, przed chwilą dostałam odpowiedź: Bardzo proszę do mnie nie pisać oraz nie prosić o cofnięcie. Jeszcze raz wszystkiego dobrego. Kolejna wiadomości usunę bez czytania. To ja się pytam, czy osoba opisywana jako ciepła i wrażliwa tak się zachowuje? To taka osoba nie wie, że przeżywamy dylematy i myślimy, co zrobić a tutaj takie naciski? No proszę wybaczyć, ale nie wierzę, żeby taka osoba chciała realnie pomagać stosując naciski i szantaże. Powinna raczej okazać wyrozumiałość i zrozumienie. Nie wpłaciłam ani złotówki oczywiście. Napisałam kolejnego meila, ostatniego, o treści: Czyli że nie jest Pani osobą pomocną. Opinie o Pani - niepochlebne - są jednak prawdą. Osoba, która chciałaby naprawdę pomóc, nie zachowuje się w taki sposób. Cieszę się, że nie straciłam pieniędzy, bo Pani nie ma ani współczucia, ani cierpliwości ani niczego, co powinna mieć osoba parająca się pomocą w problemach miłości. O nic nie proszę. Nie mam takiego zamiaru. A daty urodzenia, zdjęcia i historia były zmyślone, cóż to jest teraz ściągnąć zdjęcia z netu - aby zdemaskować Pani prawdziwą, nienawistną naturę. Nieładnie. Cała akcja trwała od 7 do 12 lipca. Czy tak postępuje osoba, która pomaga??????? Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 24.03.16, 22:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brasstronaut Re: Urok miłosny skuteczny 24.03.16, 22:44 Wybacz, po prostu ciężko mi to wszystko ogarnąć. Jestem na tym forum nową osobą. Przejrzałam bardzo dużo wątków, a na forum jest mnóstwo pseudonimów i ciężko mi ogarnąć kto chce dobrze i kto jaki jest. Jednak osoby które śledzą to od dawna/ wypowiadają się jakiś czas już mają wyrobioną opinię. Dla mnie zderzenie się z tyloma wątkami już było ciężkie, bo kto nie polecił jednej osoby to zaraz powstawała fala nienawiści i właściwie tak jest z każdą osobą którą tutaj ktoś poleci. Wpłaciłam pieniądze Pani Basi, czy mogłabym dołączyć do prywatnego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 24.03.16, 22:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
diuma1991 [...] 25.03.16, 20:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
karo-89 Re: Urok miłosny skuteczny 25.03.16, 20:19 Część ja też jestem po uroku i p. Basi miałam robiony rytual w styczniu i coś dopiero teraz ruszyło chodź nie wiem czy to jest akurat to. Proszę tak jak koleżanka wyżej i przyjęcie mojej skromnej osoby na forum zamknięte. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszkowa1 Re: Urok miłosny skuteczny 25.03.16, 21:16 Hej. Ja tez jestem po uroku u P.Basi. Dopiero dwa dni. Nie wiem co dalej. Prosze o dostep na. forum zamkniete Odpowiedz Link Zgłoś
volveryin Re: Urok miłosny skuteczny 25.03.16, 23:12 Ja akurat mam zrobiony rytuał u kogoś innego, komu też wierzę.Ale już kiedyś pisałem na forum że bardzo wierzę w Panią Basię i nie zawahał bym się poprosić o pomoc właśnie Ją (nie wiem czy by mi pomogła ale bym poprosił). Jest jeszcze jedna osoba którą bym poprosił o pomoc chociaż dowiedziałem się póżniej o Niej - jest to Pani polecana przez Ekskalibura któremu wierzę: Beata Laube (nie wiem czy by mi pomogła ale bym poprosił). Piszę to z tego powodu że jakaś jedna osoba lub nawet dwie oczerniają porządną/e osobę/y. Napisałem to z własnej woli i nie proszę o przyjęcie na forum zamknięte.Chociaż jak bym mógł to by był zaszczyt dla mnie największy. P.S. nie wymieniłem u kogo robię teraz,ale mu też ufam. Wesołych świąt wszystkim volveryin Odpowiedz Link Zgłoś
gooccha Re: Urok miłosny skuteczny 26.03.16, 16:01 Proszę o przyjęcie mnie na forum zamknięte, jestem po uroku 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aateam Re: Urok miłosny skuteczny 26.03.16, 19:15 Czy mogę prosić o maila do Pani Basi? Odpowiedz Link Zgłoś
selena8569 Re: Urok miłosny skuteczny 26.03.16, 19:31 barbara@wp.pl O ile dobrze pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
selena8569 Re: Urok miłosny skuteczny 26.03.16, 19:32 barbara.gruszcz@wp.pl Poprawka * :P Odpowiedz Link Zgłoś
adept_magii Re: Urok miłosny skuteczny 02.04.16, 11:16 Witam. Na wstępie powiem, iż nie ma sensu szukać pomocy w urokach na takich forach czy na stronach pseudomagów. Może 1% z tych wszystkich, którzy są zachwalani tu znają się na magii, lub chociaż wiedzą jak działa. Dlatego ja nie mam zamiaru polecać nikogo. A piszę raczej ku przestrodze przed bezmyślnie wydawanymi pieniędzmi oszustom. Sam szukałem pomocy nie tylko tu ale i na innych stronach. Aż w końcu trafiłem na osobę, która wprowadziła mnie w świat prawdziwej magii, po naukach, której sam zrobiłem rytuał, zadziałał w pełni, tak jak chciałem. Teraz parę słów o tych na których trafiłem. ja2313@op.pl - oszustka, dająca do wykonania rytuały, które bez odpowiedniego przygotowania nie dadzą żadnych efektów, a nawet z odpowiednim przygotowaniem mogą nie udać się. Osoba ta jak i większość innych na tym forum oferuje spętanie miłosne, chociaż sama nie wie co pisze. Kiedy w końcu się nauczą "wróżki i magowie od siedmiu boleści", że spętanie nie równa się opętanie, i nie przyczepia się żadnego bytu ofierze. Czy ktoś im to w końcu wytłumaczy? Może teraz o Pani Gruszcz, z którą także miałem kontakt. Może i coś gdzieś czytała ale używanie magii chaosu bez kontaktu z osobą zamawiającą, bez przesłania "czegoś" co powinna zrobić by aktywować cały rytuał, to jest nie zbyt pojęte - chyba, że stworzyła sobie sama magię chaosu. Więc jak to ma działać? Kolejnych już nie będę z nazwy wymieniał - oferują rytuał Erzulie, nie wiedząc nawet, w jaki sposób prawidłowo go wykonać i jakich atrybutów użyć. Zastępowanie ziół w tym przypadku da efekt zerowy, wyrzucone pieniądze w błoto, a kasa dla "czarownicy". A jeszcze lepszym dowcipem jest określanie procentowe powodzenia, szczególnie u Pani Aleksandry.Dziwi mnie skąd ona może to wiedzieć, tego nie da się przewidzieć. Dla mnie dawała 30% na powrót ukochanej. Fakt, może sprawdzić w kartach jeśli coś widzi i wtedy podjąć się zrobienia. Sukces murowany. Tylko jak określa te procenty? Mój guru nie potrafi tego określić mimo wielu lat praktyki. Z resztą wiem ze swego doświadczenia, że rytuał uda się lub nie. I jeśli nie to nie ma co zawracać sobie nim głowy. Może na koniec tego wywodu wspomnę o Lilith, trzeba być szalonym by zapłacić takie pieniądze za kawałek gliny, który jest niczym, nie działa, bo niby jak ma działać. To że włożono w to energię podczas robienia, nie znaczy, że ta energia się utrzyma do otrzymania efektu. Lepiej użyć kamieni polnych, mają lepsze energie i łatwiej z nimi pracować. Jeszcze dwie sprawy. Pierwsza to taka, że wróżki często twierdzą, że nie mogą zrobić zdjęć z rytuału. A niby dlaczego nie? Mogą a nie robią, bo jak zrobić zdjęcie z czegoś czego nie było. Drugą sprawą jest wasza wiara i podejście, rozchwiania emocjonalne nic nie dają, więcej niszczą niż wam się wydaje, skoro ktoś zamawia rytuał, a w głębi siebie myśli że nie uda się to po co to robić. Żadna wróżka na jaką trafiłem, nie poleciła choćby lekkiego przygotowania, choć oczyszczenia się z negatywnych emocji lub zmiany nastawienia. To jest podstawa każdego udanego działania magicznego. Ale jak wiadomo, te "wróżki" tak się znają na magii, że to wcale nie jest potrzebne. I nie zależy od wieku wróżki (znam takich ludzi którzy maja już swoje lata, a także takich, którzy świeżo weszli w dorosłość), a głownie od rozwoju takich osób i ich talentowi. Życzę wam powodzenia w szukaniu takich osób, które faktycznie wam pomogą. I pamiętajcie - ZA MAGIĘ SIĘ NIE PŁACI! Odpowiedz Link Zgłoś
lambada1234 Re: Urok miłosny skuteczny 02.04.16, 21:34 Mogę jakiś kontakt do Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
sucharek70 Re: Urok miłosny skuteczny 02.04.16, 22:14 Zgadzam sie w 100 % mam tez wyrobione zdanie na ten temat,i masz duzo racji,jezeli zostawisz kontakt chetnie podyskutuje priv,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 03.04.16, 11:35 adept_magii można prosić o jakiś mail do Ciebie? Nie chodzi mi o urok miłosny. Odpowiedz Link Zgłoś
zawiedzionaa345 [...] 20.04.16, 16:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 20.04.16, 17:26 Ten adres maila to do czego? Chcesz o kimś opinie na priw czy chcesz polecić kogoś, a na forum nie chcesz napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
irmina654 Re: Urok miłosny skuteczny 20.04.16, 17:35 Jak samemu nie znajdziesz to na forum nie ma co szukać. Znajoma to by zostawiła fortunę u jednej baby. Była jednak sprytna bo poprosiła o dane ze wyśle pieniądze na adres bo mieszka na wsi i nie ma konta, to babsztyl się wycofał i napisał że nie ma czasu. Widać kto mąci Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 20.04.16, 17:50 Sam pisałem kilka razy na forum o swoich sposobach na dane "magika" wróżki pisałem. Prawdziwych nie podali. Nawet jak podadzą jakieś to przelew i tak idzie po numerze konta. Najlepiej to jechać osobiście, albo płatność po efektach. Skoro strefę 24 tak zachwalasz na forum to czego twoja znajoma z ich usług nie skorzysta tylko szuka nie wiadomo gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha-gruszka Re: Urok miłosny skuteczny 21.04.16, 08:01 Ludzie na wsi mieszkają inie mają konta? Wieś to nie epoka kamienia łupanego gdzie w szałasach mieszkają nieszczęśliwie zakochani jaskiniowcy. Sposób o którym skfarek pisał jest dobry, ale też pewnie nie zawsze skuteczny. Oszuści działają coraz więcej z zagranicy. Wyjechać bo tam bardziej bezkarnie się czują, a ludzi w kraju nadal oszukiwać, zawsze to jakaś większa kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha-gruszka Re: Urok miłosny skuteczny 21.04.16, 08:03 Artkowi nikt jeszcze krzywdy za te oszustwa nie zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
irmina654 Re: Urok miłosny skuteczny 21.04.16, 21:22 Czy ja gdzieś napisałam że nie skorzystała.... Sam skwarek widzisz jak wyrywkowo cytujesz moją wypowiedź. Napisałam tylko że nie dała się wyrolować bo ona wysyła ZAWSZE pieniądze na adres domowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zawiedzionaa345 Re: Urok miłosny skuteczny 29.05.16, 12:30 Na samym dole odpisałam dlaczego podałam maila. Więc może jednak chce ktoś porozmawiać na ten temat? Nikogo nie mam zamiaru polecać, bo właściwie nie mam kogo po tylu nieudanych próbach Odpowiedz Link Zgłoś
ollszaaaa Re: Urok miłosny skuteczny 22.05.16, 23:24 Proszę odezwij sie Alelas@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wuza1 Re: Urok miłosny skuteczny 06.04.16, 19:53 Ze wszystkich osób, które prosiłam o pomoc tylko JEDNA zrobiła mi zdjęcie rytuału. Inna - jak mój mail nie dotarł, zrobiła mi aferę na forum, że kłamię i że żadnego maila nie było! Serio??!! NIKT nie wspomniał mi o negatywnych myślach przed rytuałem. Po - owszem. JEDNA! Ta sama osoba co zrobiła zdjęcie. Gdyby nie to, że zdaję sobie sprawę, że nastawienie pozytywne jest mega ważne - ryczałabym w poduszkę non-stop czekając aż się spełni. Ryczę czasami, ale staram się szybko zmieniać myśli żeby tylko cała praca nie poszła na marne. Pieniądze? Nie ma problemu. Zapłacę. Wiadomo - w miarę moich możliwości. Ktoś poświęca mi swój czas więc rozumiem. A co do osoby, którą mogę polecić z czystym sercem to osoba, która nie robi żadnych spętań, opętań i uroków. Ale jemu się płaci. Ale jak wspomniałam, ja mogę w miarę możliwości. Wątpię, chociaż bym chciała, że spotkam osobę która udzieli mi pomocy ezoterycznej za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 07.04.16, 16:29 W sprawa zdrowotnych to niektóre szeptuchy pomagają za darmo. Jedna podobno w sprawach miłosnych, ale ta raczej nie za darmo. Z jakim skutkiem pomaga nie wiem, ale trzeba osobiście jechać. Do wuza1 Baśka co miała fajny biust raczej nie mieszka tam gdzie podaje i nazwisko też ma chyba inne... Kaśka to podobno lubiła konie mechaniczne kraść i robić kasę na nieszczęśliwie zakochanych desperatkach, a jedyna magii jakiej używała to magi w kuchni jako przyprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 08.04.16, 11:00 Irka piszesz, że Basię z Orli poleciła ci koleżanka z pracy. Szkoda tylko, że pytając osób z tamtych rejonów które znają doskonale środowisko szeptuch nikt nie słyszał o Basi z Orli. Irka sama siebie reklamujesz? masz jakiś %od utargu czy po kiego ch... tą wazeliną tak walisz? Jak Baśka taki fenomen na skalę światową to po co się marnuje z urokami skoro swoimi czarami może leczyć ludzi i zarabiać konkretne piniondze? Przy takich ilościach zadowolonych klientów miłosny eliksir zamiast w gorcku na kuchence trza gotować przed chałupą w 3 parnikach po 200 litrów. Z dedykacją dla ciężko pracujących za najniższe stawki i ślących zarobek na nadzieje miłosne. www.youtube.com/watch?v=NNO2RptANBw ona czuje we mnie biedę www.youtube.com/watch?v=rGRmEQLqm3o ona czuje we mnie piniondz Odpowiedz Link Zgłoś
aguleczek28 Re: Urok miłosny skuteczny 24.04.16, 12:30 Czy możesz napisać na mojego maila- cameron187@wp.pl? Chodzi mi o kontakt do osoby, która Ci pomogła. Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
aguleczek28 Re: Urok miłosny skuteczny 24.04.16, 12:32 Prośba kierowana do adept_magii. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 24.04.16, 13:13 Adept z tego co wiem skasował konto i już tu nie zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś
robert019 Re: Urok miłosny skuteczny 02.04.16, 12:11 Warto, nie warto? U mnie się sprawdza. Powoli zaczynamy nadawać na tym samym tonie. warto pomyśleć o strefa24h.pl/ sami możecie skorzystać, ale wiem że tutaj to pójdzie fama że to oszust i złodziej. Widać to po wpisach że ludzi nikt nie szanuje Odpowiedz Link Zgłoś
salibasa269 [...] 03.04.16, 13:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 03.04.16, 13:17 Wiedzę w magii się za darmo zdobywa. Prawdziwe szeptuchy nie biorą kasy i mieszkają skromnie, ale takich to raczej za wiele nie ma. Teraz prawie każdy uczynił z tego biznes nie ważne czy coś potrafi czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ort-inla [...] 07.04.16, 20:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaczek3 Re: Urok miłosny skuteczny 07.04.16, 20:29 czemu te wszystkier historie sa tak do siebie podobne i pisane jednym jezykiem (nie mam na mysli jezyka polskiego tylko stylistyke wypowiedzi) wszystko pisze ta sama osoba pod roznymi nickami.Dajcie juz spokoj z tym wyciaganiem kasy od zdesperowanych kobiet.Smiech na sali.Osoba ,ktora na biezaco sledzi forum kilka razy dziennie jest w stanie smiac sie tylko z tego co sie tutaj dzieje....Reklama....reklama.....reklama,pranie mozgu juz od rana..... Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 07.04.16, 21:52 Do barbary to na bary bary, a nie po powrót partnera. Widziałem jak na zamkniętym forum wieje wazelina, a jak zapytałem o osobiste spotkanie to mnie wywalili. Jedna napisała tam, że na maila nie dostała odpowiedzi to została zj...na. Jak ta cała iriska miała efekt to po co siedzi i non stop śledzi forum, a nie zajmie się facetem, pracą i swoim życiem? Urok miłosny podpięła pod 230 volt ? www.magi.wbijam.pl/ pl.wikipedia.org/wiki/Maggi wersja praktyczna Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 08.04.16, 09:47 Dlaczego nicki zachwalające Barbarkę mają tak mało postów? ort-inla zarejestrowana wczoraj. 3 pochwalne posty. Gdzieś była do tej pory? Do tej pory to wszystkie zadowolone klientki wory w "młynie" targały i nagle taki wysyp? Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Urok miłosny skuteczny 08.04.16, 12:30 skfareek żadnej Barbary Gruszczyńskiej w Orli nie ma - sprawdzone wielokrotnie przez różne osoby. Z tego co udało mi się ustalić tzw. Basia to najprawdopodobniej grupa kilku tutejszych forumowiczów, którzy znaleźli łatwy sposób na dodatkowe pieniądze (wszystko dokładnie opisane + dowody w moich wcześniejszych postach). Ale tzw. Basia ma jedną ogromną zaletę - jest znacznie tańsza od pozostałych choć równie nieskuteczna jak oni. Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 08.04.16, 12:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 08.04.16, 13:04 Tylko, że z tych 120 wypowiedzi 90% to irksa, a pozostałe to tylko wielbienie Basi i niby czekają na efekty. Tam nic poza wazeliną nie ma i te kilka świeżych nicków tam to osoby co mają po kilka postów. Nic wartościowego tam nie ma. Założyć konto to moment. Dziennie kilkaset nowych kont można założyć. Szkoda czasu na tamto forum. rzygać się chce taka tam wazelina, a jak ktoś coś nie tak napisze, albo zada niewygodne pytanie np czy można osobiście u Baśki zrobić to go wyp... z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaczek3 Re: Urok miłosny skuteczny 08.04.16, 13:06 nie przejmuj sie ludzmi jak straca kase i popadna w dlugi przejrza na oczy.Ja tez wiem ze zadna Basia nie istnieje .A reszta pozniej czy wczesniej sie o tym przekona.Wpaca kase wakacje tuz tuz i pani "basia" do Egiptu poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 08.04.16, 13:37 www.moikrewni.pl/mapa/kompletny/gruszczy%25C5%2584ska.html czy w powiecie bielskim w Orli mieszka kobieta o takim nazwisku jak Basi? Jakoś nie widać, a podobno od lat tam mieszka i jakoś nikt z miejscowych jej nie zna. Wnuczką czy tam córką Pani Wiery też nie jest, bo Pani Wiera nie ma dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 08.04.16, 15:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 08.04.16, 15:52 Poczytaj skąd ten portal ma dane, bo raczej nie z portali społecznościowych. Jak nie widzisz to podpowiem pod mapką masz spis gdzie ile osób o danym nazwisku jest zameldowanych. Jeśli ludzie mieszkający w powiecie bielskim też nie słyszeli o takiej Gosi to chyba daje to coś do myślenia. Może w ogóle nie jest zarejestrowana jako osoba żyjąca czy istniejąca? Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Urok miłosny skuteczny 11.04.16, 23:07 Cudaczek3, 6peja to inne wcielenie xenia444 (w innym wątku zapomniał się przelogować i zaczął pisać pod jej nickem), która podobno została oszukana przez niejaką Lilith i nawet podobno udało jej się uzyskać korzystny wyrok sądowy (niestety nie chce podać uzasadnienia wyroku). W internetowym wydaniu jednej z gazet jest opisany przypadek pewnej pani, która chcąc odzyskać ukochanego zamówiła u Lilith różne usługi i właściwie od ręki wpłaciła jej ok. 20 tysięcy (!!!). Facet nie wrócił a zawiedziona klientka zaczęła nękać Lilith pozwami sądowymi oskarżając ją o oszustwo. Podobno doszło do jakiejś ugody sądowej. W każdym razie z informacji dziennikarza wynikało, że dawna klientka Lilith widząc jak łatwo można w tym biznesie zarobić fajne pieniądze przebranżowiła się i sama zaczęła oferować ezoteryczną pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 12.04.16, 07:17 Kilka osób z tego forum podejrzewam, że zostało oszukanych i postanowiło się odkuć i sobie przy okazji dorobić, a z czasem zrobili sobie z tego całkiem dobre źródło dochodowe. Od ręki 20 tys. to trzeba chyba na głowę upaść. Choć pewnie większość osób z tego forum to po przeczytaniu strony, albo wysłaniu maila z zapytaniem i w odpowiedzi dostawali numer konta i od razu przelewali kasę, żeby tylko ukochany wrócił szybko, a coś się komplikowało i trzeba było jeszcze dopłacać... Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 12.04.16, 07:26 roztocze.net/newsroom.php/31679_Czary_nie_skutkuj%C4%85 Takie coś znalazłem. Wróżka rzuciła urok i zapłacił mandat. Dobre. Kiedyś tej wróżce licytowali furę za 3-4 tys czyli raczej sama sobie pomóc nie potrafi zbytnio finansowo. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Urok miłosny skuteczny 12.04.16, 08:47 skfareek napisał(a): > roztocze.net/newsroom.php/31679_Czary_nie_skutkuj%C4%85 Takie coś znalazłem. > Wróżka rzuciła urok i zapłacił mandat. Dobre. Kiedyś tej wróżce licytowali furę > za 3-4 tys czyli raczej sama sobie pomóc nie potrafi zbytnio finansowo. Jak komuś chce się poczytać moje pierwsze posty z połowy lutego to jest tam o niejakiej jasnowidz Vanessie (oferuje za ogromne pieniądze m.in. rytuały miłosne), która oficjalnie (!!!) przyznaje się do swoich problemów uczuciowych i opisuje je m.in. słowami "Nie umiem nad tym zapanować, ani sobie poradzić, jestem bezsilna... " - trudno mi zrozumieć jej otwartość i bezpośredniość dlatego nie będę podawać linku do całości wypowiedzi. Zainteresowani i dociekliwi z łatwością odnajdą. O Mari Bucardi i jej kupionym tytule doctora honoris causa można poczytać tu: forum.gazeta.pl/forum/w,468,73928885,73928885,wrozka_Maria_Bucardi.html?p=160392046 O projekcie pt. Basia Gruszczyńska i jak niebezpieczni są ludzie, którzy się za tym wszystkim chowają (wyzwiska, wysyłanie gróźb przez innych jej "klientów" zaszantażowanych cofnięciem uroku, pośrednie ujawnianie danych osobowy niezadowolonych klientów, itd. itp.) napisałam już z kilkadziesiąt postów. Wystarczy poczytać co się działo w tym wątku na przełomie lutego/marca. Mam nadzieję, że jednak chociaż kilka osób otrzeźwieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 12.04.16, 09:07 Jeśli chodzi o Bachę to styl pisania jak dla mnie podobny. Może to być kilka osób znających się dobrze, albo jedna osoba zdesperowana osoba z masą wolnego czasu i chęcią dorobienia się lub zemsty, na wszystkich, że ktoś ją oszukał z urokiem. Wróżka IWA też była dobra bo po kilkanaście tysi jej płacili za nic i pozostawali z kredytami ludzie. Z forum zamkniętego Bachy zostałem wywalony bo nie skorzystałem z uroku i zapytałem czy można osobiście. Nic obraźliwego tam nie pisałem. Tam sama wazelina. A dostać się tam to tylko się trzeba zgłosić, poczekać kilka dni i dadzą dostęp. Pierwsza lepsza naiwna jak tamte opinie przeczyta to o każdemu się udało i już jest rybka na haczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Urok miłosny skuteczny 12.04.16, 10:07 skfareek napisał(a): > Jeśli chodzi o Bachę to styl pisania jak dla mnie podobny. Może to być kilka os > ób znających się dobrze, albo jedna osoba zdesperowana osoba z masą wolnego cza > su i chęcią dorobienia się lub zemsty, na wszystkich, że ktoś ją oszukał z urok > iem. Po prawie dwóch miesiącach zajmowania się tematem Barbary Gruszczyńskiej jestem przekonana, że to co najmniej dwie osoby. Jedna niewątpliwie ma masę wolnego czasu i całymi dniami przesiaduje na forach, druga pojawia się sporadycznie i zwykle po południu/wieczorem. Widać kolosalną różnicę w formie wypowiedzi. Bardzo dziwi mnie fakt, że w momencie pojawienia się jakiejś konkurencji grupa ciągle tych samych forumowiczów momentalnie rzuca się do ataku aby poinformować, że to kolejny oszust lub jego nowe wcielenie, z dziesiątkami wyroków, komornikiem na karku itp (oczywiście nie podają żadnych odnośników umożliwiających weryfikację tych oskarżeń). Basia Gruszczyńska chociaż dowiedziono ponad wszelką wątpliwość, że nie istnieje i bezczelnie oszukuje klientów funkcjonuje na forum bez większych przeszkód i żadna z wyżej opisanych osób nie gnębi jej oskarżeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Urok miłosny skuteczny 12.04.16, 10:30 skfareek napisał(a): Z forum zamkniętego Bachy zostałem wywalony bo nie > skorzystałem z uroku i zapytałem czy można osobiście. Nic obraźliwego tam nie p > isałem. Tam sama wazelina. A dostać się tam to tylko się trzeba zgłosić, poczek > ać kilka dni i dadzą dostęp. Pierwsza lepsza naiwna jak tamte opinie przeczyta > to o każdemu się udało i już jest rybka na haczyku. Kiedy na tym i innym forum stanęłam w obronie jednej z niezadowolonych klientek Basi, która w bardzo brutalny i chamski sposób została zaszczutych przez jej wyznawców (głównie przez peja6) to MOMENTALNIE otrzymałam przemiłego maila (na innym forum podałam adres) od niejakiej Agnieszki Suchockiej: " zostały już złożone powództwa zarówno karne jak i cywilne. Zarówno na xxxxxx, tutaj były już wszystkie dane. Jak i ostatnie wpisy na Gazeta i Pomorska, wszystkie zostały zabezpieczone już przez policję w ramach postępowania przygotowawczego. W sprawie dzisiejszych wpisów jutro też będzie zgłoszenie i zostaną dołączone. Policja zapewniła, że nawet jak te osoby piszą z kafejki lub na kartę to namierzenie ich danych zajmie chwilę. Jedna z nas jest prawnikiem i wszystkim się zajmuje. Mają być cywilnie wnioski o 20 tysięcy, ale sąd przyzna pewnie koło 10 tys, wszystko za prośbą Pani Basi będzie przekazane na fundację Doktor Cloawn. Dziewczyny zrzuciły się też na informatyka, aby wydobył dane adresowe i zdjęcia tych osób. Niedługo wszystkie zdjęcia i adresy tych trolli będą umieszczone na portalu o oszustwach i wszystkich forach." :) Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 12.04.16, 09:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 12.04.16, 09:16 Skoro Bacha tak dobra to co jeszcze na forum robisz? Nie pomogła czy może ty jesteś "Bacha"? Skończ to autoreklamę i nie rób pośmiewiska. Odpowiedz Link Zgłoś
6peja [...] 12.04.16, 10:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 12.04.16, 11:53 Dziewczyny zrzuciły się na informatyka który wydobył dane i zdjęcia? Dobrze zrozumiałem. Informatyk włamał się na czyjeś komputery i w imię prawa pokradł dane? Policja już zabezpieczyła? Szybka ta policja. To chyba w nie Polsce zgłaszały. Mogą namierzyć kafejkę, ale kto w danym momencie z niej korzystał to już nie tak szybko. Pani Basia nie jest zameldowana tam gdzie podaje pod takim nazwiskiem. Te dwie osoby co piszesz to może rodzeństwo, przyjaciółeczki, parka, ale raczej się chyba dobrze znają. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Urok miłosny skuteczny 12.04.16, 12:45 skfareek napisał(a): > Dziewczyny zrzuciły się na informatyka który wydobył dane i zdjęcia? Dobrze zro > zumiałem. Informatyk włamał się na czyjeś komputery i w imię prawa pokradł dane > ? Problem polega na tym, że sporo osób nie chroni swoich danych osobowych i na różnych serwisach udostępniają zdjęcia, adresy, listy znajomych itd. Mając imię, nazwisko czy adres e-mail często bez większych problemów można uzyskać dostęp do bardzo osobistych informacji i zaszantażować niezadowolonego klienta np. wysłaniem maila do faceta, którego miał dotyczyć rytuał. Niestety ofiarą takiego braku przezorności padła dziewczyna, którą broniłam w konflikcie z Basią/peją6. > Policja już zabezpieczyła? Szybka ta policja. To chyba w nie Polsce zgłaszały. > Mogą namierzyć kafejkę, ale kto w danym momencie z niej korzystał to już nie ta > k szybko. To jak i reszta tego maila jest oczywiście wielkim blefem mającym na celu zastraszenie tych, którzy wtrącają się w biznesy Barbary. Co jakiś czas trolle Gruszczyńskiej straszyły mnie policją i skierowaniem sprawy do prokuratury. Narobiłam sobie nadziei a żadnej sprawy czy policji jak nie było tak nie ma. > Pani Basia nie jest zameldowana tam gdzie podaje pod takim nazwiskiem. > Te dwie osoby co piszesz to może rodzeństwo, przyjaciółeczki, parka, ale raczej > się chyba dobrze znają. Nie wnikam czy to rodzina, przyjaciele czy znają się tylko przez internet. Ważne, że stworzyli fikcyjną postać i dzięki niej oszukują zdesperowanych ludzi. I o tym trzeba przypominać. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 12.04.16, 16:42 Jak dziewczyna przelała kasę to dane w przelewie były, po adresie maila też jak ktoś ma na kilku portalach ten sam adres dojść. Jak klienta to Bacha musiała mieć dane. To pod nękanie podchodzi i mogła dziewczyna podać na policję Bachę. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Urok miłosny skuteczny 12.04.16, 17:06 skfareek napisał(a): > Jak dziewczyna przelała kasę to dane w przelewie były, po adresie maila też jak > ktoś ma na kilku portalach ten sam adres dojść. Jak klienta to Bacha musiała m > ieć dane. To pod nękanie podchodzi i mogła dziewczyna podać na policję Bachę. Popatrz na wątki założone 3 marca a przekonasz się jakie metody przyboczni Basi stosują w walce z niezadowolonymi klientami. A to tylko jeden z przykładów. Dodam, że owa dziewczyna nie napisała o Basi nic negatywnego (!!!) tylko zaniepokojona brakiem efektów u siebie zaczęła wypytywać na forum jak ze skutecznością Basinych rytuałów u innych. Atak, wyzwiska, poniżanie, upokarzanie - z taką reakcją spotkała się ze strony Basinych trolli. Po tym co zobaczyłam postanowiłam bliżej przyjrzeć się tej wspaniałej szeptunce z Orli. Każdy kto śledzi to forum zna efekty mojego śledztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tresaa88 Re: Urok miłosny skuteczny 24.04.16, 14:59 byłam na forum zamknietym i nic tam nie ma mimo iz nie korzystałam z uroku u Bachy stwierdzam po tym ze to jakas sekta ;D tak wielba tą baske nie dajac nawet negatywnego słowa powiedziec o niej jak cos sie nie spodoba to zostanie sie zbesztanym z błotem szkoda tylko ze zdesperowane dziewczyny daja sie tak nabrac a jak uroku nie ma to sa zastraszane przykre to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 24.04.16, 16:11 Zakładasz tymczasowego maila na 10-30 min. Wchodzisz na stronę od razu masz adres bez zakładania maila i się rejestrujesz na gazeta. Szybciej niż maila założyć. 1-2min i masz konto na gazeta. Pochwalnych wpisów możesz sobie nawalić ile chcesz z różnych nicków. Tylko nicki najlepiej gdzieś zapisywać bo można się pomylić. Wystarczy jedna osoba. Zauważ, że historie tam opisywane są jakby "spod jednego autora". Podobny styl pisania. Miałem dostęp i czytałem jak wuze pojechali o głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
tresaa88 Re: Urok miłosny skuteczny 24.04.16, 16:26 esz uważaj bo klątwe ześlą na Ciebie ; D Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 24.04.16, 16:57 Prędzej to sobie krzywdę zrobią o ile coś w ogóle robią. Czasem nieumiejętne posługiwanie się takimi rzeczami może sporo nawywijać w życiu. Nie tylko osoba wykonująca, ale też zamawiająca może mieć później efekty. Jeden z voodoo tak kobitce namieszał energii, że wszystko jej się w życiu poj..., a to co zamawiała nie miała efektu tylko odwrotny. Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl223 [...] 24.04.16, 17:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 24.04.16, 17:36 Mam kontakt z osobami które zamówiły i nic nie wyszło. Kilka osób szukało Basi tam gdzie podaje, że mieszka, ale jakoś jej tam nie znaleźli. Nawet nikt o takiej osobie tam nie słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Urok miłosny skuteczny 24.04.16, 17:43 wasyl223 napisał(a): > Hejter szczeka a karawana jedzie dalej i całkowicie go ignoruje. Tymczasem na z > amkniętym forum już KILKADZIESIĄT osób, którym wyszły uroki u Pani Barbary. A t > utaj piszą tylko uroku nie robiłem, ale widziałem kiedyś forum zamknięte. Skfar > ek czytając twoje wypowiedzi i ich poziom to masz maksymalnie 13 lat i mocno na > walone w głowie. Czego się dziwić jak patologia w rodzinie i wtedy rodzą się dz > ieci upośledzone umysłowo. Barbaro Wasyliwiczówno "pejoxenia444" Gruszczyńska nikt już nie chce korzystać z twoich oszukańczych usług i dlatego ciągle musisz przypominać o sobie na różnych forach? Skoro tyle zadowolonych na zamkniętym forum to niech tam siedzą i się zachwycają Basią tzn. sobą (bo wszyscy wiedzą, że to pisze jedna i ta sama osoba). W czym problem. No tak, przecież wakacje się zbliżają i wypadałoby w tym roku też pojechać na Majorkę. Tylko skąd wziąć na to pieniądze? Może od kilku zdesperowanych i naiwnych kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
tresaa88 Re: Urok miłosny skuteczny 24.04.16, 18:29 również mam kontakt z osobami ktore korzystały a efektu jak nie było tak nie ma ; ) do tego proszę zachowac sie kulturalnie i nie obrażać innych osób swiadczy to o zbyt małym poziomie IQ Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 24.04.16, 18:55 Desperatka ma mniej klientów. Oczekiwania nie zostały spełnione i pomimo autoreklamy jednak klienci nie walą drzwiami i oknami, bo się adres nie zgadza. Podałaby prawidłowy adres to by i klienci podbijali. "Wasylek" się dziś zarejestrował i już od razu dostał dostęp do zamkniętego forum. Kup se wazeliny na zapas bo podobno będzie drożała. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Urok miłosny skuteczny 24.04.16, 19:32 skfareek napisał(a): > Podałaby prawidłowy adres to by i klienci podbijali. Nie ma efektów, nie ma klientów. Gdyby były efekty zadowoleni klienci przekazywaliby namiary swoim znajomym, a znajomi kolejnym znajomym itd. Nie byłaby potrzebna autoreklama, nie przejmowałaby się kilkoma negatywnymi wpisami i nie reagowała tak negatywnie na odmienne opinie. Prawidłowy/fałszywy adres nie wiele wpływa na skuteczność rytuałów choć ma ogromne znaczenie jeżeli chodzi o poziom zaufania do danej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 24.04.16, 21:57 Jakby nie była nastawiona na kasę to by się nie przejmował negatywami. To masz rację. Znam takich co mają wyjeba... jak ktoś chce to skorzysta, a jak nie to nie. Bez łaski, ale oni nie lecą na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl223 [...] 24.04.16, 22:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nem7654 Re: Urok miłosny skuteczny 25.04.16, 01:32 wasyl223 napisał(a): > Skfarek nem tereska, wielonickowy schizofreniku. Znasz ludzi, którzy znają ludz > i, nawet nie będe komentować. Upośledzone hejtujące dziecko w wieku gimnazjalny > m. Na zamkniętym forum grubo ponad 150 wpisów w tak krótkim czasie, woleli wszy > scy normalność zamiast schizofrenika. Barbaro Wasyliwiczówno więc co tu właściwie robisz. Dlaczego nie zamkniesz się na swoim forum wraz z ponad 150 wpisami tylko ciągle komentujesz upośledzone, hejtujące dzieci w wieku gimnazjalnym? Wybierz normalność i zostaw nas biednych schizofreników w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Urok miłosny skuteczny 25.04.16, 06:47 Wielonickowy schizofremik wyszedł z zamknięcia na publikę i widać co robi. 150 wpisów z czego 1 negatywny wuzy, że raz Bacha nie odpisała na maila, i atak na nią, że Pani Basia zawsze odpisuje i nawet sama "Basia" ją zjechała. Wstyd jak chu... . Ta nerwowość to pewnie z braku klientów. Robić się nie chce tylko czeka się na łatwy szmal który nie dociera. Jakby tyle zadowolonych klientów było to Baśka trzepałaby pięciocyfrowe sumy miesięcznie, a nie atakowała ludzi co napiszą,że nie działa. Wasylek się dopiero zarejestrował i w ciągu godziny dostał dostęp do zamkniętego forum i przeczytał wszystkie 150 wpisów. Jeden autor pisał te wpisy. Jeszcze w ciągu godziny Bacha mu uroka zrobiła, który zadziałał po 15 minutach, teraz zamiast zająć się babą/chłopem (nie wiem co lubi, może qzy ) siedzi na forach i nagania naiwne idiotki. Z dedykacją dla wasyli i innych 'klientów BaHy" www.youtube.com/watch?v=p8GuB3YW8oM Odpowiedz Link Zgłoś
tresaa88 Re: Urok miłosny skuteczny 25.04.16, 08:26 Tereska mnie rozbawiła Pewnie raz jestem nem raz skwarkiem poczekaj jeszcze sie zaloguje jako czupakabra PO ZA TYM wasyl sio do swej kobity Badz faceta zrobiles hokus pokus czary mary i na forum siedzi wtf? Odpowiedz Link Zgłoś
tresaa88 Re: Urok miłosny skuteczny 25.04.16, 10:10 Jak dobijecie 665 wpisow to ja zamowie urok bo chce byc 666 zadowolona klientka Odpowiedz Link Zgłoś
olaolciak1234 Re: Urok miłosny skuteczny 23.05.16, 16:07 hej, podczytuje was na bieżąco i postanaowiłam sama się odezwać. Korzystałam do tej pory z 3 uroków. Straciłam sporo kasy, 2 razy zostałam oszukana. Osoby, niby wróżki robiły urok, braly kase, a po przelewie słuch zanikał. Zero kontaktu, mail skasowany. Masakra. Ale 4 miesiące temu zrobiłam urok, powiedziałam sobie, że już ostatni i o dziwo, facet ktory zostawil mnie dla innej po 3,5 tygodnia od uroku wrócił do mnie! Czułam nawet w ciele jak działa urok. Jestem mega szczęśliwa. Nadal jestesmy razem, jest super, dba o mnie i swiata poza mna nie widzi, mowi cos nawet juz o slubie, dzieciach. Ciesze sie, ze zaryzykowalam i ze w koncu mi sie udalo i odzyskalam moje szczescie i mojego miska :) Chce pwoiedziec, ze nie poddajcie sie i probujcie, bo warto. Uroki dzialaja, ja jestem tego przykladem. Ale dobre uroki :) Ola, ola.olciak@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tresaa88 Re: Urok miłosny skuteczny 23.05.16, 16:43 Jezeli nie jestes ,,podstawiona,,to super ze Ci udało sie. Odpowiedz Link Zgłoś
zawiedzionaa345 Re: Urok miłosny skuteczny 27.05.16, 16:20 Email podałam bo chce z kimś porozmawiać na temat uroków.. Zamawiałam już u Artura,u Basi Gruszcz,u shamana Voodoo i na urok miłosny pl. Wydałam wszystko co zrobiłam przez dorabianie pomiędzy zajęciami ha uczelni, a nie jest to łatwe bo moje studia do łatwych nie należą. Nie potrafię uwierzyć jeszcze jak można tak zerowac na czyimś nieszczęściu, wierzylam, czekałam a po kilku miesiącach znów czułam rozpacz, tak jak w chwili rozstania. zamiast leczyć serce szarpalam je na nowo,a mój były narzeczony znalazł w tym czasie inna.. I nie sądzę że to kwestia wiary akurat w przypadku tych rytualistow, bo wierzę w magię, teraz sama proboje pogłębiać swoją wiedzę, korzystam też z zamkniętych grup, gdzie widać,że da się wszystko. Chcę tylko porozmawiać, nikogo nie polecam.Ani nie ostrzegam, bo to wasze życie i wasze pieniądze. Jeśli ktoś tak jak ja chcę wziąć sprawę w swoje ręce, poleca jakieś książki i strony to proszę o kontakt. Może za kilka lat praktyk osiągne to o czym marzę bez pieniędzy, ale ciężka praca.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zawiedzionaa345 Re: Urok miłosny skuteczny 27.05.16, 16:43 Zapomniałam jeszcze o Faridi.. Odpowiedz Link Zgłoś
karo-89 Re: Urok miłosny skuteczny 02.06.16, 14:47 Z faridy też korzystałam pić na wodę i u p.basi ale chyba dobrze mi to zrobiło.. pozbieralam się zaczęłam nowy związek z kolegą którego znam 9 lat i zawsze dobrze się dogadywalismy połączyła nas wspólna pasja i teraz jetesmy szczęśliwi. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Pozdrawiam wszystkich aby wam się ulozylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
0arkadia0 Re: Urok miłosny skuteczny 03.06.16, 17:53 Zawiedzionaa345 możesz jeszcze raz podać maila? Chetnie pogadam, też dałam się nabrać kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
zawiedzionaa345 Re: Urok miłosny skuteczny 21.09.16, 23:02 bulimiczkaa@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Urok miłosny skuteczny 22.09.16, 21:08 bulimiczka... congratulations. do psychologa, nie do wrózki! to poważna choroba. Swoja drogą, - odpowiadać na czyjś wpis po pól roku?? Znacie ludzie pojęcie czasu? Chronos, Saturn - władca czasu ma znaczenie. Z każdym dniem pomniejsz się wartość wydarzenia/odpowiedzi. Czxasami bywa - ZBYT późno. Czas minął. Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga0954336 Re: Urok miłosny skuteczny 13.07.16, 14:05 Przestrzegam przed tą stroną, bo to zwykli oszusci i naciagacze, obiecuja 100% powodzenia,a tak naprawde nic nie dziala, wyciagaja pieniadze od ludzi, ja stracilam 500 zlotych. urok-milosny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
reytanio Re: Urok miłosny skuteczny 13.07.16, 15:21 w większości rytualiści nawzajem siebie atakują, dlatego zawsze trzeba sprawdzać opinie tam, gdzie użytkownicy są odpowiednio weryfikowani. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianakkii Re: Urok miłosny skuteczny 28.07.16, 17:29 UWAGA - forum www.rytualmilosny.fora.pl to jedno wielkie oszustwo nijakiego Artura vel urokmilosny.blogspot.com który też zajmuje się urokami miłosnymi, sprawdźcie na forum nie można się zarejestrować, ten Artur to największy oszust! Odpowiedz Link Zgłoś
reytanio Re: Urok miłosny skuteczny 28.07.16, 17:59 Jako admin odpowiem: to nie jest forum, gdzie dzieci będą się wyzywać zaśmiecając każdy wątek, albo dla zabawy wszystkich hejtować. To jest forum, gdzie zanim aktywuje Twoje konto musisz potwierdzić swoje dane. Forum z weryfkacją tożsamości użytkowników zostało stworzone, aby każdy mógł przeczytać wiarygodne opinie bez epitetów tylko prawdziwych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kermith Re: Urok miłosny skuteczny 30.07.16, 23:48 Dokładnie. To inkarnacja Artura i obrabia dupę konkurencji oraz otworzyl inne portale lub je kupił. Zmieniajcie IP kompa i dane a same sie przekonacie. te same odpowiedzi do roznych osob Odpowiedz Link Zgłoś
mafesha Re: Urok miłosny skuteczny 15.07.16, 21:33 Możecie wypisywać swój hejt ale ja chciałam bardzo z całego serca podziękować szeptunce Barbarze Gruszczyńskiej ze wsi Orla. Po 14 miesiącach związku, gdzie mieszkaliśmy razem i planowaliśmy nasz ślub i wspólną przyszłość, mój facet powiedział, że nic już do mnie nie czuje i że to koniec. Zabrał wszystkie swoje rzeczy i wyprowadził się, a mój świat rozleciał się wtedy dosłownie w jednej chwili. Przyznaje szczerze, dużo było w tym mojej winy, ciągle miałam do niego pretensje, a to że nigdzie nie jeździmy, a to o niepozmywane naczynia czy jego wyjścia z kolegami. Nie było dnia bez kłótni. Dwa tygodnie po naszym rozstaniu, gdzie jeszcze łudziłam się, że wszystko będzie dobrze, dostałam drugi cios. Mianowicie dowiedziałam się od wspólnych znajomych, że się z kimś spotyka. Dwa tygodnie nie wychodziłam z pokoju, wzięłam urlop. Tylko leżałam i ryczałam w poduszkę, nawet nic nie jadłam i schudłam 7 kilogramów. Bliscy, którzy widzieli mój tragiczny stan namówili mnie na wizytę u psychiatry. Po tych lekach cały czas tylko spałam, ale w środku byłam dalej tak samo rozwalona. Tak jak wszyscy, którzy tutaj trafili, trzy miesiące po rozstaniu zaczęłam szukać jakiś magicznych sposobów, mimo, że wcześniej nawet horoskopy uważałam za bzdury. Miałam to szczęście, że poznałam na forum dziewczynę z mojego miasta, która opisywała swój udany urok i to właśnie ona poleciła mi szeptunkę Barbarę Gruszczyńską. Przesłałam Pani Basi zdjęcia do analizy i zamówiłam urok miłosny 7 dniowy. W trakcie rytuału i kilka dni po zakończeniu miałam dziwne sny ze swoim byłym. Minęły dwa tygodnie, ale nie było żadnej poprawy, jedynie zauważyłam dużo większe powodzenie, nawet u znajomych, którzy zawsze traktowali mnie jak zwykłą koleżankę. W czwartym tygodniu po uroku niespodziewanie dostałam SMS z buźką od byłego. Myślałam, że się pomylił, ale też w jednej chwili dostałam niesamowity przypływ pozytywnej energi, po jednym głupim smsie. Też odesłałam buźkę, a on napisał co u ciebie? Wymieniliśmy chyba kilkadziesiąt smsów, potem telefony, spotkanie, na którym powiedział, że nie wie co się dzieje ale nie potrafi o mnie zapomnieć i prosi o ostatnią szansę. Oczywiście zgodziłam się, mieszkamy razem i planujemy ślub na czerwiec przyszłego roku. To wszystko i całe moje, nasze szczęście, nie było by możliwe, gdyby nie pomoc Pani Basi. Naprawdę kochana Pani Basiu, za wszystko dziękuje i zawsze będzie Pani miała szczególne miejsce w moim sercu. Wybaczcie błędy, piszę na szybko na telefonie. Odpowiedz Link Zgłoś
konwaliaaa88 Re: Urok miłosny skuteczny 28.07.16, 19:24 To już czytałam na innym forum więc jest raczej kopiowane a nie pisane na szybko i wrzucane pod każdy temat. Jeśli myślisz że ludzie nie czytają innych wątków to się myślisz... Odpowiedz Link Zgłoś
mafesha Re: Urok miłosny skuteczny 28.07.16, 19:35 To jest tylko na tym forum, tutaj i w wątku o ezoteryce. Jeżeli ktoś skopiował to na inne forum to nie ja. Ale tak jak pisałam hejt zawsze się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianakkii Re: Urok miłosny skuteczny 28.07.16, 23:32 Niestety ale to prawda, Artur ściemnia jak może, założył forum i jako administrator nikogo nie wpuszcza sam wszystko pisze, stąd te peany zachwytu nad samym sobą, ściema dla naiwnych, jaka weryfikacja hehe, nikt mu zdjęcia dowodu osobistego nie wyśle bo jeszcze kredyt weźmie, naciąganie na rytuałach to dla pana Artura już zbyt mało... Odpowiedz Link Zgłoś
adrianakkii Re: Urok miłosny skuteczny 28.07.16, 23:32 chodzi o forum z fałszywymi opiniami www.rytualmilosny.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tresaa88 Re: Urok miłosny skuteczny 14.08.16, 20:38 Maatko kolejne wcielenie gruszczynskiej!!! Bajki takie to idz dzieciom opowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
sanders007 Re: Urok miłosny skuteczny 10.10.16, 17:05 odezwij sie do mnie sanders00765@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
reytanio Re: Urok miłosny skuteczny 29.07.16, 11:23 Jako admin odpowiem: rytualmilosny to nie jest forum, gdzie dzieci anonimowo będą się wyzywać i wszystkich hejtować, a w zamian wychodzi jeden wielki bałagan, gdzie nic nie można znaleźć. Wystarczy potwierdzić swoją tożsamość i wtedy aktywuje konto. Anonimowo dla zabawy możecie opluwać się tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
katarina898 Re: Urok miłosny skuteczny 30.07.16, 11:16 ja odradzam zdeecydownie pana Artura, nei dość ze nic pomoglo,poczatkowo nuemr faktycznie odbeiral ale po okresie 2 tygodni dezaktywowal numer,kontakt się urwal - na żaden email już nie odpisal a efektu brak -tak wiec go zdecydowanie odradzam! nie dajcie się oszukać! Odpowiedz Link Zgłoś
mirenik14 Re: Urok miłosny skuteczny 30.07.16, 14:01 Zwykle kłamstwo, Artur ma conajmniej od zeszłego roku cały czas ten sam numer 537... I każdy kto u niego zamawiał, wie o tym. A skoro kłamiesz w takiej sprawie to znaczy, że jesteś z konkurencji i żadnego uroku nigdy nie miałaś, tylko robisz anty reklamę. Tak jak odkupujecie od kilku dni strare tematy, tak, aby zepchać te, gdzie ludzie piszą, że im się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
disneyowa Re: Urok miłosny skuteczny 02.08.16, 19:38 dawno mnie tu nie było, weszłam dzisiaj a Wy co robicie nadal się kłócicie. Życie jest tak piękne, ze dajcie sobie spokój. A co do Artura to ten facecik ma mniej lat ode mnie i już wiele razy był wałkowany jego temat. Łatwo jest tu być anonimowym, nie mieć realnego profilu i pluć jadem na lewo i prawo. A Ty mierni14 to chyba samym Arturem jesteś, co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
konwaliaaa88 Re: Urok miłosny skuteczny 31.07.16, 00:12 Zgadzam się... Uważajcie na pana Artura... Nie polecam... Sprawdziłam z koleżanką już sporo rytualistów. U pana Artura strata czasu i pieniędzy... Po wpłacie zero kontaktu... Odpowiedz Link Zgłoś
mirenik14 Re: Urok miłosny skuteczny 31.07.16, 10:03 Zwykłe kłamstwa konkurencji, musicie być naprawdę żałosnymi osobami i wiecznymi życiowymi cwaniakami i nieudaccznikami. Ale anonimowo w internecie obrażając kłamstwami innych odreagowujecie poniżenia w normalnym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
volveryin Re: Urok miłosny skuteczny 31.07.16, 10:12 Miernik nikomu się chyba nie udało, ale dam Ci szansę żebyś zrobił dla mnie ryt i tu publicznie będziemy pisać o efektach. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
volveryin Re: Urok miłosny skuteczny 31.07.16, 10:19 miernik czy reytanio nie ważne są nicki. Który z was mi zrobi ryt z krwi, dane moje i Jej już masz od stycznia 2013 Zrób ryt skuteczny a będę cię wychwalal po wszystkich odpustach Odpowiedz Link Zgłoś
0arkadia0 Re: Urok miłosny skuteczny 15.09.16, 12:54 A czy może ktoś słyszał o rytualistce z Drygał? Podobno jest skuteczna, ale ciężko o namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
kermith Re: Urok miłosny skuteczny 08.08.16, 22:45 Magia to pic na wodę. Dlaczego nikt publicznie się ogłaszający jakoś nie robi. Myślę osoby na danych rzeczywistych do których można pojechać i zadzwonić na stacjonarny. Pieniądze zaś wysyłać tylko na adres domowy bo jak będzie fałszywy to poczta odeśle nadawcy! Odpowiedz Link Zgłoś
0arkadia0 Re: Urok miłosny skuteczny 15.09.16, 18:05 Sabatini, wysłałam Ci jakiś czas temu maila. Czy można się z Tobą jakoś skontaktować? To dla mnie bardzo ważne Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Urok miłosny skuteczny 24.08.16, 10:16 kermith Magia to pic na wodę? najpierw trzeba zrozumieć, czym jest Magia. Ponieważ definicja Wiki opiera się na Nocie Duszpasterskiej, nie przytoczę jej tutaj A więc Magia - to wysyłanie próśb (żądań) do sił wyższych, czyli większych niż możliwości człowieka, o zmianę jakiejś sytuacji bądź wpływie na jakieś wydarzenia. Aby zrozumieć, czym jest Magia, najpierw trzeba uświadomić sobie, czym sa Siły Wyższe, do których się zwracamy o pomoc. Jeśli uważamy je za swojego sługe (służącą), należy zrozumieć, że sługa - nie moe przecież mieć możliwości większe, niż pan;))) A jeśli wyższe w stosunku do nas - wówczas możemy jedynie prosić o coś, ale nie oczekiwać rezultatu, gdyż owe siły wyższe mogą po prostu mieć inne zdanie w temacie i naszej prośby nie spełnić. Biorąc powyższe pod uwagę kermicie czy dalej uważasz ze Magia to...pic na wodę? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Urok miłosny skuteczny 18.12.16, 12:04 kermith 08.08.16, 22:45 Magia to pic na wodę. no jasne.. każdy z nas jest "magiem" i sam tworzy swoje życie... ale żeby cokolwiek w swoim życiu zmienić, trzeba mieć przysłowiowe "jaja" Odpowiedz Link Zgłoś
starszapani8 Re: Urok miłosny skuteczny 18.12.16, 12:41 Nie no,ta sie jeszcze na gazeta udziela ! Ile to juz lat? cos w koncu ktos z tym zamierza? Odpowiedz Link Zgłoś
placuszek123 Re: Urok miłosny skuteczny 25.08.16, 15:25 Witam, a czy moglabyś mi na e-maila powiedzieć cos o nim, bo jestem zainteresowana, marta26_77@wp.pl. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
zofiazosiazoska Re: Urok miłosny skuteczny 27.08.16, 09:11 Całe mnóstwo cudotwórców - oszustów, którzy tylko podają email, a po wyciągnięciu kasy z góry znikają. Wróżki, szeptunki, rytualistki są, można się z nimi spotkać, rozmawiać przez telefon, często biorą co łaska. Albo to staruszki, które z emailem nie mają nic wspólnego, albo młodsze pokolenie, które żeby zarobić ma też jakąś inną pracę, bo z co łaska nie wyżyją. Jest dziewczyna - psychografolog - która oprócz tej pracy wróży, robi rytuały, "biżuterię" na ochronę, moc. Spotka się, rozmawia przez tel., pomaga, nie jest anonimowa choć nie ogłasza się. Mi pomaga. Podam jej email, chyba taki sam ma profil na facebook, ona sama nr telefonu podaje. info@mektub.pl Odpowiedz Link Zgłoś
starszapani8 Re: Urok miłosny skuteczny 10.10.16, 16:47 No i ta sama dziewczyna grafolog, ktorej mamy zaufac powyzej kosztem reszty wrozbitow probuje siebie wypromowac,nazywajac ich oszustami itp,znawczyni i jasnowidz od siedmiu bolesci , wstyd droga pani, wstyd,rozumie reklame i to ze chce pani zdobyc klientow ,ale poziom pani dzialania to dno Odpowiedz Link Zgłoś
annikki74 Re: Urok miłosny skuteczny 04.11.16, 18:08 Panie Arturze dlaczego nie odpowiada Pan na moje maile ??? oczywiście efektu nie ma żadnego Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Urok miłosny skuteczny 04.11.16, 19:22 Wyślij mu swoją krew tylko dużo żeby starczyło na 20-krotne wzmocnienia. Ponoć ryty z krwi mają dużą moc. Odpowiedz Link Zgłoś
michalmmm87 Re: Urok miłosny skuteczny 05.11.16, 20:41 zazwyczaj nie wypowiadam się na forach bo zbyt wylewny nie jestem ale robie wyjatek. Jakis czas temu jedna z dziewczyn polecala tutaj rytualistke. Napisalem do niej bo bylem w bardzo trudnej sytuacji. Moja ukochana odeszla do innego mezczyzny. Zycie mi sie zawalilo. Blagalem prosilem nawet grozilem (glupi ja) zeby wrocila ale to na nic. Nie wierzylem w magie, rytualy sily wyzsze, bo niby jak ja silny facet w takie cos. Ale jak sie kocha to wszystkiego sie probuje zeby potem nie zalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
michalmmm87 Re: Urok miłosny skuteczny 05.11.16, 20:42 Zamowilem rytual u tej pani wcale nie wierzac ze to cos da. Bralem udzial w tym rytuale bardzo dzwine uczucie ale czulem ze cos sie dzieje. Jestem 46 dni po rytuale. Moja dziewczyna wrocila do mine a ja nadal nie wierze. Zadzialalo. Mowila mi ze poczxula nagle ze teskni ze jednak mnie kocha, ze zaluje ze odeszla. Bylem w szoku. Nie wiem jak ale to zadzialalo stad tez moj wpis tutaj. Jestem szczesliwy, zakochany i kochany. Wiem ze duzo tu wpisow wiec nie bede nikogo reklamowal bo masa tu tego. jak ktos bedzie chcial konkretny namiar to podam. pwoodzenia wszysktim i duzo szcxzescia. Odpowiedz Link Zgłoś
michalmmm87 Re: Urok miłosny skuteczny 05.11.16, 20:45 no i moj mail jakby ktos chcial michal.marcze@wp.pl albo przez fb web.facebook.com/profile.php tylko prosze dyskretnie nie chce tego jakos rozpowszechniac wiecie o co chodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
najort24 Re: Urok miłosny skuteczny 06.11.16, 20:57 I nie czujesz żadnych wyrzutów sumienia z powodu tego, że ona jest zniewolona przez magię i nie z własnej woli do ciebie wróciła ? Ani ona cię nie kocha (jest tylko jak robot w transie pod wpływem rytuału) ani ty jej (miłość to chęć wszystkiego co najlepsze dla kochanej osoby a nie dążenie do zdobycia jej za wszelką cenę i wbrew jej woli). Odpowiedz Link Zgłoś
anetadad80 Re: Urok miłosny skuteczny 06.11.16, 13:57 Możesz podać swojego meila mam kilka pytań Odpowiedz Link Zgłoś
mama24nadobe Re: Urok miłosny skuteczny 11.12.16, 22:38 Na temat Pani Barbary mogę wypowiedzieć sie śmiało teraz ja. Nie jestem zadnym trollem internetowym ani nic z tych rzeczy. Jestem matka 3 miesięcznego synka ktorego zostawil facet. Zadne prosby o powrot nie pomogly za to napisalam do niej o pomoc. Wykupilam 7dniowy urok milosny. Do momentu dokonania wplaty bylo wszystko dobrze. Normalny kontakt, uprzejma osoba. Umowilam sie ze jak wykona urok to mi da znac. Czekalam czekalam a tu nic. W koncu postanowilam napisac. Jedna wiadomosc zero odpowiedzi, druga to samo w koncu napisalam ze jestem zalamana i czuje sie oszukana. Otrzymalam odpowiedź ze nie siedzi caly czas przy komputerze zebym podala dane do wplaty przeleje pieniadze i wykona przeciwnie. Zaczelam pisac ze sie denerwowalam bo miala dac mi znac itd ze robie to wszystko dla syna i wg. Nic zero odpowiedzi. W koncu podalam dane na ktore ma mi zwrocic pieniadze i jaka wiadomosc otrzymalam w zamian? Re: RE: Re: Witam. Od: Barbara Gruszczyńska Jutro rano dokonam wpłaty. Mam nadzujeę, że to co wykonam nauczy Panią czegoś na bradzo długo i proszę nigdy nie prosić o cofnięcie. Od teraz ewentualne wiadomości będe usuwać bez czytania. > Poza tym myśli Pani, ďż˝źe ja to robię tak sobie? Niee. Przelałam Pani 150zl sobie zostawiając jedynie 50 by mieć wierząc, ďż˝źe mi Pani pomoďż˝źe. Widzi Pani to dziecko? Robię to dla niego więc prosiłabym o odrobinę wyrozumiałości... > > Nie jestem codziennie przy komputerze, proszę o numer konta a ja wykonam przeciwne. Wydawalo mi sie ze szeptunki maja pomagac a nie szkodzic. I pytam sie za co? Za to ze chcialam sie dowiedzieć jak wyglada sprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk03 Re: Urok miłosny skuteczny 04.03.17, 10:52 Na temat Pani Barbary jeszcze się nie wypowiem, podchodzę sceptycznie jak sytuacja się wyjaśni opiszę co i jak. Robię test i tyle by rozwiać wasze wątpliwości. Jak na razie jest 1:0 na NIE opinie mnie przekonały na tak ale... no właśnie jest to ale... Napisze więcej w swoim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
moksa92 Re: Urok miłosny skuteczny 10.01.17, 14:05 Mój wpis o rytuale krwi z innego wątku. Jest to jedyny rytuał, który działa, a Artur jest jedyną osobą, która wykonuje skuteczne rytuały. Jest poleceny jako osoba w przypadkach beznadziejnych i ja mogę to potwierdzić. Rytuał krwi zadziałał u mnie w 3 tygodnie po tym jak wcześniej nie mieliśmy żadnego kontaktu od 9 miesięcy, a od 11 nie byliśmy razem. Nie dajcie się na nabierać wróżką na nic nie dające rytuały. Jak było napisane na innym forum. Magia działa i istnieje tylko trzeba trafić na właściwą osobę, taką jak Artur i nie dać się nabierać na hejt konkurencji. Za wszystko Panie Arturze bardzo dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś