Gość: dagmara IP: *.privacyfoundation.ch 16.03.14, 17:02 cześć, czy korzystał ktoś z pomocy owego wróżbity ? chciałabym się umówić, ale przed chciałabym się zorientować ile bierze i jak wygląda spotkanie itp....................... ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fam,a Re: wróż soleil z kielc IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.14, 22:25 ok. 80zl/1h ; polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokosz Re: wróż soleil z kielc IP: *.torproject.afo-tm.org 17.03.14, 13:55 ja sie kontaktowalam na poretlu wrozbyonline i wystawilam komentarz oczywiscie - super !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwo Re: wróż soleil z kielc IP: *.play-internet.pl 19.03.14, 16:01 dzwoniłam do niego , niestety gdybym miała więcej środków byłabym bardziej zadowolona... czas płynął a nam super się rozmawiało... osoba godna polecenia.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: wróż soleil z kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 15:33 mogę Ci polecić wróżkę sarę, zajmuje się wrózbami ale też wykonuje rytuały. wiele mi pomogła. kontakt do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś