Dodaj do ulubionych

astrologia a czas

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 21:36
hej, wiecie może jak to jest z astrologią?czy daty mających zaistniec
wydarzeń podane w astrologii na podstawie układu planet, daty urodzenia,
wróżby generalnie sa dokładne i niezmienne? bo w tarocie i innych kartach są
one ruchome z tego co wiem, znaczy się może się coś w czasie przesunąć itd,
Obserwuj wątek
    • anahella Re: astrologia a czas 21.05.05, 22:11
      Prognoze astrologiczna robi sie w nastepujacy sposob:

Na kosmogram z chwili i miejsca Twojego urodzenia naklada sie biezace pozycje
      planet. Zatem jezeli np. za rok bedzisz miala tranzyt planety X przez miejsce,
      w ktorym znajdowala sie Twoja urodzeniowa planeta Y, to niezaleznie czy
      interpretacja miala miejsce dzis czy 10 lat temu to ten tranzyt bedzie. Jak go
      zrealizujesz to zupelnie inna sprawa. W ten sposob mozna sobie wyliczyc rozne
      wazne tranzyty na najblizsze 150 lat.

Czy interpretacja byla trafna, to juz zupelnie inna sprawa. Bo jezeli astrolog
      zalozyl ze przy tranzycie np. Urana przez VII dom osoba sie rozwiedzie, a potem
      przy innym ukladzie ponownie ozeni sie/wyjdzie za maz, to wcale nie znaczy ze
      tak musi byc.
      Bo kryzys w zwiazku mozna przetrwac, wlasciel horoskopu moze doprowadzic do
      pogodznia sie i ten drugi tranzyt nie bedzie ponownym slubem tylko umocnieniem
      istniejacego zwiazku.
      • Gość: dominikana Re: astrologia a czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 10:49
        Nic dodać nic ująć-własnie o taką odpowiedz mi chodziło..:)...Jasna , konkretna
        i na temat....Byłam swego czasu u astrolga i bardzo fajnie mi przedstawił co i
        jak wynika z mojego kosmogramu...Powiedział, czemu dany czas będzie sprzyjał-że
        ten uczuciom, a tamtem pracy zawodowe, a tam nastąpi jakis przełom i podał
        terminy, ale wiem , że ode mnie zależy czy złapię okazję i to wykorzystam..
        Powiem szczerze ,że jest to dla mnie bardziej wiarygodne, niż wróżba z kart ...
        • anahella Re: astrologia a czas 23.05.05, 02:01
          Nie wiem co jest bardziej wiarygodne: kosmogram czy karty. Mysle ze to zalezy
          od interpretujacego, bo moze byc zarowno dobry jak i kiepski astrolog, tak samo
          z tarocista, czy wrozem poslugujacym sie innymi technikami.
    • agrentowy4321 Re: astrologia a czas 07.03.23, 18:35
      Myśle, że to ciekawe.
    • irona.sonata Re: astrologia a czas 28.04.23, 09:13
      Raz tak a raz inaczej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka