ikona13 12.07.02, 21:59 ok. dzieki!!!!! trzy miesiace temu mnie olałyście , no to znowu spróbowałam i co i nic.Bo czego ja mały człowieczek mogłam sie spodziewać.2 wrzesnia 1973 rok urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mii.krogulska Re: bezsensu 12.07.02, 23:30 Witam serdecznie, własnie wróciłam z krótkiego wróżkowego urlopu, wygłaskałam stęsknionego czarnego kota i zaglšdam na Forum. A tu inne kolory, inne rysunki i same żale :) nikogo nie będziemy więc olewać, ale proszę napisać w czym problem. Pozdrawiam serdecznie, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
ikona13 To znowu ja 13.07.02, 01:02 Już tłumaczę.Jestem 3lata po studiach artystycznych przez ten cały czas może pracowałam 5 miesięcy.Najgorsze jest to, ze ja uwielbiam pracować.W każdej firmie byłam niebezpieczeństem dla wyrzej odemnie postawionych a nawet dla samego prezesa. Pracowałam po 12 godzin miałam mnóstwo pomysłów Dziekujac mi mówili:"niestety nie może pani u nas pracowac bo nie jesteśmy pani w stanie tyle zapłacić jakie sa pani mozliwości". Teraz pracuje w pewnej firemce. Wszyscy są bardzo zadowoleni :szefowa, osoby które reprezentuje-uwazaja,że jestem profesjonalna i świetna w tym co robie, ale niestety nie zarabiam tyle ile bym chciała,jest to najgorzej opłacalna praca od 3 lat.Nie wiem co mam robić Uwielbiam ta prace ,ale wiem że bedę musiała odejść. A wiem ze inni mnie nie chca. O co chodzi?Ostatnio juz zwatpiłam w moje siły. oPRÓCZ TEGO MAM MNÓSTWO POMYSŁÓW , CHCIAŁA BYM ZROBIĆ WYSTAWĘ(NAWET PROPONUJA MI ŻEBYM JA ZROBIŁA) ALE NIE JESTEM WSTANIE NIC ROBIĆ BO BOJE SIE PORAŻKI.STRACH MNIE PARALIŻUJE. Wczoraj sobie uświadomiłam że mam prawie 30 lat. Ani jednego dnia przepracowanego na emeryturę.Nie mam jeszcze dziecka. Nie zrobiłam kariery. Teraz juz tak sie pogubiłam.Boje sie,Wszyscy uważaja,że jestem swietna i bardzo zdolna tylko ze jakoś to się nie przekłada .Nie umiem znaleść swojej drogi zawodowej. Co robić.Przepraszam,że ja tak odrazu po pani odpoczynku.Mam nadzieję,że udanym.Przepraszam za błędy Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: bezsensu 15.07.02, 12:57 ikona13 napisała: > ok. dzieki!!!!! trzy miesiace temu mnie olałyście , no to znowu spróbowałam i > co i nic.Bo czego ja mały człowieczek mogłam sie spodziewać.2 wrzesnia 1973 rok > > urodzenia Faktycznie, kotku, niewiele mogżesz się spodziewać po tym, jak w tytule napisałaś bez sensu razem. Odpowiedz Link Zgłoś