Gość: ANKA Re: PANNA - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 08:33 NIE PRAWDA CO PISZĄ W HOROSKOPIE.ROZUMIEMY SIE DOSKONALE,KOCHAMY SIĘ I W OGÓLE SIE NIE KŁÓCIMY A JAK JUZ TO ZARAZ JEST ZGODA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia i pawel Re: PANNA - WODNIK IP: *.elpos.net / *.elpos.net 17.02.06, 14:01 powiemy tak :jestesmy ze soba 3lata jest wspaniale..kochac i kochanym byc to szczescie dla ktorego wart zyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j&m Re: PANNA - WODNIK IP: *.host.ab.edu.pl 13.03.06, 17:21 Horoskopy kłamią!!! nasz związek jest rewelacyjny, oczywiście że zdażają się drobne sprzeczki bo nikt nie jest idealny, ale z całą pewnością nie jest tak jak piszą w horoskopach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arletta i tomek Re: PANNA - WODNIK IP: *.ewe-ip-backbone.de 13.03.06, 23:54 fakt ze wodniki maja temperament,ale jest cudownie z panna.a jak sie klocimy to zaraz jest zgoda.wrözby klamia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PANNA - WODNIK IP: *.fastnet.pl / *.fastnet.pl 07.04.06, 01:01 zgadzam sie z tym w 100%,poniewaz sama jestem z pod znaku wodnika a moj partner z pod znaku panny.na poczatku tej roznicy nie bylo widac,ale z czasem ta roznica robila sie coraz wyrazniejsza.nie zgadzamy sie prawie wogole.ja lubie rozne wypady do znajomych,imprezy,a moj partner najczesciej siedzial by tylko w domu,lecz mi samej tez nie wolno isc,bo snuje zaraz przerozne podejrzeni.wiec naprawde ostroznie z pannami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: PANNA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 09:45 ..a ja się zakochałem w panience i tez jest dobrze! ;) ...niespodzianka Izuniu! hehehe a znamy sie wirtualnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolek Re: PANNA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 18:19 to bzdura'zwiazek z wodnikiem moze byc udany nie zalezy to od znaku zodiaku itd.trzeba tylko opanowac sztuke wzajemnego porozumiewania sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: PANNA - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 10:18 wcale nieprawda z tymi horoskopami nic sie wogle niezgadza zj..... te horoskopy a z moim misiem jestem szczesliwa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silva Re: PANNA - WODNIK IP: *.demon.co.uk 12.05.06, 14:48 Pewne, ze sie nie zgadza. Moja ukochana Panna to prawdziwy facet, taki wspanialy czlowiek, ze wrecz nierealny. Myslalam, ze tacy nie istnieja, ale na szczescie sie znalezlismy...Ja Wodnik- tysiac pomyslow na minute, wesola i ciagle rozesmiana a On- rozwazny, nawet praktycznie romantyczny, co mnie doprowadza do wzruszen. Napisal mi ostatnio, ze milosc do mnie przekracza wszelkie jakosciowe normy europejskie typu ISO 9001. No czyz nie jest slodki?????? Obydwoje otrzymujemy od siebie to czego nam brakuje, mi uporzadkowania, jemu spontanu i jest super! Wszystkie Panny i Wodniki laczcie sie i zyjcie szczesliwie!!!!!Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kramar Re: PANNA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:10 Kłucił bym sie czy to jest bzdura!!! jestem wodnikiem i nie moge sie z Panną dogadać poprzez jej drobiazgowość etc. A przez sex nie zbudujesz związku bo sex to chwila Odpowiedz Link Zgłoś
katie333 Re: PANNA - WODNIK 27.05.06, 08:19 Tu katie333 po roku prawie. Jesteśmy już małżeństwem 8 miesięcy i w dodatku spodziewam się dziecka. Faktycznie, przez ten czas trochę się zmieniło - bo co fatk, to fakt - bardzo się od siebie różnimy, chociaż jeszcze parę lat temu jakoś tego nie zauważaliśmy (chyba długo trwał u nas okres zakochania,czy co?). Prawdą jest również to, że wodnik potrzebuje przyjaciela. Ale to nie są ABSOLUTNIE wady tego związku. Może czasem wynikają z tego nieporozumienia, ale bycie z taką samą osobą w życiu na dłuższą metę jest nudne, a przyjaźń w małżenstwie jest tak samo ważna jak dziki seks. Wystarczy zrozumieć, że wodnik potrzebuje wolności, a panna poczucia bezpieczeństwa i starać się zaspokajać te porzeby. Jest to do pogodzenia, zaręczam. Pozdrawiam wszystkie panno-wodnicze pary :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatta Re: PANNA - WODNIK IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 07.06.06, 20:23 Masz rację, jestem z wodnikiem już ponad 4 lata i sie niemożemy oderwać od siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivet Re: PANNA - WODNIK IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:25 zgadzam się w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: PANNA - WODNIK IP: *.chello.pl 17.06.06, 01:03 dokładnie! :) ideał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asias79 Re: PANNA - WODNIK IP: *.core.lanet.net.pl 11.07.06, 22:22 my równiez się kochamy mocno.znamy sie na wylot i każde za jednym poszło by w ogień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelka PANNA - WODNIK IP: *.sileman.net.pl 22.08.06, 19:51 tez myśle że to bzdura, jestesmy ze soba od 3 lat jest świetnie dobrze sie rozumiemy,chociaz to prawda że wodniki są lekkoduchami ale wazna jest tolerancja i zrozumienie. |Jestesmy też idealnymi kochankami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszcze Panienka;) PANNA - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 14:08 masz racje, bzdura. z nikim tak dobrze sie nie dogaduje jak z moim Wodniczkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza PANNA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:10 To że panna i wodnik nie pasują do siebie to brednie!wspaniale się ze sobą dogadujemy a wręcz uważamy że jesteśmy dla siebie stworzeni dopełniam się w każdym apsekcie życia i jesteśmy do siebie bardzo podobni poprostu czytamy w swoich myślach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabcia PANNA - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 16:44 mysle ze to bzdura jestemz moim misiem bardzo dlugo, nie raz sie klocilmy ale to chyba normalne:P a nasze uczucie z kazdym dniem wzrasta!! kocham nojego wodnika:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: PANNA - WODNIK IP: *.sm-rozstaje.pl 30.10.06, 00:23 Bezeduuuura.... intelektualnie - swietnie, w lozku - fantastycznie, w kuchni - ekstra, w pracy - tez... wszedze jest nam dobrze. A moja pani to wlasnie panna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab PANNA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:11 A u nas jest dokladnie tak. Ciagłe skakanie do oczu. Zero zrozumienia.KOSZMAR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola PANNA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:08 Ja uważam tak samo jak mój poprzedni rozmówca.Dogadujemy się świetnie,mamy wspólne zainteresowania,a sprawy seksu...hmmmm coś pięknego po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja PANNA - WODNIK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.06, 22:09 musze niestety przyznać, że to prawda... zauważyłam to po 2 latach związku, może zainteresowania mamy wspólne ale on czasem podcina mi skrzydełka i dołuje swoja praktycznością, ogranicza mnie i nie potrafię być do końca soba przy moim mężczyźnie którego znak to panna....często mamy różne zdania a także inaczej myślimy o finansach....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc PANNA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 22:44 Ściema... Zero prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna -wodnik PANNA - WODNIK IP: *.range81-152.btcentralplus.com 01.01.07, 21:49 Prawda. Moj partner(od dzis juz byly) nie dosc ze nigdy nie mial czasu dla mnie i mimo ze mowil wielkie slowa to byly one bez pokrycia. Zycie seksualne - nic nadzwyczajnego. Ciezko sie dogadac. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana panna Re: PANNA - WODNIK IP: 62.233.173.* 02.01.07, 15:07 kocham wodnika już ponad dwa lata, jak go zdobyć, dzieli nas odległość i różnica wieku i on się jej wystraszył:( jestem niepocieszona:( Pomóżcie, bo usycham z tęsknoty, jak do niego dzwonie i słyszę jego radość ale on pierwszy nie zadzwoni,a było tak fajnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda Re: PANNA - WODNIK 16.01.07, 14:34 znam taka parę.zgadza się w 120%.nawet to "uciekanie z domu" Odpowiedz Link Zgłoś