Dodaj do ulubionych

wróżka Sybilla z ITV

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:42
Mnie bardzo podobają się spotkania z wróżką Sybillą w telewizji ITV. Robi
wrażenie kobiety bardzo ciepłej,życzliwej,chętnej do pomocy człowiekowi w
potrzebie.Jednak nie wierzę we wróżby przez telefon,sms itp. Czy może ktoś
osobiście spotkał się z wróżą Sybillą? Jeżeli tak to proszę o opinie i adres
do wróżki,telefon.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: julka Re: wróżka Sybilla z ITV IP: *.chello.pl 11.03.07, 21:32
      Znam tą Panią jest wspaniała przedewszystkim kobietą a dopiero wróżką tel
      0226125598 warszwa
    • jammie848 Re: wróżka Sybilla z ITV 18.01.16, 13:24
      Nie spotkałam się osobiście z wróżką Sybillą, ale miałam do czynienia z nią przez sms z usług Sekrety Losu. Nie podoba mi się to co robiła straszyła mi sms'ami. Miała pretensje że jak nie przeczytam i nie odpowiem na sms-y to ODEJDĘ!!! mówiła mi o nieszczęściu itp. jakim prawem zmuszać mnie i skarżyć się na mnie, nie prosiłam się o jej wróżby! To było nękanie i obrażanie mnie co raz bardziej irytujące! Przez nią bardzo sie przejmowałam czy ta kobieta w ogóle ma coś na sumieniu?! Nie życzę takiej babie, nie warto ufać Sybilli, LUDZIE nie dajcie się nabrać. Miałam wróżkę Gabriellę w 2013 która zupełnie co innego mi przepowiadała to była kobieta o czystym sercu, szlachetna i bardzo skuteczna, jej przepowiednie przez moje 3 lata się sprawdziły. Gabriella pomagała mi w trudnych sytuacjach życiowych. Ostrzegała mnie też przed pewnymi faktami, wydarzeniami itp. Dzięki niej odnalazłam partnera i to również sie sprawdziło. Tylko nie mogę przeboleć że nie ma do niej jak się skontaktować, pragnęłam tylko do niej się udać innym wróżbitom nie ufam. Nie wiem jak ty wierzysz w Sybille bo ja nie i jest mi ogromnie przykro za takie złe słowa które dostawałam od niej sms-y.
    • jammie848 Re: wróżka Sybilla z ITV 18.01.16, 13:30
      Nie spotkałam się osobiście z wróżką Sybillą, ale miałam do czynienia z nią przez sms z usług Sekrety Losu. Nie podoba mi się to co robiła straszyła mi sms'ami. Miała pretensje że jak nie przeczytam i nie odpowiem na sms-y to ODEJDĘ!!! mówiła mi o nieszczęściu itp. jakim prawem zmuszać mnie i skarżyć się na mnie, nie prosiłam się o jej wróżby! To było nękanie i obrażanie mnie co raz bardziej irytujące! Przez nią bardzo sie przejmowałam czy ta kobieta w ogóle ma coś na sumieniu?! Nie życzę takiej babie, nie warto ufać Sybilli, LUDZIE nie dajcie się nabrać. Miałam wróżkę Gabriellę w 2013 która zupełnie co innego mi przepowiadała to była kobieta o czystym sercu, szlachetna i bardzo skuteczna, jej przepowiednie przez moje 3 lata się sprawdziły. Gabriella pomagała mi w trudnych sytuacjach życiowych. Ostrzegała mnie też przed pewnymi faktami, wydarzeniami itp. Dzięki niej odnalazłam partnera i to również sie sprawdziło. Tylko nie mogę przeboleć że nie ma do niej jak się skontaktować, bo minęło już dużo czasu a tak pragnęłam tylko do niej się udać innym wróżbitom nie ufam. Nie wiem jak ty wierzysz w Sybille bo ja nie i jest mi ogromnie przykro za takie złe słowa które dostawałam od niej sms-y.
    • jammie848 Re: wróżka Sybilla z ITV 18.01.16, 13:59
      I jest taka sprawa czy ktos wie że Sybilla która była podpisana z takim pseudonimem należy do usług Sekrety Losu które otrzymałam od niej sms-y? Bo ja nie wiem czy to wiedźma jakas sie podszywa za Sybille, nie chce mi się wierzyć że macie dobre opinie o niej. Może powinnam trzymać sie z dala od tych sms-ów i lepiej udać sie do wróżki, jasnowidzów.
    • agrentowy4321 Re: wróżka Sybilla z ITV 06.03.23, 13:03
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: wróżka Sybilla z ITV 27.04.23, 03:11
      Jestem spetryfikowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka