Dodaj do ulubionych

sprawdzona wrozka z Kielc

17.02.07, 19:11
Bardzo prosilabym o namiary na jakas naprawde dobra wrozke w Kielcach. Bylam
3 razy u Zawadzkiego, ale nie sprawdzilo mi sie nic. U wrozki Lucyny Iwan
byla moja kolezanka i nagadala jej samych glupot. Zna ktos moze kogos
naprawde sprawdzonego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.retsat1.com.pl 18.02.07, 12:27
      Przecież w Twoim mieście jest wróżka Sandra nie ma chyba lepszej. Zawadzki i
      inni ...szkoda słów, dziwne, że nie skapnęłaś się po pierwszej wizycie u niego.
      • julietta6 Re: sprawdzona wrozka z Kielc 18.02.07, 13:36
        przejrzalam opinie na forum o wrozce Sandrze i raczej nikt jej nie poleca.
        Moze ktos zna naprawde dobra, godna polecenia wrozke z Kielc. Bardzo mi zalezy.
        • Gość: Agaaaaa Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 13:56
          Kolezanka polecala mi wrozke o nazwisku Raczkowska. Slyszal moze ktos o niej?
          Sprawdzaja sie jej wrozby??
          • Gość: gosc 1 Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: 84.46.82.* 29.05.07, 19:16
            Tak, ja sprawdzilam ja i to nieraz. Sprawdza sie co mowi, polecam.
            • Gość: marika Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:34
              A ja nie polecam- gada trochę w cały świat, niezła jest wróżka pół cyganka
              mieszkająca na Silnicznej, ma na imię Ewa, byłam we wrześniu i stwierdzam że
              jest najlepsza z kieleckich wróżek a byłam u prawie każdej,są jeszcze jakieś
              super na kryształowej i pakoszu ale nie mam namiaru niestety,
              • Gość: skarb Re: Do Mariki i innych osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:52
                Witam! Czy mogłabyś podać adres,nr telefonu do Pani Ewy.Zapewne wiele osób
                chętnie skorzysta,zwłaszcza takich jak ja znajdujących się na zakręcie życia.A
                być może jeszcze ktoś może polecić jeszcze kogoś innego oczywiście
                sprawdzonego? Wielkie dzięki.Pozdrawiam.
                • Gość: ania Re: Do Mariki i innych osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:13
                  Ja tez bym chetnie skorzystała..tez jestem na zakręcie życia...Pozdrawiam
                  • Gość: marika Re: Do Mariki i innych osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:30
                    Podam Wam namiary ale na pocztę- napiszcie adresy, nie jest łatwo się umówić,
                    ale udzielę instrukcji @
                    • julietta6 Re: Do Mariki i innych osób 30.05.07, 21:32
                      Markia bardzo prosilabym Cie o namiary. Moj adres: amelka.p@interia.pl Dziekuje
                      z gory:)
                      • Gość: marika Re: Do Mariki i innych osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:33
                        Wysłałam Ci już numer
                        • Gość: ania Re: Do Mariki i innych osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:04
                          Marika bardzo prosilabym Cie o namiary też ;) Moj adres: patra-66@o2.pl
                          Dziekuje
                        • Gość: big.kr Re: Do Mariki i innych osób IP: *.unknown.vectranet.pl 07.10.11, 15:56
                          Bardzo Cie prosze o telefon do, p. Ewy z Silnicznej.pozdrawiam.moj adres hanuti60@op.pl
                        • Gość: magda Re: Do Mariki i innych osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 14:12
                          witaj jak możesz ja też proszę o namiary pani Ewy z góry dziękuję promyk_73@o2.pl
                        • Gość: lukas Re: Do Mariki i innych osób IP: 81.219.62.* 12.05.12, 11:24
                          czy jest sznsa aby ktos po
                          dal mi namiary na kontakt z ta wrozka uprzejmie prosze .moj e-mail:tanros7@wp.pl
                        • sylwestra23 Re: Do Mariki i innych osób 09.02.15, 11:06
                          bardzo prosze o namiary dobrej wrózki ja moge dac do wrozki ze skarzyska Sylwestra.M@interia.pl jestyem w bardzo trodnym momencie zycia zreszta chyba od urodzenia
                      • Gość: katrin Re: Do Mariki i innych osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 21:25
                        ja tez bym bardzo prosiła o namiary do jakieś naprawde dobrej wróżki....nie wiem
                        co zrobić dalej ze swoim życiem, proszę o kontakt na meila katrin_2@op.pl
                      • Gość: EWA Re: Do Mariki i innych osób IP: *.unknown.vectranet.pl 25.11.10, 14:09
                        BARDZO PROSZĘ O NAMIARY DO PANI ANNY CHYLA Z KIELC. MÓJ ADRES E MAIL michal9_s@wp.pl dziękuj z góry . bardzo ważne
                      • Gość: raftii Re: Do Mariki i innych osób IP: *.play-internet.pl 13.06.12, 20:44
                        przeslijcie mi numer do wrozki Ewy raftii@o2.pl
                        • Gość: bastka Re: Do Mariki i innych osób IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.12, 09:16
                          proszę o kontakt do pani Ewy, badź pani Anny Chyli, chyba że macie namiary na jakąs inną naprawde dobra sprawdzoną wrózkę. Byłam juz u pani Rogalskiej i niestety .... z gory bardzo dziekuję bastka123@onet.pl
                          • 93agniecha93 Re: Do Mariki i innych osób 03.12.15, 11:40
                            prosze o numer do Pani Anny Chyli xagaxck@o2.pl
                      • witiasek Re: Do Mariki i innych osób 15.09.15, 23:19
                        Witam. Bardzo prosze równiez o namiar mój adres wiolasodel@wp.pl
                    • Gość: gosiaa Re: Do Mariki i innych osób IP: *.klc.vectranet.pl 26.06.08, 20:56
                      Cześć zy możesz mi podać namiar do wrózki Ewy.podaję mail gosia.mkp@poczta.onet.pl
                      • Gość: mada Re: Do Mariki i innych osób IP: *.mofnet.gov.pl 07.08.12, 12:05
                        witam:) podajcie mi nr do jakiejs dobrej wrózki:) dzieki:) moj mail:madalenka2@op.pl
                        • Gość: aneta Re: Do Mariki i innych osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.12, 14:03
                          polecam haline rogacka z mazurskiej. namiary sa w poprzednich postach.
                          • Gość: ja Re: Do Mariki i innych osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 09:16
                            Mam bardzo wielką prośbę, proszę o telefon do Haliny Rogackiej, Lucyny Iwan i Anny Chyli, Pilnie potrzebuję pomocy! Z góry dziękuję, mój adres e-mail iwonarut@vp.pl.
                            • Gość: przecież Re: Do Mariki i innych osób IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 17:32
                              przecież numery do haliny rogackiej i lucyny iwan są na forum we wcześniejszych postach - wystarczy czytać...
                              • Gość: liliana Re: Do Mariki i innych osób IP: *.dip.t-dialin.net 22.10.12, 23:15
                                prosze o numer do P. Ewy ja bylam u niej 2007 to bylo przezycie mojego (Zycia)
                                Smierc mojego taty.Blagam o numer P. Mariki moj emeil lilianacedro@t-online.de
                                Prosze o pomoc.Prosze o odpowiedz
                    • Gość: davidek23 Re: Do Mariki i innych osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 22:10
                      mtu@onet.pl
                      • lukasz421 Re: Do Mariki i innych osób 12.05.12, 11:51
                        czesc czy moglbym dostac nr kontaktowy do wrozki ewy .jestem bardzo zobowiazany

• Gość: Wiki Re: Do Mariki i innych osób IP: *.nowinynet.pl 01.01.10, 12:50
                      Mogłabyś mi podać namiary na tą wróżkę Ewę,bardzo mi zależy to mój e-
                      meil wikapanas@wp.pl.A może masz namiary na Alicję Bartosz to też
                      bym prosiła.Z góry dziękuję.
                      • Gość: sylwia Re: Do Mariki i innych osób IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.11, 13:00
                        czy mozna uzyskac namiary na wróżkę Ewę z siniczej z kielc
                    • Gość: IcePrincess Re: Do Mariki i innych osób IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.10, 00:13
                      Proszę o namiary do wróżki z Pakosza. Podaję swojego maila:
                      kasiaczek15@poczta.onet.pl Z góry dziękuję za odpowiedź.
                      • Gość: anika71 Re: Do Mariki i innych osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 14:39
                        Mariko bardzo Cię proszę o kontakt do wróżki z Pakosza. Mój e'mail
                        anek371@wp.pl. Dzięki.
                      • izyda34 Re: Do Mariki i innych osób 30.04.13, 14:16
                        Proszę o kontakt do sprawdzonej wróżki z Kielc mój numer gg 32709850. Z góry dziekuje.
                        • izyda34 Re: Do Mariki i innych osób 01.05.13, 13:58
                          Proszę o numer do wróżki z kielc mój email chuck567@o2.pl
                          bedę zobowiazany.
                      • Gość: mira Re: Do Mariki i innych osób IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.13, 20:40
                        Witam
                        bardzo proszę na namiary do wróżki z Pakosza.
                        podaje e-mail mara1230@vp.pl
                        Dziękuję
                        • Gość: Zuz Re: Do Mariki i innych osób IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.13, 22:11
                          Wróżka z Kielc Magda albo Dorota
                          www.wrozby-kielce.pl Możesz się umówić :)
                          Polecam, pozdrawiam
                          • smerfula88 Re: Do Mariki i innych osób 08.02.17, 06:49
                            A ja ich nie polecam. Straciłam tylko kasę. Korzystałam kilka razy i zero sprawdzalności.
                            Pytałam kiedy zajdę w ciąże to odpisała ze za 5 lat bo czeka mnie leczenie hormonalne. Owszem mam klopoty z hormonami a w ciąże zaszłam po pol roku od wróżby i lada dzień poród. Pytałam tez o wyjazd mojej mamy do Stanow, odpisała ze mama wyjedzie w przeciągu pol roku, minął rok mama w Polsce dalej i dostała papiery z Usa ze nie może wyjechać. Kolejna sprawa pytałam czy rozbuduje dom w którym mieszkam u teściów powiedziała ze nie ze dopiero za 3 lata a co do czego to po roku od wrozby postawiliśmy swoja kuchnie z mężem. Jednym słowem wszystko sie sprawdza ale na odwrót.
                      • Gość: fff Re: Do Mariki i innych osób IP: 194.181.128.* 22.10.13, 21:03
                        ja tez poproszę jakiś kontakt do wróżki Małgorzaty z Kielc. za WDK mieszka. jeśli ktoś ma kontakt to proszę grazyna1982r@o2.pl
                    • Gość: Agnieszka Re: Do Mariki i innych osób IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.11, 20:55
                      Witam! Bardzo zalży mi na numerze telefonu do wróżki Sandry
                      proszę, napiszcie na adres: zephyr1975@o2.pl
                    • Gość: rena Re: Do Mariki i innych osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 09:41
                      Bardzo proszę o podanie numeru telefonu do wróżki Pani Ewy z Sinicznej rowena13@o2.pl
                      • Gość: goość Re: Do Mariki i innych osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 23:39
                        Jeśli jest taka możliwość to ja również proszę o namiary do wróżki Ewy, mój mail: soszibest@gmail.com
                    • Gość: Magda Re: Do Mariki i innych osób IP: *.kielce.net.pl 19.06.13, 12:48
                      Witaj!jak możesz to podaj i mi ten nr tel do wróżki Ewy mój mail madzia7105@vp.pl

• Gość: nikusia Re: Do Mariki i innych osób IP: *.play-internet.pl 25.10.13, 21:32
                      Proszę niech ktoś poda mi namiar do wróżki Ewy !!!! Pilne!!! nik_o@interia.pl
                    • sylwestra23 Re: Do Mariki i innych osób 09.02.15, 10:45
                      bardzo prosze o namiary pani Ewy z kielc wrózki moj adres mejl Sylwestra.M@interia.pl ja moge dac adres wrózki ze skarzyska ul langiewicza Tosia osiedle łyzwy
                  • edyta.48 Re: Do Mariki i innych osób 28.11.11, 14:59
                    Witam
                    Chciałabym prosić o numer do Pani Ewy.
                    Dziekuje.
                • Gość: ania s Re: Do Mariki i innych osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 08:23
                  proszę o namiary do wróżki ewy, mój mail aszrejder@wp.pl, dziekuje z góry i pozdrawiam ania
                • edyta.48 Re: Do Mariki i innych osób 29.11.11, 09:30
                  Proszę o namiary do wróżki ewy, mój mail edyta.48@gazeta.pl, dziekuje z góry i pozdrawiam.
                  • Gość: Marika Re: Do Mariki i innych osób IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.11, 11:02
                    Wrózka Ewa wyjechała do Anglii do swojej córki która tam mieszka i nie ma jej w Polsce , przyjeżdża czasem ale nie wróży
              • Gość: elif DO MARIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:50
                czy ja również moge prosic o namaiary do wrózki Ewy.Z góry dziekuje.
                ayschen@o2.pl
                • Gość: karola Re: DO MARIKI IP: 193.24.200.* 29.08.08, 16:34
                  ja też bym bardzo chciała tel do pani Ewy gabryjela0@poczta.onet.pl
                • Gość: Agaw Re: DO MARIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.08, 11:48
                  Proszę o kontakt do wróżki Ewy agabaran2@interia.pl
                  • Gość: Morrigan Re: DO MARIKI IP: *.kielce.uw.gov.pl 25.06.09, 14:07
                    Ja też poprosze o nr telefonu do wrózki Ewy na gogi24poczta.onet.pl
                    z gory dziękuje
                    • Gość: linka Re: DO MARIKI IP: *.kielce.vectranet.pl 13.01.11, 14:10
                      Hej, mam big problem zyciowy juz nie ogarniam siebie , jesli masz namiar do tej wrózki Ewy, prosze przeslij adres czy cos!!! linka_0404@tlen.pl
                    • Gość: evelka125 Re: DO MARIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 22:39
                      Uprzejmie proszę o numery kontaktowe do pani EWY z SILNICZNEJ oraz do wróżki z Pakosza.
                      Pozdrawiam i dziękuję z góry
                      mój @
                      evelka125@wp.pl
              • Gość: gayga Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: 81.219.133.* 03.01.08, 20:10
                Cześć Marika ,czy moglabyś podac nr.telefonu bądz adres do wrożki
                Ewy w Kielcach na Silnicznej/bardzo mi zalezy jestem na zyciowym
                zakręcie.
                moj e-mail gayga@op.pl
                pozdrawiam
                • Gość: marika Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 19:21
                  Przykro mi ale ona już NIE CHCE WRÓŻYĆ jak jesteś z kielc to poczekaj - za
                  tydzien są targi ezoteryczne, może będzie ktoś wiarygodny,
                  • Gość: ZZZZZZZZZZZ Do Mariki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 09:44
                    Marika czy mogłabyś napisać w jakich dniach,godz. i gdzie będą się
                    odbywały targi ezoteryczne w Kielcach.Ja nie jestem z Kielc ale
                    chętnie bym się na takie targi wybrała.Pozdrawiam
                    • Gość: marika Re: Do Mariki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 10:08
                      Nie widziałam jeszcze plakatów ale koleżanka mówiła mi że bedą od 11- to jes
                      piatek do 13 czyli niedzieli, będa na ul żniwnej w hali widowiskowo-sportowej,
                      zwykle są już od 9 ale z doświadczenia wiem że najlepiej być ok. 11
                      • Gość: ZZZZZZZZZZZZZ Re: Do Mariki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 12:18
                        Mariko bardzo dziękuję ci za informacje,ale mam do ciebie jeszcze
                        jedną prośbę-czy mogłabyś potwierdzić tę informację jak będziesz
                        pewna co do daty i miejsca targów.Ja będę zaglądała codziennie na
                        formum.Tak jak wcześniej pisałam nie jestem z Kielc a jestem
                        zainteresowana tymi targami.Wielkie dzięki.
                      • Gość: jago Re: Do Mariki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 15:36
                        wow!! fajnie :) nawet nie wiedzialam ihihihi mieszkam obok to sie
                        wybiore ;)
                        Pozdrawiam
                        • Gość: marika Re: Do Mariki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 20:52
                          Ok, w poniedziałek wszystko sprawdzę i napiszę jakby się coś zmieniło
                          • tajemnica30 Re: Do Mariki 08.01.08, 12:48
                            i co z tymi targami?
                            • Gość: marika Re: Do Mariki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 18:18
                              Koleżanka sprawdzała i potwierdziła poprzednie informacje, w związku z czym
                              możesz spokojnie tam iść od 11 do 13 chyba od 10
                  • Gość: gayga Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: 81.219.133.* 07.01.08, 12:57
                    Dzięki za odpowiedz. Moze ktos slyszał lub byl u Anny HYL Z KIELC,
                    PONOC DOBRA ALE ZNAM OPINIE TYLKO JEDNEJ OSOBY
                    • Gość: marika Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 16:58
                      Anna Chyla- ja byłam, nawet dwa razy, wróży ze swoich kart, wizjonerka, ma takie
                      jazdy że hejhej, ale super kobitka i większość się sprawdza
                      • Gość: ZZZZZZZZZZZZZ Do Mariki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 14:21
                        Mariko ja przepraszam że po raz kolejny mam prośbę,ale pisałaś o
                        Pani Annie Chyli czy mogłabyś podać jej namiary? ile bierze za
                        wizytę? czy nie ma problemu ze spotkaniem się z tą Panią? Szukam
                        kogoś wiarygodnego i niestety mam z tym problemy

Serdecznie cię pozdrawiam.
                        • Gość: marika Re: Do Mariki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 18:21
                          daj jakiś namiary to wyślę Ci dane może być nr tel to puszczę sms, lub poczta
                          jak się boisz o tel.
                          • malgorzatka050884 Re: Do Mariki 21.01.08, 11:32
                            wielka prosba o namiary na eleokwentna zaufna oraz sprwdzona wrozke
                            plis malgorztaka81@wp.pl dzikeuje bardzo
                          • Gość: niki806 Re: Do Mariki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.12, 19:51
                            czy mogła bys mi podać numer do jakieś wróżki z kielc lub staszowa Anny chyli bardzo proszę o pomoc
                        • marta-69 Re: Do Mariki PILNE!!!! 19.11.09, 11:34
                          Czy pani Ania mieszka koło REALA jak tak to bardzo proszę o
                          przesłanie nr telefonu ponieważ nie byłam u niej ze 3 lata i chyba
                          ma zmieniony.
                          marta.30.11@interia.pl
                          Pozdrawiam
                      • aga7920 Re: sprawdzona wrozka z Kielc 08.04.08, 19:13
                        witajcie
                        marika-czy bylas u pani anny chyli albo haliny rogackiej, czy mozesz
                        mi napisac cos na ich temat???
                        pozdrawiam
                        • aga7920 Re: sprawdzona wrozka z Kielc-MARIKA!!! 08.04.08, 19:16
                          MAM PROŚBĘ CZY MOGLABYS MI NAPISAC INFORMACJE I SPOSTRZEZENIA NA
                          TEMAT KIELECKIC WROZEK TZN NAJBARDZIEJ ZALEZY MI NA ANNIE CHYLI I
                          HALINIE ROGACKIEJ-agatka79@tlen.pl
                          pozdrawiam
                          • Gość: marika Re: sprawdzona wrozka z Kielc-MARIKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 21:25
                            Cześć Aga, jutro Ci napiszę bo dziś już jestem padnięta ok, a co konkretnie Cię
                            interesuje?
                            • Gość: do mariki!!! Re: sprawdzona wrozka z Kielc-MARIKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 22:47
                              mam prosbe marika
                              napisz mi na mojego maila
                              ktore wrozki z kielc polecasz i czy sprawdzaja sie przepowiednie
                              najbardziej zalezy mi na twojej opinii na temat pani anny chyli i
                              haliny rogackiej,jesli mozesz to napisz na maila:
                              agatka79@tlen.pl
                              pozdrawiam
                              • Gość: gosieq Re: sprawdzona wrozka z Kielc-MARIKA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 13:24
                                Mam wielką prośbę... Marika, mogłabyś mi przesłać na pocztę nr tel albo adres do
                                sprawdzonej wróżki- gosieq02@wp.pl
                                Czekam z niecierpliwością na odpowiedz
                                Pozdrawiam- gosieq
                      • Gość: marta-69 Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.kielce.net.pl 19.11.09, 11:21
                        czy Pani Ania Chyla to mieszka koło Reala
                        Jak tak to bardzo proszę o aktualny nr telefonu bo po 2 latach
                        dzwoniłam ale chyba ma zmieniony
                      • Gość: Maria Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.xdsl.centertel.pl 03.04.12, 16:16
                        chcialabym prosic o namiary do dobrej sprawdzonej wrozki w Kielcach...Dziekuje i Pozdrawiam...

• Gość: bet Re: sprawdzona wrozka z Kielc - pilne! IP: *.play-internet.pl 11.04.12, 17:08
                          Proszę pomóżcie, pilnie potrzebuję namiar do dobrej i sprawdzonej wróżki z Kielc, z góry bardzo dziękuję..odp proszę kierować na email betty289@wp.pl Pozdrawiam
                      • Gość: jjustine Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 20:43
                        Hej ma ktos numer do Anny Chyli. Bylam u niej ok. dwa lata temu i chcialabym powtorzyc wrozbe. Bylabym bardzo wdzieczna za pomoc, to sprawa zycia i smierci moj email jjustine@o2.pl
                    • czekoladowak1 Re: sprawdzona wrozka z Kielc 30.07.15, 08:01
                      Potrzebuje namiary na wróżkę, czy moze Pani dac do tej wrozki Anny ??
              • Gość: ja Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 12:55
                prosze o namiar do wrózki Ewy mika_25@op.pl z góry dzikuję
              • Gość: Anna Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.10, 10:55
                bardzo prosze o namiary tej wrózki mój e-mail anakwiten23@poczta.onet.pl
              • Gość: liliana Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.12, 11:13
                Prosze bardzo o namiar tej wrozki Ewy z Kielc mieszkajacej na Silnicznej.
                Potrzebuje kogos kto by mi pomogl.Moj adres email podaje
                lilianacedro@t-online.de
                Dziekuje za pomoc.
      • Gość: naiwniak Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.centertel.pl 26.09.08, 18:21
        niestety jeśli wybierzesz się do wróżki Sandry to pewno tak jak byś
        wydała po raz 4ty kasę na Zawadzkiego (tzn. znacznie więcej bo u
        niej jest 9 seansów) Ja byłam u niej w Warszawie i nigdy więcej już
        nie pójdę i będę przed nią przestrzegać. Dlaczego już dzisiaj
        napisałam w innym linku o tej wróżce. Brrr..... I żeby nie było, nie
        jestem żadną wróżką rywalką i żadnej innej też nie polecam. Szkoda
        słów ile trzeba zapłacić za własną głupotę i łatwowierność
      • stokrotniaczek Re: sprawdzona wrozka z Kielc 18.05.10, 12:55
        forum.gazeta.pl/forum/w,468,111593140,111635530,Re_Pomozcie_mi_.html
      • Gość: wernka Re:wrozka sandra IP: *.chello.pl 19.05.10, 11:17
        Ta wrozka to jakies nieporozumienie jeszcze nie slyszalam zeby sie
        cos sprawdzilo ,ona chce tylko uroki udczyniac ,Rogacka tez sie nie
        skupia czy nie wiem co ,ostatnio jakies bzdety naopowiadala mialo
        byc pieknie a jest wielka lipa.
    • Gość: CzarNula1003 Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: 80.240.190.* 25.10.07, 18:49
      A ja właśnie jestem mile przekonana co do wróżki Lucyny Iwan... Osobiście
      koresponduje ona z moją mamą i musze powiedzieć, że dobrze wszystko jej
      powiedziala z tym co ją czeka.. denerwują mnie gadania, że ona kłamie.. To nie
      prawda! Polecam ją to bardzo dobra wróżka Pozdrawiam ;)
      • Gość: Anna Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.starnettelecom.pl 10.04.12, 18:58
        Potwierdzam. Byłam u niej rok temu... Co powiedział - sorawdziło się... idę do Niej jutro... strasznie ciekawa jestem co mi powie tym razem. Trafiłam tam przez kilka koleżanek, które chodziły od lat... WSZYSTKO IM SIĘ SPRAWDZAŁO. Jedna tylko coś marudziła ale nie słuchała co jej mówi, tylko sama gadała... No i nastawiona była na jeden temat. Usłyszała to co sama chciała... Najlepiej nic nie mówic, tylko słuchać. Bardzo trafne wróżby u mnie były. Polecam tę przesympatyczną kobietkę. Pozdrawiam.
        • Gość: jaga Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.12, 07:31
          ale o ktorej wrozce mowisz? jesli mozesz daj prosze namiary na maila jagoda-1904@wp.pl z gory dziekuje :)
        • Gość: jjustine Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 09:21
          A masz moze jakieś namiary na nią? Byłabym wdzięczna za nr. tel. z góry dziękuję mój adres to jjustine@o2.pl
    • malgorzatka050884 Re: sprawdzona wrozka z Kielc 21.01.08, 11:22
      prosze bardzo o namiary na dobra sprawdzona wrozke podam moj numer
      meila www.malgorzatka81@wp.pl z gory goraco dziekuje
      • Gość: marika Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 18:46
        Małgorzatka jutro wyślę Ci nr Pani Ani Chyli
        • Gość: łezka_serca Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: 194.117.241.* 29.03.08, 23:41
          Dostałam nr do Anny Chyły od znajomej osoby, ale jak zadzwoniłam to nawet nie
          chciała rozmawiać ze mną.Powiedziała, że już sie tym nie zajmuje i odłożyła
          słuchawkę!Jak to rozumieć?
          Co do wróżby Iwan to nie sprawdziło się nic.
    • rybonukleina Re: sprawdzona wrozka z Kielc 01.03.08, 21:40
      Cześć,
      Moje doświadczenie (kilkuletnie) w związku z wróżkami kieleckimi
      jest następujące:
      Wróżki bardzo dobre - Lucyna Iwan, Halina Rogacka, wróżka z Pakosza.
      Anna Chyla - nie polecam.
      Sandra - rozczarowanie.
      • kwiatka88 Re: sprawdzona wrozka z Kielc 19.03.08, 23:05
        rybonukleina mozesz mi podać namiary na te wróżki które polecasz? To znaczy ze sprawdziło sie to co Ci powiedziały? Proszę o te namiary.
        • Gość: agnieszka Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 22:07
          Lucyna Iwan- na wszystkie problemy święty obrazek i pielgrzymka do Częstochowy,
          oraz w lekkim bełkocie gada cały czas oj będziesz miała om z ogrodem, a ten
          czarny to się chyba kocha w tobie ....itp, itd, Halina Rogacka wróży nieźle ale
          mnie nic a nic sie nie sprawdził, dla mnie najlepsza jest Pani Ania Chyla- 85%
          sprawdzalności REWELACJA, na dodatek półszlachetnymi kamieniami uwolniła mnie od
          negatywnej energii- wszystko mi sie w życiu poukładło w jeden miesiąc (sorry nie
          daję namiarów)
        • rybonukleina Re: sprawdzona wrozka z Kielc 28.03.08, 21:09
          Sprawdziło się.
          Najbardziej spektakularne trafienia miała Pani Rogacka - zupełnie
          bez związku, z detalami zaczęła prawić na jakiś temat, który w danym
          momencie bezwiednie notowałam na kartce bez większego
          zainteresowania, a po pewnym czasie odkrywałam ze zdumieniem i
          niedowierzaniem, że to, co się wydarza, jota w jotę zostało
          przepowiedziane. Albo odwrotnie - karty pokazywały coś wspaniałego,
          o czym bałam się głośno pomyśleć, więc najpierw wpadałam w
          podniecenie i jak na rauszu czekałam na spełnienie, po jakimś czasie
          łapałam doła, że jaka ja głupia jestem, naiwna i takie tam, potem w
          całkowity sceptycyzm, a czasami jeszcze robiłam prowokacje -
          nonszalancko opowiadałam o przepowiedni największym przeciwnikom
          wróżenia, po to, żeby usłyszeć mocno niewybredne uwagi na temat
          wróżb i wróżenia w ogóle i żeby sobie skompromitować chodzenie do
          wróżki raz na zawsze... A po jakimś czasie te rzeczy zaczęły się po
          prostu spełniać.
          Pani Rogacka przepowiedziała mi naprawdę sporo konkretów:
          znalezienie pracy (podała czas, branżę i bardzo szczegółowe
          okoliczności), poznanie faceta (podała jego miejsce zamieszkania,
          układy w pracy, perypetie w czasach szkolnych, zawiłości rodzinne),
          wskazała bezbłędnie parę osób z otoczenia, na które powinnam uważać
          (miała oczywiście rację), z detalami określiła moją sytuację
          zdrowotną (to chyba z ręki, nie z tarota) i wiele innych.
          Pani Chyla - z perspektywy czasu oceniam ją za mało wiarygodną,
          kiedyś latałam do niej regularnie, byłam w dole życiowym, a ona
          mówiła mi to, co chciałam usłyszeć; w pewnym sensie manipulowałam
          jej proroctwami: jak na jakiś komunikat zareagowałam zbyt
          emocjonalnie, natychmiast się z tego wycofywała i zaczynała w innym
          kierunku tak, żeby stworzyć satysfakcjonujący mnie scenariusz
          przyszłości. Chodziłam do niej co parę miesięcy, a zniechęciło mnie,
          że lubiła podpytywać co mi tam wyszło z kart w tym temacie wizytę
          wcześniej, zauważyłam, że w różnym czasie mówi o tych samych
          rzeczach w sposób całkowicie sprzeczny. Generalnie - same
          niespójności i tak naprawdę nie spełniło się nic... Ale być może
          jest dobrą wróżką, tylko ja miałam niefarta.
          Pani Lucyna Iwan - rzeczywiście nastawiona religijnie, dużo mówi,
          ale z pełną odpowiedzialnością twierdzę, że tak z 80% sprawdza się.
          Wróżka z Pakosza (aktorka) - to świeża sprawa, zaczyna się sprawdzać
          i to bardzo wyraźnie. Ale nie chcę o tym pisać na razie. Ta wróżka
          ma bardzo dobre referencje u moich znajomych; wszyscy potwierdzają
          wysoką sprawdzalność jej przepowiedni, szczególnie w kwestiach
          zdrowotnych.
          Telefony do ww. wróżek są w książce telefonicznej, telefon do wróżki
          z Pakosza dostałam w zaufaniu, nie mogę podać.
          • pozytywka66 Re: sprawdzona wrozka z Kielc 05.05.08, 20:49
            proszę cie bardzo o namiary na panią Rogocką.
            • Gość: Gabi Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: 199.67.203.* 12.09.08, 12:01
              Prosze o opinie na temat pani H. Rogackiej jeśli ktoś u niej był...
              słyszałam, że wiele się sprawdza.
          • pozytywka66 Re: sprawdzona wrozka z Kielc 05.05.08, 21:09
            Bardzo potrzebna mi dobra rada odnośnie mojego życia. Potrzebna mi sprawdzona
            wróżka bo znudziło mi się wydawanie pieniędzy na coś co się może nigdy nie
            wydarzy.Proszę o namiary na p. Halinę Rogacką z Kielc. mail- pozytywka66@gazeta.pl
            • rybonukleina Re: sprawdzona wrozka z Kielc 08.05.08, 20:37
              Nie mam telefonu komórkowego do Pani Rogackiej, ale stacjonarny jest
              w książce telefonicznej (mieszka na Mazurskiej). Telefony odbiera
              głównie mąż, bardzo nieufny, nie zachęca do kontaktu, ale nie trzeba
              się zrażać tylko dzwonić do skutku.
              Pani Halina ma chorą córcię i często wyjeżdża z nią na długie okresy
              rehabilitacji, wtedy jest nieuchwytna.
              Życzę powodzenia.
              • Gość: Ola Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: 199.67.203.* 13.08.08, 10:33
                Byłam u p. Haliny klika razy, zawsze czyta ze mnie jak z ksiazki
                mówi dokładnie jak jest. Co do przyszłości to czesc sie sprawdziła a
                na najwazniejsze czekam. Czy ktos jeszcze był u tej pani pls o
                opinie?
                • Gość: karusek Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.08, 15:08
                  cześć! Czy mogłabym prosić o jakiś kontakt do pani Haliny Rogackiej
                  i pani Iwony ze Staszowa? Mój mail: karusek82@o2.pl
                  Pozdrawiam
                  • sylwestra23 Re: sprawdzona wrozka z Kielc 09.02.15, 10:49
                    czy moge prosic o tel i jakis kontakt do tych wrózek Sylwestra.M@interia.pl pani EWY ROGACKIEJ SANDRY
                • max2913 Re: sprawdzona wrozka z Kielc 30.07.13, 11:39
                  Czy ma ktos namiary na wrozke z ul.Warszawskiej 37 w Kielcach.Bylam u niej 15 lat temu,musze powiedziec ze przez ten okres czasu wszystko sie sprawdzilo nawet ze szczegolami.Bardzo mi zalezy aby sie z nia skontaktowac .
                  • Gość: kamila Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.13, 11:41
                    witajcie
                    proszę o opinie nt wrózki lucyny iwan i wrozki haliny rogackiej
                    byłam u nich obydwu ostatnio i niby mówily to samo, jednak w kluczowej dla mnie kwestii różniły się o 180 stopni
                    na zadane pytanie jedna stanowczo powiedziała NIE a druga kilkukrotnie powtarzała TAK
                    co myśleć?
                    pozdrawiam forumowiczów
              • Gość: go Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.146.225.205.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.01.10, 22:27
                oj
          • Gość: goya252 Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 12:53
            Witam :) Proszę o namiary na p. Annę Chylę i inne sprawdzone przez
            was wróżki ;) Jestem na takim zakręcie że szukam pomocy wszędzie...
            podaję adres: jahoda23@o2.pl
          • Gość: hogata82 Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.08, 10:56
            Dziewczyny proszę o namiary na dobrą wróżkę. Byłam u p.Bartosz - tragedia- dwa
            razy mówiła mi jedno i to samo i nic się nie sprawdziło.Jaką polecicie? podaję
            maila:krzysztofiaczek@interia.pl może ta z Pakosza?
            • Gość: pati Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.chello.pl 21.10.08, 20:44
              ooo ja tez slyszalam o dobrej wrozce z Pakosza...podajcie
              namiary ..prosze
          • Gość: agnieszka Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: 194.181.130.* 11.03.09, 21:38
            pilnie potrzebuje numer telefonu do wrozki z pakosza,mozesz podac.dziekuje.
          • Gość: ewa Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.dpa.act.gov.au 07.05.09, 05:10
            Czy moglabys mi podac namiary na pania Haline rogacka?Bardzo prosze
            jestem w wielkiej rozterce....
          • ewelinkamaz Re: sprawdzona wrozka z Kielc 07.05.09, 05:13
            Hej kochana
            Czy moglabys prosze podac mi namiary na pania Haline Rogacka?
            Bardzo prosze...
          • Gość: iva Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.dpa.act.gov.au 08.05.09, 04:42
            Do Rybonukleiny
            Kochana czy moglabys prosze podac mi namiary na pania Rogacka..
          • dziewczyna81.pl Re: sprawdzona wrozka z Kielc 09.08.09, 21:42
            mam prośbę, chciałabym zdoby namiary do Pani Rogackiej Haliny podaję maila:
            monikaoles@poczta.fm
          • Gość: ola Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.kielce.vectranet.pl 08.11.09, 13:43
            witam, byłam w ciagu miesiaca u dwóch wróżek, pani bartos z bocianka i pani
            rogackiej. w zasadzie to co było i jest pokryło sie u obu pań. choc pani bartos
            podała wiecej informacji. jedna rzecz sie nie pokrywala, otoz facet. ta z
            bocianka upierala sie przy zdjeciu ze to na pewno ten, podczas gdy pani rogacka
            powiedziala, ze to nie ten.. i teraz prawdę mowiac nie wiem w co wierzyc...
            • Gość: doris Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: 89.100.106.* 26.11.09, 04:05
              no to wspolczuje, bo Ci namieszala.ja proponuje odwolac sie do
              tematu okultyzm, jak to jest wszystko fajnie wytłómaczone z punktu
              widzenia kosciola.dlaczego to co bylo i dzieje sie teraz jest naogol
              trafne a rzadko sprawdza sie na przyszlosc.nie werzyc wroszkom, one
              moga tylko z pozoru pomoc, to czarna magia zabroniona przez kosciol,
              tylko pan Bog chce dla nas dobrze.okultyzm jest bardzo
              niebezpieczny, wciaga otwierasz sie przed zlym duchem.polecam
              pogadac z madra osoba duchowna, szkoda ze koscol nie porusza tego
              tematu w kosciele na kazaniu, bo sama jestem wierzaca a uleglam
              wczesniej bedac nieswiadoma i dziewczyny te ktorych wrozka podlamal,
              nie zalamywac sie. podam wam prosty przyklad. moja kolezanka jest w
              zwiazku z zonatym meszczyzna, on jej makaron na uszy zawija ona
              wierzy ze zostawi dla niej zone i troje dzieci, a wrozka jeszce ja w
              tym utwierdza, ona sie z kolei cieszy bo wrozia robi jej nadzieje.a
              co by jej na to powiedzial ksiadz? dziewczyno puknij sie w glowe,
              nie rozbijaj malzenstwa bo to Ci bynajmniej szczesci nie
              przyniesie...mogla by wam jeszcze duzo napisac na ten temat
          • Gość: ona Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.kielce.vectranet.pl 01.12.09, 16:51
            Witam,
            wiem, ze dostałas w zaufaniu nr do wrozki z Pakosza...Byłam u tej
            wrózki jakies 10 lat temu i zaluje, ze nie zapisalam sobie do niej
            nr. Teraz bardzo by mi sie przydal....mam wiele do niej pytan. Wtedy
            wiele mi sie sprawdzilo i chcialabym bardzo teraz ja odwiedzic.
            Wiem, pamietam ten dom ale nie wiem czy moge tak po prostu tam isc,
            zadzwonic i zapytac czy mnie przyjmie. Jesli nie chcesz podawac mi
            nr tel. bardzo prosze napisz mi na maila czy moge tam isc zadzwonic
            i czy Ona od lat mieszka w tym samym domu. nie chce nikomu zakłocac
            spokoju...kaskakaska7@wp.pl
            • iwon-2 Re: sprawdzona wrozka z Kielc 20.12.09, 12:45
              byłam niedawno u p. H Rogackiej. mnie trafnie wskazała przeszłość i
              obecną sytuację zawodową, finansową i rodzinną, dokładnie z ręki
              powiedziała mi o moich cechach charakteru (niestety o tych
              niedobrych też)- jak na razie jestem pod wrażeniem. P Halina
              rozłożyła mi tarota na najbliższy rok więc o sprawdzalności ciężko
              jest mi się jeszcze wypowiadać, choć jedna sprawa już mi się
              spełniła.niestety w jej przepowiedni były nie tylko same pozytywne
              rzeczy. chciała bym poznać Waszą opinię na temat sprawdzalności
              wróżb p. Rogackiej
          • beatriskielce Re : Do rybonukleiny 22.07.10, 12:06
            Proszę podaj mi namiary na wróżkę Rogacką i Lucyne Iwan. Jestem w
            poważnym kłopocie i potrzebna mi ich pomoc. Oto mój adres
            beatab35@o2.pl Z góry dziękuję.
          • Gość: ja Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.146.173.227.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.10.10, 09:49
            Bardzo proszę o numer telefonu do Pani Rogackiej mój adres irmina22@interia.eu
            • Gość: ala Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.kielce.vectranet.pl 10.12.10, 16:24
              rownież proszę o namiary magdab2@vp.pl
          • martilachti Re: sprawdzona wrozka z Kielc 03.11.10, 12:01
            Bardzo prosze o numer telefonu do pani Haliny Rogackiej.Jestem za granica i nie mam ksiazki telefonicznej wiec prosze o pomocmMoj adres.martilachti@wp.pl
          • Gość: kana Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.205.7.216.dsl.dynamic.t-mobile.pl 19.12.12, 18:29
            masz może nr tel do tej wróżki Rogackiej jeśli tak to podaj
          • Gość: kana Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.205.7.216.dsl.dynamic.t-mobile.pl 19.12.12, 18:30
            masz może nr tel do tej wróżki Rogackiej ?? podaje maila kana1990@onet.pl
      • Gość: irena Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: 194.181.130.* 11.03.09, 21:30
        bardzo prosze o numer telefonu do wrozki z pakosza.bardzo pilne.dziekuje.
      • roza10 Re: sprawdzona wrozka z Kielc 28.03.09, 15:43
        czy mozesz podac numer telefonu albo adres do wrozki z pakosza.dziekuje.
        • Gość: Nina Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.kielce.hypnet.pl 07.03.11, 14:06
          Witam
          chciałabym zapytać czy udało się Pani zdobyć nr tel do wróżki z Pakosza
      • Gość: she Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 12:31
        Byłam 10 lat temu jako studentka u pani Haliny chyba 2 razy.Sprawdziło
        się WSZYSTKO z pierwszej wizyty. Po wizycie u wróżki z Pakosza 5 lat
        temu, miałam wypadek samochodowy(na szczęście skończyło się na remoncie
        samochodu i wielkim strachu). Trzeba uważać, bo to śliskie sprawy...
        Mojej koleżance również przytrafiła się identyczna historia (była u
        jakiejś innej wróżki).
        • majka_1974 Re: sprawdzona wrozka z Kielc 27.12.09, 15:47
          Witam,mam prośbe prosze o namiary na dobra wróżke z kielc i
          staszowa.podaję swo e-mail maja_1974@wp.pl.będę wdzięczna za
          pomoc.pozdrawiam.majka
          • Gość: paula Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.static.sitel.net.pl 24.09.11, 19:00
            Bardzo proszę o namiar do sprawdzonej wróżki w Kielcach. mój mail alabasterr@o2.pl Liczę na Waszą pomoc
          • Gość: niki8906 Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.12, 19:12
            witam
            czy masz może jakieś namiary na wróżkę ze staszowa jak tak to proszę podaj mi
      • Gość: monika Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.centertel.pl 03.01.10, 01:39
        Czy Halina Rogacka nadal wrozy? jaki jest kontakt do niej? moj mail
        mondi_dm@czat.onet.pl
        • fikumiku82 Re: sprawdzona wrozka z Kielc 13.02.10, 23:37
          Witam wszystkich,
          ja rowniez bede niezwykle wdzieczna za namiar na kompetentna i uczciwa wrozke z Kielc. Jesli ktos moze sie podzielic informacjami prosze o maila.
          fikumiku82@gazeta.pl

pozdrawiam!
      • Gość: zuzanka Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.10, 13:56
        czy moglabym prosic ktoras z Pan o przeslanie mi namiaeor do dobrej wrozki? czytalam tu wiele watkow i widze,ze zdania sa podzielone. doswiadczenia z wrozkami nie mam jeszcze zadnego a nie chcialabym sie rozczarowac po pierwszej wizyciem,a wiadomo,ze jest wiele sprawdzonych.

pozdrawiam

zuzoll@wp.pl
      • Gość: rrr Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 12:58
        Do rybonukleina, możesz podać numer do wróżki z Pakosza, mam ale stacjonarny i nie jest już aktywny, mój mail renwo1@wp.pl
    • Gość: Dorota Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 10:56
      a zna ktoś dziewczynę ze Staszowa, która wróży. Kiedyś byłam u Niej i jest
      rewelacyjna, miła i na prawdę mówi do rzeczy. Zmieniła nr telefonu i nie mogę
      sie z Nią skontaktować. Ma na imię Iwona.
      • Gość: ona29 Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 16:01
        Myśle ze chodzi ci o kobitę, która znam. Napisz do mnie na meila, mam nr
        telefonu do niej. Jesli mieszka w centrum Staszowa w swoim domu to na pewno jest
        ta. Mnie się wszystko sprawdziło, a mialam wrażenie ze to mało realne.

onaa-29@wp.pl
        • Gość: Grazia Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 18:13
          Nie jest łatwo się do Niej dostać, ponieważ Kobieta nie chce sobie robić
          reklamy. Staszów jest małą miejscowością.
          Jest jednak niesamowita, krótko zwięźle i na temat bez zbędnych ceregieli. Byłam
          u Niej 2 razy i będę próbowała umówić się z Nią kolejny raz.
          • Gość: Baśka Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 10:43
            Czy może Ktoś mi podac namiary na ta kobiete ze staszowa? Jakie macie opinie o niej?
        • Gość: EWA Re: sprawdzona wrozka z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 18:30
          CZESC , CZY MOGŁABYŚ PODAĆ MI NUMER DO TEJ WRÓZKI ZE sTASZOWA ,
          BARDZO MI ZALEŻY
          pODAJE MAILA evajanik@vp.pl
          • Gość: ela23 Lucyna Iwan IP: *.centertel.pl 04.09.08, 22:27
            ja bylam u Lucyny Iwan dwa razy i jak do tej pory wszystko sie sprawdzilo!
            naprawde ma cos w sobie:)
            • Gość: Pati Re: Lucyna Iwan IP: *.chello.pl 05.09.08, 12:12
              a ja ... u Lucyny Iwan bylam 3 razy (na przestrzeni kilku lat) i
              musze powiedziec ze mi sie nic nie sprawdzilo :( niestety