Gość: telefon telefon IP: 213.155.189.* 12.09.08, 14:46 telefon do Miry - 601171917 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak sobie Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.chello.pl 15.09.08, 21:28 do tej wróżki bardzo chciałam pojechać zachęcona opowieściami mojej znajomej i jej znajomych. to co opowiadała o przeszłości, teraźniejszości było prawdą a o przyszłości potem sie sprawdzało. Jeszcze przed wejściem do jej gabinetu spotkałam dziewczynę która twierdziła ze jej i jej koleżankom wszystko sie sprawdziło, ale generalnie ma złe wróżby. Ja pojechałam do niej z konkretnym pytaniem dot spraw zawodowych, natomiast nic nie chciałam wiedzieć o sprawach związkowych. trochę sie poczułam zawiedziona, nic konkretnego o przeszłości, trochę o mojej osobowości, ale byłam tak zdenerwowana ze, można było mnie przejrzeć na wylot znając sie trochę na psychologii. wkurzyłam sie bo zanim powiedziałam ze nie chce słyszeć o sprawach miłosnych juz opowiadała mi o nich i to nie były dobre rzeczy, jak w końcu jej przerwałam i powiedziałam, ze nie chce wiedzieć nic o ewentualnym rozstaniu, to sie uspokoiła i w końcu wyszło na to ze nie jest tak źle. natomiast co do mojej pracy dalej nic nie wiem, ze mam sie nie martwic, ale sie martwię:P Ta znajoma mówi, ze za pierwszym razem tez takie ogólniki słyszała, ale potem już coraz konkretniej. Na razie do tego co powiedziała odnoszę się z rezerwą, ale raczej jeszcze do niej pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 09:45 Mysle ze nie powinnas juz jechac do nie powinnas sobie znalesc inna wrozke jest ich naprawde duzo nie musisz isc do niej a potem obgadywac pozdrawiam cie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak sobie Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.chello.pl 14.10.08, 20:26 Inka, powtarzasz sie, ktos Ci płaci za odradzanie jechania do niej? a własnie ze bylam jeszcze raz i jestem bardzo zadowolona. Sama sobie szukaj innej wrozki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzzdr Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 12:56 prosze o kontakt do wrozki Miry z gory dziekuje dzzdr@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 08:59 POCO DO NIEJ CHODZICIE A POTEM NIE ZOSTAWIACJE SUCHEJ NITKI JA BYM JUZ WIECEJ DO TAKIEJ OSOBY NIE POSZLA BYLAM U WIELU WROZEK I POSZUKALABYM INNEJ NIE LUBIE OBGADYWAC I DLAMNIE JEST TO WSTRETNE A SZCZEGOLNIE JAKIE MA PAZNOKCJE CO MNIE TO OBCHODZI A TY MASZ JAKIE BZDURY BZDURY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waleria Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.11, 19:43 bardzo prosze.kto ma jakis namiary do wrozki miry,to prosze mi podac.bardzo dzekuje.waleria86@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.chello.pl 18.11.08, 13:01 wlasnie dzwonilam do MIry zeby dowiedziec sie ile koszuje wizyta,ogolnie przez telefon kobieta odpycha swoim sposobem mowienia,poprostu wydaje sie nie mila..w sumie nie ejst taka droga bo 55 zl,mam tez namiary na inna b maila ale kosztuje 80 zl.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 22:56 WIESZ GOSIA NIE IDZ DO NIEJ BO NAPEWNO BEDZIESZ NIE ZADOWOLONA MASZ RACJE ONA JEST BARDZO NIEPRZYJEMNA NO I MOZESZ ZALOWAC TEGO SZKODA PIENIEDZY IDZ DO TEJ DRUGIEJ NAPRAWDE WARTO JEZELI PRZEZ TELEFON NIE SPODOBALA CI SIE TO NIE SPODOBA SIE POTEM JA OSOBISCIE BYM ZREZYGNOWALA POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.chello.pl 30.12.08, 18:48 hej. tak na prawde każdemu chyba gada o chłopaku mezczyznie w mundurze i dalekich podrózach- to standard. przeznia tak na prawde rozpadl sie moj 5 letni zwiazek!!! była u niej moja niedoszla teściowa Mira powiedziala jej ze zniszcze jej syna i ze bede chciala wyssac z niego jak najwiecej pieniędzy!!! i co jego mamuska zrobiła powiedziała mojemu juz byłemu narzeczonemu zeby mnie zostawil bo go zniszcze i ze tworzymy toksyczny zwiazek. jaki był finał zostałam sama z nowym mieszkaniem i kredytem do splacenia nie mam go z czego splacac jest kryzys wiec nawet nie moge zamienic tego mieszkania. do matki nie wróce . I dalej lize rany po byłym juz narzeczonym!!!! mam strasznego doła i nie wierze że może być dobrze ... Tak wiec moje miłe kolezanki jesli chcecie to idzcie ale tylko z ciekawosći niczego nie bierzcie na poważnie po zniszczycie zycie tak jak mi ono zostało zniszczone. a to co czyta z daty urodzenia moge sama wyczytac nawet wiecej podam wam ksiazke NUMEROLOGIA "odkryj swoja przyszłośc" Glynis McCants dostepna w Świecie Ksiażki. tam jest znacznie wiecej informacji niż u tej calej miry!!!! Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 22:08 ZAL MI CIEBIE ALE NIE UWIERZE W TO ZE JAKAS TAM WROZKA MOZE ZNISZYC KOMUS ZYCIE NAJPRZUT SZUKA SIE U SIEBIE A POTEM OBWINIA SIE INNYCH SAMA LATAM PO WROZKACH I JESZCZE NIKT NIE MIAL WPLYWU NA MOJE OSOBISTE ZYCIE WIDOCZNIE WIDZISZ PROBLEMY U INNYCH A NIE UMIESZ OCENIC SIEBIE A OD KIEDY MATKA MA TAKI WPLYW NA CHLOPAKA WIDOCZNIE ON JEST WART NICZEGO SKORO ZOSTAWIL CIEBIE PIEPSZYSZ TRZY PO TRZ ABY SOBIE ULZYC WIDOCZNIE SAMA JESTES WAET TYLE CO CI LUDZIE ZAL MI CIEBIE ZE JESTES TAKA SLABA POKASZ DRANIOWI NA CO CIE STAC NIKT NIE MA WPLYWU NA NASZE ZYCIE TYLKO TY SAMA WIEC NIE UZALAJ SIE BO SZKODA NA TO CZASU BIEDNA ISTOTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.chello.pl 31.12.08, 14:59 sorry kochania ale ty chyba masz coś z główką . Przeczytaj jeszcze raz tym razem ze zrozumieniem a potem pieprz trzy po trzy. tak na marginesie mowie tylko ze mira wmówiła "teściowej" ze kobieta z która jest jej syn jest zła. wiec mamusia zrobiła wszystko zeby jej synek nie był ze mna i tyle. a co do ciebie to chyba ty jestes biedną istotką skoro siedzisz tu na forum i najwięcej jest twoich postów - chyba siedzisz tu z nudy . NO niektórzy tak mają ... PS i nie mam 15 lat zeyś w ten sposób sie do mnie zwracała. Odrobine szacunku do ludzi i twoje życie nabierze bar.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikwik Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 17:11 Chceoz powiedziec, ze chlopak Cie zostawil przez wrozke? Przykro mi, ale choc to boli - nie jest to mozliwe. Jaka byla sila jego uczuc??? Wspolczuje Ci, bo wiem dobrze jak t jest zostac samej, al euwierz mi, to nie przez te, ani zadna inna wrozke. I skad wiesz, ze jej to powiedziala? Slyszalas? Moja byla tesciowa do dzis (9 lat po rozwodzie) robi wszystko zeby mnie zniszczyc. Przez wrozke? Nieee, bo taka jest kobieta! Moze tam wyszlo cos o wspolnym wydawaniu pieniedzy - mieliscie razem kredyt. Ludzie nie umieja interpretowac faktow. A matka twojego chlopaka po prostu Cie nie znosila. O nim nie wpsomne. Szkoda slow. A Tobie zycze pomyslnosci. I to spelniajacej sie Natychmiast. Bedzie dobrze. Zobaczysz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betkarad Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 09:08 dzięki. ona tez u niej była i synkowi wmówiła ze mira jej powiedziała ze ja jestem złą kobietą :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.aof.su 29.05.09, 21:07 Szkoda kasy i czasu. Gdybym jej posłuchał, dziś byłbym został w skarpetkach. Mirka jest bardziej nastawiona na uczucia i kitowanie. Nie polecam biznesu bo będzie źle. O mojej żonie źle mówiła a to jest czarująca kobieta. Ja miałem problem z firmą a nie ze związkiem, Zupełnie pomyliła pojęcia i motała mi wszystko. Dlatego nie polecam, wrażenia słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt nie polecam 04.01.09, 23:32 bylam u niej z 2 czy 3 razy, nie polecam. Kobieta wrzeszczy, emanuje złą aurą. Jej wróżby się nie sprawdzają. Nie tylko mi. A rady, jakich udzieliła koleżance to dno: "trzymaj sie tego faceta, wykorzystaj go a potem rzuć". Chodzilo o ojca jej dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKA Re: nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 11:43 PRZECIESZ NIKT WAS NIE ZMUSZA ABYSCIE CHODZILI DO NIEJ WIE PO CO TE KOMENTARZE POSZUKAJ SOBIE INNEJ PANI I DAJ SOBIE SPOKOJ A NIE OBRAZAJ NIKOGO NAPEWNO ONA CIE NIE ZAPRASZALA JEZELI CI NIE SLUZY JEST TAKICH PAN WIECEJ POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: nie polecam 07.01.09, 16:25 po pierwsze, idz do apteki po nerwosolek i wyłącz kapsloka po drugie - za swoje pieniądze zakupiłam usługę i za nie oczekuję pewnego poziomu owej usługi, czego nie otrzymałam. Mam prawo do niezadowolenia. Niestety przy tym rodzaju usług reklamacji nie uwzglednia się, ale za to można choć ostrzec kogoś przed chamstwem i zła energią. po trzecie: kup sobie słownik i sprawdz znaczenie czasownika "obrażać". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKA Re: nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 17:13 ma pani prawo być nie zadowolona czas zmienić usługi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja dziewczyny kobiety damy IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.09, 00:55 trafiłam zupełnie przypadkiem na forum Wróż......... jestem poprostu przerazona tym co przeczytałam(od deski do deski z coraz wiekszym zaciekawieniem)ile w Was dzikiej i niezrozumiałej nienawisci, dziwnych przekonan i.......kompleksów! Jestem bardzo ciekawa co powiedziałaby sama Pani Mira gdyby to przeczytała!!!Dziewczyny Kobiety Damy -jestescie takie nieskazitelne, dogadzacie ZAWSZE i WSZYSTKIM??? to samo tyczy sie wygladu????Nie chcecie nie odwiedzajcie tej Pani ja bardzo poprosze kontakt i z góry serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: dziewczyny kobiety damy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 07:20 mam nadzieje ze to przeczyta, ludzie powinni sie zajmocac tym co potrafia najlepiej czyli czas zmienic ,,zawod... byłam raz i nigdy wiecej to co usłyszałam czyli same bzdury było smieszne. kontakt moze i jeszcze gdzies mam ten tel ale na pewno nigdy nie podam nie ma co robic reklame takej osobie Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: dziewczyny kobiety damy 08.01.09, 08:44 jakos od deski do deski czytasz a kontakt przewija sie tu wielokrotknie. Klamczuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: dziewczyny kobiety damy 08.01.09, 08:47 kompleksy kaza mi sie oburzac, ze babsko za moje poieniadze przy mnie kopci pety? W Twojej familii rozumiem w czasie rozmowy puszczas sie dymek komus prosto w twarz? Gratulejszyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: dziewczyny kobiety damy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 11:52 mnie nie obchodzi jak wyglada ...moze nawet wrozyc na smietniku...skoro chce brac za to pieniadze, to co mowi powinno byc prawda.a formu jest po to by zasiegac opinii o wrozkach. Ps numer moze i jest lecz ja go nie podałam. Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: dziewczyny kobiety damy 09.01.09, 00:33 dokladnie. Ja nie pisalam wygladzie, bo wyglad osoby, która wspolpracuje/od ktorej cos kupuje jesttu nieistoty. Istotne jest to, ze dusze sie od dymu a kobieta, od ktorej cos kupuje klnie i wytwarza zla energie. Osoba zajmujaca sie praca z energia powinna to wiedziec. I to gadanie pol godziny o imieniu, o imionach bliskich, zenua. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: dziewczyny kobiety damy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 01:50 dokładnie pol godziny o niczym ;d gdybym nie wiedziała wczesniej jak wyglada wizyta u wrozki gotowa byn było w to uwiezyc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:18 POPIERAM CIE NIE WARTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 19:40 Mam prośbe, mogłabyś mi podać jakiś namiar na tę wróżkę. Byłabym Ci bardzo wdzięczna. Mój e- mail: andzia8@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
andz-ia8 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 08.01.09, 20:42 czy mogłabyś podać mi jakiś namiar na tę wróżkę. Mój e-mail: andzia8@poczta.onet.pl Bardzo mi na tym zależy Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 09.01.09, 00:30 zawsze tak w zyciu masz, ze jak Ci na czyms zalezy, to palcem nie kiwniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 17:22 A ja do Miry wpadam i WSYZSTKO mi sie sprawdza. Tylko nie popadajcie w przesade takie uslugi sa dla silnych ludzi. Sami podejmujecie decyzje. Czasem jest tak, ze cos i tak sie psuje, nawet jesli zapowiada sie dobrze. Czesto przez nas samych. Nie jest to wina zadnej wrozki, ani kart. Wszystkim ziejacym nienawiscia radze popatrzec na swoje historie - doprawdy byliscie idealni? Moja kolezanka z pracy - strasznie wredna baba - miala zostac wyrzucona - ielu odetchneloby z ulga. poszla do Miry mira powiedziala - alez ty tej pracy nie stracisz. i co? i nie stracila!!!!! Wyluzujcie, nie wina przepowiadaczy, ze faceci Was rzucaja. Wszystkim zycze zdrowka - jest najwazniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 11.01.09, 17:31 cieszę się, że Ci się sprawdziło. Mi się sprawdzało, ale u innych wróżek. I mowienie, ze taka usluga jest dla ludzi silnych, kwestionujac nietrafnosc jednej wrozki jest jakims nieporoumieniem, bo jakos te same, slabe wg Ciebie osoby, ktorym nie sprawdzilo sie u Miry nagle nabraly mocy u innej wrozki? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuz7 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 11.01.09, 23:10 a Tobie chyba ktos płaci albo masz tak bardzo ubogie zycie że ciągle coś tam sobie smarujesz i nie ma to najmniejszego znaczenia bo ja akurat naleze do WIERNYCH fanek naszej MIRECZKI i co bys nasmarowała to i tak bez sensu. Współczuje serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 12.01.09, 10:20 hmm, miarą ubogiego życia jest, Twoim zdaniem, pisanie? Może czytanie też? O matkubosku, degradacja ludzkości jest już więc faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
zuz7 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 12.01.09, 11:45 i niech bedzie bedzie po Twojemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re Bez żadnych wrażeń. IP: 87.118.100.* 13.02.09, 22:00 Ja byłam u Pani Miry i u innej Pani, ale nie będę pisać jakiej. Pani Mira to totalnie mi bzdur nagadała i nic, ale to nic konkretnego mi nie powiedziała. Tylko książki jeszcze kazała kupować. Natomiast jej pokrewna zawodem kobietka, wyśpiewała mi wszystko z detalami.Adres zdobyłam drogą pantoflową i nie żałuje. Dlatego lepiej nie komentować a chodzić do kogoś zaufanego i już. Jedni są zawsze zadowoleni inni nie, to po co tak dogadywać sobie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitti Re: Re Bez żadnych wrażeń. IP: *.chello.pl 29.05.09, 13:35 a możesz podać namiar na tą kobitę? mail romaszka@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słotka ;) Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.chello.pl 19.02.09, 21:40 Cześć Wszystkim! Bardzo mi zalerzy na spotkaniu z wruzką, mam akurat trudny okres w rzyciu. Czy ktoś mugl by mi wysłać namiar na majla do wrórzki Miry. Muj majt wojtek87@mtv.pl. Z góry bardzo dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.blutmagie.de 20.03.09, 18:17 Widać dziecko że masz trudny okres, ale chyba w szkole. Zwróć uwagę na błędy ortograficzne. lepiej bierz się za naukę, nie za wróżby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hellokitty Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 08:14 Witam, do Mai - kobieto ja mam prawie 30 lat..heh A tak dla przypomnienia, te forum jest do opisywania wrażeń po wizycie u p. Miry a nie do strofowania innych, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hotblackcoffee Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 28.03.09, 20:36 > Witam, do Mai - kobieto ja mam prawie 30 lat. > A tak dla przypomnienia, te forum o jezusie. Masz 30 lat i piszesz "te forum"??? Polska języka trudna być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:20 MASZ RACJE POPIERAM POWADZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.mathwizard.org 10.03.09, 21:02 Oj kobiety nie kłócćie się. Byłem też u Miry i co i nic się nie sprawdziło poza tym, ile miałem dać kasy. Nie reklamujcie jej tak nachalnie bo ja się złapałem i żałuję. Powinniście pisać prawdę że jest do kitu i smrodzi papierochami. Zupełny brak kultury, Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 11.03.09, 08:43 j>Powinniście pisać prawdę że jest do kitu i smrodzi papierochami. Zupełn > y > brak kultury, a to pisalam. Ględzi pol godziny o imieniu I radzi stosowanie swiec jako rytuały. A to rytuał niepełny i o kant * otrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliweczka20 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.bmly.cable.ntl.com 09.03.09, 00:32 witam czy moge prosic o kontakt do wrozki miry? z gory dziekuje sliweczka20@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chica_Negra [...] IP: 217.153.4.* 09.03.09, 10:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.stargard.vectranet.pl 11.03.09, 21:27 a czy ktoś mogłby mi podać namiary na inne wróżki niż p. Mira? będę wdzięczna justyha31@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeleń ze Szczecina Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.privacyfoundation.de 15.03.09, 14:55 Właśnie dajcie proszę jakieś inne namiary, bo Pani Mira się wypaliła chyba, nic mi się nie sprawdza a parę razy korzystałem. Może polecicie kogoś ciekawego. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Szczecin Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.lab.os3.nl 28.03.09, 19:38 Cześć Jeleniu. Napisz do mnie na gg, 13532226 bo nie dałeś swojego maila. Dam Ci namiary na sprawdzoną czarownicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmartwiona Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: 67.214.246.* 28.03.09, 22:09 Mireczka jest the best. pomogła mi rozwalić związek, na którym mi zależało. Ech naiwna ja. Powodzenia życzę, wszystkim fanom Mirki. Odpowiedz Link Zgłoś
minia085 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 31.03.09, 16:29 Bardzo prosze o namiary do pani Miry. To bardzo dla mnie wazne. Z gory bardzo dziekuje! Moj e-mail: i.m.gasowska@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.ds3.tuniv.szczecin.pl 31.03.09, 23:27 błagam o namiary do tej wróżki, mam duży problem który powtarza się, proszę o pomoc, karolain@o2.pl Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 01.04.09, 16:37 > błagam o namiary do tej wróżki, mam duży problem który powtarza się, > proszę o pomoc, zacznij myslec. Bo tu chyba Twoj najwiekszy problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KELA Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.szczecin.mm.pl 02.04.09, 11:00 CZESC. JA TEZ JAKIS CZAS TEMU TRAFILAM DO WROZKI MIRY. POWIEDZIALA MI DUZO SZCZEGOLOW Z ZYCIA O KTORYCH NIKT NIE MIAL POJECIA. POSZLAM DO NIEJ Z CIEKAWOSCI.KOCHALAM I BYLAM KOCHANA. A MIRA MI POWIEDZIALA DZIECKO BEDZIECIE RAZEM ALE PRZEZ 3 LATA DOPOKI NIE ZOSTAWICIE PRZESZLOSCI ZA SOBA A TYLE WAM TO ZAJMIE TO BEDZIESZ SMUTNA. DOPIERO ZA 3 LATA BEDZIECIE BARDZO SZCZESLIWI. I WIECIE CO JESTEM Z NIM I JESTEM SMUTNA. ILE RAZY RZUCALAM TEN ZWIAZEK W CHOLERE ILE RAZY MIALAM DOSC TO TYLKO JA WIEM ALE TEZ WIEM ZE JEST MOIM PRZEZNACZENIEM.I WIERZE ZE ZA TE 3 LATA BEDZIEMY BARDZO SZCZESLIWI. I NA KONIEC POWIEDZIALA MI JEDNO SLOWO-NIE WOLNO CI NACISKAC NA NIEGO BO GO STRACISZ. ON BEDZIE PATRZYL JAK TY ZMIENIASZ SWOJE ZYCIE I SAM TEZ TO ZROBI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KELA Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.szczecin.mm.pl 02.04.09, 11:03 NIEKTORZY MOWIA ZE TRZEBA TRAFIC NA SWOJA WROZKE.JA CHYBA TRAFILAM. TA CALA SYTUACJA MA MNIE KOSZTOWAC DUZO CIERPLIWOSCI. ZAPOMNIALAM JA TYLKO SPYTAC SKAD MAM BRAC TA CIERPLIWOSC BO JA JESTEM U KRESU WYTRZYMALOSCI ALE TO TEZ MI POWIEDZIALA ZE TAK BEDZIE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.foebud.org 25.05.09, 09:43 Taaaaaaaaaaaak Kelo. Dokładnie to samo mi powiedziała i ciekawe jeszcze komu tylko ja mam okres 3,5 roku. Ech, sama nie wiem co myśleć o tym wszystkim. Chyba jest to do niczego. Znaczenie imion pominęłaś bo ja sie nasłuchałam jeszcze o imionach. Wrażenia żadne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.blutmagie.de 17.06.09, 07:31 Ja byłam i niestety stwiedzam, że jest to wszystko na jedną modłę.Czytam wątek i okazuje się, że oprócz mnie, mojej koleżance i innym, chromoli to samo. Sama już nie wiem, jak to mam odebrać.Ja mam teraz niepewne odczucia, czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:12 POPIERAM ZADNA REWELACJA SKONTAKTUJ SIE Z TA PANIA SUPER 507 082 897 POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozżalona Re: do Kella IP: 78.142.140.* 29.06.09, 23:16 A to ciekawe, chyba mi cosik takiego samego zakomunikowała. Jeju czekam, czekam i nic się nie dzieje już ponad rok.Chyba pieprznę ten mój związek, bo nic dobrego się nie zaczęło nawet dziać.Nie wiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KELA Re: do rozżalona IP: *.szczecin.mm.pl 01.07.09, 18:42 JA TEŻ CHYBA PIEPRZNĘ BO TEŻ NIC SIE NIE DZIEJE A NABAWILAM SIE JUZ TYLKO DEPRESJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabcia Re: do rozżalona i kelly IP: *.cm.vtr.net 02.07.09, 11:28 OOOOOOOOOOOOOOOOOO. Widzę, że nie jestem sama w tym temacie. UFFFFFF, ja juz odpuściłam sobie. Kello i Rozżalona. Odpuśccie sobie, bo to kit i stały gwóźdź programu Mirki. Idźdzcie na dobre ciacho.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:13 MASZ TELEF WSPANIAŁA 507 082 897 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:21 507 082 897 LUB WSPANIAŁA 698194382 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.14, 23:00 proszę o namiary do wrózi Miry ze Szczecina,czu ona jeszcze przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.chello.pl 05.04.09, 15:35 to sciema a nie wróżka byłam u niej i wygląda że robicie jej reklame a nie piszecie prawde. dziewczyny strata kasy i do tego strasznie pilnujcie czasu bo was oskubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mańka Re:do Iwony IP: *.pureserver.info 06.04.09, 07:48 Latasz po wróżkach jak wściekła kocica. Po co tam chodzisz? Przeczytaj cały wątek i odpuść sonie takie komentarze. Napisz lepiej kto jest Twoim zdaniem the best, jak masz takie rozeznanie. Przydała by się jakaś nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: wróżka Mira Szczecin! do iwony IP: *.lab.os3.nl 04.06.09, 12:43 Masz rację Iwona. Mira to ściema jak diabli. Szkoda kasy, ja sie nie dałam oskubać.Mira postawiła na kasę a nie klienta. Więcej nie pójdę. Wcale nie słucha co się do niej mówi. Mam niesmaki mętlik w głowie, oto co dała mi ta wizyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: 82.177.168.* 29.04.09, 10:45 witam czy moglabys myslac mi jej nr bardzo chcialabym isc do wrozki aby sprawdzic co mnie czeka poniewaz mam watpliwosci w pewnych sprawach. z gory dziekuje to moj meil motylek.007@wp.pl pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 13:58 NA RETRY PRZYJMUJE WSPANIAŁA PANI IDZ DO NIEJ O MIRZE ZAPOMNIJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: 82.177.168.* 29.04.09, 10:47 aha i mam jeszcze pytanie ile kosztuje wizyta u tej Pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mańka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.pureserver.info 30.04.09, 08:59 Masz tel do tej Pani jest w porządku 507082897 wizyta 80 zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 12:49 i co sprawdziło ci się co przepowiedziała ci ta pani z polic?ja mam mieszane uczucia...ciekaw jestem opinii waszych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.viol8r.org 11.06.09, 17:21 Wiesz gościu, z wróżkami to jak z butami. Albo pasują, albo nie. Poczytaj wątki od początku o Mirze. Jednym leży, innym nie, rzecz gustu. Mi ta Pani Basia, otworzyła oczy na wiele spraw,część już się sprawdziła, byłam w listopadzie. Żadna wróżka za Ciebie nie przeżyje życia.Mam dobre wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.bu.edu 15.06.09, 11:00 Byłem u tej Pani tydzień temu. Jest w porządku. Nie mam zastrzeżeń, wszystko uczciwie. Ta Pani to kopalnia wiedzy.Przynajmniej nie kopci i nie straszy, to dla mnie jest ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.09, 21:51 dajcie adres renata-stade@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Renata Re: do renaty IP: *.a-ist-o.de 22.06.09, 13:38 Cześć renata. Przecież masz powyżej nr tel. Ja nie wiem czy podawać adres, najpierw trzeba zadzwonić i umówić się to i tak ades się dowiesz. Mieszkam na słonecznym i nie żałuję czasu, kasy i jazdy do polic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati02 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.propsychology.cz 25.06.09, 16:05 Dzięki Mańka-masz rację, byłam, dziękuję Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: wró¿ka Mira Szczecin! Wra¿enia IP: 67.159.45.* 28.06.09, 12:53 Przeczytaj co Mańka powyżej napisała, ja już wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.szczecin.mm.pl 28.06.09, 12:50 jaki jest kontakt z nią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 13:48 ONA JUZ NIE PRZYJMUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKA Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 16:36 NIE MA BO WYJECHAŁA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.06.09, 23:15 jeśli możesz to prześlij mi na maila jakiś kontakt do niej z góry dziękuje martaraczek21@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKA Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 16:35 TA PANI JUZ NIE PRZYJMUJE WYJECHAŁA POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.americanprogress.org 02.07.09, 18:42 Jejku, to która Pani w końcu nie przyjmuje bo wyjechała w końcu nie mogę dojść. Mira? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: wró¿ka Mira Szczecin! Wra¿enia IP: 67.159.45.* 03.07.09, 08:11 Mirka nie wyjechala tylko na emeryturę przeszla dlatego nie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi.wika23 Re: wró¿ka Mira Szczecin! Wra¿enia 03.07.09, 09:46 MASZ RACJE MONIKO NA PEWNO JEJ SIĘ TO PRZYDA ,A MOŻE MIAŁA JUŻ DOŚĆ OBGADYWANIA .POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta 71 Re: wró¿ka Mira Szczecin! Wra¿enia IP: *.anonymisierung.tor.anon1984.de 20.07.09, 09:41 Posłuchajcie ludzie. Piszę z perspektywy czasu, odkąd jest założony wątek. Byłam u p Miry 2 razy.odstępy czasu po roku. Niestety piszecie że jest dobra. Wcale nie, nic zupełnie nie trafiła a wręcz odwrotnie, odnosiłam wrażenie, że chce mi pokazać jedynie swój autorytet a co do samej wróżby, to już wcale się nie wypowiadam bo to moja osobista sprawa. Straciłam wiele, dlatego nie mam już chęci na żadne wróżenie.Piszcie lepiej uczciwie co i jak, bo ja nie mam dobrego wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INKA Re: wró¿ka Mira Szczecin! Wra¿enia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 11:07 ANETKO JEZELI TA PANI CI NIE PASUJE TO PO CO POSZŁAŚ DO NIEJ ,NIE CHODZI SIĘ RUGI RAZ JEŻELI NIE PASUJE.UWAŻAM ,ZE POWINNAŚ POSZUKAĆ INNEJ ALBO DAĆ SOBIE SPOKÓJ. NIKT ZA CIEBIE ŻYCIA NIE ROZWIĄŻE TY SAMA MUSISZ GO ROZWIĄZAĆ .SAMA ZNASZ SIEBIE LEPIEJ I WIESZ CO DLA CIEBIE JEST DOBRE ,DLA JEDNEJ JEST DOBRA DLA DRUGIEJ ZŁA, TAKIE JEST ŻYCIE .A TAK NAPRAWDĘ WIESZ MI JESTEM PRZECIWNA WYPISYWANIU PO ZA PLECAMI W OGÓLE DOBRZE CZY ŻLE .TAK NIE POWINNO SIĘ ROBIĆ, MYŚLE ,ZE DASZ RADĘ ROZWIĄZAĆ SWOJE ZYCIE I TEGO CI ŻYCZĘ .POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: wró¿ka Mira Szczecin! Wra¿enia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 13:47 Zgadzam się z tobą INKA,jak ludzią (ktoś winny musi być)a dlaczego akurat wróża??????Jak mi coś nie odpowiada,szukam dalej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoszła klientka Re: do wika drugi 23 IP: *.americanprogress.org 27.08.09, 20:27 Dlaczego mówisz o obgadywaniu Miry? A fakt, że zapytałam o cenę i czas wróżby i zostałam niegrzecznie potraktowana, to obgadywanie? Jaka primadonna, już nic się nawet nie można zapytać. To co ja też obgaduję? Nawet nie dała mi dojść do słowa, jestem zniesmaczona i to mocno. Po co piszecie, że jest wróżką, ona ma kłopoty swoje, naszych jej nie trzeba widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INKA Re: do wika drugi 23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 08:31 NAJPRZÓD POZNAJ JĄ POTEM MÓW, JEST DZIWNA TO ŻE NIE MA CZASU ŻYCIORYSU OPOWIADAĆ ILE ZA CO PO CO TO SIĘ JEJ NIE DZIWIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:24 MACJE RACJE WARTO SPRÓBOWAĆ GDZIE INDZIEJ 507 082 897 LUB 698 194 382 LUB DO PAN NA RETRY TAM TELEF NIE ZNAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKA Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 16:28 OJ ,DZIEWCZYNY NAPRAWDĘ SZKODA WAS ,KAŻDA OSOBA MUSI TRAFIĆ NA SWOJĄ PANIĄ NIE JEST TAK ŁATWO JĄ ZNALEŚC .PRZECIESZ MACJE PANIE WSPANIAŁE .PANI ELIZABET, PANI KRYSIA,PANI KTÓRA PRZYJMUJE NA ZELEHOWIE,JEST TYCH PAŃ ,TYLE ŻE STARCZY DLA KAŻDEJ.JAK CZYTAM TO WSZYSTKO TO TYLKO MÓWIĘ BRAK SŁOW .POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.uznam.net.pl 07.09.09, 23:02 Bardzo prosze o kontakt do Miry niesamowicie mi na tym zalezy jesli ktokolwiek ma na nia namiary to prosze o kontakt na meila kinnia2008@o2.pl lub telefon 517 310 790 jesli mozna to jak najszybciej bede bardzo wdzieczna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: wróżka Mira Szczecin!Prosze o namiary IP: *.uznam.net.pl 07.09.09, 23:08 Bardzo prosze o kontakt do Miry niesamowicie mi na tym zalezy jesli ktokolwiek ma na nia namiary to prosze o kontakt na meila kinnia2008@o2.pl lub telefon 517 310 790 jesli mozna to jak najszybciej bede bardzo wdzieczna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justys Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.static.espol.com.pl 13.09.09, 10:27 Ja też bardzo chciałabym poprosić o kontakt do Miry nie znam nikogo kto był u wróżki wiec tylko wy mi zostałyście. Pomozcie. Moj meil to: justys881@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomarancza Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 24.09.09, 15:09 Witam, moglabym tez prosic o kontakt do Pani Miry, mail olciaa.ja@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomarancza Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 24.09.09, 16:11 Przepraszam meil na olciaa.ja@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwoona Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.lutn.cable.ntl.com 03.10.09, 19:52 Dla mnie wizyta u Pani Miry była dziwna i dziwna i nic nie wnosząca w moje życie bo jestem ciekawą osoba lubie wróżenie i takie tam, ale bez przesady nikt nie będzie mi mówił co mam robić. Ta pani zaczeła wróżenie od tekstu że nie powróży mi bo mój obecny mąż jest z tego samego roku urodzony co ja...:))) Od zawsze jestem osobą, która wie co robi. Mój związek jest ok. Nie potrzebuje doradców ani wróżb w tej kwestji. Chodziło mi bardziej o wróżbe co z domem co z pracą co w tych kierunkach mogłabym zrobić itd. Nie przejęta jej stwierdzeniem nie zareagowałam więc kobieta po chwieli zmieniła zdanie i powiedziała że zrobi wyjątek Godzine siedziałam słuchając jaki to mój mąż jest diabeł nie pomagający mi i że nie będziemy razem itd. Mój mąż pomaga mi od zawsze jest moim przyjacielem i nawet słuchanie tych bredni było dla mnie bolesne. Czułam się jakbym spiskowała przeciwko mu. Dziewczyny co wam mogę poradzić - odnośnie wróżenia tej pani w sferze uczuć kierujcie się swoim rozumem i sercem to wasze życie nie zapominajcie o tym:) Nawet jak związek ma jakis kłopot warto włożyć całe serce by to naprawić by nigdy nie żałować. Z mężem jesteśmy razem 11 lat i marzymy o wspólnej starośći. Odnośnie miry nigdy do niej nie wróce choć powiedziała że po 3 latach ją odwiedze - niesądze. Nie o taki rodzaj wróżenia mi chodzi. Pozdrawiam i życzę rozsądku wszystkim - to Wasze życie. Wy dokonujecie wyboru i Wy ponosicie konsekwencje ( nie Pani Mira:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga1971 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: 209.120.172.* 05.10.09, 08:57 To co piszesz iwoona, to zupełna prawda. Ja miałam tak samo z mirą, tyle, że na mnie aż wrzeszczała jak wsciekła kozica. Lepiej nie chodzić tam więcej, ja też za nic do niej już nie powrócę. Z czasu na wróżbę to niewiele a słuchania jej wywodów to masakra. Dodam, że nic nie było w tym prawdy i sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKA Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 08:30 TO CZEMU JEJ TEGO NIE POWIEDZIAŁAŚ MASZ RACJĘ MYŚLĘ ŻE NAPRAWDĘ DO NIEJ NIE PÓJDZIESZ POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INKA Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 08:32 JA TEŻ MYŚLĘ ŻE WIĘCEJ TAM NIE PÓJDZIESZ MASZ RACJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKA Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 08:37 JESTEM CIEKAWA CZY ON NA PRAWDĘ TAK WRZESZCZY JAK PISZESZ TO NIE CHOĆ MYŚLĘ ŻE WIĘCEJ DO NIEJ NIE PÓJDZIESZ POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniuta Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.cable.smsnet.pl 14.01.12, 18:25 Bardzo prosze o kontakt do wrozki Miry aniuta11@wp.pl - dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 08:42 CZY TY NAPRAWDĘ TAK ODEBRAŁAŚ JEJ WIZYTĘ ONA NIE WYZYWA NIKOGO OD DIABŁÓW PIERWSZE SŁYSZĘ MAM NADZIEJE ,ŻE NAPRAWDĘ DO NIEJ NIE PÓJDZIESZ MAM NADZIEJE ŻE NIC Z TEGO NIE ZROZUMIAŁAŚ POZDRAWIAM SERDECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: one_irmi Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 08:56 WIECJE CO DAJCIE SOBIE SPOKÓJ POSZUKAJCIE SWOJA WRÓŻKĘ KTÓRA BĘDZIE WAM RADZIĆ A NIE POTEM OBGADUJECIE DLA MNIE TO CHORE .JEŻELI MNIE KTOŚ NIE PASUJE IDĘ DALEJ I SZUKAM TEGO CZEGO PRAGNĘ .A NIE SIADAM I MÓWIĘ ŻE KTOŚ WYZYWA OD DIABŁÓW .ZNAM AKURAT JĄ I ONA NIE UŻYWA PEWNYCH SŁÓW ,MIŁEGO POSZUKIWANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.09, 11:12 Inka zdaje mi sie że coś agitujesz za 1 szczecińską wróżką....teraz piszesz pod różnymi nicami,przez to osoba którą polecasz staje się mniej wiarygodna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 17:26 WRÓŻEK W SZCZECINIE JEST NAPRAWDĘ DUŻO TO PO CO PISZECIE TYLKO O JEDNEJ ,JA NIE CHODZĘ ABY POTEM OPISYWAĆ ,CHODZĘ DLA PRZYJEMNOŚCI .ODWIEDZIŁAM ICH TROCHĘ .I TEŻ MAM SWOJĄ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.09, 18:03 chyba mamę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKA Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 08:46 MYŚLĘ ZE POWINNAŚ IŚĆ DO INNEJ BO POTEM BĘDZIESZ MIAŁA ŻAL ŻE JEST ZŁA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.chello.pl 12.10.09, 22:08 Witam to prawda Mira jest szczera nie ukrywa niczego też u niej byłam i powiem że tez szczeka mi opadła bo powiedziała mi dokładnie wszystko co sie działo w moim życiu i to tylko z daty urodzin a wszystko co pokazały karty i co mi powiedziała sie sprawdziło.( byłam rok temu i wybieram sie raz jeszcze )Pozdrawiam i zachecam warto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pusia 75 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: 66.230.230.* 14.10.09, 11:22 Cieszę się, że się Tobie sprawdziło. Moja wróżba od 1,7 roku jest w miejscu. Kompletnie nic się nie zmieniło. Jak byłam sama tak jestem. A z pracą też nie wyszło. Raczej wszystko odwrotnie się poukładało. Termin minął dawno temu. Byłam wczoraj w innym miejscu, czas pokaże. Wtedy napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: 66.230.230.* 30.10.09, 12:43 Jest dobra we fachu Odpowiedz Link Zgłoś
katarinaa90in Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 31.10.09, 16:29 Prosze o kontakt do wrozki Miry.. oraz o cennik jesli jest to mozliwe.. katjaa1990@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katarinaa90in Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 31.10.09, 16:35 czy ktos moglby udostepnic kontakt do wrozki Miry ?? bylabym bardzo wdzieczna.. oto moj adres mailowy : katjaa199@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katarinaa90in Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 31.10.09, 16:36 czy ktos moglby udostepnic kontakt do wrozki Miry ?? bylabym bardzo wdzieczna.. oto moj adres mailowy : katjaa1990@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Jak ci tak zależy na kontakcie z IP: *.szczecin.mm.pl 10.01.10, 23:04 p. Mirką, to do cholery poczytaj sobie całe forum, a znajdziesz do niej numer leniwcu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drugi.wika23 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 05.11.10, 14:06 TA PANI JUŻ NIE PRZYJMUJE .BRAK DANYCH TELEFONU, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onaa Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.chello.pl 28.01.10, 22:17 Proszę o kontakt do wróżki Miry. Mój adres mailowy to Anonim069@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: 94.254.198.* 01.02.10, 17:47 W 2005 roku byłam u Pani Miry i muszę powiedzieć, że jest bezbłędna. Miałam wróżone ze zwykłych kart.Wszystko się pokryło z tym co mi powiedziała.Była bardzo szczera i konkretna.Dała mi kilka rad którymi się kierowałam.Jeżeli macie okazje to szczerze polecam wizytę.Kilka moich koleżanek było również u Niej z mojego polecenia, nie żałują każda mówiła że to co usłyszała to coś niezwykłego jakby znała je od dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.chello.pl 01.02.10, 23:04 ja chodze do Miry bardzo długo i nigdy sie nie pomyliła nikt z moich znajomych którzy byli ie powiedział ,że się nie sprawdziło jest naprawdę świetna i kto ma naprawdę kłopoty top tylko ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IW Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.stat.gov.pl 26.04.10, 17:08 Bardzo proszę o namiary do p. Miry i z góry wielkie dzięki mój adres witka22@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksa Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.lab.os3.nl 01.02.10, 18:50 No to jesteś koleżanko szczęściarą. Mi i moim znajomym, nic nie trafiła, tylko trochę z imienia i przeszłości. Totalna klapa, może nam nie jest dane aby się sprawdziło. Wszystko potoczyło się odwrotnie niż powiedziała, ale co tam, widocznie tak los chciał. 5 osób to sporo i ani jedna nie potwierdza sprawdzalności a widać nie każdego szczęście kopie we właściwy punkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.privacyfoundation.de 02.02.10, 08:53 Jednym się sprawdza,innym nie to zależy pewnie od tego co ma się sprawdzić a co nie. Mi sie też raz sprawdza raz nie a sprawdzają się może niektorym całkiem albo wcale,róznie to bywa. Kamila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.globalconnect.pl 07.02.10, 19:42 Moje drogie mi się sprawdza za każdym razem. Ale ja robię dokładnie to co Mira mi mówi i dokładnie się do tego stosuję. \nie jest to tak, że slepo wieżę ale jestem szczera wobec niej i ona mi dokładnie potrafi powiedzieć co mnie czeka i doradzic jak mam postepowac. Oczywiscie zależy to wswzystko o demnie. Ale chodze do Niej już pare ładnych lat i nigdy sie na niej nie zawiodłam ani nikt z moich znajomych nigdy nie powiedział, że sie nie sprawdziło albo powiedziała nie porawdę także zastanawiam się skąd te krytyczne opinie. Nikt z\ mojego otoczenia kto do niej chodzi nie powiedział, że powiedziała nie prawde (a jest tych osób duzo) także jest to dla mnie podejżane czy to wszystko piszą naprawde klientki wróżki Miry. JEST TO NAJLEPSZA Z NAJLEPSZYCH WRÓŻEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania 29 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.szczecin.vectranet.pl 10.02.10, 19:56 Witam serdecznie, czy mogę prosić o namiary na wróżkę Mirę? Z góry dziękuję za odpowiedź, mój adres to anias003@gmail.com. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.chello.pl 15.02.10, 22:18 Witam.Czy mogę prosic o kontakt do wróżki Miry o to mój adres maila zaleszczyk5@wp.pl. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKA Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 08:41 TO PO PROSTU TRZEBA SOBIE ZMIENIĆ PANIĄ DO WRÓŻENIA JEST PANI KTÓRA PRZYJMUJE NA UL.RETRY NA ŻELECHOWIE .WARTO SPRÓBOWAĆ U NIEJ.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
drugi.wika23 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 17.03.10, 09:55 WIECIE CO PANIE TAK NAPRAWDĘ TO WY SAMI NIE WIECIE CZEGO OCZEKUJECIE OD LOSU ,DOBRZE ŻE MACIE NA KOGOŚ RZUCIĆ SWOJE PROBLEMY .GORZEJ BY BYŁO ABY TAKIEJ OSOBY NIE BYŁO .W TY CAŁY SENS .UWAŻAM ,ZE KAŻDA MUSI TRAFIĆ NA SWOJĄ .SMUTNE JET TO ,ZE MACACIE, CHODZICIE OD WRÓŻKI DO WRÓŻKI NIE PO POMOC BO WY JEJ NIE POTRZEBUJECIE.A POTEM MACIE SIĘ NA KIMŚ WYŻYĆ .OPISUJECIE ,NIE KAŻDEMU JEST TA POMOC POTRZEBNA.NO ,ALE DLACZEGO POTEM NIE OBGADYWAĆ PRZECIEŻ TO NIC NIE KOSZTUJE .SMUTNE TO JEST ALE PRAWDZIWE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 12:12 Proszę o namiary na anpol17@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.net.pbthawe.eu 25.03.10, 02:04 Byłam, polecam, bo taka wizyta pomaga uporządkować sobie pewne sprawy w życiu. Dla mnie było to jednorazowe, ale bardzo ważne doświadczenie. Dziękuję, Miro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.zagbot.com 26.03.10, 20:11 Bla, bla, bla, juz widzę jak Mirka czyta te dziekiczynne posty. Ej, kobieto nie wal w głupa, bo wiadomo że przelukrowane. Mi akurat pomogła jak umarłemu kadzidło bo kadzi i nic się nie chce dymić.Nic tak dobrze nie dymi jak jej faje.Zastanów się co wypisujesz.Jak Ci pomogła to jestem zdumiony do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość IW Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: 109.243.111.* 19.04.10, 18:14 Witaj bardzo proszę o kontakt do Miry mój adres witka22@wp.pl dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.03.10, 16:37 Przeczytalam wszystkie posty, ktore sie tu pojawily. Powiem tak. Do Miry moga isc tylko osoby, ktore sa swiadome tego, ze nie sa idealne i ze zycie niekoniecznie uklada sie tak jak my chcemy. Bylam u niej pare razy lata temu. Jest to osoba, ktora nie owija w bawelne i mowi bardzo dosadnie. Jesli ktos tego nie lubi to po co idzie do niej. Dostajac numer od kogos kto u niej byl, wiadomo jaka jest. Bylam w sumie u czterech roznych osob wrozacych i z tych osob polecam tylko dwie osoby: Mire i pana ze Stargardu (niesamowity), ale on nie zyczy sobie podawania dalej jego namiarow. Mi te dwie osoby posuja. Dwa lata temu bylam u wrozki Elizabeth i nie bylam zadowolona, poniewaz nie podala mi nic, odnioslam wrazenie, ze mowi byle mowic. Mi pasuja osoby konkretne. Kazdy z nas ma prawo do wlasnych odczuc. Prawda jest taka, ze osoba stawiajaca karty musi znac sie na tym co robi, aby nie zrobic krzywdy komus kto przychodzi po pomoc. Sama wiedza co znacza karty nie wystarczy, trzeba miec intuicje, ktora podpowie co mozna danej osobie powiedziec, a co nie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś