wrozbitamaciej81 02.06.08, 13:42 Ciekawe forum.pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smonisia Re: Witam 02.06.08, 15:45 ..a kiedys myslalam ze tyle zainteresowan to zle:( i ze powinnam poglebiac tylko jedna strone ...ale sie nie da,bo jedno zalezne od drugiego:) Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: Witam 02.06.08, 17:06 smonisia napisała: > ..a kiedys myslalam ze tyle zainteresowan to zle:( > i ze powinnam poglebiac tylko jedna strone ...ale > sie nie da,bo jedno zalezne od drugiego:) to jest prawda :) cała ezoteryka jest wspaniała :) Odpowiedz Link
lidka37x Re: Witam 02.06.08, 15:51 Witam Panie Macieju,mam taki problem ze chodze juz jakis czas do wrozki,ktora wrozy z kart klasycznych a ja bardzo bym chciala sie nauczyc wrozyc sama.Kupiłam sobie karty i ksiazke.Probuje sobie jakos sama wrozyc ale nie moge pojac np.jak nuczyc sie to wszystko złaczyc w całosc ze to jest do tej osoby a to do innej jak sie nuczyc tej interpretacji z gory dzieki Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: Witam 02.06.08, 17:07 Lidziu prosze załoz nowy post :) tak bedzie łatwiej :) Odpowiedz Link
beza-to-ja Re: Witam 02.06.08, 20:18 Panie Macieju zapowiada sie bardzo ciekawe forum. Bede czytala napewno. Juz zrobilo sie "goraco":) Ale to przeciez nie o to chodzi... po przeczytaniu niektorych komentarzy... Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 do Bezy 02.06.08, 21:08 beza-to-ja napisała: > Panie Macieju zapowiada sie bardzo ciekawe forum. > Bede czytala napewno. > Juz zrobilo sie "goraco":) Ale to przeciez nie o to chodzi... po > przeczytaniu niektorych komentarzy... > Pozdrawiam cieplutko JA TEZ MAM NADZIEJE ZE BEDZIE SIE DZIAłO :)))POZDRAWIAM :))) Odpowiedz Link
beza-to-ja Re: Witam 03.06.08, 16:58 Bardzo ciekawe forum Panie Macieju. Mozna sie bedzie duzo dowiedziec,nauczyc... Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link