Dodaj do ulubionych

Gdzie sie podzial watek o Zbigniewie Ulatowskim?

21.05.08, 11:43
Droga cenzorko-szamanko z forum "Wrozbiarstwo", dlaczego zdjelas moj
ulubiony watek o Zbyszku Ulatowskim!?

Zbychu z Baska (Bache poznalem z ich strony internetowej) dzielnie i
odplatnie naprawiaja swiat, odstawiaja takie numery z golymi
panienkami, ze glowa boli...

Ach Ty niedobra cenzorko! Nie pozwalasz sie dowiedzic o tym innym...
Zobaczysz... pokaraja Cie sily nieczyste!

Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Gdzie sie podzial watek o Zbigniewie Ulatowsk IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.08, 11:50
      Bo Franciszku tak w Polsce jest ze prawda jest zatajana :(((

albo kłamstwo-sama nie wiem

ale Post Ci sie udał :D
    • konst.ancja Re: watek o Ulatowskim 21.05.08, 12:01
      Został cichcem przeniesiony do "Oślej ławki". I wciąż nie wiadomo
      dlaczego... Bo "wyszło szydło z worka"?...
      • Gość: ciekawy Re: watek o Ulatowskim IP: *.centertel.pl 21.05.08, 13:44
        czy warto skorzystać z usług tego pana? ma taką fajną wzbudzającą
        zaufanie reklamę czy rzeczywiście jest taki dobry i pełen milości ???

proszę o odpowiedz tylko z tego co pisze na jego stronie to go teraz
        nie ma :(

• franciszek.modrzycki Re: watek o Ulatowskim 21.05.08, 13:57
          Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> czy warto skorzystać z usług tego pana? ma taką fajną wzbudzającą
          > zaufanie reklamę czy rzeczywiście jest taki dobry i pełen
          milości ???
          >
          > proszę o odpowiedz tylko z tego co pisze na jego stronie to go
          teraz
          > nie ma :(
          >

---

Pewnie, ze Zbychu jest fajny... :)))
          (Dowiesz sie o tym o polnocy.)
          A jestes zgrabniutki i masz rozowe majteczki?
          • ewajanson-on-line Franio Ulatowski 21.05.08, 14:11
            Franio, Ty mu tak nie pisz, bo chłopak pomyśli, że go nie lubisz.
            Skąd on ma niby wiedzieć, jak tam się terapie odbywają?
            • azaheca Re: Franio Ulatowski 21.05.08, 14:52
              Franiu,rzuć jakimś linkiem,ciekawość we mnie rozpaliłeś;-)
              • ewajanson-on-line Re: Franio Ulatowski i Azaheca 21.05.08, 15:05
                Wiecie co, niepoważni jesteście! Zamiast pomagać ludzkości, to wy co?

No chyba że Franek U. ćwiczy właśnie w cygańskiej kiecce i asem kier w zębach
                taniec na rurze, żeby zostać Mistrzem.
                To rozumiem.
                Pewnie mu owe znajome pomagają...
          • Gość: ciekawy Re: watek o Ulatowskim IP: *.centertel.pl 21.05.08, 15:16
            czy to oznacza że Zbychu ma niecne zamiary wobec kobiet :)) co masz
            na myśli pisząc o północy Franiu ?
          • konst.ancja Re: o Ulatowskim 21.05.08, 18:00
            Majteczki tesz czeba tam zdjonć... Inaczej "złe moce" mogom sie
            przyczepić... ;-))
            • ewajanson-on-line Re: o Ulatowskim 21.05.08, 19:52
              A do czego, za przeproszeniem?????
    • Gość: Zosia Re: Gdzie sie podzial watek o Zbigniewie Ulatowsk IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 21.05.08, 16:30
      Baska,czy Bacha...jakim prawem taki ton,to nie jest Twoja kolezanka
      z podworka. A co Ciebie obchodzi czyjs biznes,niech sobie robia co
      chca.Zyjemy w wolnym kraju. Lepiej zadbaj o siebie i swoja
      kulture...jakos zapachnialo mi tutaj prostactwem i chamstem.
      Pa
    • ewajanson-on-line Re: Gdzie sie podzial watek uważaj, Franiu 21.05.08, 20:06
      A ty, Franiu, uważaj, bo już jesteś na czarnej liście(wraz ze mną) i za chwilę
      trafisz na oślą ławkę.
      Ławka jak ławka, ale piwa to tam może nie być!!!!!!!!!!!
      • franciszek.modrzycki Franiu zawsze uwaza... :))) 22.05.08, 00:06
        ewajanson-on-line napisała:

> A ty, Franiu, uważaj, bo już jesteś na czarnej liście(wraz ze mną)
        i za chwilę
        > trafisz na oślą ławkę.
        > Ławka jak ławka, ale piwa to tam może nie być!!!!!!!!!!!

-
        • ewajanson-on-line Re: Franiu zawsze uwaza... :))) 22.05.08, 00:13
          Mi tam Franiu wyszło, że Zosia fajna, tylko my tu momentami tworzymy swoisty
          dysonans, nabijając sie z życia i chyba wszelkich jego zjawisk, chcąc nie
          dokuczyć, ale pogadać i coś od siebie oddalić.
          A że ty za bardzo lubisz taniec na rurze, to jesteś beeeee Franek beee
        • franciszek.modrzycki Franiu zawsze uwaza... :))) 22.05.08, 00:18
          Gość portalu: Zosia napisał(a):

> Baska,czy Bacha...jakim prawem taki ton,to nie jest Twoja
          kolezanka
          > z podworka. A co Ciebie obchodzi czyjs biznes,niech sobie robia co
          > chca.Zyjemy w wolnym kraju. Lepiej zadbaj o siebie i swoja
          > kulture...jakos zapachnialo mi tutaj prostactwem i chamstem.
          > Pa

---
          Te Zocha...

Co mama z tata nie nauczyli Cie jak nalezy pisac na
          forum "Wrozbiarstwo"!???

Nie zapomionaj, ze to jest forum "Wrozbiarstwo" i dobrze by bylo,
          zebys srula pisala (zawsze) na temat...

• ewajanson-on-line Re: Franiu zawsze uwaza... :))) 22.05.08, 00:23
            bo cię Franek kopnę!!! Piliście razem tanie piwo ? Nie ? No, to się nie odzywaj!!!!
            A tak by the way, to wyszło ok, tylko my co poniektórzy w tych humorystycznych
            wątkach jesteśmy brani za poważnie,
            Ale Zosia jest ok!
            • franciszek.modrzycki Ewka, Franiu zawsze uwaza... :))) 22.05.08, 03:25
              ewajanson-on-line napisała:

> bo cię Franek kopnę!!! Piliście razem tanie piwo ?
              ---
              No nie pamietam Ewka... Na prawde, nie pamietam. Z roznymi pijlem,
              to moze i z Zocha tez.
              No tylko, ze... ta Zocha jakas taka pyskata...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nie wiem czy wiesz Ewka, ale z blizej niezrozumialuych dla mnie
              powodow wyladowalas na "Czarnej Liscie" tego forum.

Czyzby ludzie nie dostrzegali Twojego dobrego serduszka? Wiesz co
              Ewka, powiem Ci w wielkim sekrecie (nachyl sie nad monitorem, zeby
              nikt tego nie przeczytal), otoz Ewka: SWIAT JEST PORABANY I
              NIESPRAWIEDLIWY!!! Mowie Ci...
              Dobrze, ze to nie Sredniowiecze, bo co niektore bardziej krewkie
              baby i dziady z tego forum zrobily by z Ciebie grzanke...
              • angelbell Re: Ewka, Franiu zawsze uwaza... :))) 22.05.08, 07:47
                franciszek.modrzycki napisał:
                > SWIAT JEST PORABANY I
                > NIESPRAWIEDLIWY!!! Mowie Ci...
                > Dobrze, ze to nie Sredniowiecze, bo co niektore bardziej krewkie
                > baby i dziady z tego forum zrobily by z Ciebie grzanke...

świat jest taki jak...ludzie? Nie, jak postepowanie ludzi bo to
                wbrew pozorom dwie rozne kwestie. A co do grill party...tez uwaznie
                czytam zaproszenia co i Ewce radze. Te, w ktorych nie podaje sie
                menu przewidywanych atrakcji kulinarnych albo tez programu imprezy
                sa...podejrzane leciusko :P
                • ewajanson-on-line Grille i imprezy 22.05.08, 10:07
                  Moi Drodzy Angelbell i Franiu U.
                  Dopóki słychać ujadanie to znaczy, że jestem na właściwej imprezie. Nie mi
                  wybierać zaproszenia, niestety.
                  "Sztuka bywania" w tym przypadku polega na tym, by nie dać się wynieść, a wyjść,
                  zabierając ze sobą kilka osób.

Co do grilli, jestem spokojna że nie zapłoną, bo to nie ten czas.

A Ciebie, Franiu U., wynieśli kiedyś z imprezy :D ?
                  • angelbell Re: Grille i imprezy 22.05.08, 11:03
                    "Sztuka bywania" polega takze na tym by wiedziec kiedy zabrac ze
                    soba gasnice ;)
                    • ewajanson-on-line Re: Grille i imprezy 22.05.08, 11:30
                      :D dobre.
                      Ale chyba najlepiej to ugasić, nie odbierając niektórym zapałek, patrz post poniżej.
                      Z ogniem trzeba umieć się obchodzić.
          • wiedz-ma13 Re:na temat,hi hi 22.05.08, 10:40
            Na temat,z sensem,bez wyzwisk i błędów...Oj,Franio idealista.I może jeszcze bez autoreklamy???Hi hi...Pifffko :)))
            • po.prostu.ona Re:na temat,hi hi 22.05.08, 18:23
              Ło matko z córką. Ja nie wiem, coście się tak tych, za
              przeproszeniem, majtek czepili!
              Skoro jakaś niewiasta czy też młodzian pragnie rytualnego
              oczyszczenia, z rąk maga, wiedźmina czy kogo tam - z całym
              szacunkiem, to wypada mieć świadomość, że WSZYSTKO się może zdarzyć.
              Nawet naked lunch. :-)
              Istnieją rozmaite obsceniczne (w naszym odczuciu) rytuały, które dla
              praktykujących je społeczności są tak naturalne, jak dla nas
              prysznic. Też zazwyczaj brany nago. Bywa, że w towarzystwie.
              Rozumiem świete oburzenie i wielkie larum, gdyby ów pan
              własnoręcznie i wbrew wyraźnie wyrażonej wolnej woli klienta,
              rzeczone majtki zdzierał. Lub też gdyby osoby poddane
              majtkozdzierczym czynnościom były nomen omen gwałtem na miejsce
              owych odrażających czynów doprowadzone. Ale w innym wypadku?
              Wart Pac Pałaca, tak bym to ujęła.
              • ewajanson-on-line Re:Ale to wina Franka!!!! 22.05.08, 18:29
                Ja cię bardzo przepraszam, ale to wina Franka. Czy nie widać z jego postów, że
                jak on uwidzi hasło piwo, to jest po australijsku happy? No i Franek reaguje też
                na hasło nago, nagość, kobiety w szatach indyjskich i grill.

Hmmmm nie wiem, co z tym Frankiem zrobić.... się czepnął, nicpoń jeden, no!
                • angelbell Re:Ale to wina Franka!!!! 22.05.08, 18:42
                  A nie, nie tylko. Franciszek reaguje jeszcze na slowa : sily
                  nieczyste,striptease, szeptuchy i kielbasa (zdaje sie
                  jalowcowa).Znaczy facet ma prawidlowe odruchy :D
                  • ewajanson-on-line Re:Ale to wina Franka!!!! 22.05.08, 18:46
                    To to jest wina, tfu, wyszukiwarek!!!!!!!!!
                    Cześć, Angelbell!
                    • angelbell Re:Ale to wina Franka!!!! 22.05.08, 18:56
                      Czesc :D
                      • ewajanson-on-line Re:Ale to wina Franka!!!! 22.05.08, 20:16
                        Heya, bo Heyah to chyba nie wolno!!!!!!!!!!
                        • franciszek.modrzycki To jest powazny watek, a nie jakis jarmark! 23.05.08, 06:38
                          Te baby to tylko o kielbasie, piwie i chlopach!

Moje drogie piszczie na temat!
                          Tu sie teraz waza losy dziesiatek, a kto wie, moze nawet setek i
                          tysiecy niewinnych zgrabnych Polek, ktore beda niedlugo rozbieraly
                          sie przed Zbychem.

Co do tych niezgrabnych, to nie jestem pewien. Ale cos mi sie
                          wydaje, ze Zbychu serdecznie by olal seans o polnocy, z jakas
                          bardziej puszysta pania, powiedzmy tak, pod siedemdziesiatke.

Ale to tylko takie moje domniemania i moge krzywdzic bogu ducha
                          winnego czlowieka. Chociaz... jestem ciekaw, czy Zbychu dostaje
                          przy tym erekcji swojeo czlonka? Na miejscu tych pan radzil bym im
                          stanowczo domagac sie tego, zeby Pan Zbyszek Ulatowski tez sie
                          rozbieral. I to zupelnie do naga! Zadnych tam G-strignow, mini -
                          majteczek, zadnych nalepek... Wtedy to byloby zupelnie
                          sprawiedliwie. No i wtedy tez byloby od razu wiadomo, czy panu
                          Zbyszkowi przy wyganianiu duchow staje...

---
                          • ewajanson-on-line Re: To jest powazny watek, coś pokręciłeś 23.05.08, 14:44
                            Coś Franiu, pokręciłeś - rozbierać musi się wymagajacy pomocy, a realizujący
                            pomoc zawsze jest ubrany.
                            To prosty sposób rozróżnienia, kto jest kto, rozumiesz?
                            PS. jestem tu w tej chwili prywatnie...
                            • Gość: Zosia Re: To jest powazny watek, coś pokręciłeś IP: *.77-83.cust.bluewin.ch 23.05.08, 16:31
                              A ja myslalam,ze sluzbowo.
                              Idzcie ludzie do dobrego psychiatry. Widze tutaj powazne zaburzenia
                              osobowosci.Mozesz zaszkodzic sobie i komus innemu.Czytam te
                              klatwy,to nie jest smieszne,to sposob rozumowania szescioletniego
                              dziecka. Nawet jesli sie zabawiasz,to stracilo dobry smak .Trzeba
                              posiadac jakis umiar.Choc tutaj w to watpie,jednoznacznie to jest
                              poprostu chore.
                              A Ty Franku popracuj nad swoja samoocena,a nadmiar energii
                              wykorzystaj w pozyteczny sposb np. skop ogrodek.
                              Tyle mnie tu bylo. Pa
                              • ewajanson-on-line Re: To jest powazny watek, coś pokręciłeś 23.05.08, 16:57
                                Jeśli chodzi o Franka, zawsze jestem prywatnie.
                                Nie szkodzi, za karę oboje skopiemy razem ten ogródek i okopiemy jego drzewka
                                [tzn. Franka]!
                              • ewajanson-on-line Re: a co do zaburzeń 23.05.08, 21:29
                                A co do zaburzeń osobowości, to bardziej się dopatruj u tych, którzy potrzebują
                                kolorowych kartoników, by radzić sobie z życiem i ze sobą.
                                Albo może umieszczają znaki runiczne w mieszkaniu, żeby ich chroniły.
                                Powiedz to psychiatrze i nie rób nikogo w konia, dobrze?
                                Usadzanie ludzi w ten sposób jest nie fair i niefachowe - z punktu widzenia
                                psychiatrii.
                                • wrozbitamaciej81 do Ewy 23.05.08, 22:24
                                  EWO TERAZ PISZE BARDZO POWAZNIE- JA ZAJMUJE SIE RUNAMI I BARDZO CIE PROSZE MIEJ
                                  SZACUNEK DO INNYCH JESLI KTOS CIEBIE SZANUJE.NIE ZYCZE SOBIE EWO BY KTOS
                                  NASMIEWAł SIE MIEDZY INNYMI Z MOJEJ PRACY.TYMBARDZIEJ JESLI UFAM RUNOM , WIERZE
                                  RUNOM I PROWADZE SWYCH KLIENTOW ZNAKAMI RUNICZNYMI.
                                  • ewajanson-on-line Re: do Ewy 23.05.08, 23:56
                                    Re: chciałbym mieć szwajcarski system ochrony zdr
                                    Autor: Gość: silny81 IP: *.77-83.cust.bluewin.ch 09.05.08, 23:37
                                    Dodaj do ulubionych Skasujcie
                                    Odpowiedz cytującOdpowiedz

No to chyba zalezy gdzie jestes ubezpieczony... Ja nigdy nie
                                    spotkalem studenta...
                                    • Gość: Zosia Re: do Ewy IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 24.05.08, 00:46
                                      "chcialabym miec....ja ngdy nie spotkalem studenta"
                                      Ewo Janson,a moze Wrozbito Macieju,a moze Monaliso ....tania
                                      reklama ,co?
                                      h aha ha

ciekawe,kto za tym jeszcze stoi...
                                      Ezoterycy sie zwali...

• ewajanson-on-line Re: do Ewy Jung 24.05.08, 11:51
                                        Skoro nie umiesz rozróżnić, kto za tym stoi, to lepiej nie powtarzaj
                                        pseudopsychologicznych prób analizy czyjejś osobowosci.
                                        To po pierwsze.
                                        Po drugie, swoje frustracje proszę załatwiać z innymi, bo mnie to nie interesuje.
                                        Tego, co niezbędne, nie można nigdzie kupić - tu również, więc zmień targowisko.
                                  • ewajanson-on-line Re: do Ewy 24.05.08, 17:37
                                    Zupełnie niepotrzebnie tak zareagowałeś, bo tam nie było napisane "Do Macieja".
                                    Z jakiś powodów, których ja się tylko domyślam, część osób przez krótszy lub
                                    dłuższy okres życia właśnie w ten sposób jest prowadzdona, czy może wyprowadzana.

To zależy, na jakim każdy jest etapie życia i co,kto w danej chwili go przekona.

Przekaz ma być taki, by poprowadzić w dobrą stronę.

Nie dywagując za bardzo, zauważyłam już dawno - bo sporo osób w tej branży znam
                                    - że są wśród nich ludzie z zaszczepioną chęcią pomocy innym, gdzie serce
                                    przeważa nad dumą zawodową i przedmiotowym traktowaniem człowieka.

Takie osoby są bardzo dobrymi "drogowskazami".

Najsensowniejszym wytłumaczeniem jest to, że Bóg ma wszędzie "swoich ludzi" i ta
                                    wersja jest chyba najbliższa prawdzie.

Jeden nakarmi cię chlebem, jako piekarz, a inny nakarmi cię słowem.
                                    Tam było napisane do "fanów" - prawda?
                                    • Gość: monalisa Re: do Ewy IP: *.chello.pl 24.05.08, 19:35
                                      a ja gdzies wyczytalam, ze jest rodzaj egzorcyzmow tzw rytualnych i
                                      moze P. Ulatowski wlasnie cos takiego "skrobal", chociaz niektorym
                                      wyda sie to dziwne to przeciez w Chinach takze psy jedza...wiec moze
                                      ten "nagi egzorcyzm" to takze swojego rodzaju ewenement..
                                      • ewajanson-on-line Re: do Ewy 24.05.08, 19:49
                                        Wiesz, Monalisa - odpowiem ci tak: ścieżki ludzi są często tak prowadzone, że
                                        nam nic do tego.
                                        Moją wspaniałą przyjaciółką od lat jest wróżka - bardzo ją cenię za jej
                                        charakter i moralność.
                                        Z powodu tego co robię od 2 lat kontaktuję sie z nią tylko, gdy komuś dam jej
                                        namiar, chociaż ta osoba ma w moim sercu miejsce szczególne.

Kiedyś z nią rozmawiałam, dlaczego wciaż tkwi w tarocie. Powiedziała mi, że ile
                                        razy próbowała z tego wyjść, to zawsze zjawiał się ktoś chcący tego rodzaju pomocy.
                                        I któregoś dnia stwierdziła, że po prostu tak chyba musi być i już, i "jeśli
                                        taka wola nieba, to zgadzać się z nią trzeba".
                                        Nic mi do tego, a w jej ręce można śmiało powierzyc człowieka.
                                        Takich osób wartosciowych w ezoteryce trochę jest i nigdy się tam nie wcinam, po
                                        prostu.

Egzorcyzmy rytualne istnieją prawie od chwili, gdy istnieje człowiek. Są 2 drogi
                                        egzorcyzmów - ale tu wracamy do punktu wyjścia - nie dotykajmy tych, których
                                        dotknąć nam nie kazano - to ich droga.
                                        • Gość: monalisa Re: do Ewy IP: *.chello.pl 24.05.08, 20:09
                                          mmmm....zgadzam sie z tym, cos w tym jest:). ok, to ja moze nie bede
                                          przytakiwac, bo mnie oskarza, ze ja Pania jestem, albo, ze Pani do
                                          siebie pisze...lepiej spadam z tego forum, bo i tak niczego
                                          ciekawego sie juz chba nie dowiem...no moze poza jednym-jak
                                          skutecznie rzucac oskazrenia, opluwac innych, pomawiac ich, ze
                                          szarlatani, sekciarze itd...kazdy ma swoja droge, niektorzy widac
                                          musza dostac po glowie by pomoc innym...no ale taka droga zostala im
                                          dana, albo sobie taka wybrali...zalezy kto w co wierzy.
                                          pozdrawiam
                                          • ewajanson-on-line Re: do Ewy 24.05.08, 20:16
                                            Właśnie się zastanawiałam nad Twoim pytaniem, bo pytanie dobre.
                                            Najprawdopodobniej Z. Ulatowski jest prekursorem czegoś, co można nazwać
                                            holistycznym egzorcyzmem rytualny,
                                            Jeśli on robi to tu, to ten sam trend powinien pojawić się na świecie, trzeba
                                            poszukać w sieci.
                                            Każdy z egzorcystów ma swoją specjalizację. Jeśli dokładnie policzysz, zawsze
                                            wyjdzie 7, bo inazej wyjść nie może.
                                            To siedem musi złączyć się w jedno, i raczej o to chodzi w przypadku Z.
                                            Ulatowskiego.
                                      • konst.ancja Re: rytuały 28.05.08, 14:09
                                        Każdy egzorcyzm jest rodzajem rytuału. I nie chodziło o
                                        żadną "dziwność" tylko o naciąganie klientów i wpuszczanie ich w
                                        maliny. Poczytaj dokładniej.
                                        • ewajanson-on-line Re: rytuały 28.05.08, 15:25
                                          nie, nie każdy.
                                          Otóż są takie formy egzorcyzmów, że osoba, której to dotyczy, może być 3 kroki
                                          dalej i nawet o tym nie wiedzieć.
                                          Bywa, że uwolnienie następuje po paru minutach.
                                          Wszystko, co wykracza poza tę formę - formę cichej modlitwy w Duchu jednej lub
                                          wielu osób, staje się "rytualnym".
                                          Mam nadzieję, że ci, którzy mieli przeczytać informację w twoim wątku o
                                          Z.Ulatowskim, przeczytali je.

Nie kręćmy egzorcysty 3 i pół.
                                          • franciszek.modrzycki Zbychu Ulatowski, ja juz sam nie wiem... 29.05.08, 07:54
                                            Ja tam jestem prostym, szczerym facetem, ze slonecznych australijskich pol...
                                            Caly czas glowkuje nad tym, dlaczego w celu odbycia tych Twoich egzorcyzmow
                                            nalezalo rozebrac sie do naga. Czy ubranie, np. takie jak majtki, zatrzymuja
                                            przeplyw "sil oczyszczajacych"?

Moze trzeba byloby, tez wprowadzic np. tygodniowego postu calkowitego przed tym
                                            rytualem w celu dokladnego wyproznienia sie z wewnetrznych nieczystosci (mocz,
                                            kal, tresc pokarmowa itd.). No bo ponad kilogram kalu (w jelicie grubym), ktory
                                            kazdy z nas ma o kazdej porze dnia, moze przeciez stanowic duza przeszkode...

• konst.ancja Re: ja juz sam nie wiem... 29.05.08, 11:26
                                              Tak se Zbychu wymyslił, że podczas tego rytuału oczyszczania czakr
                                              (ogniem i mieczem ... ;)) klient musi byc na golasa, bo do częsci
                                              jego ubrania mogą sie przyczepić "złe moce". Byłoby w porzo, gdyby
                                              uprzedzał klienta o tym warunku, a nie zaskakiwał go za 5 dwunasta
                                              stawiając go w dwuznacznej sytuacji(a raczej pod ścianą).
                                              Jak dotąd żaden znany mi egzorcysta ani uzdrowiciel nie domagał sie
                                              od nikogo takiego striptizu...
                                              • po.prostu.ona Re: ja juz sam nie wiem... 29.05.08, 11:46

> Jak dotąd żaden znany mi egzorcysta ani uzdrowiciel nie domagał
                                                sie
                                                > od nikogo takiego striptizu...

Najwyraźniej jeszcze wiele przed tobą, ostrzegę cię zatem, że są też
                                                takie rytuały, w których to odprawiający je występuje "ubrany w
                                                niebo" czyli nago. Niekiedy wystąpienie "a poile" jest wymagane od
                                                wszystkich uczestników. Więc na wszelki wypadek, żeby uniknąć
                                                kolejnej traumy, lepiej przeprowadzaj dokładny wywiad. Szególnie
                                                jeśli masz do czynienia z nieznanym ci dotąd egzorcystą,
                                                uzrowicielem, szamanem, znachorem czy kim tam ;-)

• konst.ancja Re: wywiad 29.05.08, 12:11
                                                  Przeprowadziłam taki wstepny wywiad z jego asystentką przez telefon
                                                  (bo nie mieszkam w Elblągu), a ona cos kręciła i nie powiedziała mi
                                                  o tym striptizie... Dlatego powstał ten problem, bo gdybym wiedziała
                                                  o takim warunku, to bym zrezygnowała z tego zabiegu, i nie straciła
                                                  czasu na niepotrzebną wycieczkę i wyczekiwanie do północy. Nie
                                                  jestem pruderyjna, ale w tych "okolicznościach przyrody" ta
                                                  rozbieranka wydała mi się bardzo podejrzana.
                                                  • po.prostu.ona Re: wywiad 29.05.08, 13:24
                                                    Moim zdaniem najpoważniejszy błąd to brak jasnego wytłumaczenia o co
                                                    chodzi. Bo wiele rytuałów oczyszczenia i uzdrowienia odwołujących
                                                    się do szamanizmu zawiera ten element nagości - jako naturalnego
                                                    stanu. Tyle, że w naszej kulturze nagość równa się seks, czyli
                                                    grzech i do widzenia. Tysiąc lat chrześcijaństwa zrobiło swoje.
                                                    Trudno mieć do ciebie pretensje, ja też nie paradowałabym nago przed
                                                    obcym gościem w niejasnej dla mnie sytuacji. Ale robić zaraz z niego
                                                    dewianta?
                                                    Nie, żebym go broniła, nie było mnie tam i nie mogę oceniać. Staram
                                                    się zająć pozycję rozsądnie neutralną.
                                                  • franciszek.modrzycki Teraz to ja juz wiem! 30.05.08, 11:37
                                                    To jest taki rytual oczyszczenia i trzeba sie rozebrac do naga, no bo do ubrania
                                                    mogla przyczepic sie jakas zla energia!

A czy ta asystentka Zbycha, Bacha, mogla by sie rozebrac przede mna? Trzeba by
                                                    bylo jeszcze zamowic z jakies dwie opetane panienki dla Zbycha... Albo nawet ze
                                                    trzy! Wtedy byloby po rowno: po dwie na glowe.

Zbychu, trzeba dzialac! Daj znac kiedy!
                                                    Tyle tych sil nieczystych paleta sie teraz po ziemii, ze az strach...

• ewajanson-on-line Re: Teraz to ja juz wiem! 01.06.08, 18:49
                                                    Franek, co się czepiasz? A jeśli to fascynacja, to weź to pywko i zjedź do
                                                    Zbycha, sam zobaczysz, ale... ale... podziel sie wrażeniami.
                                                    Pamiętaj - dojedź wypoczęty w miarę - bo na śpiąco to człowiek może łatwo
                                                    sugestii ulec.
                                                    A jakbyś przysypiał, weź sobie ten zegar king'a na drogę, zakuka przy recepcji!!!
    • agrentowy4321 Re: Gdzie sie podzial watek o Zbigniewie Ulatowsk 04.03.23, 13:48
      Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami
    • irona.sonata Re: Gdzie sie podzial watek o Zbigniewie Ulatowsk 23.04.23, 23:33
      To zadawane
    • irona.sonata Re: Gdzie sie podzial watek o Zbigniewie Ulatowsk 24.04.23, 17:32
      To nurtujące
    • irona.sonata Re: Gdzie sie podzial watek o Zbigniewie Ulatowsk 02.05.23, 22:57
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka