Dodaj do ulubionych

Uroki Pani Anety...

IP: *.serv-net.pl 27.08.08, 19:28
Czy ktoś korzystał z usług Pani Anety S. z Wrocławia która rzuca
uroki miłosne i nie tylko? Interesują mnie efekty...
Obserwuj wątek
    • misiajogi1 Re: Uroki Pani Anety... 27.08.08, 20:22
      A jak można się z Nią skontaktować, czy mogłabym się dowiedzieć czegoś wiecej o
      Niej?
      • Gość: HMMMM Re: Uroki Pani Anety... IP: 213.92.180.* 27.08.08, 23:47
        lilka786@wp.pl
    • Gość: mika Re: Uroki Pani Anety... IP: *.ronus.pl 28.08.08, 00:00
      Szczerze to nie mam zielonego pojęcia o skuteczności tej Pani ale pogrzebałam
      troszkę w necie i dowiedziała sie, ze poza urokami etc które, min oferowała na
      allegro sprzedawała tam również odzież oraz oferowała obróbkę zdjęć, cena na
      allegro za urok to 30 PLN jak komus bardzo zalezy to cena nie jest wygórowana i
      mozna zaryzykowac byle tylko czegos złego sobie tym nie narobic.
      • Gość: ech Re: Uroki Pani Anety... IP: 212.244.174.* 28.08.08, 10:02
        Bardzo polecam ta Panią. Osoba godna zaufania, bardzo miła. Pomogła
        paru osobom, które znam, więc jeśli ktoś ma problem, to zdecydowanie
        polecam.
        • Gość: HMMMM Re: Uroki Pani Anety... IP: 213.92.180.* 28.08.08, 18:43
          To, że sprzedaje też odzież i robi obróbki zdjęć to nic złego.
          Dobrze, że jest obrotna :)
          • Gość: Augystyna Re: Uroki Pani Anety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 19:34
            Pani Aneta jest wspaniala
            • Gość: HMMMM do Augustyny IP: 213.92.180.* 28.08.08, 20:43
              Pomogła Ci ?
            • wilma7 Re: Uroki Pani Anety... 29.08.08, 13:24
              Z skad wiesz,ze taka jest?
    • Gość: agniecha korzystalam 2 tygodnie temu IP: *.range86-153.btcentralplus.com 29.08.08, 15:05
      jak na razie nic nie dziala, nie czuje zadnej pozytywnej zmiany. Podobno
      pierwsze mialy byc po tygodniu, najwieksze po miesiacu.
      Chcialam dopytac o cos, ale Pani Aneta nie odpowiada teraz na maile.
      Poczekam jeszcze te dwa tygodnie, a potem wypowiem sie kategorycznie czy dziala
      czy to oszustwo.
      Pozdrawiam
      • Gość: magda Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 18:32
        Ja rowniez korzystałam z usług Pani Anety i teraz czekam na
        efekty.Narazie miną tydzien.Co bedzie dalej to niewiem,bo narazie
        nic sie niedzieje.
        • Gość: magda Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 18:35
          Dodam jeszcze,ze wysłałam Pani Anecie 2 emaile i do dzis niedostałam
          odpowiedzi.Ale jestem dobrej myśli i wierze,ze urok miłosny zadziała.
          • Gość: agniecha ok, skoro tobie tez nie odpisuje to moze miec prob IP: *.range86-153.btcentralplus.com 29.08.08, 20:31
            skoro Tobie tez nie odpisuje, to mzoe miec problem z netem, albo jest na
            wakcjach np.
            Zobaczymy jak powiedzialam, za dwa tygodnie dam znac
            • Gość: gość Re: ok, skoro tobie tez nie odpisuje to moze miec IP: *.euro-net.pl 31.08.08, 13:14
              mi tez nie odpisuje, ale skoro innym tez to najpewniej jest nieobecna. kazdy ma
              prawo do urlopu;p

ale jestem dobrej myśli:)
              • Gość: gość Re: ok, skoro tobie tez nie odpisuje to moze miec IP: *.euro-net.pl 01.09.08, 21:59
                odezwała może się już do kogoś?
                • Gość: Mańka Efekty IP: *.chello.pl 02.09.08, 12:08
                  A czy jest ktos komu juz pomogła??? Bo mam wrazenie ze kręce sie
                  wkółko wsrod tych co czekaja na efekty, a jest ktos kto poczół na
                  wlasnej skorze ze to dziala? Nie znajomy znajomego tylko ktos
                  konkretny?
                  Ja tez czekam na efekty i trace nadzieje szczerze mowiac....
                  • Gość: wilma7@gazeta.pl Re: Efekty IP: *.polsteam.com 02.09.08, 12:35
                    Kiedy p.Aneta zrobila ci to Mariko? napisz do mni na maila
                    gazetoqwego.
    • Gość: manka Re: Uroki Pani Anety... IP: *.chello.pl 05.09.08, 14:06
      Zdaje sie że wszyscy w tym wątku korzystali i wyszli na tym jak
      Zabłocki na mydle:)
      • Gość: onka Re: Uroki Pani Anety... IP: 212.244.174.* 05.09.08, 14:23
        a wez qrwa nic nie mow....nastolatka wpadla na niezly pomysl
        zgarniania kasy;)
        • Gość: mańka Re: Uroki Pani Anety... IP: *.chello.pl 05.09.08, 14:33
          Onka kiedy korzystałas z jej usług i ile zapłaciłas? I czy tez była
          tak pewna siebie i przekonywujaca?:)
          • Gość: gość Re: Uroki Pani Anety... IP: *.euro-net.pl 07.09.08, 14:37
            pewnie też dostaliście od niej maila- jednak awaria:)
            • Gość: mańka Re: Uroki Pani Anety... IP: *.chello.pl 07.09.08, 15:26
              jaka kurde awaria!!!!obudzila sie bo zaczelismy dzwonic do domu i
              oisac na forum ze jest oszustka jakos to sie zbiegło w czasie!!!!!!!
              Poza tym wiem ze codziennie jest w niecie!!!!!!! Ludzie obudździe
              sie to oszustka!!!!!!!!!!!
              • Gość: g Re: Uroki Pani Anety... IP: *.euro-net.pl 15.09.08, 18:56
                jakieś nowe wieści może? trochę czasu minęło juz, moze ktos juz jest po miesiacu?
    • Gość: Marta Re: Uroki Pani Anety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 19:18
      Witam, jeżeli interesuje was sprawdzony urok na miłośc, to napiszcie do mnie-
      maja2310@vp.pl nie pisałabym, a tym samym nie polecała gdybym sama się o tym nie
      przekonała. W moim przypadku podziałało. Jeżeli macie jakieś pytania, to po
      prostu napiszcie na maila. Pozdrawiam
      • Gość: takajaednaniegłupi Re: Uroki Pani Anety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 10:49
        Marta to naciągaczka. Pisze na emaila jakąś rzewną historię o znajomej babci ze
        wsi, poczym podaje numer gg w którym jest jej imię, i wiek 24 lata... kolejna
        która chce sobie dorobić .... przestrzegam
        • Gość: g Re: Uroki Pani Anety... IP: *.euro-net.pl 16.09.08, 16:25
          niewazna ta marta...
          pytanie jak wyzej, komus minal juz miesiac? sa skutki?
          • Gość: mijanka Re: Uroki Pani Anety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 17:15
            mnie minął miesiąc i dwa tygodnie...nic
            • Gość: manka Re: Uroki Pani Anety... IP: *.chello.pl 16.09.08, 18:45
              u mnie minął miesiac i dwa tyg i jest gorzej niz było
              • Gość: zyta Re: Uroki Pani Anety... IP: *.tktelekom.pl 18.09.08, 21:51
                Przy takim podejsciu idzcie się kobiety pomodlić,to moze coś z tego bedzie-hihihi
    • Gość: agunia nie dziala! nie dajcie sie nabrac! IP: *.range86-153.btcentralplus.com 22.09.08, 22:52
      bujda na resorach i wyciaganie pieniedzy od zdesperowanych i tyle!
      Minelo 7 tygodni jest gorzej niz bylo.
      • Gość: gość Re: nie dziala! nie dajcie sie nabrac! IP: 195.116.35.* 22.09.08, 23:12
        Jest tyle fajnych tarocistek lub wróżek na allegro na stałe, i nie znikają są?
        to można sobie wybrać taka która jest tam od dawna i nie klanie.
        A wybiera się takie co pojawiają się jak : Feniksy z popiołu : pojawiają się i
        znikają. Wystarczy sobie sprawdzić od kiedy jest. np.
        Komentarze od kiedy są. JAKIE KOMENTARZE.
        • Gość: doti oszustka !! naciągaczka !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 08:49
          Nie wiem co ta Pani zrobiła, ale ja miałam takie momenty, że
          chciałam umrzeć. Pogorszyła jeszcze bardziej moją sytuację,poza tym
          zaciagnęłam języka i ludzie zajmujący się wróżbiarstwem robili
          wilekie oczy, bo nigdy o takich rytuałach nie słyszeli !!
          • Gość: monika9900 Re: oszustka !! naciągaczka !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 10:30
            Przepraszam mam pytanie, mówisz o lilce786 czy o osobie, którą
            poleca maja2310?
            • Gość: olaa Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 11:57
              WITAM WSZYSTKICH, A CZY MOŻE KTOŚ Z WAS KORZYSTAŁ Z USŁUG PANI MARII
              BUCARDI, CZY KOMUŚ POMOGŁA W ODZYSKANIU MIŁOŚCI? PISZCIE PROSZĘ JAK
              COŚ WIECIE.
              • annashayer Re: Maria Bucardi 30.01.09, 22:04
                Gość portalu: olaa napisał(a):

> WITAM WSZYSTKICH, A CZY MOŻE KTOŚ Z WAS KORZYSTAŁ Z USŁUG PANI MARII
                > BUCARDI, CZY KOMUŚ POMOGŁA W ODZYSKANIU MIŁOŚCI? PISZCIE PROSZĘ JAK
                > COŚ WIECIE.

Do mnie zgłosiło się pare dziewczyn którym ta Pani obiecała zwrócić faceta... Faceci nie wrócili a one narobiły sobie niepotrzebnych nadzieji. Ja tylko mówie co słyszałam... Osobiście nie korzystałam z usług tej Pani.
          • Gość: do doti Re: oszustka !! naciągaczka !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 13:15
            też miałam takie momenty po tym, że chciałam umrzeć, zasnąć i się nie obudzić, a
            z tęsknoty za nim ryczałam całe dnie i noce... chociaż wcześniej już było ok,
            radziłam sobie z tym... Pani Aneta już przestała odpisywać do niedzieli miało
            być po 100% wg niej klątwie ok...nie zmieniło się nic nawet na milimetr
            • Gość: monika9900 Re: oszustka !! naciągaczka !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 14:55
              Dodi mowisz o tej Anecie lilce786? Bo ja tez do niej napsałam, ale
              nie odpisała mi, ale znam dzieczyne, której pomogła i rozmawiałam z
              nią osobiscie.
              • Gość: domonika Re: oszustka !! naciągaczka !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 17:06
                możesz napisać coś więcej o tej osobie której rzekomo pomogła tu albo na emaila
                jak nie chcesz ewaniechcespac@o2.pl
                • sagun Re: oszustka !! naciągaczka !! 23.09.08, 22:13
                  może ta kobietka rzuciła wam urok na rozstanie....?, klątwy rzucają
                  ale upssss nie na miłość...a jak się nie potrafi to ona wraca do
                  nadawcy ze zdwojoną siłą, niekoniecznie do osoby rzucającej tylko do
                  tej, która jest jej życzeniodawcą.
                  • Gość: monika9900 Re: oszustka !! naciągaczka !! IP: *.mobile.playmobile.pl 23.09.08, 22:23
                    SAGUN a znasz kofos kto sie na tym zna?
                    • nexter STOP !!! zdejmowaniu "na odległość" 24.09.08, 14:26
                      Ostatecznie należy wyciągnąć wnioski o daremnych próbach zdejmowania
                      klątw/uroków "na odległość" narzuconych skalą większości ofert przez
                      pseudofachowców. Czynność rzucenia ziarna nieszczęścia nie wymaga kontaktu
                      bezpośredniego z ofiarą, zaś skutek odwrotny do przedstawnionego jest warunkiem
                      koniecznym dla poprawy sytuacji wydarzeń.
                      Los rzuca człowiekowi kłody pod nogi nie bacząc na przynależność szczęścia.
                      • Gość: J-z Kluczowe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 21:46
                        Warto wniknąć głębiej w ten wątek. Ciekawe rzeczy się ujawnią
    • Gość: Joanna Re: Uroki Pani Anety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 00:59
      czy to ta sama pani Aneta Straczyńska czy Strączyńska?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=83337029
      • Gość: agniecha tak, ta sama, nie warto IP: *.range81-153.btcentralplus.com 31.01.09, 02:13
        nie warto zawracac sobie glowy, probowac, miec nadzieje.
        NIE DZIALA!!
        albo inaczej - DZIALA NA ODWROT!
        to zwykle oszustwo i naciaganie.
    • inessa_22 Re: Uroki Pani Anety... 30.01.09, 19:28
      OSZUSTKA!!!! oczywiście, przed zapłatą bardzo chętnie odpowiadała na maile.
      kiedy tylko pieniadze wpłynęły na jej konto - zniknęła.
      • annashayer a co najzabawniejsze.... 30.01.09, 21:20
        osoby które niegdyś polecały Anete dziś polecają Lilith... Ale ja nic nie sugeruje :))

f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3976475&start=0
        • Gość: Kaśka Re: a co najzabawniejsze.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 18:17
          masz rację, tez wydawalo mi się za monika czyli monika9900 jakby brała tą lilkę
          786 w obronę, taka jakaś zdziwiona była, ze o niej tak piszą... ale podobno
          zaraz później znalazła Lilith666
          • Gość: mystery Re: a co najzabawniejsze.... IP: 79.191.204.* 31.01.09, 18:34
            Monika a Monika9900 to dwie różne osoby!Nic nie sugerujesz aneczko?
            Ja też nic nie sugeruję idz do garów, bo twoje wypowiedzi są już
            nudne.Powiedziałaś swoje ludzie cię olali, więc krzyżyk na drogę i
            jazda stąd
            • Gość: sebek kim jest monika, monika9900 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 19:23
              Nie chciałem pisać, ale skoro tak bardzo prosicie to proszę.
              I
              Odsłona pierwsza
              Można by rzec, że Monika 9900 bierze w obronę Lilkę 786

Re: oszustka !! naciągaczka !!
              Autor: Gość: monika9900 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 10:30
              Przepraszam mam pytanie, mówisz o lilce786 czy o osobie, którą
              poleca maja2310?

Re: oszustka !! naciągaczka !!
              Autor: Gość: monika9900 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 14:55
              Dodi mowisz o tej Anecie lilce786? Bo ja tez do niej napsałam, ale
              nie odpisała mi, ale znam dzieczyne, której pomogła i rozmawiałam z
              nią osobiscie.
              ................................
              Proszę zwrócić uwagę na daty postów w tym wątku i zestawić je z datami w wątku
              poniżej

II
              Odsłona druga ukazująca
              Kim jest monika9900 w tym wątku można by rzec pojawia się w kilku osobach.
              Na początek wyjaśnienie, że monika to monika9900.
              Wynika to z dwóch poniżnych postów, gdzie pisząc jako Gość: monika w treści
              podaje: jestem monika 9900

Re: prawda o lilith
              Autor: Gość: monika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 12:16
              ty t oadre w warszawie tak? ale ty jestes mocna.to tak zapaltwialas wszystkich .
              no normalnie wybacz .i mowie tu w imieniu kazdego kogo tapani lokalizowala .
              pomylilia sie i t osporo w moim przypadku .okolo 300 km :) psychik po adresie
              url... jako ip... to tezdodam do postu bedzie ubaw:) a ja kchce ktos ze man
              pogadac o
              jestem uzytkownikiem okulty monika 9900 pisalm tu jakies miesiac temu w dziale
              pomoc /.../

Re: nowa wrozka, czarna magia
              Autor: Gość: monika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 14:03
              I dziekuje ci za zainteresowanie tematem bo z negatywow to juz tylko ty piszesz
              pod goscmi i kolega tenktorego opisal w forum.ciebie tez powinna opisac i twoje
              posty .
              jak chcesz sie przekonac kim jestem to
              jestem zalogowana tak jak ty na okulcie jako monika9900 ,
              mam 24 lata i pisalam tu o wieel wczesniej o tym ze chce odzysakc chlopaka
              .dopiero po odpowiedzi huny do nie jnapisalam. jestem wrednym babsztylem.

.....................................
              Jest jeszcze 3 ciekawy post moniki

Re: nowa wrozka, czarna magia
              Autor: Gość: monika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 10:53

Jestem uzytkownikiem jej forum jako monika bo jak czytam ty tez jestes to mozesz
              napisac i zaswiadczam ze nie ma tam ich .a ty shaz-zo widze ze juz toniesz i
              wszystkiego sie chwytasz.jakis gosc cie tu przylapal na tym co robisz i teraz
              wymyslasz.powtarzam .kazdemu kto poda meila dam ten ryt
              .......................................
              A najlepiej samemu przeczytać spokojnie cały poniższy wątek a wtedy wszystko
              będzie jasne.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=86710410&a=86710410

• annashayer Re: a co najzabawniejsze.... 31.01.09, 22:03
              Gość portalu: mystery napisał(a):

> Monika a Monika9900 to dwie różne osoby!Nic nie sugerujesz aneczko?
              > Ja też nic nie sugeruję idz do garów, bo twoje wypowiedzi są już
              > nudne.Powiedziałaś swoje ludzie cię olali, więc krzyżyk na drogę i
              > jazda stąd

Olew to olew a wy jak widze tylko na mnie polujecie nawet gdy ja nie pisze nic na temat waszej magii :)) Pogrążacie się.
          • annashayer do Kaśka 31.01.09, 22:01
            Gość portalu: Kaśka napisał(a):

> masz rację, tez wydawalo mi się za monika czyli monika9900 jakby brała tą lilkę
            > 786 w obronę, taka jakaś zdziwiona była, ze o niej tak piszą... ale podobno
            > zaraz później znalazła Lilith666

Ja ufam ludziom, którzy korzystali już z obu z tym samym skutkiem! Czyli... ŻADNYM. Narobili sobie nadzieji a potem płakali jeszcze więcej... Niestety nic nie przychodzi łatwo. Każdy się musi tego nauczyć. Za dobrą wole zostałam tutaj tylko obrażona :) A niech sobie czarują ;) Ja nie zarabiam ani na rytuałach ani na wróżeniu a ponoć chce ich "wygryźć" :D
            • Gość: kika Re: do Mańka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 19:49
              Mańka założyłaś też ten wątek.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=84284815&a=84284815

Mańka czy ty jeszcze czytasz to forum?
              Jeśli tak to daj znać. Chciałam o coś zapytać.
              • Gość: kika Re: do Mańka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 22:51
                Mańka czy ty jeszcze czytasz to forum?
                Jeśli tak to daj znać. Chciałam o coś zapytać.
                • Gość: takasobiejedna Re: do Mańka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 23:03
                  a to nie jest ta cyganka manka?
                  nie widac by jakas manka pisala, to pewno juz nie czyta tego forum
                  • Gość: Basia Re: do Mańka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 14:35
                    To nie jest jej nazwisko. To nie jest również jej imię. Ona działa nadal -
                    uważajcie!
                    Ta osoba pojawia się na tym forum w kilku wątkach

Aneta Straczynska
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=83337029&a=83337029
                    Ostrzegam przed Anetą S
                    lilka od klątw
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=82360809&a=82360809
                    • Gość: Patrycja lilka786 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 22:59
                      Czy ktoś wie dlaczego skasowany został wątek: "lilka od klątw" ?
                      Szukam informacji o tej dziewczynie. Jeśli ktoś coś wie na temat lilki 786 to
                      proszę o podzielenie się.
                      • lukreciia Re: lilka786 10.05.09, 14:04
                        tutaj możemy sobie pooglądać zakupy OSZUSTKI Anety Strączynskiej:

allegro.pl/show_user.php?search=lilka786%40wp.pl
                        • brunetka.3 do aguniii, 19.05.09, 22:41
                          agunia chciałabym do Ciebie jakiś kontakt , gdzie mogę napisać ,
                          jakiś numer gg lub e:mail
                          • Gość: jasnowidz Lilka 786 nadal działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 20:25
                            ale teraz pod innym nickiem
                            • Gość: gosc Re: Lilka 786 nadal działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 15:03
                              kim teraz jest Aneta S
                              • Gość: gosc Re: Lilka 786 nadal działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 15:10

to jak ona sie teraz nazywa? pod jakim nickiem sie oglasza?

Autor: Gość: Basia
                                To nie jest jej nazwisko. To nie jest również jej imię. Ona działa nadal -
                                uważajcie!
                                Ta osoba pojawia się na tym forum w kilku wątkach

Aneta Straczynska
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=83337029&a=83337029
                                Ostrzegam przed Anetą S
                                lilka od klątw
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=82360809&a=82360809
    • Gość: hasa Re: Uroki Pani Anety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 14:12
      A kim ona jest?
      • Gość: gosc lilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 16:46
        forum.gazeta.pl/forum/w,468,83911745,90632362,a_co_najzabawniejsze_.html
        • Gość: Gość lilka - ogłasza się od 1 zeta, korzystał kto? IP: 212.160.234.* 22.10.09, 17:46
          Ona ogłasza się na Allegro, urok miłosny skuteczny za 1 zł , Lilka786

Ciekawe czy to dziala.... ?
          • Gość: fakir07 Re: lilka - ogłasza się od 1 zeta, korzystał kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:07
            A mi nikt nie powie, że jej uroki nie działają. Widzę tu parę
            złośliwych komentarzy pod jej adresem, pewnie to podła konkurencja,
            bo próbowałem już skorzystac z pomocy trzech innych osób z internetu
            i dopiero ona naprawdę mi pomogła, jest wspaniałą osobą. Ma przecież
            nawet swoją firmę. Co prawda nie rzucała dla mnie uroku, ale
            ściągnęła ze mnie klątwę, której jakoś nikt nie potrafił wcześniej
            ściągnąć. Ja się interesuję magią i kontaktowałem się już z wieloma
            wróżkami, itp. I tylko ją mogę polecić, podam tu nawet jej maila,
            jeżeli ktoś naprawdę potrzebuje magicznej pomocy, a nie tylko
            wchodzi tu po to, by oczerniać ludzi: lilka786@wp.pl , oczywiście
            wcześniej zapytałem ją o zgodę. Mówię:najpierw skorzystajcie a
            dopiero potem się wypowiadajcie!
    • Gość: fakir07 Re: Uroki Pani Anety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:08
    • Gość: fakir07 Ona jest najlepsza i tylko ONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:09
      • Gość: hmm Re: Ona jest najlepsza i tylko ONA IP: *.chello.pl 03.11.09, 23:25
        Po co 3 razy wklejasz to samo? Raz wystarczy.
    • agrentowy4321 Re: Uroki Pani Anety... 05.03.23, 22:37
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: Uroki Pani Anety... 26.04.23, 10:28
      Jestem oszołomiona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka