IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 24.10.08, 13:13
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: bluemoon Re: Nowa WróZka Allegro IP: *.gemini.net.pl 24.10.08, 13:53
      Wróżka na wieczność za 4 tys. Toż to śmiechu warte. A jak taka osoba zniknie po
      miesiącu, to koniec z wróżbami na wieczność.
      • Gość: kasiarzynka Re: Nowa WróZka Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 14:12
        No dość ciekawe!! MOzna na próbę wysłać datę urodzenia.Może warto
        przetestować??
        • Gość: van Re: Nowa WróZka Allegro IP: 212.160.234.* 24.10.08, 17:32
          Jasne, są w internecie takie programiki pod tytułem "zegar
          śmierci" , pewno tam wklepie Twoją date urodzin i przeslę Ci kiedy
          to umrzesz - rewelacja! hihihi
          • iwona.biedermeier Re: Nowa WróZka Allegro 25.10.08, 18:33
            w mojej ocenie niepoważna oferta, ale widocznie skierowana do takich
            ludzi.
            • Gość: kasiarzynka Re: Nowa WróZka Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 12:52
              No macie rację przysłała mi taka odpowiedz, że nie trzeba byc wrózką
              żeby się spodziewać wydatków hehe albo nieporozumień w pracy i
              oczywiscie dosłała ofertę na usługi.
        • shaz-za Re: Nowa WróZka Allegro 06.11.08, 13:32
          ja ci powroze w ciagu 7 dnia conajmniej raz sie wysr... , sprawdzalnosc 100%
      • Gość: Magda Re: Nowa WróZka Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 00:37
        Lilith666_vip. ogłaszała się kiedyś jako wróżka na wieczność.
        Czy osoby będące jej klientami vip też mają taką ofertę na wieczność?
    • Gość: Czarownica Re: Nowa WróZka Allegro IP: *.wist.com.pl 03.11.08, 11:12
      Faktycznie, VIP z piekła rodem :-]
      • Gość: Krzych Re: Nowa WróZka Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 13:26
        Ja też u niejbyłem i też coś podobnego powiedziała ale z precyzja w który dzień to sie wydarzy i musze przyznać ,że sie sprawdziło.polecił mi ją kumpel Kamil .Miał u niej ryt miłosny bo tak już od 4 lat cos do jednej laski pukał.nie wiem czy za sprawą tej dziewczyny czy tezwiary w wieksze swoje sily ale powiodlo mu sie.
        • shaz-za Re: Nowa WróZka Allegro 04.11.08, 08:17
          zastanowta sie co piszeta, placiliscie po czy przed ? ona 250zl bierze za jeden
          ryt, czy ty co ja tak wychwalasz to nie jestes jej kochankiem?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=86710410&v=2&s=0
          • Gość: mimi Re: Nowa WróZka Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 18:42
            Na Allegro co rusz pojawiają się nowe wróżki. Niektóre pojawiają się i znikają.
            Ja korzystam tylko z tych sprawdzonych, które na Allegro są już długo. Ala takim
            co oferują wróżbę w cenie do 10 zł nie ufam, bo jaka to może być wróżba?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka