Dodaj do ulubionych

CZARNA MAGIA - uroki milosne

15.07.09, 16:01
Witam. Czy ktos zna dobra i skuteczna osobe, ktora zajmuje sie
czarna magia i rzuca skuteczne uroki milosne?Najlepiej z Warszawy.
Wiem,ze takich osob nie znajde na forum, ale licze,ze moze ktos kto
korzystal podzieli sie takim kontaktem.

Domyslam sie,ze zaraz znajdzie sie wiele postow, ktore beda mnie do
tego zniechecac a ich autorzy mnie umoralniac, ale prosze tego nie
robic nie znajac mojej sytuacji...

To tyle w tym temacie. Mam nadzieje,ze watek bedzie dotyczyl tylko
tego tematu a nie przerodzi sie zaraz w dyskuje osob, ktore slyna tu
z tego...

Nie mam maila na gazecie, dlatego chetnie wymienie sie mailem, gdy
ktos juz zechce sie podzielic takimi informacjami.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: T Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 16:17
      Emila dlaczego nie chcesz już Lilith?Przecież ona jest dobra!
      • emila8585 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 15.07.09, 16:20
        A kto powiedzial,ze nie chce :)? Ja korzystam z uslug Lilith,
        narazie czekam na efekt. Ale taki kontakt jest mi potrzebny,
        niekoniecznie dla mnie...
        • Gość: T Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 16:25
          Ja jestem z tego forum co ty.Zaufaj Lilith, nikogo lepszego nie
          znajdziesz.Wejdz sobie i poczytaj co ash napisała...;)
          • emila8585 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 15.07.09, 16:54
            Wiem wiem i jestem happy :) Ale niestety to jest zupelnie inna
            sprawa i nie zwiazana ze mna. No coz ja zauafalm Lilith i nie
            zaluje. Bo wiem,ze mi pomoze.
            • Gość: T Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 17:01
              Niech ta osoba też z niej skorzysta.Ona robi różne rzeczy;)
              • emila8585 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 15.07.09, 17:08
                Ta osoba hmm jest nieco bardziej nieufna niz ja i dlatego szuka
                kilku osob, ktore moglyby jej pomoc. a ze ja mam staly dostep do
                neta to nic nie szkodzi mi jej pomoc :) ja juz zdecydowalam i sie
                trzymam tego, bo wiem ze warto ;p
                • Gość: T Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 17:15
                  Powiem ci tak...nie warto.Zrobią jej tylko zamęt w głowie.Nawet
                  Stan, którego ludzie zachwalali dzialał z Lilith i jak ona już z nim
                  nie chciała współpracować to on przestał działać, bo był bez niej za
                  słaby.Jedynie jeszcze mogą jej szeptunki pomóc, ale one się nie
                  ogłaszają.Reszta to ściema:)
                  • emila8585 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 15.07.09, 19:06
                    tak ja wiem,ze takie osoby sie nie oglaszaja..a wiem ze istnieja
                    takie, ktore naprawde potrafia pomoc...tylko co z tego jak znalezc z
                    nimi kontakt w realnym swiecie jest strasznie ciezko. dlatego
                    zakladajac ten watek mialam nadzieje,ze tu sie pojawi ktos, kto zna
                    osobiscie taka osobe i bedzie w stanie podac do niej jakikolwiek
                    kontakt. no nic zobaczymy ;p
                    • Gość: Frezja Gdzie znajdę namiart na Lilith? IP: *.autocom.pl 15.07.09, 20:13
                      Witam!
                      Jak mogę dotrzeć do Lilith?
                      Potrzebuję z nią porozmawiać i może skorzystać z jej usług.
                      Pozdrawiam!
                    • Gość: Doris32 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.cdma.centertel.pl 23.08.13, 10:17
                      > tak ja wiem,ze takie osoby sie nie oglaszaja..a wiem ze istnieja
                      > takie, ktore naprawde potrafia pomoc...tylko co z tego jak znalezc z
                      > nimi kontakt w realnym swiecie jest strasznie ciezko. dlatego
                      > zakladajac ten watek mialam nadzieje,ze tu sie pojawi ktos, kto zna
                      > osobiscie taka osobe i bedzie w stanie podac do niej jakikolwiek
                      > kontakt.

Podam ci kontakt gdzie ja zamawiałam taki urok miłosny. Urok jak najbardziej zadziałał. Za miesiąc wychodzę za mąz za faceta który był moim marzeniem.
                      czarna.magia@vip.onet.pl
                      • Gość: G Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.centertel.pl 26.08.13, 11:20
                        Witaj Doris32, napisałam do Ciebie maila, proszę odpowiedz mi na niego. Z góry bardzo dziekuję
                      • diament9 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 25.11.13, 21:47
                        czarna.magia@vip.onet.pl widzę tutaj same pozytywne opinie na temat rytuałów i zaczynam się zastanawiać czy to ściema czy fakt?? Czy ktoś może w tej kwestii się wypowiedzieć ale proszę niech naprawdę będzie to osoba wiarygodna...
                  • pokemon_2 Czy Kabała Lilith się sprawdza? 03.08.09, 05:42
                    • kamena2 Re: Czy Kabała Lilith się sprawdza? 27.12.14, 07:39
                      a stronke jakas posiada ta wrozka czarna.magia@vip.onet.pl ???
            • Gość: Oszukany Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.01.10, 11:05
              Nie wiem, jak można zaufć tej Lilith - wysłałem pieniądzę - mówiła, że
              rzuciła i że paczka wysłana - a tej paczki nie widać, więć założę się, że to
              kolejna oszustka...
              • Gość: 222vx Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.tktelekom.pl 10.05.12, 11:09
                Mi tez miała wysłać paczkę lilith i nie wysłała mowiła ze rytuał się udał mowiła w swojej wróżbie ze ukochany nie ma nikogo na powaznie i na nie powaznie a on mieszka z bladynka przepowiedziala ze rezultaty rytualu będą w lipcu czekam zobaczymy ale teraz wysłałam jej p[iewniadze za jeszcze dodatkowe pytania i nic cisza odpowiedzi nie ma. ani odpowiedzi na maila ani paczki a na poczatku jak do niej pisałam to od razu odpisywala a teraz cisza i nie odbiera telefonu. mam nadzieje ze sie co do niej nie pomyliłam i że nie jest oszustka
                • Gość: gość Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: 212.160.172.* 10.05.12, 12:23
                  Witaj. Sporo kasy zostawiłam u Lilith, teraz tego żałuje. Ryty nie zadziałały, przepowiednie z kart nie sprawdziły się. Po e-mailach mówiących o jej porażce nastała cisza. Pozdrawiam.
                  • Gość: nnn polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.12, 16:14
                    napiszcie do white.moon@interia.eu, naprawde mi pomogła..
                    • Gość: Cleo Re: polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 11:51
                      Ta, kolejna naganiaczka wróżek od siedmiu boleści. Niech się lepiej "panienka" zajmie dzieckiem a nie szuka fuchy na boku. co, synek już się znudził? :-)
      • Gość: gosc Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.manc.cable.ntl.com 30.01.10, 23:29
        dobra................nie jest
        • Gość: ola Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 00:22
          jest ta magia czy jej nie ma?
    • Gość: on Re: Gdzie znajdę namiart na Lilith? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 21:23
      A po tym wszystkim to polecam Krzysztofa Jasienieckiego, on po czarnych
      dzialaniach stawia na nogi.
      Szczegolnie nieudanych.
      A tylko takie sa!
    • Gość: kcz Re: Gdzie znajdę namiart na Lilith? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 21:43
      Wszystko to kasa i to nasza na dodatek, a efekty zerowe.
      A moze znajdzie sie ktos, kto powie, ja robie, a zaplata po efekcie i na dodatek
      zaplacisz nawet wiecej, bo bedziesz wiedziala, wiedzial co mozesz stracic.
      I co Wy na to?
      Ponoc jest trudno o zarobek i ten kto umie przywrocic dawne uczucie to dostanie
      zaplate, bo i bedzie umial Nasz zwiazek rozerwac.
      Czyli moze za efekt placmy, by pozniej nie trafic do egzorcystow za bledy innych
    • leelay Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 15.07.09, 21:44
      emilia, zglos sie jak potrzebujesz, dam ci kontakt do dobrej osoby. poza tym,
      jedna sprawa: przy ryt. nie ma bialej magii - jest to magia z pogranicza.
      yonofun@hotmail.com
      • Gość: lllllllllllllll Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 22:20
        Ten Jasieniecki pomaga z niejakim Kazimierzem Olszewskim astrologiem i ponoc
        magiem, zona Olszewskiego jest szeptunka, dziwne prawda.
        • Gość: Ola Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 22:23
          Wcale nie dziwne pracują w grupie to lepsze efekty! Krzysztof jest
          super,wiem co mówie:D
          • Gość: Iwona Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: 89.231.167.* 15.01.11, 13:08
            A ja o czymś innym. Jakiś czas temu kłębiły się tu wątki jaką to oszustką jest szeptucha Marta, że pieniądze wyciąga i przestaje się oddzywać. A ja napisałam do niej bo byłam naprawdę w sytuacji ujmę to łagodnie- nieciekawej. Mąż z dnia na dzień oświadczył, że znalazł kogoś innego. I (a tu niespodzianka dla wszystkich niedowiarków) pomogło po trzech tygodniach po rzuceniu uroku! Kto nie wierzy jego sprawa. Mnie Pani Marta pomogła i tyle.
            • Gość: maja Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: 83.1.177.* 05.12.11, 08:25
              jak można się skontaktować z p.Martą ,która Ci pomogła ?bo bardzo potrzebuję takiej pomocy..
    • Gość: Zakochana Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 22:21
      czy ta słynna lilith jest w stanie rozbić małżeństwo czyjeś, sprawić
      by jedna z osób odeszła? czy komuś ona w ten sposób pomogła? dajcie
      znać
      • Gość: j Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 22:54
        ile kosztuje to u jasienieckiego i jaka skutecznosc?
      • marybe Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 16.07.09, 10:05
        Poszukaj pocztą pantoflową, najlepiej w mniejszych miejscowościach.
        Na śląsku cieszyńskim , okolice Pogwizdowa jest babka która potrafi
        dzielić i łączyć pary, robi też inne uroki. Adresu nie podam, nie da
        się, po prostu trzeba jechać, tam się wywiedzieć. Prawda jest taka,
        że każda mała miejscowośc, wieś, ma taką osobę, ale oficjalnie nikt
        sie do tego nie przyzna, trzeba samemu poszukać.
        • Gość: pogwizdow Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 14:47
          To jest ciekawe, jak na nia trafic?
        • emila8585 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 16.07.09, 19:48
          marybe a czy Ty znasz osobiscie Ta pania ? Czy korzystalas z jej
          uslug i wiesz,ze sie sprawdzaja ? Rozumiem,ze najlepiej szukac na
          wlasna reke, ale jak sie nie ma ,,dojsc" to nie jest to takie
          proste...

a moze ktos zna taka osobe z Warszawy? Oczywiscie nie prosze o
          namiary tu na forum, ale podam maila jesli takowa osoba sie
          znajdzie :)
          • marybe Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 16.07.09, 21:25
            Nie sądziłam, że post z wzmianką o pani z Pogwizdowa wzbudzi aż
            takie zainteresowanie (maile do mnie). To są moje rodzinne strony,
            jadę tam niebawem na urlop, dowiem sie co i jak, to dam znać.
            Sama nie korzystałam, po prostu wiem że jest taka osoba i pomaga.
            Jestem z małego miasta i powiem Wam, że każda mieścina gdzie kościół
            i dwie ulice na krzyż, ma swoją "czarownicę".
            Te Panie nie mają swoich stron www, nie mają GG, ani komórek. Jedzie
            sie na taką wieś, idzie się na targowisko bądź pod kościół
            (parafialna gospodyni zwykle wie najwięcej) i pyta o kobietę
            która "leczy ziołami" ;-) i ... wszyscy wiedzą o co na prawdę
            chodzi.
            Każda mała mieścina/wieś to społeczeństwo zamknięte w pewien sposob,
            więc jesli któraś z was chce szukać na własnę rękę, nie wykrzykujcie
            wszem i wobec że szukacie czarownicy co robi uroki miłosne i nie
            pytajcie o ceny (nie wymachiwać banknotami!), bo wszyscy nabiorą
            wody w usta... Lepiej dyskretnie, na hasło "kobieta zielarka"
            względnie "znachorka" powinnyście otrzymać właściwy adres.
            • takizwyczajnynick Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 17.07.09, 14:59
              Marybe ma rację .Tutaj nie szukaj one się nie ogłaszają .Dobrze ,że trafiłaś do Lilith a jak chcesz poszukaj na google pod dzienymi opisami . Tam kogoś możesz znalezć.
              • emila8585 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 17.07.09, 15:15
                Pod dziennymi opisami tzn :)?
                • 2910im Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 19.07.09, 08:27
                  mnie też interesuje co to znaczy? pod dzienymi opisami...
                  • takizwyczajnynick Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 24.07.09, 08:12
                    czyli nie pod "czarna magia " , Zładzma itp . Lecz szeptucha lub zielarka ;)
                    • Gość: golem Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 00:36
                      czy jest magia i czy ona istnieje?
                      • takizwyczajnynick Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 03.08.09, 10:36
                        Jest i istnieje . Wiem to po sobie . Nie będę tu po raz enty mówić kto mi pomógł bo zaraz pieski zaczną się przebierać ,ale miałam robione 3 ryty pół roku temu i powiem Ci ,że wyszły.
                        • Gość: gość Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.09, 10:36
                          bardzo interesuje mnie wszystko, co związane z magią, jestem pod
                          wrażeniem, ze jednak coś w tym jest i sprawdza sie. Chciałabym
                          więcej dowiedzieć się na temat "Stana" czy ktoś wie, jak skuteczne
                          sa jego działania, ewentualnie prosze o kontakt osoby, która "umie
                          pomóc". Będę bardzo wdzięczna
                        • zainter.esowana Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 25.08.09, 10:49
                          Proszę o podpowiedź z kogo pomocy najlepiej skorzystać???
                        • Gość: gość Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.net.pbthawe.eu 05.09.10, 12:12
                          Czy jest ktoś w stanie mi pomóc odzyskać mezczyzne. ...Proszę o kontakt
                          angelina3310@wp.pl
                          • Gość: adriana1978 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.play-internet.pl 06.06.12, 20:36
                            JAK CHCESZ ZNAJDZIESZ moje wpisy o Qmarii tutaj na forach, nie będę po pięć razy pisać że w jej przypadku to działa.

Pozdrawiam
                        • monia8134 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 20.08.18, 13:28
                          Witam czy możesz mi powiedzieć kto Ci pomógł?
            • 01zorro1983 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.07.16, 08:58
              Hej, czy ta Pani w dalszym ciągu jest w tej miejscowości? Minęło kilka lat od Twojego postu...bardzo Cię proszę, odpisz ! Ewentualnie jak możesz kogoś polecić....
            • smutnaa Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 24.10.18, 21:45
              Czy ta pani jeszcze żyje?
        • vito789 Szeptunka z Pogwizdowa 04.02.10, 14:51
          Czy ktoś wie może jak do niej trafić, co umie łączyć pary, to dla mnie bardzo ważne
      • pokonany761 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 14.01.16, 13:09
        Tak,mi rozbiła, nie jestem pewien ale to moja siostra.
      • pokonany761 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 14.01.16, 13:19
        Mi prawdopodobnie rozbiła małżeństwo, i zastanawiam się czy to nie mamja siostra jesta Lilith, straciłem żonę,dziecko i majątek, bez pracy i dochodów też jestem:(
    • moje.twoje Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 11.08.09, 19:46
      Wartościowy wątek wróżbiarski, wart "przyszpilenia". Choć do tej
      magii jestem sceptyczna, ale czasem warto "coś" wiedzieć.
      • witka55555 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 16.08.09, 11:10
        ja rownież jestem sceptyczna ,ale zdarzają się ludzie z wyjątkowymi zdolnościami .Wiadomo ,że po części będą mieć też niezadowolonych klientów .Przeczytałam opinie i tka sobie myślę .Jaką trzeba mieć skuteczność by stwierdzić ,że dana osoba takie zdolności ma . Kiedyś gdy byłam w sprawie czarciego żebra szepunka Orla powiedziała mi ,że 60 procent zadowolonych .Czy to wystarczająco?
        • Gość: aha Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.09, 19:24
          shs
    • Gość: jolanta Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 21:06
      Mnie jedna kobieta pomogła po dluuugiej walce. Z nią też łatwo nie bylo, ale jest juz ok.
      Korzystalam wczsniej i z magicznego pogotowia i z bucardii i z magiiksiezyca nawet lilith nic coraz gorzej, stan byl mi za drogi.
      • zainter.esowana Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 26.08.09, 08:21
        stan jest drogi ale miejmy nadzieję, że skuteczny, jak pisałam nie
        znam osob z tej "branży' dlaego prosiłam o jkaies namiary
        • Gość: gość do zainteresowanej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 10:19
          Stan jest drogi, zdecydowanie za drogi na umiejętności jakie posiada. Byłam jego
          klientką, zero efektu, bardzo utrudniony kontakt i oczywiście nie ma co liczyć
          na zwrot pieniędzy.
          • zainter.esowana Re: do zainteresowanej 26.08.09, 10:36
            faktycznie kontakt mozna powiedziec zerowy - opłate rożłozył dla
            mnie na raty , ale trzy miesiące mijajai sytuacja chyba gorsza,
            także nie wiem, czy obie odpuścić... tylko z kogo pomocy skorzystać
          • zainter.esowana Re: do zainteresowanej 26.08.09, 10:44
            jeszcze mam zapytania, ile czasu z nim trwała współpraca?
      • Gość: Aga Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.infocoig.pl 26.08.09, 08:29
        a mogłabyś powiedzieć coś więcej, podać namiar do tej osoby? i jaki
        jest tak mniej więcej koszt? dziękuję
        • zainter.esowana Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 26.08.09, 10:41
          stan kontakt tylko email, innych nie znam, tez bym prosiła o namiary
          do kogoś "skutecznego" o ile ktos ma ,
      • adam1111111 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 11.04.25, 16:41
        Jakieś namiary ?
    • Gość: kolorowanka Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: 94.254.168.* 26.08.09, 08:45
      Czy dobrze wykonany rytuał gdzie została już wysłana energia i wszystko
      działa....są widoczne i naoczne efekty - można usunąć - zniszczyć?
      I ile działa taki rytuał?
      Zawsze na zawsze czy tylko tymczasowo?
    • zainter.esowana Re: do zainteresowanej 26.08.09, 10:50
      Dziękuję, a co do opłat też się ceni jak Stan?
      • bella_ok Re: do zainteresowanej 26.08.09, 11:01
        U Stana też tak w ogóle byłam, zero efektów, koszty bardzo wysokie,
        kontakt niemalże zerowy. Pan Sławek ma ceny inne, dużo mniejsze.
        Mnie rozłozył nawet na raty. Masz tutaj jego stronę
        futhark.pl.tl/, najbardziej lubi kiedy rozmawiasz znim przez
        skype, wtedy wszystko na bieżąco przy Tobie sprawdza.
        • zainter.esowana Re: do zainteresowanej 26.08.09, 11:13
          i rozumiem, ze efekt był dla Ciebie ok, bo to wszystko zaczyna
          męczyć , dziękuje za informacje
          • bella_ok Re: do zainteresowanej 26.08.09, 11:14
            Skontaktuj się z Panem Sławkiem, ja jestem zadowolona ze współpracy.
            • zainter.esowana Re: do zainteresowanej 26.08.09, 11:17
              ok na pewno tak zrobię właśnie ogladam jego stronę
              • Gość: Magdalena Re: do zainteresowanej IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 11:19
                czy ten pan też rzuca uroki miłosne??
                • bella_ok Re: do Magdaleno 26.08.09, 19:02
                  Magda Pan Sławek zajmuje się również magią miłosną i pomaga w
                  przywróceniu ukochanej osoby, ale tylko wtedy gdy to sprawdzi.
                  Potrafi odmówić, kiedy widzi że np: osoba, której pragniemy, wróci,
                  ale będzie Nas krzywdziła. Dla mnie to bardzo uczciwe i dobrze o Nim
                  świadczy, że nie bierze wszystkich zleceń jak popadnie, ale potrafi
                  odmówić, kiedy nie widzi przyszłości dla tego związku.
                  • Gość: nowa Re: do Magdaleno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 07:42
                    Bella ty nie reklamujesz tego Pana Sławka, takie odnoszę wrażenie,
                    nigdy nigdzie o nim nie słyszałam, a tutaj nagle tyle pochwał i
                    poleceń, ja wierzę w stana, róznie o nim mówią ale jest ok.
                    • bella_ok Re: do Nowej 27.08.09, 08:34
                      Tak Nowa, oczywiście że reklamuję, bo tutaj na forum nie można nikogo polecić-
                      tylko zaraz reklama, nie można dobrze napisać o kimś kogo spotkałam, pomaga mi i
                      dlatego mogę polecić, bo zaraz z Nim pewnie współpracuję. Chwała Tobie, że Stan
                      Ci pomógł. Ja mam z Nim bardzo nieprzyjemne doświadczenia. Dobrze poszperaj w
                      tematach, a znajdziesz jeden dosyć obszerny o działalności Algiza i jego
                      klientach- kilkunastu. Też reklamują, czy oceniają jego pracę ??
                      • Gość: Nowa Re: do Nowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 08:38
                        Gdzie mam poszperać, jestem ciekawa. Lubię wszystko sprawdzić,
                        dlaczego zaraz się unosisz. jak gość jest dobry to ok, chciałabym
                        więcej się o nim dowiedziec to wskażesz gdzie mam poszperać?
                        • bella_ok Re: do Nowej 27.08.09, 09:00
                          Nie uniosłam się, ale nie pozwolę, żeby ktoś próbował mi wmówić coś co nie jest
                          moim udziałem -reklamowanie tego Pana. Opisałam czego doświadczyłam, poza tym
                          mam kontakt z ludźmi, którym pomaga. Są efekty jego pracy w kwestii sprowadzenia
                          ponownie do siebie par, w tym jeden zagraniczny przypadek, gdzie "sprowadził" do
                          dziewczyny chłopaka z Hiszpanii. Proszę tutaj link:
                          forum.gazeta.pl/forum/w,468,97930435,97930435,Poszukuje.html
                          • Gość: e Re: do Nowej IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.09, 13:03
                            a ten sławek pomógł komuś na kkonkretnego partnera????????
                      • Gość: Nowa Re: do Nowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 08:52
                        Hej obraziłaś się, prosze daj namiary na działalność algiza, będę
                        wdzięczna.
                  • lili369 Re: do Magdaleno 07.09.12, 19:30
                    czy masz jeszcze kontakt z Panem Sławkiem? potrzebuje pilnie namiary do niego
            • zainter.esowana Re: do zainteresowanej 26.08.09, 11:45
              mówisz, że efekty są?
              • Gość: anna2d Re: do zainteresowanej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 15:24
                Nie wiem czy warto korzystać z kogo kolwiek, może własna wiara w coś
                nam najbardziej pomaga
            • zainter.esowana Re: do zainteresowanej 26.08.09, 15:26
              bella proszę powiedz ile się czeka n efekty u Pana Sławka,gdyz myślę
              jeszcze nad wszystkim, ok?
              • bella_ok Re: do zainteresowanej 26.08.09, 18:54
                Wiesz, to jest indywidualna sprawa. Mam kontakt z dziewczyną, która
                czekała tylko 1,5 miesiąca, inna osoba usłyszała że jej sprawa jest
                skomplikowana i będąze sobą nie wcześniej niż późną jesienią. To
                jest magia, tutaj należy pozwolić aby płynęła. Moja sprawa też jest
                trudna,będzie przeprowadzonych kilka rytuałów(cena za usługę nie
                ilość), miałm już jeden najważniejszy, a teraz Pan Sławek odprawia
                mniejsze, ale równie ważne jak ten najważniejszy. Do każdej osoby
                Pan Sławek podchodzi indywidualnie. Najważniejsze jest to, że masz z
                Nim kontakt. Myślę, że możesz z Nim śmiało porozmawiać i wtedy
                zdecydujesz. Pozdrawiam.
            • vaustyna Re: do zainteresowanej 30.12.14, 13:38
              a jakies namiary ?
    • Gość: Nowa Re: do Nowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 09:13
      Ok przeglądam sobie wszystko. Wiesz ja nikogo ne oceniam, czy też
      nie podwarzam umiejętności, kwestia korzystania z takiej pomocy to
      juz indywidualna sprawa...
      • bella_ok Re: do Nowej 27.08.09, 09:22
        Wiesz, mi też nie zależało na udowodnieniu, że Pan Sławek jest jedyny. Miał
        styczność z innymi wielkimi tego forum, dlatego w pewnym momencie zwątpiłam w to
        wszystko, bo dla każdego moja sprawa była trudna, ale do bezproblemowego
        rozwiązania. Straciłam dużo pieniędzy, ale to nie jest jednak najważniejsze,
        najważniejsze jest to, że zaufałam, a potem cierpiałam i nie mogłam zrozumieć
        jak ktoś może wydawać moje pieniądze, mając świadomość że zarobił je
        nieuczciwie, wykorzystując moje cierpienie i nadzieję. Poza tym te poszukiwania
        wprowadziły w moje życie wielki chaos, zaproszono do mojego życia złe moce - po
        kontakcie z Panem Sławkiem i oczyszczeniu, jestem zupełnie inną osobą. Dodatkowy
        plus za bezproblemowy i bardzo łatwy kontakt.
        • Gość: Nowa Re: do Nowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 13:37
          A wogle jak macie ochote to korzystajcie JA W TAKIE RZECZY NIE
          WIERZE, jak ktoś za pomoca rytuałów może coś osiągnąć???przecież to
          bzdura totalna, mamy w życiu to w co wierzymy i to co oczekujemy, to
          co nasza podświadomość nam podpowiada. Jak ktoś poprzez zapalenie
          świeczki , czy postawieniu kart może uzyskać jakieś rezultaty?
          Czasem poprostu ktosdo nas wraca, bo skłaniaja go do tego
          okoliczności i my uwierzylismy w to, że jestesmy godni tej miłości.
          Zaden ezorytk, szaman, czy ktokolwiek nam nie pomoże jak my sami nie
          pomozemy sobie i nie uwierzymy w dobro i miłośc, a ponadto jesteśmy
          w większości Narodem Katolickim, to w co WIERZYMY? w świeczkę,
          rytuał, czy w co. Trochę logiki.
          • Gość: ;) Re: do Nowej IP: *.aster.pl 27.08.09, 19:40
            Logika do religii ma się jak logika do magii. Kwestia wiary;) A skoro nie wierzysz to czemu pytasz o namiar? Nie rozumiem gdzie tu logika.
            • Gość: ;) Re: do Nowej IP: *.aster.pl 27.08.09, 19:46
              A tak w ogóle-nie wierzysz w magię a wierzysz w Stana? Ciekawe;) Jeszcze ciekawsze, że jesteś jak mówisz z narodu katolików, a wierzysz w korzystających z ciemnych mocy.
              • pokonany761 Re: do Nowej 14.01.16, 13:57
                Mm w mieście pana ktory jet w posiadaniu niby księgi z czarną magią, fakt jest ze chleje nikomu niepomaga, dlatego że to niebezpieczne jest.
    • takizwyczajnynick Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 17.09.09, 18:34
      Z teog co ja przeczytałam urok ma zwrócić człowieka a dalej on sam o związek dba.
      • Gość: Oszukany Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.01.10, 11:21
        Witam,

Zdecydowanie ODRADZAM Lilith! Zostalem przez nia oszukany - odpisywala mi do
        czasu. Najpierw wyslalem pieniadze na klatwe i mowila, ze doszly, a za urok
        mialem wyslac w terminie, jaki napisalem i dotrzymalem obietnicy i co?
        Mowila, ze paczka poszla - a takiego wała - naciałem sie na 1000zł,- nie
        polecam, zostaniecie tak samo oszukani jak ja...!!!
        Szukam kogos, kto korzystal z uslug Lilith i rzekomo jest zadowolony - moze
        ta osoba mi pomoze, pomocy!
        • Gość: Alicja Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.146.161.137.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.01.10, 18:04
          mnie również lilith oszukałą na 1000 zł - żaden z jej rytuałów nie zadziałał ,
          jak napisałam i poprosiłam o zwrot kasy zostałam kompletnie zignorowana, nie
          odpisała na żadnego @ , więcej pisać nie mam zamiaru jedynie przestrzegam innych
          - nie dajcie sie oszukać , najpierw jest miła i odpisuje a jak tylko dostanie
          kase i minie termin 3 miesięcy w którym oczywiście nic sie nie dzieje to ona
          znika jak kamfora, ja przyznaje ze byłam naiwna i głupia ze jej zaufałam
          • Gość: goscinka Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.aster.pl 29.01.10, 14:23
            a ja znowu nabralam sie u jakies Mariki...Urok niby byl, a efkty sa
            takie , ze obiekt mojej milosci w ogole przstal sie oddzywac...Moze
            rzucila czary na co innego hi hi; to byly najglupiej wydane przeze
            mnie pieniadze. Chyb sama zaczne rzucac takie uroki, naiwnychjest
            naprawde duzo...
    • Gość: gość Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 15:35
      A może uroki Pani ja2313 ponoć są skuteczne ta pani tak mówi.
      • Gość: ciekawe Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 15:51
        Co ty z tą ja2313?Kto to jest?Nikt nic o niej nie wie, poza tym ciągle o niej
        piszesz, czyżbyś robił jej reklamę?A może sam nią jesteś dlatego jesteś taki
        natrętny?Ta pani tak mówi?Jak słodko.Dziwne by było, gdyby tak nie mówiła...
    • Gość: gość Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 17:18
      wejdż na jej strone ja2313 to jest wrózka ,która wróży dobrze,ale mówi,że
      urokami się zajmuje.
    • Gość: ZOfia Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.elpos.net 30.01.10, 16:34
      Ja znam ale nie z Warszawy choc proponuję może na interku
      poszukaj ja korzystałam z AIAF i wrócił do mnie mąż ale sama
      poszukaj i zobacz przez internet jest szybciej i łatwiej tak mi sie
      wydaje Pozdrawiam
      • vito789 Szeptunka z Pogwizdowa 04.02.10, 14:54
        Czytałem na tym forum w okolicach Cieszyna, a dokładniej Pogwizdowa, jest
        kobieta co umie łączyć pary, czy ktoś może wie jak do niej trafić, czy ktoś u
        niej był ?
        • Gość: gosc Re: Szeptunka z Pogwizdowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 14:24
          ten Pogwizdow jest zapewne wymyslem z glowy, moze sie myle....
          • vito789 Re: Szeptunka z Pogwizdowa 10.02.10, 20:21
            Ja tego nie wymyśliłem, tylko przeczytałem o tym na forum ..
            • Gość: pytajaca Re: Szeptunka z Pogwizdowa IP: *.privacyfoundation.de 10.02.10, 20:40
              To w końcu jest to Pogwizdowo czy nie?
              • Gość: al Re: Szeptunka z Pogwizdowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 10:29
                ktos napisal wczesniej raz o zielarce z Pogwizdowa i nie pociagnal dalej tematu,
                moze to prawda z tym Pogwizdowem, a moze i nie, predzej to
                drugie..........................
    • Gość: rych Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 22:28
      kto jest skuteczny?
    • whereisesc Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 26.03.10, 22:53
      No już nie wytrzymałem. Jest proste pytanie podajcie prostą
      odpowiedz. Znacie kogoś skutecznego napiszcie, kiedy, za ile, jakie
      efekty. A nie obrzucacie się błotem. Po prostu dyskusja na poziomie
      gimnazjum.
      Pozdrawiam.
      • Gość: xyz Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.kielce.vectranet.pl 27.03.10, 17:04
        jak dla mnie jedyny skuteczny okazał sie stan ale nic nie napisze wiecej -
        jedynie jak ktoś ma kase i chce ją na to wydać to do niego bo gdzie indziej
        szkoda zachodu
        • Gość: ???? Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 17:18
          jak dużą kasę trzeba mieć?
          • Gość: bejbe Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.182.49.27.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.03.10, 23:29
            od 3 tys w góre
            • Gość: hgw Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: 94.254.163.* 28.03.10, 07:48
              A czy jest ktoś komu jegomość nie pomógł i dlaczego, jakie jest wytłumaczenie,
              czy też bezwzględnie pomaga każdemu?
              • Gość: xyz Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.147.248.64.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.03.10, 13:26
                nie wiem wszystkiego nie znam wszystkich przypadków te które znam są zakonczone
                pozytywnie choć w różnym czasie minimum 60 dni trzeba policzyć od rytuału no
                może 30 przy dobrych prognozach ale może być i 4 mies
                • the.ghost.pl Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 28.03.10, 13:39
                  Witajcie. A jak wygląda sytuacja jeśli chodzi o uroki ale wręcz
                  przeciwne. Poszukuje kogoś kto pomoże mi o kimś zapomnieć. Raz na
                  zawsze, skutecznie i bez powrotu. Znacie takie osoby? Pozdrawiam
            • Gość: ja Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.15-1.cable.virginmedia.com 28.03.10, 14:11
              3 tyś i w góre?To wariactwo!U szeptunki to kosztuje do 2 tyś a to chyba
              najbardziej kompetentna osoba.
              • Gość: xyz Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.147.248.64.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.03.10, 15:13
                no 3 tyś - jego praca jego cena , on sam ustala dla mnie też bylo to dużo w
                pierwszej chwili ale teraz dałabym tyle a może i wiecej bo wreszcie jestem
                szczesliwa powodzenia wszystkim życze w poszukiwaniach i pozdrawiam
                • Gość: agnieszka Stan to nikt inny jak oszustka lilith !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.10, 02:29
                  Uwazajcie na te bajki o cudownym Stanie >>>> Stan to ta juz chyba wszystkim
                  znana oszustka naciagaczka i złodziej lilith!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Sprawdzone i pewne na 100 %%%
                  • Gość: ?????? Re: Stan to nikt inny jak oszustka lilith !!! IP: *.146.243.215.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.10, 13:59
                    Agnieszka a skad take info????
                    To bzdura? Masz na to dowody????

• Gość: KKK Re: Stan to nikt inny jak oszustka lilith !!! IP: *.146.100.165.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.06.11, 13:05
                      A skąd macie info , że Ci ludzie pomagają ?
                      Chyba pozbyć się pieniędzy.
                      Sami sobie pomóżcie i przestańcie wierzyć w te bzdury.

Pozdrawiam.
                      • Gość: jatojato Re: Stan to nikt inny jak oszustka lilith !!! IP: *.connecta.pl 04.07.11, 02:32
                        Zgadzam się z przedmówczynią! To banda oszustów! Ja byłam tak zdesperowana, że próbowałam wszystkiego (teraz się z tego śmieję, że byłam taka głuupia!!!!). Minęły 3 lata, ja wydałam mnóstwo kasy, popadłam w depresję.
                        Większość z tych ludzi, to te same osoby podające się za kogoś innego.
                        Uwaga też na leelay czy delilah1 (to ta sama osoba!!!!) reklamuje ona Algiza (Sławka) albo to on sam siebie reklamuje.
                        Uwaga na Grega i Lilith...oni chyba razem współpracują.
                        To ludzie bez żadnych skrupulów! Zerują na ludzkiej krzywdzie i naiwności. Człowiek ślepo zakochany uwierzy w każdą brednię. Lepiej wydać tę kasę na psychoterapię niż na takie brednie. Wiem to po sobie :)
                        • Gość: zoja Re: Stan to nikt inny jak oszustka lilith !!! IP: *.146.188.129.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.12.11, 15:39
                          Polecam Gosie z parasfery jest naprawde dobra.Trzeba czasem poczekać ale za to masz co chcesz.
                  • Gość: myironic Re: Stan to nikt inny jak oszustka lilith !!! IP: *.tktelekom.pl 26.12.11, 16:04
                    Ze Stan to lilith?? brednia...
              • Gość: ??? do ja Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.146.243.215.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.10, 14:00
                O jakiej szeptunce mowisz która bierze do 2 tyś???? Myslalam ze
                szeptunki biorą symboliczne opłaty?
                Znasz taka sprawdzona która bierze tyle pieniedzy i działa
                skutecznie. Mozesz podac na nia namiary?????
                • Gość: iwona Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 17:09
                  Te na Podlasiu= one biorą co łaska, wychodzi może 10, 20 zł........
                  • Gość: do iwona Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.146.230.218.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.10, 17:36
                    Ale czy tez z Podlasia nie zajmuja sie glownie zdrowiem?
                    Ktore sie zajmuja sprawami uczuciowymi, znasz takie?
                    • Gość: iwona Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 17:54
                      Tego nie wiem, tylko czytałam, oraz rozmawiałam z koleżankami, wiesz one nie
                      biorą powyżej tej kwoty o której pisałam i nie robią tego dla zarobku, jeśli
                      wspominasz o urokach miłosnych na kogoś, to raczej tylko się modlą i to tylko
                      wtedy jak uczucie może być dobre dla obu stron.
                      To wszystko co wiem.
                      • Gość: xyz Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.147.0.85.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.10, 19:14
                        STAN NIE JEST LILITH!!! ja jestem ofiara oszustki lilki i nigdy bym nikogo nie
                        popchneła w jej łapy , jak poszłam do stana to sie chłop za głowe złapał nad
                        tymi jej pożal sie boże rytuałami i smrodami które mi na łeb ściągneła , był
                        oburzony faktem że lilka sie pod niego podszywa , zresztą ja mam to gdzieś -
                        róbcie ludzie co chcecie
                        • Gość: potrzebująca Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 14:09
                          Proszę pomaj mi jakiś kontakt do tego STANA jak jest taki rewelacyjny
                      • Gość: nie wierze Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 19:18
                        szeptunki nie biorą po 2tyś! ten wpis jakaś zachłanna małpa napisała
                        chyba? :)
                        • Gość: szeptunka Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 14:13
                          Podaję cennik szetpunek z podlasia.
                          wizyta od 50 do 100 zł lub co łaska i w tych pieniądzach dostajesz
                          cały przepis lub od razu ci to robi
                          Zdejmowanie klątw w zależności jakiej do 400 zł.
                          Efekt gwarantowany
              • wiedun Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 03.06.12, 11:59
                Uważam że patrząc na różne opinie, chyba wiarygodny wydaje się Basza. Moze i te negatywy nawala konkurencja bo w krotkim czasie sporo. To dosyc dziwne i jakies naciagane. Sama tez robilam a mialam duzo obiegcji. Nie mniej kilka miesiecy po rytach wszystko ruszylo sie do przodu - pozytywnie
          • Gość: odrobina rozsądku Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.ists.pl 21.03.13, 00:58
    • kasiulinek87 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 30.03.10, 18:19
      ja zamowilam urok milosny na konkretna osobe u lilith, rytual ma sie odbyc jutro.
      ale troche sie martwie bo lilith juz od jakiegos czasu w ogole nie odpisuje na
      maila, na gg tez nie :(
      • Gość: gajga Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.washdc.fios.verizon.net 30.03.10, 19:27
        kasiulinek... zaplaciilas wiara czyni cuda, ale moze ALGIZ bylby tanszy, czy
        skuteczniejszy tego nie wiem, ale w kieszeni mialabys wiecej, efekt ten
        sam!!!!!!!!!!!!!!!
        • kasiulinek87 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 31.03.10, 15:38
          a kto to jest ALGIZ? myslisz ze lilith nie jest skuteczna?
          • Gość: sisi Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 17:35
            Nie chcę Cię martwić, ale zostałaś nabita w butelkę.Wpłaciłaś pieniądze, nie
            odpisuje Ci na maile ani na gg...Jedna osoba niedawno tutaj miała taką samą
            sytuację jak Ty, napisała o tym na stronie Lilith i co?Post został usunięty za
            kilka godzin.Ona nawet nie zrobi tego rytuału.
            • kasiulinek87 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 31.03.10, 17:39
              odpisala mi wczoraj wieczorem. jestem dobrej mysli :)
      • Gość: bbbb Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.13, 14:55
        i jak spełnil sie urok>?
    • whereisesc Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 06.05.10, 08:56
      No to kto jest skuteczny?
      • Gość: UROK Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 18:34
        Pewnie jest ktoś skuteczny, ale czy jest na tym pseudoforum? A Algiz?
        • Gość: d Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 19:02
          mi powiedzial ze moj wroci i nic...
          nie wrocil ot i algiz
          • Gość: Do d Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 20:41
            Dziwne, wszyscy piszą, ze algiz9 jest skuteczny i że pracuje do
            samego konca, aż do skutku. Może porozmawiaj z nim jeszcze? Może
            musi jeszcze popracować?
            • Gość: ona Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 21:20
              nie do konca .....................
              do momentu odebrania pieniedzy
              • Gość: Do d Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 21:39
                Nie próbujesz się z nim kontaktować? Te inne pochlebne opinie o nim
                skąd się biorą. Sam pisze na swojej stronie internetowej, że pracuje
                do samego końca, tj. do efektu. Ja bym spróbowała go pomęczyć.
              • Gość: ja Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.10, 19:05
                niestety jeśli chodzi o rytuały na konkretną soosbe trzeba czekać:(( to nie jest tak hop siup i już! :)
                • Gość: ona Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 00:26
                  Slawek Algiz/ Sprint on jest mocny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Do Kaśka Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 08:56
      Dziwne, przecież on tylu osobom pomógł. Czasami po prostu nie da się
      pomóc. Jest już kilka watków o nim, po co co chwilę ktoś go
      przywołuje i oczernia? A na efekt trzeba czekać od 2 do 4 miesięcy.
      • Gość: gosc Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 08:59
        To krecikicha, nie ma czarow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: LUDU Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 09:30
          Ludzie!!!! w magii miłosnej nie chodzi o to, że jednego dnia ktoś
          nas nie kocha a drugiego wstanie i będzie z nami. Tu po pierwsze
          musi istneić jakaś nić między osobami, po drugie urok ma za zadanie
          sprawidz, że taka osoba bedzie o nas pozytywnie myślec, że będzie
          chciała kontaktować się a nie ze nas pokocha. reszta należy do nas...
          • aniela3232 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 20.05.10, 07:24
            A czy chociaż jednej osobie która robiła urok u Lilith stało się tak ,że on potem odszedł ? Na razie jest wporządku ,ale codzinnie się tego obawiam ,choć niby już tyle czasu jest.
          • black.thorn Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 28.05.10, 08:32
            Oj niekoniecznie-nie ma jednej magii miłosnej działającej tak i tak. Można zmieniać czyjeś do nas nastawienie, ale i klasycznie, zgodnie z jej czarną sławą-"uwiązać kogoś na siłę". Zależy od intencji, tradycji magicznej w jakiej ryt był robiony etc. Działa-jeżeli osoba wykonująca zna się na rzeczy i spełnione są pewne warunki....
            • Gość: Bogusia Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 23:11
              Zajżyjcie na forum"szamani i magowie" super
              • real-hator Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 06.06.10, 22:56
                Mój urok u Lilith Black Moon podziałał i teraz mam pytanie czy będą z teog konsekwencje ? Że zaingerowałem ? Jestem wierzacy .
                • Gość: jk Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 23:06
                  jesli tak napisales,ja cie uzdrowie
                  wpisz jasieniecki
                  pierwsza nauka darmo
                  • meri-dian Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 07.06.10, 21:35
                    oj jk wszedzie tylko reklamy zostawiasz a potem to się okaże nastepnym shitem . Srecki jasieniecki . A jak jest róznica między klatwa miłosna a urokiem miłosnym niech mi ktoś to wyjaśni ?
                    • Gość: ........... Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 21:37
                      buahahahahahhahahahahaah dałeś czadu meridian z JK.
                      • Gość: gosc Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 22:24
                        widac ze ktos boji sie Jasienieckiego i slusznie on walczy z czarna magia kidys
                        byl tu obecny i Algis ale cos o nim cicho
                        To byl rowniez oponent pewnej pani z lubyczy
    • meri-dian Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 08.06.10, 11:01
      Tak samo odpowiedziała Lilith Black Moon tylko ,że podobno spętanie to przepisanie czynności do myśli a nie urok miłosny i z teog co czytam to tu też pisze , że nie ma klatw miłosnych a więc to prawda ? Czy też sam urok miłosny to już wyrządzenie szkody ?
    • nocnalilia Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 08.06.10, 19:30
      Mi się nie wydaję ,że wyrzadziłam mu krzywde robiąc rytuał .Chciałam być z nim więc czy to trudno zrozumieć ?
    • fanka_magii Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 09.06.10, 12:36
      Aklyn@gazeta.pl mi pomogła i nie żałuje a poza tym jest kilka razy tańsza niż
      reszta
      • szark-0 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 09.06.10, 17:15
        A gdzie ma jakąś ofertę czy to tylko następny e-mail ?
      • Gość: do fanka_magii Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 11:31
        Mozesz napisac z jakiej miejscowosci jest ta Aklyn lub chociaz jaka czesc Polski?
        • Gość: patii Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.gre.pl 28.03.11, 20:40
          ejj chce zucić urok ,a niebardzo wiem jak ...prosze was jeśli ktoś umie..niech napisze do mnie na gg .. oto ono: 10549817..;D prosze czekam
      • Gość: qqq Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 14:35
        No tak fanko niezle reklamujesz.
        Aklyn ma 21 lat i już zna się tak świetnie na ezoteryce??

forum.gazeta.pl/forum/w,468,70646218,110578227,Re_Jak_obliczyc_ascendent_.html
        • fanka_magii Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 13.08.10, 10:28
          Witaj qqq i cała reszto
          Odpowiadając na wszystkie pytania to mieszka niedaleko Łosic w mazowieckim
          A pro po twojego odnośnika to jej córka się wtedy urodziła
          Pozdrawiam
          niedowiarku
      • adam1111111 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 11.04.25, 16:38
        Przyjmuje jeszcze ?
    • Gość: mila Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.superkabel.de 07.07.10, 12:47
      Nie stosuje cyarnej magii nie jestem nienormalna
      • aniela3232 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 07.07.10, 14:56
        Mi bardzo pomogła Lilith Black Moon . Nie wiem czy to była czarna czy biała magia ale najważniejsze dla mnie są intencje a ja mam je szczere .
        • Gość: Anna74 Re: do anieli IP: *.centertel.pl 07.07.10, 17:42
          no cóż, jedni tu chwalą L B M , inni obrzucają błotem i wyzywają od oszustek.
          Diabli wiedzą, czy jest skuteczna , czy wyciąga tylko kasę od naiwnych ludzi.
          Sama najchętniej bym rzuciła taki urok ale prawdopodobnie nie działa na kogoś,
          kto już przestał Cię kochać, jest wtedy jakby odporny na taki urok :( a tylko na
          tej osobie mi zależy. Kiedyś kobiety dodawały krwi menstruacyjnej(bleeee) lub z
          serdecznego palca do jedzenia i podawały swoim "ofiarom" , na które miał
          zadziałać urok miłosny. No cóż nie próbowałam....;)
          • Gość: Ja Re: do anieli IP: *.broker.com.pl 06.09.10, 00:04
            fanka_magii to ta sama osoba co Aklyn@gazeta.pl
            OSZUSTKA I NACIĄGACZKA, już niedługo prokuratura się tobą zajmie
            • Gość: ciekawa Re: do anieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 06:34
              a czy jest ktos kto nie oszukuje?????????
        • black.thorn Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 06.09.10, 22:14
          Wiesz-jeżeli intencje są czyste-to nie myślisz tak naprawdę o uroku, a o uzdrowieniu relacji, o tym, żebyście obydwoje byli szczęśliwi, a nie uzależnieni. Na to też są metody. Jeżeli chodzi o urok-też nikogo nie oceniam, bo sama wiem, że czasami zdarza się, że ktoś musi wrócić, żeby naprawić parę spraw, parę spraw dokończyć i żadna ludzka siła go do tego nie nakłoni, są zobowiązania do wspólnego dokończenia, konieczność z wywiązania się z pewnych sytuacji, które się razem wywołało, rozpoczęło. Jednak i wtedy trzeba pamiętać-czy osobę tą jeszcze akceptujesz na tyle, żeby móc na nią w ogóle patrzeć i nie będzie Cię to kosztować więcej cierpienia, niż załatwienie tego inaczej (o ile się da, w ogóle bez udziału obu stron). Zazwyczaj gdy ktoś nas głęboko skrzywdzi, potraktuje jak śmiecia-nie ma już powrotu do poprzednich warunków i jej powrót-nawet "śmiertelnie zakochanej" to i dla nas ból nie do przełknięcia.
          • lilith666_vip Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 21.09.10, 10:03
            black.thorn ma racje , jeżeli możecie zacząć dalej bez tej osoby to cieszy się uznaniem .
    • habry1 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 17.11.10, 09:11
      Swietna i godna polecenia jest Melisa....www.wrozka-melisa.pl.tl, Bardzo mi pomogła
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka