Gość: aaa Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.jmdi.pl 12.01.11, 20:29 a mogłabyś cos wiecej o niej powiedziec...imię, skąd pochodzi etc..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRAŻYNA Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: 88.220.124.* 13.01.11, 16:38 WIEM,ŻE SZUKASZ KOGOŚ MIEJSCOWEGO,ALE MNIE POMOGŁA SKUTECZNIE MAILOWO WRÓŻKA SARI.ZNALAZŁAM JĄ W OGŁOSZENIU.POMOGŁA MI ODZYSKAĆ UKOCHANEGO MĘŻCZYZNĘ.WIEM ŻE ZAJMUJE SIĘ TEŻ ZDEJMOWANIEM KLĄTW I UROKÓW.MAM TYLKO MAIL: sari551@interia.pl.NA POCZĄTKU PODCHODZIŁAM SCEPTYCZNIE,BYŁAM NIECIERPLIWA ALE FINAŁ SZCZĘŚLIWY.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaa Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.11, 19:47 a po co robisz niepotrzebną reklamę jak nikt nie pytał...coś mi tu nieładnie pachnie. pozatym, pani sari nie potrrzebuje reklamy na takim forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: CZARNE KONTA - nastepne sciemy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.01.11, 16:54 o tak mam tylko maila a w zasadzie nawet nie maila tylko numer konta,,,,,,,, trzeba tylko wplacic pieniazki na to konto i juz za pol godziny jestescie razem ,,,,,,,,, tak jakie to cudowne ze sa takie konta jak te - wplacasz trzask prask i juz jestescie razem,,,,,,,,,,, cudownie cuuuuuuuuuudownie!!!!!!!!!! buahahaha ,,,,,,,,co za zalosna kolejna sciema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.aster.pl 24.01.11, 17:59 Jezusiku, a po co czarna magia żeby zdobyć kogoś. To jakie to będzie uczucie, skoro pozyskane w taki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.11, 23:23 Ja nie wierze w czarna magie. Dla mnie istnieje tylko biala! Odpowiedz Link Zgłoś
jmichalska24 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 21.03.11, 12:59 Tylko nie mów mi, że wierzysz w takie rzeczy. To nieprawdopodobne. Nie lepiej samej poznać fajnego faceta, spróbować go uwieść własnym urokiem... hę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
totylkokroplawmorzu Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 11.04.11, 19:30 Magia nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.12.11, 00:41 Moge polecić skuteczna wrozke o bialej i czarnej magii,t Gosia z parasfery mam prywatny kontakt adres meil .gosiaktosia6@wp.pl Niedawno robiłem rytual z czarnej magii na miłość.Trwalo to troche ale mam w końcu to co chciałem ja. Piszcie choc tanio nie jest,za to skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.inowroclaw.mm.pl 26.12.11, 10:25 jasne , juz biegne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 12:13 Ja też już biegnę dac zarobic Gosi 5tys. głupich nie sieja same się rodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.147.212.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.12.11, 15:54 Jesli ktos nie chce nie musi korzystac,ja polecalam bo wiem ze umie pomoc i pomaga.Za darmo nikt magii nie zrobi,a tania magia to nie magia.Dlatego nie jest dla wszystkich.Zresztą ja poleciłem a kto zechce to aprobuje,ja nie zaluje wydanej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 16:10 pani Gosiu aż tak mało naiwnych ze pani musi się tu reklamować .I jeszcze jedno to tak praforma pani okupuje 24/dobę portale bo mając nawet 2 klientów co zapłacą za CUD 5tys zł nie siedziałabym na portalu by mieć za sms 80gr.a pani nawet w święta siedzi na portalach!!! A panie Maćku kim pan jest i jak wygląda ze musi miłość kupić.Żal Was!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: 31.61.12.* 26.12.11, 21:05 Mnie szkoda Ciebie naprawdę wypowiadasz się o czymś o czym pojęcia nie masz.Nawet ceny podajesz złe bo tak to nie kosztuje,szkalujesz ludzi którzy mają wolną wolę i mogą robić co chcą i na co chcą mogą wydawać swoje pieniądze i jak chcą.Od ciebie zaś bije zazdrość zawiść,musisz chyba znać Gosię osobiście?;)a wówczas tylko źle świadczy o Tobie. Ja nie korzystam z czarów,nie dlatego że w nie nie wierzę,ale nie są mi potrzebne.Czytając jednak takie fora jak to krew zalewa jeśli jeden drugim dupę sobie wyciera.Podobno kultura jakaś obowiązuje? To gdzie ona? dlaczego obrażasz człowieka który poleca wróżkę? co ci do tego jak on wygląda? miał problem i go załatwił rytuałem ,cieszy się więc reklamuje osobę która mu pomogła. Nie sądzę też by sama Gosia się tu miała reklamować,wróżki unikają takich bagien jak fora,często nie wiedza że ktoś pisze o nich. Kontynuując poczytaj o niej opinie na portalu tam jest reklama a nie to nędzne forum. Ciagnąc temat dalej zarzucasz że siedzi w swieta- moze ma rodzinę która musi nakarmić,każdy grosz jest wówczas potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 02:14 Ceny ta pani podaje na swoim profilu zarowno na parasfera jak i na wizyta u wrozki,takze zadna tajemnica.A tak swoja droga co ty robisz na tym "nedznym forum "zacytuje ciebie człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.jmdi.pl 26.12.11, 17:32 tania magia to nie magia? człowieku Tobie chyba ta magia rozum odebrała...są ludzie którzy pomagają ZA DARMO!!!!!!!!!! i efekty są miłosci nie kupisz nawet za największe pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejna reklama Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.83.213.72.dyn.user.ono.com 19.01.12, 11:48 Zapomniała pani że tym razem podszyła sie pani pod klienta faceta a pisze pani w rodzaju żeńskim "Jesli ktos nie chce nie musi korzystac,ja polecalam bo wiem ze umie pomoc i pomaga" Jak ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości kto pisze same pozytywne komentarze o pani to chyba już ich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 15:05 Skończcie już pisać te bzdury! rzygać się chce!skąd wiesz że ona sama coś pisze?musi mieć monopol na rożne adresy IP i to w niedalekich odstępach czasowych.Obrabiając jej dupę sami robicie jej reklamę.Nie ważne jak o was piszą,ważne że piszą. Z boku to wygląda jak walka o klienta;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 15:08 Popieram żenada gorzej jak na bazarze,według mnie tu ktoś zwalcza konkurencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.centertel.pl 19.01.12, 15:17 Popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.83.213.72.dyn.user.ono.com 19.01.12, 16:22 3 ostatnie posty-jedna osoba, ludzie nie sa tacy glupi jak pani mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.83.213.72.dyn.user.ono.com 19.01.12, 16:26 a tak w ogóle to dziwne że jak tylko pojawi się negatywna opinia o pani Gosi od razu wyrastają jak grzyby po deszczu posty ją broniące, tak mało klientów że ciągle pani przesiaduje na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.rydy.eu 28.12.11, 07:57 to jeśli można ile bierze za rytuał miłosny i jak długo czeka sie na efekt ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.inowroclaw.mm.pl 28.12.11, 08:36 toć pisze ze za darmo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.12.11, 16:08 Maju po prostu wejdz na parasfere i zadzwoń lub napisz do niej dowiesz sie wszystkiego.,poczytaj tez opinie ludzie pisza ze rytuały działaja wiec mozna sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORKA Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 13:40 zachęcam korzystałam sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 14:01 Witam,polecam Gosię z Parasfery.pomaga naprawdę coś w tym musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.xdsl.centertel.pl 09.01.12, 14:38 reklama. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 15:16 A czemu nie reklamować jak jest dobra?;)pozdrawiam;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.tktelekom.pl 09.01.12, 15:53 dziwne, ze na paru forach nagle zaczęto wychwalać panią Gosię... akurat kiedy zaczyna swoją działalności internetowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.xdsl.centertel.pl 09.01.12, 16:11 do onaaaa... masz rację. dziwne. naraz ciągle pozytywne komentarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.centertel.pl 09.01.12, 23:24 To akurat zbieg okoliczności;) a co do samej Gosi to nie zaczyna ona swojej działalności akurat teraz,w internecie na portalach ezoterycznych jest już od kilku ładnych lat.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORKA Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 12:31 Gosia jest od dość dawna na portalach z wróżkami,więc nie jest to jej debiut.Ja korzystałam jakiś czas temu z jej usług i mogę polecić,bo jest skuteczna.Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.01.12, 21:56 Korzystałem niedawno z usług wróżki Gosi w zakresie magii.Jestem pod wrażeniem, chciałem by wróciła do mnie moja dziewczyna z którą się rozeszliśmy rok temu.Żadne prośby nie pomagały, dopiero wróżka Gosia.Naprawdę mogę ją wam polecić.Piszcie do niej na adres e-mail gosiaktosia6@wp.pl Jestem jej za wszystko wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.rydy.eu 12.01.12, 05:55 jak długo czekałeś na efekt po pomocy p.Gosi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.xdsl.centertel.pl 13.01.12, 10:35 a ja jej chyba nie polece, korzystałam z wróżby, zapytałam o jedną rzecz i pani chyba nie potrafiła odpowiedzieć, bo napisała mi zupełnie co innego niż oczekiwałam........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.12, 12:19 a od kiedy to wróżka pisze to czego klient oczekuje ? chyba pisze to co widzi w kartach , a to że nie zawsze sie to co usłyszymy podoba to już inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.xdsl.centertel.pl 13.01.12, 12:58 ale to nie o to chodzi.... pytam np kiedy się coś zdarzy i czy sie wydarzy......a ta mi pisze zupełnie co innego........... dziwne troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 15:10 A co może ci wróżka napisać w smsie? mało znaków,nie da się.Oprócz tego trzeba precyzyjnie zadac pytanie by cię zrozumiano o co pytasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.xdsl.centertel.pl 13.01.12, 16:28 myślisz że pytanie w stylu czy coś wię wydarzy w ciągu 2-3 dni jest mało precyzyjne? a odpowiedź dostałam z kosmosu....w dodatku koleżanka dostała w 99% to samo.....no to sorryyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o wrozce Gosi Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.pl1.william.ir 18.01.12, 13:15 Pani Gosiu powinna się Pani wstydzić, każdy kto trochę poczyta to forum i przyjrzy się dokładnie wypowiedziom o Pani domyśli się że sama Pani siebie zachwala na każdym kroku. Gdyby Pani była naprawdę dobra nie musiałaby Pani robić czegoś takiego, a tak tylko zraziła Pani do siebie tym nowych klientów, bo chyba nikt nie skorzysta z Pani usług widząc co Pani robi, dobre wróżki nie muszą się reklamować w tak żałosny sposób. Zastanówcie się czy warto korzystać z takiej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re:- uroki milosne-odnośnie Gosi IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.01.12, 22:36 Aby przeczytać wiarygodne opinie o wróżce warto wejść na portal Parasfery ;) a pani niech się zastanowi kogo z siebie robi tacy jak pani mieli wzięcie w komunie nie pożyli żeby komuś nie zaszkodzili.Sama niech się pani zacznie wstydzić obrabia pani komuś tyłek nie znając go wcale,bardzo brzydko i bardzo wstyd! ile zawiści jest w pani,to chyba powinien dobry psychoanalityk zbadać,widać że ma pani problem sama ze sobą i chyba się bardzo nudzi nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.pl1.william.ir 19.01.12, 20:42 tak, tak, jasne, wszyscy akurat z olsztyna korzystali, tylko sie roi na kazdym kroku od tych podstawionych komentarzy, zenada Odpowiedz Link Zgłoś
anaakonda1999 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 07.06.12, 16:31 Nie wiem czy tak jednoznacznie to czarna magia. Nie mniej trafiłam do Qmarii. Serdecnie polecam bez zbędnych rzeczy przyjęła. Jednak ostrzegam, poczekaj zanim cos zlego napiszsz. Na samo spotkanie umawialam sie kiedys z 2 miesiecznym wyprzedzeniem. Kolejny raz juz prawie od reki. Znajdz moj wpis na innych forach, nie bede dublowala Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 17.08.13, 20:41 Czy masz do niej jeszcze kontakt i jak się skonczyło? pewnie nici z tego, co? Portal też zwinęła... anaakonda1999 napisał(a): > Nie wiem czy tak jednoznacznie to czarna magia. Nie mniej trafiłam do Qmarii. S > erdecnie polecam bez zbędnych rzeczy przyjęła. Jednak ostrzegam, poczekaj zanim > cos zlego napiszsz. Na samo spotkanie umawialam sie kiedys z 2 miesiecznym wyp > rzedzeniem. Kolejny raz juz prawie od reki. Znajdz moj wpis na innych forach, > nie bede dublowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ważne!!! Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 13:17 Poważnie ostrzegam przed Qmari! z własnego doświadczenia ta kobieta ma coś niepokolei ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: 217.153.6.* 26.03.14, 13:12 ja kumpela wykrecila na kase.tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.centertel.pl 12.01.12, 00:42 no i co to ma niby być? ku czemu ma to służyć?bez sensu komuś bagno robić w taki sposób. to nie jest opinia negatywna tylko dowód na to ze nie każdemu się przelewa w domu,każdy dorabia jak może, a jak nie może to pożycza to jest normalne.a ty zajmij czymś pożytecznym bo od razu czuć zawiść i zazdrość w twoich postach.wstyd i błazenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.centertel.pl 12.01.12, 01:11 A i jeszcze jedno odnośnie tego linku którym chcesz zniszczyć wróżkę - on tylko poświadcza na jej korzyść ze kobieta potrafi zarobić pieniądze,musi ich mieć tyle że jest w stanie płacić większe raty.Zarabia na siebie na dom rodzinę,pracuje,ma firmę,oprócz tego wróży,pomaga innym.Powtarzam to wstyd nawet takie rzeczy tu podawać ,one nie mają nic wspólnego z tym co ona robi.A po za tym data jest z 2010r i to tez nie ma nic do rzeczy. Wróżka Gosia pracuje na portalu parasfery,tam są opinie bezpośrednio od klientów,żeby zdecydować się na jej usługi wystarczy po prostu poczytać co piszą klienci ci najprawdziwsi;) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 01:36 A nie pomyślałeś człowieku ze to nie pani Gosia tylko ktoś podszywający się za nią .No chyba ze sama jesteś nią to przepraszam i gratuluje pomysłu reklamy bo ten e-mail jest tak nachalnie wciskany ze aż WSTYD bardziej elegancko by było podać linka do strony i uczciwiej niż adres e-mail.A Twoje oburzenie sięga zenitu ,nikt nie ma zamiaru zniszczyć nikogo tylko pomyśl czy ten adres na pewno należy do tej wróżki a nie kogoś kto chce zakpić z potrzebujących pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edka86 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.cable.smsnet.pl 19.01.12, 23:28 Polecam Panią Gosię z parasfery, robie u niej rytuały i widzę juz pierwsze efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 23:43 na pewno widzisz 1-sze efekty mniej kasy na koncie chudszy portfel ........................................................gdyby ta pani tak wiele umiała to nie była by w miejscu ,gdzie jest Ci co znają panią wiedzą o czym mówię .Pani Gosiu wstyd tak się nachalnie reklamować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.tktelekom.pl 19.01.12, 23:53 jakos trzeba odbic swoje dlugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: 109.169.23.* 19.01.12, 23:58 przestan juz z ta pania Gosia bo juz ciezko znalezc post gdzie nie ma jej reklamy, chyba juz wiekszosc osob ma zdanie na jej temat, a jak sie w koncu ludzie wkurza to sprawa trafi na policje z tymi wszystkimi pseudowrozkami, bo juz za duzo osob daje sie naciagac na kolejnych oszustow i traci pieniadze a ten sposob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 00:14 i co powiesz na policji ze dałas sie nabrać na rytuał obiecujący gruszki na wierzbie toz to do psychiatry cie wyslą a wrozki pracuja na legalu przynajmniej te portalowe i nikogo nie zmuszaja do korzystania z usług a jak komus bozia poskapiła rozumu to kupuje rytuał ja nie wierze ze kupi ktos przy zdrowych zmysłach musi miec odchył od normy jak by nie miał to by nie wierzył w bzdury bo wrozba to wrozba jest ok .ale jak ktos obiecuje ze druga osobe zmusi do milosci i ozenku ze mna to juz wydaje sie podejrzane nie realne i normalnemu człowiekowi swiatełko sie zapali i nie kupi tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilianna Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.play-internet.pl 03.06.12, 10:27 Korzystalam z ja2313@op.p ,ale tylko wrozylam u niej,wrozba sie sprawdzila.To tyle moge powiedziec o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
anaakonda1999 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 07.06.12, 16:28 Gość portalu: lilianna napisał(a): > Korzystalam z ja2313@op.p ,ale tylko wrozylam u niej,wrozba sie sprawdzila.To t > yle moge powiedziec o niej. Odwrotnie. Chcialam przyjechac to nie mogla przyjac. na email to z mila chcecia tylko podaj nr konta. prosilam o pelne dane do wplaty to zamilkla. Nie polecam bo na kilometr czuc kombinacje i oszustwo. Nr konta i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola22 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 10:01 Anakonda czytałam gdzieś, że jesteś zadowolona z wspołpracy z qmarii, czy możesz zdradzic coś więcej? Jak wygląda wynagrodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
anaakonda1999 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 08.06.12, 23:24 Gość portalu: Ola22 napisał(a): > Anakonda czytałam gdzieś, że jesteś zadowolona z wspołpracy z qmarii, czy możes > z zdradzic coś więcej? Jak wygląda wynagrodzenie? Po pierwsze musisz umówić się osobiście. Dwa: Qmarii prosi by nie informować sób trzecich bo w przyszłości nie przyjmie kolejny raz. I ostatnia rzecz: cena jest bardzo różna na usługi bo ustalasz z nią to indywidualnie. Kazda z nas ma inne przejścia i inne problemy więc już Ona powie ci sama jak się spotkacie Odpowiedz Link Zgłoś
wiedun Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 12.06.12, 23:21 anaakonda1999 napisał(a): > Gość portalu: Ola22 napisał(a): > > > Anakonda czytałam gdzieś, że jesteś zadowolona z wspołpracy z qmarii, czy > możes > > z zdradzic coś więcej? Jak wygląda wynagrodzenie? > próbuje się skontaktować od tygodnia ale wogóle nie dostaje odpowiedzi. Telefon który mi podałaś wogóle nie odpowiada teraz a wizyta wtedy była pozytywna, szkoda... > Po pierwsze musisz umówić się osobiście. Dwa: Qmarii prosi by nie informować só > b trzecich bo w przyszłości nie przyjmie kolejny raz. I ostatnia rzecz: cena j > est bardzo różna na usługi bo ustalasz z nią to indywidualnie. Kazda z nas ma i > nne przejścia i inne problemy więc już Ona powie ci sama jak się spotkacie Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 17.08.13, 22:07 Czy ktoś od Qmarii ma efekty, ha? Całe byłyście w niebiosach jak miałyście korzystać. teraz cisza wiedun napisał: > anaakonda1999 napisał(a): > > > Gość portalu: Ola22 napisał(a): > > > > > Anakonda czytałam gdzieś, że jesteś zadowolona z wspołpracy z qmari > i, czy > > możes > > > z zdradzic coś więcej? Jak wygląda wynagrodzenie? > > > > próbuje się skontaktować od tygodnia ale wogóle nie dostaje odpowiedzi. Telefon > > nne przejścia i inne problemy więc już Ona powie ci sama jak się spotkaci > e Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 19.08.13, 18:30 Czy są osoby które robiły u Qmarii z Sopotu. Rok temu tutaj była jakaś rytualistka czy ktoś taki. Szukam namiaru na nią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynaaa Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.204.88.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.06.12, 21:39 Witam. Chciałab zapytać, czy ktoś z was korzystał z rytuału u wróżki sarbinas@wp.pl albo tarocistka@op.pl. Bardzo proszę o opinie, pilne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarbinas Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.12, 18:20 ja korzystalam niedawno z uroku u sarbinas, na razie bez efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.nowaruda.vectranet.pl 16.08.12, 15:32 mi pomogła na urok miłosny ta pani hannahmistic@wp.pl super jest i bardzo miła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Upierdliwa IP: *.182.74.119.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl IP: *.play-internet.pl 11.09.12, 20:41 IP: *.182.74.119 Operator i serwer: nat.umts.dynamic.t-mobile.pl Kobieto przestań sama siebie reklamować i bajki wciskać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyluck Re: IP: *.182.74.119.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl IP: *.180.218.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.09.12, 23:10 Nie reklamuje siebie,nie jestem wrozka. Pozdrawiam ciepło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: IP: *.182.74.119.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.12, 09:00 Ladyluck jesteś tak już beznadziejna ,że musiałaś się uciekać do czarów kobieto by zdobyć narzeczonego?I cieszysz się tym ,że działa,a jak przestanie działać twój narzeczony spieprzy od ciebie gdzie pieprz rośnie:):)I co wtedy...a jak otworzą mu się wcześniej oczy i wyczuje ,że działają czary,bo też jest taka możliwość,jak się z tym będziesz czuła?A wiesz jak cierpi osoba na którą jest rzucony urok?Jesteś nie tylko beznadziejna.Idż się lepiej leczyć u dobrego psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Upierdliwa IP: *.180.218.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl IP: *.play-internet.pl 12.09.12, 20:59 Wróżka i klientka na jednym IP i serwerze razem. Uważasz kobieto że czarny nick ukryje Twoje dane.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladyluck Re: IP: *.180.218.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.p IP: *.31.71.206.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.09.12, 21:44 Kobieto daj mi spokój i zejdź ze mnie, nie jestem tutaj zeby sie kłócić z kimś kto nie ma co robic i śledzi wpisy innych ludzi. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny świat Istnieją osoby które są uczciwe i uroki działają. IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.12, 10:41 Uprzedzam na wstępnie - nie podam kontaktu do osoby, która mnie pomogła. Dlaczego ?? ponieważ to środowisko zamknięte i dotrzeć tam można tylko z polecenia. Nie istnieją żadne ogłoszenia w internecie tej osoby . Kiedy ja szukałam pomocy śledziłam to forum, korzystałam z wielu osób. Straciłam ogromne pieniądze a sytuacja strasznie się pogarszała. Przyszedł taki moment kiedy powiedziałam dość - koniec z tym . Magia nie istnieje. Któregoś dnia spotkałam kolegę, którego nie widziałam wiele , wiele lat. Od słowa do słowa, powiedział, że zajmuje się wróżeniem. Opowiedziałam mu co myślę na temat wróżenia i całej tej magi . Po paru dniach zadzwonił do mnie i powiedział, że umówił mnie z kimś na spotkanie ale mam pamiętać, że kontakt z tą osobą pozostawiam dla siebie. Pojechaliśmy w dziwne miejsce poza miastem. Stary dom a w nim mężczyzna. Nie powiedział mi ani dzień dobry tylko powiedz mi z jakich osób korzystałaś i co dokładnie było robione. Musiałam opisywać wszystko bardzo szczegółowo. Nawet swoją sytuację i problem. Czułam się jak na przesłuchaniu. Pytał o rzeczy, które mnie wydawały się śmieszne nawet dziwaczne. Co się okazało część osób u których byłam zapewne lizneli trochę wiedzy i uważali , że są magami itp. Jak się okazało narobili więcej krzywdy niż pomogli. Wszystko co się dalej odbyło było procesem w czasie. Po pierwsze oczyszczenie z tych nieudanych rytuałów. Nie sądziłam, że zamawiając uroki to wpłynie tak źle na wszystkie inne aspekty życia. Po 1,5 miesiąc zauważyłam zmiany- pewne problemy przestały istnieć, inne kłopoty powoli znikały itp. Nawet depresja zniknęła . Kolejnym etapem był tzw " urok miłosny " nie chciałam sztucznej miłości , chciałam aby wróciło to co zostało zniszczone. I znów zaczął się magiel, miałam wrażenie , że opisuje każdy dzień z naszego życia. Cały proces trwał 1,5 miesiąca - byłam w szoku bo tu ludzie mówią , że ryty robi się w jeden dzień lub noc itp itd. Na efekty czekałam około 4-5 miesięcy. Zostało mi dokładnie wyjaśnione dlaczego taki czas i dlaczego ten czas ma takie znaczenie. Profesjonalizm tej osoby powalił mnie na nogi - już od samego początku. Dziś moje życie wygląda inaczej. Dziś jestem szczęśliwą kobietą. Odzyskałam to co inni mi zabrali z nawiązką. Ja miała szczęście w nieszczęściu. Dlatego nie szukajcie osób w necie. Stracicie kasę a co gorsze źle zrobione rytuały będą małymi kroczkami niszczyły wasze życie i to w każdej dziedzinie. Nie zapłaciłam też ani grosza - bo nie wolno za to płacić. Zapłatą dla tej osoby jest wejście w następny wymiar wiedzy za pomoc drugiemu człowiekowi. Niekiedy spotykam tego mężczyznę i za każdym razem kiedy go widzę wywołuje u mnie uśmiech na twarzy. Czuję się tak jakbym znów się urodziła..... I na koniec kochani - nie proście mnie o kontakt - bo nie mogę go nikomu dać. Gdybym mogła dałabym każdej cierpiącej tu osobie. Ale takie są zasady. Przyjęłam je , zaakceptowałam i muszę się tego trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
organikaa Re: Istnieją osoby które są uczciwe i uroki dział 14.09.12, 20:40 Super sprawa i potwierdzam. To działa moja droga. Szkoda że nie napisałaś najistotniejszej rzeczy. Jednak muszę powiedzieć tutaj się z Tobą zgadzam. Robimy bowiem pisz, opisz u tej samej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Istnieją osoby które są uczciwe i uroki dział IP: *.ip.mgk.pl 19.12.12, 20:23 Szanuję Pani dyskrecję i złożoną obietnicę, że nie poda Pani kontaktu do osoby która Pani pomogła..... Ja jestem myślę, że w podobnej sytuacji do tej w której Pani była, szukam pomocy w internecie, śledzę również to forum i inne..... i zastanawiam się nad tym, aby skorzystać z pomocy tych osób, które na tych forach się ogłaszają, tak jak Pani napisała, pewnie nie doprowadzi mnie to do niczego dobrego....... Ale skoro Pani nie może pomóc, dać namiarów na osobę, która Pani pomogła..... to w jaki inny sposób można do niej trafić.... Bardzo proszę o jakieś wskazówki, abym mogła sobie pomóc i odmienić swoje życie, naprawdę jestem w beznadziejnej sytuacji..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Istnieją osoby które są uczciwe i uroki dział IP: *.mostostal.waw.pl 20.12.12, 09:27 Nie podalam kontaktu do siebie: nadzieja2409@wp.pl, bardzo proszę o pomoc..... nie wiem co mam robic..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Savanka Re: Istnieją osoby które są uczciwe i uroki dział IP: 46.239.162.* 18.03.13, 12:13 a jakaś podpowiedź jak trafić do tej osoby, rozpadło mi się małżeństwo przez małolatę, syn strasznie przezywa nasze rozstanie, a właściwie odrzucenie go przez męża, już nie wiem jak mamy sobie pomóc. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 20.09.12, 17:17 Ja robiłam dwa lata temu w Holandii. Facet fenomen - po dwóch miesiącach mój zaczął od niechcenia wpadać na mnie. Tak raz na tydzień, po czterch mmiesiącach od spotykania zaszliśmy się razem i tak do dzisiaj to trwa. Dzisiaj wiem że warto było, jednak same ryty to byłam u niego osobiście i brałam udział w jakiś "dziwadłach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirusek Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.189-177-91.adsl-dyn.isp.belgacom.be 11.01.13, 18:30 A mogłabyś mi dać namiar na tego faceta w holandii co ci pomógł oto mój email wirusek04011@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lllliliana badzcie dobrej mysli;) 19.12.12, 20:55 Mnie około 5 lat temu pomogła pewna Pani -było bardzo źle, on wrócił i jesteśmy teraz razem;) pomogła za darmo. Nie jestem jedyna osobą - ta Pani pomogła też mojej bliskiej przyjaciólce, która też jest teraz z tą osobą;) Wierzcie i ufajcie osobie która chce pomoc. Zapewniam, ze u mnie było bardzooo źle i dosłownie bez zdnych szans a jednak po pewnym czasie zaczeło sie normować i dziac tak jak to sobie wyobrazałam;) Dziewczyny trzymajcie się i mam andzieje, ze niebawem - tak jak ja - nie bedzie sledzic tych watków i bedziecie szczęsliwe;) pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: badzcie dobrej mysli;) IP: *.mostostal.waw.pl 20.12.12, 09:18 Pani Lilliano, a czy może Pani mi pomóc, naprawde jestem w bardzo ciężkiej sytuacji i nie wiem co mam robić, mąż chce odejsc po podobno zakochał się w innej (zna ją 3 miesiące, młoda dziewczyna ), ale miesiąc temu to jeszcze mnie kochał........ zachowuje sie jakby był pod silnym urokiem tej drugiej bo zadne słowa rozsądku do niego nie trafiają...... podaje swój adres mailowy: nadzieja2409@wp.pl, bardzo Panię proszę o kontakt ze mną, naprawde potrzebuje pomocy..... Odpowiedz Link Zgłoś
tatrzecia3 Re: badzcie dobrej mysli;) 07.01.16, 13:28 Pani Liliano podaję swój email i proszę o podanie namiarów tę osobę. Naprawdę jest u mnie kiepsko. marzena.noskiewicz@wp.pl Bardzo proszę o kontakt pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: ludzie! IP: 62.61.42.* 17.01.13, 19:27 znam osobę ,która zajmuję się urokami miłosnymi . jest to osoba, która nie ogłasza się na forum,. więcej informacji na priv. gabix75@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIEKAW Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.tktelekom.pl 02.04.13, 16:03 ILE ZABULIŁAŚ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.13, 17:32 Ale u kogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdesperowany uroki milosne Do Kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.13, 18:14 Ktoś się pytał ile płaciłaś za rytuał u tego Pana co podałaś namiar. Ja też byłbym zainteresowany tym. Mam dość robienia mnie w balona, bo sytuację mam dramatyczną i wiem, że jak czegoś nie wymyślę to stracę ukochaną na zawsze. Mogłabyś coś więcej napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdesperowany Re: uroki milosne Do Kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.13, 20:46 Dzięki śliczne. Naprawdę u mnie sytuacja z każdym dniem się coraz bardziej pogarsza, a teraz to już w ogóle bo mi napisała przed chwilą, żebym dał jej spokój, że nie będziemy już nigdy razem i że mnie żegna. Powiedz mi to co on robi to jest czarna magia? I ile czekałaś mniej więcej na jakieś efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: uroki milosne Do Kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 18:46 Ja czekałam ponad 2 tygodnie ale po 4 dniach juz miałam miły telefon i wiedziałam, ze będzie dobrze ale uważaj bo tu na forum strasznie jeden się na niego uwział ale to konkurencja bo kto inny pisałby źle jak ktos pomógł. Nie martw sie on był podobno długo zagranica i zna sie na tym co robi u mnie była beznadzieja a jest juz dobrze nawet bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PR Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.play-internet.pl 03.04.13, 21:20 Lipa jak cholera. To też forma marketingu tzw marketing szeptany. Inni mówią dobrze a on siedzi cicho. Sama pracowałam dla firmy która robiła ludzi w konia. Potem na internecie zamówili sobie by ludzie na różnych forach dobrze o nich pisali. To samo jest na tym portalu. 80 procent wpisów chwalących to śmierdzi na kilometr. nawet nie potrafią profesjonalnej reklamy sobie pseudo wróżki zamówić. Pozdrawiam nawiedzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: njlepsza hipnoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 11:33 Większość zaburzeń seksualnych oraz problemów w kontaktach miłosnych ma swoje żródło w psychice. Poprzez hipnozę można łagodzić te problemy i pomóc pacjentom cieszyć się miłością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: njlepsza hipnoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 12:03 Zgadza sie polecam pana kaczorowskiego, nie zawsze mu wychodzi ale sie stara. cena to od 800zł do 2000 za hipnoze jednej osoby. Ja zapłaciłem 1400, słabo to pomogło ale i tak polecam zawsze troche lzej i nie chodzi mi o kwestie finansową. Zabieg trwa 30 minut maksymalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z netu Re:Nie dla cz.magii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 12:33 Czarni magowie (i czarownice) charakteryzują się zazwyczaj paskudnie niską samooceną (niewiarą w siebie, nieciekawym życiem wewnętrznym i zewnętrznym), ponieważ podtrzymując negatywne myśli w swoim umyśle, które potem mają być rzucane na innych, sami padają ich ofiarami! Tylko elita magów może mieć nieco wyższą samoocenę, ale jakże przy tym zakłamaną, pozorowaną. Czarny mag (czarownica) podtrzymuje w swoim umyśle także negatywne wyobrażenia, które przesłaniają mu świat, dlatego może widzieć same negatywy w swoim otoczeniu. Czasami są to straszne rzeczy, gorsze niż z najgorszego horroru - dlatego trzeba chlać, aby uciec od tych koszmarów. I koło się zamyka, ponieważ człowiek, który pije, odnawia intencje magiczne (i nie tylko magiczne). Człowiek-mag, ma silnie rozwinięty mechanizm zrzucania winy na wszystkich wokół (jest to chyba nawet zrzucanie swojej karmy na innych! Na pewno mag posiada specyficzny mechanizm "oczyszczania się" - zrzucanie wszelkich świństw energetycznych na innych!!!). I nigdy nie przyzna się do błędu, ponieważ nie może okazać swojej słabości. Stąd też nie może okazywać uczuć, ponieważ boi się ataku, a nieufność w stosunku do każdego, nawet do swojej rodziny (tym bardziej?), jest jego normalną cechą. Każde jego słowo jest atakiem, jest niszczące - wymierzone właśnie w samoocenę innych, aby ich osłabić, sprowadzić do parteru. Mag ma także silnie rozwiniętą potrzebę konkurowania (walki!) z innymi i udowadniania swojej wartości w przeróżnych wymyślnych dziedzinach (w takich, w jakich nikt jeszcze z nim nie wygrał). L.Ż.i M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z netu Re:Nie dla cz.magii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 13:00 Magia czarna której celem jest szkodzenie innym i osiąganie czegoś poprzez wyrządzanie krzywdy (rzucanie klątw, uroków, nieszczęść, chorób, niepomyślności, wprowadzanie w lęki). Również wyrządzanie krzywdy poprzez stosowanie zabiegów magicznych mających na celu uśmiercenie jak np. w modlitwie śmierci u Kahunów, VOO DOO - uśmiercanie przez wangę czy poprzez zegary śmierci.A przecież najważniejsze dla dobra ludzi jest nie szkodzić drugiemu człowiekowi.To co wyrządzisz innym wcześniej czy póżniej do ciebie wróci.Zastanów się zanim wejdziesz w układ ze złymi duchami i demonami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Czarna Magia uroki miłosne IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.04.13, 18:35 może i ten Pan apollonus jest dobry i skuteczny ale z tego co zauważyłam kontakt z nim jest troszeczkę cięzki....nie wiem sama co mam o tym Panu myśleć....można mieć tylko nadzieje,że to niejest kolejny oszust i naciągacz jakich wielu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.rydy.eu 03.05.13, 17:43 WITAM JEST MI PRZYKRO LECZ NIE MA TAKICH OSÓB KTÓRE MOGA TAKIM JAK MY POMÓC ,WSZYJSCY OBIECUJA I KASĘ WYCIĄGAJĄ OD NAS ,A POMOCY ŻEDNEJ JA TEŻ SZUKAŁAM PŁACIŁAM I POMOCY NIE OTRZYMAŁAM ,DLA MNIE KTOŚ KTO MÓWI ZE ZNA SIĘ NA MAGI I POTRAFI POMÓC TO KŁAMCA I OSZUST IM ZALEŻY TYLKO NA JAK NAJWIĘKSZEJ KASIE OD NAS WYCIĄGNAĆ DO TAKICH NALEŻA p.HONORATA PISARSKA-KAJDAS, p .MAŁGORZATA TARGOŃSKA-KAMIŃSKA ,p .MACIEJ I WIELU ICH PODOBNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa z olsztyna Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.13, 18:03 Czyli co? sami oszuści? O z tym bym się nie zgodziła. Poznałam osobiście jedna z tych wymienionych pań i na pewno mogę powiedzieć że mnie nie oszukała, jeśli chodzi o tego pana Macieja o którym myślę to również nie jest on żadnym oszustem. Bardzo brzydko jest pisać takie rzeczy o innych. Ci ludzie maja w necie dobre opinie nikt za darmo ich nie wystawił, a po adresach IP widać że na pewno robiło to wiele osób z róznych miejsc. Uważam, że wpierw trzeba coś wiedzięć na dany temat a później się wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic.wojciehc Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne IP: *.perr.cable.virginmedia.com 29.07.13, 20:20 hej moje drogie, juz od x czasu szukam kogos kto moglby mi pomoc. Chcialabym skorzystac z Apollonusa czy moglabym prosic o meile na vic.wojciech@wp.pl czy ktos mial z nim kontakt i czy cos o nim slyszal, nie chcialabym wyrzucic kasy w bloto, a tez nie chce byscie pisaly na forum bo zaraz jedna na druga naleci ze jakas albo reklama albo jakas antyreklama. mozecie tez pisac do mnie, niestety nie powiem Wam kto jest dobry bo nie trafilam, ale moge Wam podac kilku oszustow na ktorych juz sie natknelam. tylko tez nie chce tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 17.08.13, 21:44 To daj sobie spokój generalnie z tymi oszustami co niby robią urokami. Dobranoc Gość portalu: vic.wojciehc napisał(a): > hej moje drogie, juz od x czasu szukam kogos kto moglby mi pomoc. Chcialabym sk > orzystac z Apollonusa czy moglabym prosic o meile na vic.wojciech@wp.pl czy kto > s mial z nim kontakt i czy cos o nim slyszal, nie chcialabym wyrzucic kasy w bl > oto, a tez nie chce byscie pisaly na forum bo zaraz jedna na druga naleci ze ja > kas albo reklama albo jakas antyreklama. mozecie tez pisac do mnie, niestety ni > e powiem Wam kto jest dobry bo nie trafilam, ale moge Wam podac kilku oszustow > na ktorych juz sie natknelam. tylko tez nie chce tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś