Dodaj do ulubionych

wróżka kłodzko

23.05.08, 18:08
słyszałam, że w kłodzku jest niesamowita wróżka, która potrafi
przewidziec wiele patrząc na zdjęcie. czy ktos ja może kojarzy???
Obserwuj wątek
    • Gość: Malwina Re: wróżka kłodzko IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.08, 22:59
      a ja słyszałam od znajomego ze bardzo sugeruje sie tym co kto mowi.... i jest
      kiepska.poza tym moj znajomy był jej kiedys stałym klientem- dopoki nie zaczeła
      pisac scanariuszy( bo w kłodzku sie wszyscy znają ).Ja odradzam.tyle sie o niej
      nasłuchałam ze nawet 10 zł by mi było szkoda.
      • blondynka82 Re: wróżka kłodzko 23.05.08, 23:27
        ja z kolei slyszalam ze jest dobra.chwytam sie juz wszystkiego, wiec
        jak masz jakis namiar na nia to poprosze.pzdr
        • Gość: gocha Re: wróżka kłodzko IP: 89.174.105.* 28.05.08, 14:11
          pani halina tywoniuk, poszukajcie w ksiazce tel
      • Gość: kat Re: wróżka kłodzko IP: 80.51.68.* 23.11.09, 22:33
        ..wrozka halina tywoniuk to parazka bylem kilka razy u niej bo dalem sie wrobic
        ...nigdy tam juz nie pojade i wam tez nie radze...bedziecie czekac i czekac na
        to co ma nastąpic i gów....liczy tylko wasze pieniądze...a chate to ma
        najladniejszą w calym klodzku..i szlak mnie trafia ze sam zostawilem u niej
        dobre kilkaset zl.
      • Gość: DAREK Re: wróżka kłodzko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 13:29
        JEST W ZŁOTYM STOKU BARDZO DOBRA WRÓŻKA POLECAM TEL 74175749
      • Gość: kris- Re: wróżka kłodzko czy wróżka ząbkowice???? IP: *.swidnica.mm.pl 02.01.13, 19:11
        ja byłem u tej Joanny w Ząbkowicach fajna osoba i bardzo konkretna naprawdę polecam!!!!
        • Gość: Ermit Re: wróżka kłodzko czy wróżka ząbkowice???? IP: *.swidnica.mm.pl 02.01.13, 19:14
          Ja zdecydowanie polecam tą z Ząbkowic !!!! byłem u tej i u tej
        • Gość: jacek Re: wróżka kłodzko czy wróżka ząbkowice???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.13, 13:54
          daj namiar do tej wrozki w zabkowicach
        • layla02 Re: wróżka kłodzko czy wróżka ząbkowice???? 15.08.25, 17:00
          Tak ani Asia mi już tak wiele razy uratowała tyłek że nie zapomnę jej do końca życia. W sumie to i powróży i porozmawia i poradzi 3 usługi w jednej cenie dla mnie nr 1 .
    • Gość: szeptucha Re: wróżka kłodzko IP: *.c9.msk.pl 12.09.08, 20:10
      ja tam wole wrozki online :-)
    • Gość: gosc1 Re: wróżka kłodzko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 14:14
      za klodzkiem przyjmuje jeszcze jedna wrozka i jest lepsza od tej z
      klodzka bo placi sie jej ile sie chce to sie wklada pod karte na
      koncu a ta z klodzka 70zl kaze sobie dac na wejsciu i jest nie mila
      a bylam u tamtej to powiedziala duzo i wszystko prawda i mi sie
      spelnia polecam ta co mieszka za klodzkiem bo co mowi to sie
      sprawdza wrozy z kart tylko ale rowniez mozna jej pokazac zdjecie
      • Gość: kaska77 Re: wróżka kłodzko IP: *.generacja.pl 09.10.08, 21:41
        a podaj jakies namiary na nia, prosze...
        • Gość: bluemoon Re: wróżka kłodzko IP: *.gemini.net.pl 09.10.08, 21:53
          Kłodzko to mała mieścina
          • Gość: xxxx Re: wróżka kłodzko IP: *.range86-166.btcentralplus.com 28.10.08, 17:31
            ta Halina Tywoniuk to moim zdaniem oszustka. wróżyła mi, w zasadzie
            nie potrafiła nic powiedzieć, tylko czekała, aż ja będę podawała jej
            informacje o sobie, żeby mogłą zmyślać
        • Gość: xxx Re: wróżka kłodzko IP: *.klodzko.vectranet.pl 11.11.10, 17:46
          Jeżeli chcesz rzetelnej iracjonalnej odpowiedzi na nurtujace cię pytania i rady jak rozwiązać swoje problemy polecam tarociste 20 lat stawia karty w Kłodzku.Kontakt pan Roman Tel.605314484.Mi pomógł. Polecam!
          • Gość: kwerentka Re: wróżka kłodzko IP: *.klodzko.vectranet.pl 17.06.11, 12:36
            pan roman nie polecam kilka razy nie przyjal mnie bo byl tak pijany ze ledwo stal na nogach tarocista pijaczysko a klodzko to male miasto panie naciagaczu wstyd
            • Gość: marek Re: wróżka kłodzko IP: *.klodzko.vectranet.pl 20.06.11, 08:15
              romek to stary terapelta pijak moj sasiad ten to ma pomysly jak babki naciagac a potem nalewka i impreza z bezebnymi kobitkami picie to zycie ludzie nie dawajcie sie naciagac lepiej niech wstawi sobie zeby a nie stawia tarota to mu rzyniesie wiecej porzytku a ostatnio pil belta pod mostem amoze i tarota stawial he he he
      • elleshesie Re: wróżka kłodzko 29.10.08, 01:06
        Gość portalu: gosc1 napisał(a):

> za klodzkiem przyjmuje jeszcze jedna wrozka i jest lepsza od tej z
        > klodzka bo placi sie jej ile sie chce to sie wklada pod karte na
        > koncu a ta z klodzka 70zl kaze sobie dac na wejsciu i jest nie mila
        > a bylam u tamtej to powiedziala duzo i wszystko prawda i mi sie
        > spelnia polecam ta co mieszka za klodzkiem bo co mowi to sie
        > sprawdza wrozy z kart tylko ale rowniez mozna jej pokazac zdjecie

Czy możesz napisać, co to za wróżka? Lub przynajmniej w jakiej miejscowości
        przyjmuje? Pierwszy raz o takiej słyszę. Nie wiedziałam, że Kotlina Kłodzka tak
        obfituje we wróżki.:)
        • Gość: basik Re: wróżka kłodzko IP: *.wroclaw.mm.pl 03.11.08, 08:49
          a ja z czystym sumieniem polecam p. Halinke.
          ma ludzi z całej Polski.
          jak doad wszystko sei sprawdza.
          mnie bardzo zaskoczyla, bo jak do niej weszłam, to w drzwiach
          powiedziala z czym do Niej przychodze...
        • Gość: Aka Re: wróżka kłodzko IP: *.play-internet.pl 29.04.13, 21:17
          nie polecam tej Pani Jadwigi Bylam u niej okolo 2-3 miesiecy temu Przez telefon mowila mi ze bierze 20 zł a jak przyjechalam po 10 minutach wrozby daje jej 20 zł a ona do mnie zebym jej nie rozsmieszala wiec chyba sama jest smieszna co innego gada przez telefon a zada 5 razy wiecej. Dodatkowo mowi strasznie ogolnikowo i zero szczegolow zatem szalu jak dla mnie nie ma zadnego szkoda nawet 20 zł
      • Gość: goralka Re: wróżka kłodzko IP: *.centertel.pl 03.02.09, 10:55
        możesz podac namiary do tej wróżki za kłodzkiem
        • Gość: alinaaaa Re: wróżka kłodzko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 19:17
          Gorzanow za klodzkiem wrozka jadzia telefonu nie mam
      • bombalska Re: wróżka kłodzko 18.03.10, 21:19
        Gość portalu: gosc1 napisał(a):
        > za klodzkiem przyjmuje jeszcze jedna wrozka i jest lepsza od tej z
        > klodzka bo placi sie jej ile sie chce to sie wklada pod karte na
        > koncu a ta z klodzka 70zl kaze sobie dac na wejsciu i jest nie mila
        > a bylam u tamtej to powiedziala duzo i wszystko prawda i mi sie
        > spelnia polecam ta co mieszka za klodzkiem bo co mowi to sie
        > sprawdza wrozy z kart tylko ale rowniez mozna jej pokazac zdjecie

Prawdopodobnie chodzi o wrozke ze Szczytnej miedzy Dusznikami a Polanica.
        Znajomy byl u niej kilkanascie lat temu i do dzis jest w szoku. Niestety sama
        szukam na ta kobite namiaru. Wtedy miala ok. 40 lat.
        Kurcze, moze jest tu ktos z tej Szczytnej i kojarzy ta kobiete??
        • Gość: magda Re: wróżka kłodzko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 20:02
          Witam. Mowa o p. Jadwidze z Gorzanowa. Kiedyś mieszkała w Szczytnej, kilka lat temu przeprowadziła się do Gorzanowa.
    • Gość: aga Re: wróżka kłodzko IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.09, 10:46
      witam. Czy ma ktoś może namiary na tą wróżkę z kłodzka lub okolic,
      która przepowiada przyszłość patrząc na zdjęcie? Proszę o podanie
      adresu i tel.
      • Gość: agi Re: wróżka kłodzko IP: *.internetpolska.pl 24.06.09, 15:15
        Dzwoniłam do wróżki Pani Haliny T. z kłodzka i jestem bardzo
        rozczarowana.. niesympatyczna baba.. chyba jej sie w głowie już
        całkiem poprzewracało.. zapytana o cenie nie udzieliła mi informacji
        ino kazała mi się ludzi z mojej miejscowości pytać o nią i o ceny!!!
        Istny Koszmar, co ona sobie myśli, że nie mam co robić tylko latać
        od sąsiada do sąsiada w sprawie cennika.. bo jej ciężko odpowiedzieć
        na proste pytanie!!!! ile seans/wrózba kosztuje?
        • Gość: ble Re: wróżka kłodzko IP: 80.51.68.* 15.11.09, 23:13
          a ja bylam u niej kilka razy przez 5 lat,na początku sie sprawdzilo ale teraz
          wiem ze glupia bylam ze sie sluchalam,nie dajcie sie otumanic tak jak ja...to
          oszustka chce tylko waszej kasy i tak was naprowadzi ze znowu tam pojedziecje.ja
          nigdy wiecej tam nie pojade.złapcie sie ludzie za jaja i sami decydujcie o swoim
          zyciu...bo zostaniecie oszukani tak jak ja i co mam teraz isc na policje..mialam
          byc taka szczesliwa..hahahahaha
    • Gość: wiarygodna Re: wróżka kłodzko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 10:25
      Halina Tywoniuk to żadna tam wróżka - to naciągająca osoba ludzi,
      którzy w danym momencie potrzebują wsparcia!!Odradzam!!!!Byłam,
      sprawdziłam..opowiada same bzdury (i to jeszcze jakie, a swoimi
      bajkami potrafi tak namotać, że juz w ten sposób rozpadł się za jej
      przyczyną niejeden związek). Dorabia się tylko naszym kosztem.Dajcie
      sobie z tą cwaniarą spokój.
      ps. A co do P. Jadwigi z Gorzanowa hmm... miła i tylko tyle ...tez
      same bzdury. Owszem zawsze można coś do siebie dopasować i wtedy
      ludzie wierzą że się wrózba sprawdza (młoda osoba- podróże,
      znalezienie partnera-przeciez wiadomo że kiedyś ktoś tam sie pojawi
      w naszym życiu)
      • Gość: miki Re: wróżka kłodzko IP: *.xantos.pl 20.03.10, 17:28
        ...wlasnie dzieki tej oszustce rospadl sie moj 8 letni związek...i od 6 lat
        jestem sama...czekam na milosc ktora miala nadejsc.hehe zareczyc sie mialam 2
        lata temu hehe tak mowila owa oszustka...ODRADZAM...I PRZESTRZEGAM PRZED TĄ KOBIETĄ.
        • Gość: gośćć Re: wróżka kłodzko IP: 80.48.231.* 22.03.10, 12:21
          słyszałam wiele o tej Tywoniuk, beznadziejna kobieta (jestem z Kłodzka),
          bardziej opiera się na zwykłej psychologii niż na wróżeniu, kłamie, opowiada same bzdury, aż głowa mała.
          U pani Jadwigi w Gorzanowie osobiście byłam i na temat mojego obecnego chłopaka powiedziała dosłownie wszystko, jakby go sama osobiście znała, na temat córek mojej koleżanki też wszystko ze zdięć powiedziała, mimo iż były nie bardzo wyraźne bo na tel. komórkowym, jakby je od małego znała.
          Powiedziała moje największe tajemnice o których nikomu nigdy nie mówiłam, także mogę naprawdę tą kobiete polecić zainteresowanym, bo warto i bierze co łaska po wróżbie, a nie to co ta Tywoniuk 80 zeta, czy teraz nawet więcej...
          • Gość: z kot. kłodzkiej Re: wróżka kłodzko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 10:29
            Wiarygodna - brawo!!!Lepiej tego ując nie mogłaś...co do pani
            Jadwigi z Gorzanowa to z całym szacunkiem,ale ta pani to tez w zyciu
            potrafi namieszać.Byłam dwa razy, koleżanki były
            i ................nic stek bzdur opowiadamy sobie je teraz jak mamy
            gorszy dzień:) jakie to mu szczęśliwe miałyśmy być.U pani Jadwigi
            powtarza się pewien wątek jak widzi młodą ładną kobietę.Otóż będzie
            miała starszego mężczyżnę (w wieku ojca lub starszego).MIeszkanie
            będzie miała tam gdzie jest woda.Będzie szczęśliwa, ale rodzina
            będzie się temu sprzeciwiała.Co druga znajoma wyszła z taką
            interpretacją kart.Oczywiście młode osoby -podróże i że w ksiązkach
            będą siedzieć(to się akurat sprawdza bo przecież wystarczy jakiś
            wypad i już wróżba się sprawdza haha)Także kochaniutkie, kiedyś
            biegałam po wróżkach, teraz wystarczy optymistycznie patrzeć na
            świat i będzie dobrze a nawet lepiej i zawdzięczam to Wam ja -Wasza
            osobista wróżka KASJANA
            • Gość: gośc Re: wróżka kłodzko IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.10, 15:01
              jest w okolicach kłodzka wróżbita ale z tego co wiem nie przyjmuje osobiście
              jedynie przez tel (nie 0-700;))ktoś coś bliżej wie?
              • Gość: z kot. kłodzkiej Re: wróżka kłodzko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 12:41
                jest numerolog...
            • Gość: gośćć Re: wróżka kłodzko IP: 80.48.231.* 30.03.10, 10:33
              Hmm...wracając do pani Jadwigi, mi nie przytrafił się taki wątek, który został wyżej wymieniony, moim znajomym również choć to są kobiety w różnym wieku, mnie osobiście dużo się sprawdziło, znajomym też, choć jak wiadomo nie każda wróżba się musi sprawdzić :)
              A co do optymizmu, no cóż nadmierny optymizm różnież jest szkodliwy, szczególnie jak przychodzi bolesne rozczarowanie ;P
              • Gość: gość Re: wróżka kłodzko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.10, 11:12
                Mieszkam niedaleko p.Jadwigi widzę więc jakie pielgrzymki tam
                przyjeżdżają.Ciekawe tylko po co hihi.Jadzia to naciągara !!!!mi
                podobnie jak i moim znajomym i rodzinie niewiele się sprawdziło.Co
                do optymizmu to podzielam zdanie poprzedniczki trzeba go mieć żeby
                nie zwariować bo wiadomo, że i porażki zdarzaja się w życiu.
                • Gość: dorra@interia.pl Re: wróżka kłodzko IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.10, 19:44
                  mozesz podac mi numer tel tej jadwigi
                • Gość: gościówa Re: wróżka kłodzko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 14:13
                  wow, Jadzia nie ma dużo sąsiadów tak więc można się szybko skapować kto tak z zegarkiem na ręku obserwuje pielgrzymki do niej...a i założe się, że ten ktoś jest bardzo zazdrosny, że nie do niego te pielgrzymki są!!! Jadzia nie jest naciągarą!!!
                  pozdrawiam.
                • Gość: gosc Re: wróżka kłodzko IP: *.204.31.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.11.11, 13:37
                  Moja teściowa była niedawno u tej pani w kłodzku i wrocila do domu ,z potwierdzeniem tego co jej sie przydzazylo.Wróżyła jej z kart i z reki a ze zdjęcia wszystko dokładnie powiedziała.
                  • bombalska Re: wróżka kłodzko 30.09.16, 22:24
                    Moj znajomy pracowal w jednostce wysokogorskiej. Zadzwonil do p.Jadwigi zeby sie umowic na spotkanie, a ona do niego przez telefon: "widze liny i ciezkie buty"
          • Gość: dorrota Re: wróżka kłodzko IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.10, 19:39
            prosze podaj mi numer do Gorzonowa do pani jadwigi
    • Gość: srutu pierdutu Re: wróżka kłodzko IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.10, 11:13
      srutu pierdutu ! widzę że jest coraz więcej zdesperowanych ludzi i tym samym naciągaczy!!!! jak ktoś chce to mu powróże-pierwsza wróżba gratis! tak jak w cosmice 100% trafnośc!!!!i
    • Gość: jj Re: wróżka kłodzko IP: *.superkabel.de 19.03.11, 12:41
      nie znam
    • Gość: Jola Re: wróżka kłodzko IP: *.g1.citymedia.pl 29.06.11, 23:18
      tak znam wróżkę z Kłodzka ma na imię Halina jest nie samowita przekonałam się byłam u niej kilka razy i polecam
      • Gość: Kasia Re: wróżka kłodzko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 10:49
        Wrózka Jadzia z Gorzanowa koło Bystrzycy Kłodzkiej wg mnie to żadna naciagaczka Wiedziała o mnie i moich bliskich takie rzeczy o ktorych nie mogla wiedziec Bylam u niej kilka razy, ze zdiec czyta.Jest tez chyba jasnowidzem, mowila mi takze o chorobach bliskich. Ja sama celowo nie mowilam , aby sprawdzic.Byly u niej moje znajome w różnym wieku i nigdy wrózby nie były te same.Siostra moja byla kilkanascie razy i sprawdza sie bardzo wiele.Mi tez duzo sie potwierdzilo niektore wrózby juz w ciągu 2-3 dni.Wizyta co łaska,umawia sie telefonicznie.Podaje nr 74 812 10 13 Moze sprawdzalnosc zalezy taz od wiary.Pozdrawiam i polecam z czystym sumieniem.
        • cameleon08 Re: wróżka kłodzko 07.07.11, 13:57
          WITAM JA JESTEM ZBOCZENCEM JESLI CHODZI O WROZKI:D
          I OPOWIEM O SWOICH WRAZENIACH...
          BYŁAM 10 LAT TEMU U PANI HALINY TYWONIUK...POWIEDZIALA TAK.."BEDZIESZ MIESZKAC NA WYSPIE..":/MYSLE SOBIE NO FEST KOBIETA PIJE I MA CIEKAWE WIZJE:)MIJA 3 LATA A JA WYJEZDZAM NA GRECKA WYSPE Z FACETEM O KTORYM TEZ MI POWIEDZIAŁA:)
          KOLEJNYM RAZEM WŁASNIE PRZED TYM WYJAZDEM DO GRECJI POJECHAŁAM DO JADZI..:/NIE POWIEDZIAŁA MI NAWET O WYJEZDZIE AWYJEZDZAŁAM DNIA NASTEPNEGO,NIE POWIEDZIALA MI ZE BEDE MIEC DZIECKO A ZARAZ "ZASZŁAM":) JAK TYLKO PRZYJECHAŁAM-KLIMAT SPRZYJA:)NIE POWIEDZIAŁA ZE ZNAJDE PRACE A O TO MI NAJBARDZIEJ CHODZIŁO POWIEDZIAŁA ZEBYM SOBIE SŁOWNIK KUPIŁA:/ALE CZY GRECKI CZY JAKI NIE WIEM BO PO ANGIELSKU SIE DOGADAM:/PRACE ZNALAZŁAM PO TYGODNIU:(
          KTOS PISAŁ TU O WROZCE ZE ZŁOTEGO STOKU...TEZ BYŁAM:)OKAZAŁO SIE ZE PANI MA STO LAT,LEDWO WIDZI ALE POWIEDZIAŁ PARE DOBRYCH RZECZY Z PRZESZŁOSCI ALE JAK DLA MNIE MYLI PRZESZŁOSC Z PRZYSZŁOSCIA:/BO MOWIŁA TAKIE RZECZY CO INNI MI WROZYLI NA PRZYSZŁOSC A ONA MOWIŁA ZE TO BYŁO!!ALE OGOLNIE MOZNA SIE KARNAC DO NIEJ BO POJECIE MA!!
          POWIEM TAK...WYDAJE MI SIE ZE KAZDY INDYWIDUALNIE POWINIEN DOBRAC SOBIE WROZBITE -NIE WIEM MOZE JAKIES PRADY,AURY CZY COS TAKIEGO POWODUJE ZE NIE KAZDY WROZBITA PRZYPADNIE TEJ SAMEJ OSOBIE A JEST DOBRY W TYM CO ROBI!!JAK NARAZIE DLA MNIE PANI TYWONIUK...PRZEPOWIADA MI TO CO NAPRAWDE SIE DZIEJE NA PRZESTRZENI LAT!!PO 2 LATA TEMU ZNOW BYŁAM I ZNOW POWIEDZIAŁA COS CO STAŁO SIE ZA MIESIAC....:)WIEC SZUKAJCIE TAKIEGO CO DLA WAS BEDZIE MIAŁ OTWARTE KARTY!BO MUSICIE WIEDZIEC ZE NIE KAZDEMU JEST ŁATWO POŁOZYC KARTY ,A CZASAMI NAWET NIC NIE CHCA POWIEDZIEC WIEC WROZBITA ZAMIAST POWIEDZIEC SZCZERZE ZE NIC NIE WIDZI WYMYSLA CO ŁASKA:D
          A TERAZ SŁYSZAŁAM ZE W TRZEBIESZOWICACH JEST SWIETNA WROZKA ZE CIARY PRZECHODZA...MA NA IMIE MIRA I TYLE WIEM CZY KTOS MA JAKIES MOZLIWOSCI SPRAWDZENIA,DOWIEDZENIA SIE LUB COS WIE???POWODZENIA!!
          • zawsze-takaja Re: wróżka kłodzko 17.07.11, 16:00
            witam ! chciałam podzielić się swoimi doświadczeniami z ludźmi, którzy zwą się różnie... wróżka, tarocista,numerolog itp. Chciałam powiedzieć że byłam u wszystkich w/w na forum ale muszę powiedzieć że jest ich o wiele więcej niż tylko ci przywołani, ja w sumie byłam u 8 tak tak tylu się ich nazbierało na naszym terenie...sporo prawda. Wbrew pozorom sądząc po ilości odwiedzonych nie jestem zaślepioną maniaczką wróżbiarstwa. Jest to bilans 10 lat.Ale z wróżkami chyba już tak jest że jak się zacznie chodzić to cały czas czuje się niedosyt, ciągle poszukuje się jeszcze lepszej od poprzedniej, wszystkie przepowiednie mają jeden wspólny mianownik... ta różowa wizja przyszłości roztaczana przez każdego z tych państwa w najmniejszym stopniu się nie sprawdziła. Chodzi mi oczywiście o przepowiednie długookresowe jednej z wspomnianych pań której to niby wróżba dot. 5 lat... i niestety wielkie nic, ale pani zarzekała się co do czasu a nawet określiła miesiące ważnych wydarzeń ale nic podobnego nawet w podobnym czasie kolejnych lat nie miało miejsca. I niestety tyczy się to wszytkich z w/w. Chociaż muszę przyznać jedna z pań jest niesamowita jeśli chodzi o mówienie tego co było bardzo trafne uchwycenie sedna pewnych problemów i to mnie bardzo intryguje bo z przepowiadaniem przyszłości jest u niej średni a nawet bardzo średnio to dywagacje n/t przeszłości i teraźniejszości , charakterystyka ludzi no to jestem w szoku. No i cóż to moje krótkie podsumowanie długich lat poszukiwań osoby która uchyliłaby rombka tajemnicy jaką jest przyszłość... Ale co tam jeśli chodzimy to znaczy że tego potrzebujemy. I jeśli będziemy do tych wróżb podchodzić z rozsądkiem i nie będziemy ślepo i dosłowienie próbować naginać rzeczywistości do wrózby i odwrotnie to myślę że nikomu nie stanie się krzywda... pozdrawiam

• Gość: gosc Re: wróżka kłodzko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 23:47
              a ktora z tych pan byla taka najlepsza?co pani sadzi o tym numerologu z klodzka??
              • Gość: gosc 5 Re: wróżka kłodzko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 23:48
                a jakie macie numery jescze telefonow do wrozek?ktos pisal o wrozce ze zlotego stoko,gdzie ona mieszka??jak wogole zdanie o niej?
                • Gość: wwwp Re: wróżka kłodzko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 23:50
                  a macie numer to tej ze szczytnej ?
            • Gość: lena Re: wróżka kłodzko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.13, 19:27
              mi powiedziała wszystko naprawde ciary przechodza polecam
          • agnesu2 Re: wróżka kłodzko 25.11.15, 14:28
            Witam! to prawda, jest niesamowita, czyta jak z książki, niesamowicie empatyczna, doradza też psychologicznie nawet jak przepowiada coś złego. Byłam u Niej trzy razy. Dodatkowo pojechałam do jeszcze jednej wrózki z Zabkowic, która mówiła zbiezne informacje z tym co mówiła mi p. Mirka, ale w przeciwieństwie do innych tu na forum ta z ząbkowic nie zrobiłą na mnie pozytywnego wrażenia. U p. Mirki był tez mój partner, sporo czasu po mnie i przepowiedziala mu odnoście naszej przysżłości to co mnie.....więc myślę że coś w tym jest, teraz czekam na spełnienie. Odnośnie obecnej sytuacji powiedziałą samą prawdę. Nawet mówiła wiecej niż pytałam....Polecam z całego serca p. Mirkę
            • pesten1349 Re: wróżka kłodzko 25.11.15, 15:02
              Mogłabyś mi dać namiary na p. Mirkę?
              • agnesu2 Re: wróżka kłodzko 26.11.15, 11:46
                jasne, tel. to 693 634 163
              • agnesu2 Re: wróżka kłodzko 21.01.16, 13:29
                Witam! i co byłaś u Pani Mirki ? jestem ciekawa jak wrażenia..... ;-)
      • Gość: lena Re: wróżka kłodzko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.13, 19:14
        polecam naprawde
    • Gość: XYZ Re: wróżka kłodzko IP: *.9.173.97.ng.pl 28.12.11, 22:56
      BZDURA! BYŁEM I PORAŻKA TAK JAK I U INNYCH CZAROWNIC. PS. SUPER REKLAMA U TEJ MIRKI NIE MA CO
      • Gość: Alicja Re: wróżka kłodzko IP: *.31.33.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.05.12, 17:45
        Ja bylam niedawno u p.Tywoniuk i nie mam jeszcze zdania na temat sprawdzalnosci, bo sprawa swieza. Natomiast przestrzegam przed wrozka Jadwiga z Gorzanowa, uwazam ze to naciagaczka a jedyne informacje jakie posiada to plotki od znajomych i rodziny osoby ktorej wrozy, doprowadza ludzi do rozwodow i sieje zamet w glowach, wmawia mlodym dziewczynom narzeczonych z Grecji lub Turcji, zenada . Nic mi sie nie sprawdzilo ani mojej siostrze a bylysmy kilka razy. Odradzam ta pania !
    • Gość: gość tom Re: wróżka kłodzko IP: *.9.175.151.ng.pl 15.07.12, 19:34
      Jest w Kłodzku dobra tarocistka, która wróży za darmo na portalu Dobry tarot, tylko tam można się z nią skontaktować
      • Gość: aaa Re: wróżka kłodzko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 21:29
        a jaki ma nick na tym portalu albo cos takiego??/ :)
        • Gość: tom Re: wróżka kłodzko IP: *.9.175.151.ng.pl 23.07.12, 11:25
          ona ma na imię Dagmara, a jej nick na portalu to od imienia Daga
      • Gość: Spooky Re: wróżka kłodzko IP: *.9.175.151.ng.pl 01.08.12, 16:04
        Jest bardzo dobra tarocistka w Klodzku. Sprawdza sie w 100% i jest bardzo tania w porownaniu do innych na ziemi dolnoslaskiej. Kontaktowalem sie z nia w sprawie sprzedazy domu i uczuc i musze Wam powiedziec, ze jest naprawde dobra. W chwili obecnej bierze nie wiecej niz 50 zlotych od osoby i jest w stanie rozlozyc karty na rok, miesiac, na wszelkie sprawy rodzinne i osobiste. Kontaktowalem sie z nia przez maila i spotkalem (mieszka niedaleko Leclerca w Klodzku). Jej adres mailowy to tarocistkaklodzko@o2.pl. Jezeli ktos jest zainteresowany, to poki co tylko w ten sposob mozna sie z nia kontaktowac.
        • Gość: ta Re: wróżka kłodzko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 18:28
          Hej a może ktoś wie coś o wróżce w Nowej Bystrzycy? namiary lub jak się z nią skontaktowac?
    • Gość: Nina Re: wróżka kłodzko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.12, 12:34
      Czy ktoś wie co się dzieje z wróżką ze Złotego Stoku, bo się nie można dodzwonić ? Może ma nowy nr telefonu...
      • Gość: ... Re: wróżka kłodzko IP: *.strong-pc.com 08.10.12, 18:23
        niestety zmarła:(
    • Gość: Aneta Re: wróżka Ząbkowice śląskie IP: *.swidnica.mm.pl 07.10.12, 13:44
      Witam ja znam bardzo fajną osobę wróżkę z Ząbkowic śl myśle że również jasno widzi czyta jak z nut super babka polecam a i jeszcze jedno nie bierze jak za zboże:)))))
      • Gość: wandzik Re: wróżka Ząbkowice śląskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 13:08
        podaj jeśli możliwe telefon lub inny kontakt z wróżką z Zabkowic Slaskich
        • Gość: Ewa Re: wróżka Ząbkowice śląskie IP: *.swidnica.mm.pl 12.11.12, 15:01
          naprawdę godna polecenia i taka przyjazna potem jest w stalym kontakcie z człowiekiem można do niej pisać w chwili zwatpienia ona zawsze odpisze na smsa albo można zadzwonić bardzo pozytywne odczucia !!!!
          • Gość: Adam Re: wróżka Ząbkowice śląskie IP: *.swidnica.mm.pl 06.01.13, 19:29
            witam ja polecam tą osobę na prawdę warto 884 054 895 nazywa się Joanna jest z Ząbkowic ŚL
        • Gość: zdradzona Re: wróżka Ząbkowice śląskie IP: *.swidnica.mm.pl 12.11.12, 15:03
          tak to prawda to cudna choć młoda kobieta
        • Gość: :)) Re: wróżka Ząbkowice śląskie IP: *.swidnica.mm.pl 12.11.12, 15:05
          ja nawet po nocach do niej dzwonie i biedna nic nie mówi kochana jest
          • Gość: mancia Re: wróżka Ząbkowice śląskie IP: *.9.175.250.ng.pl 29.11.12, 20:51
            a ja słyszałam o kobiecie w Polanicy ponoć można się do niej dostać tyklko przez osoby trzecie , słyszał ktos cos o niej . Znam kogoś kto u niej był ale nie chce mnie umówić powiedziała takie rzeczy że ciary przeszły o przeszlosci i przyszłosci , czuta z tarota i ze zdjecia , zajmuje sie tez numerologia
      • Gość: Marcin Maj wróżka 501 440 425 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 12:28
        Znam wróżkę z Sosnowca, której klientem jestem od wielu lat. Doradza mi w sferze bisnesowej bardzo skutecznie. Myślę że napewno posiada dar jasnowidzenia. Przyjmuje w Sosnowcu na zapisy pod numerem: 501 440 425
      • Gość: karol33 Re: wróżka Ząbkowice śląskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.13, 16:07
        Chociaż to nietypowe dla mojej płci często korzystam z usług wróżki. Doradza mi w sferze finansowej oraz uczuciowej. Przyjmuje w centrum Sosnowca i Będzina. Dzięki niej dowiedziałem się, że żona mnie zdradza i bawi się za moje pieniądze z kochankiem. Jeśli masz podobne problemy podaje ci nr telefonu pod którym przyjmuje zapisy: 501 525 191.
        • Gość: Irena Re: wróżka Ząbkowice śląskie IP: *.swidnica.mm.pl 19.09.13, 15:51
          Ja byłem u wrożki z Ząbkowic bardzo mi pomogła ze szczerego serca polecam
    • Gość: Marlenka Re: wróżka kłodzko IP: *.30.60.240.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.10.12, 10:09
      A ile kosztuje? chcialabym do niej zadzwonic?to koszt polaczenia czy przelew sie robi?
    • Gość: JA Re: wróżka Ząbkowice śląskie IP: *.swidnica.mm.pl 04.11.12, 16:55
      ONA JEST PRZEDE WSZYSTKIM ŚWIETNYM DORADCĄ MOŻNA SIĘ NAWET PRZY NIEJ WYPŁAKAĆ I ONA TAK CZŁOWIEKA POSTAWI DO PIONU ŻE CHOĆBY NIE WIEM CO TO NABIERA SIĘ TAKIEJ AMBICJI I SIŁY WEWNĘTRZNEJ ONA JEST CHYBA LEPSZA OD NIE JEDNEGO PSYCHOLOGA :))
    • Gość: """""""" Re: wróżka Ząbkowice śląskie IP: *.swidnica.mm.pl 29.11.12, 21:44
      lichy jest ja wolę tą z Ząbkowic jest naprawdę świetna
    • Gość: diana88m Re: wróżka kłodzko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 11:51
      Znam wróżkę z centrum Sosnowca. Wróży z kart klasycznych i tarota. Mówi to co widzi, nie pisze scenariuszy. Seans u niej kosztuje: 100zł ale warto naprawdę. Zapisy: 501 440 425.
      • Gość: Ania wróżka Ząbkowice Śląskie IP: *.swidnica.mm.pl 07.12.12, 22:04
        Ja polecam wróżkę Joanne z Ząbkowic Śląskich bardzo konkretna osoba
    • Gość: Remik Re: bioenergoterapeuta IP: *.swidnica.mm.pl 11.02.13, 14:58
      Hej ja znam fajna rodzinkę z Ząbkowic Śl ona wróży a on jest bioenergoterapeutą i wykonuje reiki mojej mamie przykładał ręce muszę Wam powiedzieć że ma facet pałera i daje rady polecam takich ludzi warto polecać bo widać że nie chcą się dorabiać na ludziach ale robią to co lubią
      • Gość: ewa Re: bioenergoterapeuta IP: *.swidnica.mm.pl 11.02.13, 19:24
        witam też ich znam popieram fajni i otwarci ludzie
        • Gość: Aga Re: bioenergoterapeuta IP: *.swidnica.mm.pl 01.04.13, 19:14
          Bioenergoterapeuta słyszałam o nim moja koleżanka była miała przez lata problem z atopowym zapaleniem skóry a on jej pomógł nie znam numeru ale wiem że jest na facebooku jako Jarosław Bioenergoterapeuta:))
    • Gość: Lesław Re: wróżka kłodzko IP: *.legnica.vectranet.pl 11.02.13, 15:33
      Trzeba przyznac,że Jerzy posiadł w mistrzowski sposób tajniki wiedzy ezoterycznej. Podczas seansu jasnowidzenia, przedstawia plan życiowy. Przedstawia jakimi drogami iśc, by osiagnąc sukcesy życiowe i zminimalizowac skutki niepowodzeń. Mówi o tym co było,jest i bedzie. Byłam u kilku znanych w Europie jasnowidzów i wróżbitów. Szok. Rewelacja w skali światowej. A dostac sie bardzo trudno. Uwaażm,że Rak Jerzy z Legnicy to fenomen. Telefon chyba wiekszosc do niego zna? Tel. 608 498 227 .

• Gość: Edyta Re: wróżka kłodzko IP: *.swidnica.mm.pl 30.04.13, 09:37
        A ja myśle że to sam zainteresowany się tu reklamuje hehe
      • Gość: Gosia Re: wróżka kłodzko IP: *.swidnica.mm.pl 19.09.13, 13:48
        ja osobiście chodzę do Pani Joanny z Ząbkowic śląskich ona wykonuje również rytuały mi bardzo pomogła jestem jej bardzo wdzięczna super babeczka pozdrawiam!!!1
        • Gość: Magda Re: wróżka Ząbkowice IP: *.swidnica.mm.pl 05.11.13, 23:21
          Ja byłam u Pani Asi ona jest bardzo miła ma coś takiego w oczach że na mnie osobiście działa bardzo uspokajająco.Potrafi słuchać przyszłam do niej po wizycie u innej wróżki która powiedziała mi że mąż mnie zdradza byłam nabuzowana i za namową innej wróżki o której jest mowa wyżej chciałam męża wyrzucić z domu.Pani Joasia popatrzyła na mnie i powiedziała jeśli go Pani wyrzuci będzie Pani cierpiała jeszcze bardziej ,wytłumaczyła mi wszystko dokładnie nie buntowała nie krytykowała nie rozkazała jak inna wróżka że jej zdaniem mam go zostawić.Wyszłam taka lekka bardzo uspokojona choć wcześniej ból rozrywał mi serce.Posłuchałam rad Pani Joasi wybaczyłam mężowi choć nigdy nie zapomnę.Pani Asi dziękuję z całego serca ,aż się boję pomysleć co by było gdybym posłuchała P.Tywoniuk i wróżki ze Złotego stoku które powiedziały mi jak teraz myślę swoje osobiste odczucia na ten temat a nie to co mowiły karty.Jak mało brakowało żebym zniszczyła jeszcze bardziej swoją rodzinę.Czy te kobiety mają sumienie doradzać coś co nie jest prawda.Czy my jesteśmy kolejnym zaliczonym klientem???Pozdrawiam(przepraszam że się tyle rozpisałam ale miałam taką potrzebę przestrzec innych ludzi)
          • Gość: xxx Re: wróżka Ząbkowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.13, 12:54
            czy moze dac pani namiary na ta pania
          • layla02 Re: wróżka Ząbkowice 15.08.25, 17:08
            Tak to prawda super osoba nie jednemu pomogła dlatego warta jest tego żeby o niej pisać.
    • Gość: xxx Re: wróżka Ząbkowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.13, 15:54
      dzięki , naprawde ma duza sprawdzalność
      • Gość: Magda Re: wróżka Ząbkowice IP: *.swidnica.mm.pl 06.11.13, 16:51
        dla mnie mega babka czasami oprócz wróżby warto mieć kogoś kto wysłucha pomoże da jakąś poradę a ona taka jest pozdrawiam Magda
    • Gość: kasia Re: wróżka kłodzko IP: *.146.194.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.13, 22:28
      WITAM PANI JOASIU
      Fajnie że pani sama o sobie piszę robiąc sobie darmową reklamę. Widzę że nie posiada pani informacji o wróżce ze Złotego Stoku , która nie żyje od 2,5 roku i u niej zawsze się sprawdzało i brała co łaska to była SUPER wróżka zajmowała się tym 75 lat, a pani Tywoniuk nie przyjmuje po śmierci syna .Ludzie zastanówcie się lepiej i kierujcie się swoim rozumem , po co czekać na coś co jest nie realne. Szkoda życia mało jest ludzi z darem i z powołania teraz wróżba bo czysty biznes .
      • Gość: też asia Re: wróżka kłodzko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.13, 19:05
        ja korzystałam z usług Pani Joanny i jestem zadowolona , naprawdę potrafi podtrzymać na duchu i określić stan faktyczny problemu, wskazać drogę aby go rozwiązać ,
        • Gość: n..a Re: wróżka kłodzko do OLI IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.13, 11:10
          Hej OLCIA! Nie mam Twojego numeru tel.Wiem , ze tutaj czasami zaglądasz:) Napisz smsa lub zadzwoń N Ps. Ciekawe czy znalazłaś jakąś nową wróżkę:)
      • Gość: DOROTA Re: wróżka kłodzko IP: *.205.164.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.11.13, 13:53
        CZYTAM TAK TE INFORMACJE I UWIERZYĆ NIE MOGĘ JACY LUDZIE SĄ NAIWNI KORZYSTAŁAM Z USŁUG RÓŻNYCH DORADCÓW ALE NAJLEPIEJ KIEROWAĆ SIĘ WŁASNYM ROZUMEM I RADZE WSZYSTKIM NIE MA NIC LEPSZEGO NIŻ WZIĄŚĆ SPRAWY W SWOJE RĘCE KAŻDY DORADZI JAK ON BĘDZIE UWAŻAŁ ALE PAMIĘTAJCIE CO MA BYĆ TO BĘDZIE NAWET PANI JOASIA TEGO NIE ZMIENI SWOIM MAGICZNYM RYTUAŁEM . NIE POLECAM USŁUG JADWIGI Z GORZANOWA TO JEST WIEJSKA PLOTKARA I PANI JOANNY SŁABA JEST NAJLEPSZY JEST SOBCZAK I ŚW PAMIĘCI HALINKA Z KŁODZKA
        • Gość: ja Re: wróżka kłodzko IP: *.swidnica.mm.pl 12.11.13, 16:55
          Dorotko nie zgadzam się z Tobą.Szkoda że tak ziejesz jadem a Pani Tywoniuk z kłodzka jeszcze żyje pozdrawiam:))))
        • Gość: dominika Re: wróżka ząbkowice śl IP: *.31.72.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.11.13, 21:55
          Czytam te wypowiedzi i naprawdę nie wiem do kogo się zwrócić o pomoc .Sądze że ludzie ,którzy pomagają powinni być i się ogłaszać to jak lekarze uzdrowiciele ludzkich zranionych dusz .Każdy chce znać przyszłość i jest ciekawy co dalej.Doradca jest po to aby pomóc a nie zaszkodzić .M asz problem znajdz osobę ,która tobie pomoże. Pamiętaj jednak najważniejsze jest to co czujesz i masz w sercu.Kieruj się własnym rozumem . Polecam pani joasie ona napewno pomoże tak jak mi pomogła ........Nie jest starą wyjadaczką
    • Gość: mika2322 Re: wróżka kłodzko IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 16.11.13, 09:07
      słyszałam o pani z dzierżoniowa, która stawia karty nie tarota tylko jakieś inne. Czy ktoś ją zna?
      • Gość: kamil Re: wróżka IP: *.205.112.224.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.11.13, 22:25
        słyszałam że jest super facet w słupcu czyta z aury i wahadła prawdę mówi pytanie odpowiedz konkretna informacja czy ktos zna mamiary bardzo proszę
        • Gość: gość Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.13, 07:44
          Pisz od razu reklamę po co te podchody...../kamil napisał....słyszałam../a może tak: jestem facetem co wróżę mam sprawdzalność 100%...jestem wiarygodnym itd.. będziesz szczery i otwarty podasz nazwisko adres swojego działania...wzbudzisz tym zaufanie klientów.
        • Gość: romek Re: wróżka IP: *.204.90.142.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.12.13, 07:56
          znasz kogoś co nic nie bierze , zresztą mi pomogła i trafiła w pewne sprawy ,pozostali to brak słów, może polecasz kogoś dobrego
        • Gość: Jaburo Re: wróżka IP: 80.54.41.* 06.02.14, 12:48
          To Józef Sobczak. Bioenergoterapeuta. Niestety już wycofuje się z przyjmowania ludzi. Jest naprawdę niesamowity. Wiele się sprawdza.
    • Gość: ROMEK Re: wróżka IP: *.30.22.149.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.12.13, 23:25
      Czesc czy ktoś wie czy p.Halina jeszcze wroży ? Czy ktoś niedawno sobie wróżył ?dzwoniłem do niej ale nie odbiera . DZIĘKI ZA INFO.
      • Gość: abrakadabra Re: wróżka IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.13, 22:00
        Chłopie daj sobie z Haliną spokój...namiesza Ci tylko w głowie , a i Twój portfel będzie lżejszy!Nic mi się nie sprawdziło, a mało tego gdybym się posłuchała jej rad to dopiero miałabym skomplikowane zycie...pozdro
      • layla02 Re: wróżka 15.08.25, 17:09
        Pani Halina zmarła miesiąc temu .
    • Gość: jacek Re: wróżka kłodzko IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.13, 13:50
      czy w klodzku jest jakas wrozka
    • Gość: aqnieszka Re: wróżka kłodzko IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.14, 14:52
      ludzie dajcie spokój robią tylko ludzią wodę z mózgu i biją kasę gdzie pomoc żyją z plotek śmieją się póżniej za plecami szczególnie ta z ząbkowic jasnowidz gó... się sprawdza mało jest ludzi z darem sama sobie robi reklamę
      • Gość: Jacek Re: wróżka kłodzko IP: *.swidnica.mm.pl 09.02.14, 19:06
        Nie zgadzam się z Tobą Pani Asia właśnie nie należy do plotkar więc jest to bardzo krzywdzące co napisałaś a może jesteś konkurencją co??????????????????
        • Gość: DOROTA Re: wróżka kłodzko IP: *.204.114.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.03.14, 23:18
          ludzie przecież kobieta musi z czegoś żyć i walczy o każdego klienta sama o sobie pisze w superlatywach . ja korzystałam z jej usług opiera się na ploteczkach i przypisuje sobie wielkie zasługi .nie posiada żadnego daru i nic się nie sprawdza .działa na dwa fronty . lubi sensacje a co potrafi to tylko wysłuchać za 80 zł .kto u niej nie wróżył podkreśla za każdym razem .jakoś nikt nie piszę że się sprawdziło . jej specjalność klejenie małżeństw po tywonikowej . ciekawe kiedy będzie przelewać jajka.po co robić ludzią wodę z mózgu. życze wszystkim co korzystają powodzenia i suchoty kieszeniowej oby nie było .
      • koszyk5555 Re: wróżka kłodzko 06.10.14, 17:49
        a ktora wrozka robi ludzia wode z mozgu? Ja znam bardzo dobra wrozke w Trzebieszowicach, numer do Pani to 693634163, warto posluchac tej Pani, bo oprocz dordztwa potrafi tak pomodz, ze wyprostuje, kazdy problem, daje wskazowki w roznych zawirowaniach zyciowych. Oprocz przekazu medialnego, Pani jest wstanie wesprzec wiedza z roznych polek, psychologii, psychoterapii, bioterapii, reiki. Przy tym wszystkim stoduje sie do zasad etyki i moralnosci, jest przy tym skromnym i bardzo uczciwoa osoba. Polecam sie do niej udac, nie pozalujecie :)!

Pozdrawiam
        • agnesu2 Re: wróżka kłodzko 01.12.14, 13:28
          Witam! mam zamiar wybrać się do tej Pani, ale proszę mi powiedzieć czy mówi ona coś na temat przyszłości, czy to co mówi pomaga jakoś w dokonaniu wyboru?
          pozdrawiam
        • agnesu2 Re: wróżka kłodzko 18.02.16, 14:13
          Witam! ja też byłam u Pani Miry i czekam na spełnienie.....z niecierpliwością. Mam pytanie, czy to co Tobie przepowiedziała sprawdziło się ? pozdrawiam
          • koskosky Re: wróżka kłodzko 11.03.16, 10:48
            ktoś jeszcze był u Pani Mirki ? Spawdza się?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka