Gość: Natalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 23:12 Czy był z Was może ktoś u wróżki Stanisławy Puchlarz w Wałbrzychu?. Zastanawiam się czy warto się do niej wybrać, czy jest dobra.Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wałbrzyszanka Re: Wróżka w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 16:48 Z wróżek wałbrzyskich rekomenduje 1. Podzamcze: Mariolę Grażkę Terenię To trzy przyjaciółki. Wróżą z Run i Tarota 30 zł 45 zł kosztuje do półtora godziny. 2. Na 1-go Maja Maria Jest strasznie droga bierze 90 zł za godzinę. Różnie się sprawdza. Mnie się nic nie sprawdziło, koleżance trochę! Ogólnie nie polecam!!! Bierze drogo, bo cały czas chwali się, że wróży od lat 50- tych z tych samych kart. Karty ma zniszczone, widac, ze bardzo stare. Ale to nie upoważnia do brania takich pieniędzy! 3. Na Placu WP. jest inny wróżbita jeszcze, wróżbita Marcin. Wróżbita Marcin z Wałbrzycha, jasnowidzem i runistą jak sam o sobie mówi. Też sprawdza się naprzemiennie. Cena dobra za półtora godziny 50 zł. Tego wróżbity Macieja Skrzątka nie polecam. Mało co się sprawdza. Gada bzdury tak samo jak Pani Maria. Jest drogi i zarozumiały!! Wcale nie jest jedynym wróżbitą w Wałbrzychu. Pani Maria nie prowadzi działalności. Mariolka, Grażka też nie prawadzą, ale zatrudnia je jako wróżki, Terenia, bo on prawdzi firmę wróżb. Wróż Marcin, bodajże też prawdzi działalność zarejestrowaną we Wrocławiu, ale mieszka w Wałbrzychu! O tej Pani Stanisławie nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wutka Re: Wróżka w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 16:57 A widzieliście co piszą ludzie o Wróżbicie Macieju? forum.gazeta.pl/forum/w,168,75204744,77048291,Re_Wrozbita_Maciej_polecam_.html Jak dla mnie drogie usługi! Wole pójś do Pani Halinki na tą sama ulice (ogłasza się na ulotkach). 40 zł za 1 godzinę i wyczerpujące odpowiedzi na pytania. Halinka jest trafna, prawdziwa wróżka z darem. Wierze kobiecie bo niejedno w życiu przeszła przez 70 lat życia. Polecam wróżkę Halinkę z Placu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ifi Re: Wróżka w Wałbrzychu IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.11, 09:47 Witam Pilnie poszukuję kontaktu do tych wróżek z Podzamcza -w sobote 2 lipca będę w Wałbrzychu i potrzebuje pilnie sprawdzonej i szczerej wróżby prosze o kontakt (nie mieszkam w Wałbrzychu dlatego chciałabym zadzwonić i się umówić. bardzo mi na tym zalezy pozdrawiam i dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
dominika1912 Re: Wróżka w Wałbrzychu 19.02.24, 10:21 Czy mozecie podać jakies namiary na wrózki na Podzamczu? Bede bardzo wdzięczna. Dzięki i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Wróżka w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 23:24 Czy mozecie podać jaies namiary na te wrózki na Podzamczu? Bede bardzo wdzięczna. Dzięki i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pundel Re: Wróżka w Wałbrzychu 31.03.10, 02:25 Dajcie namiar na dobrą wróżke w Wałbrzychu! Byłam u wróżki Teresy ale na trzy wróżby, trzy razy raz się nie sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wróżka w Wałbrzychu IP: *.18.74.lan.EkoNet.info 04.08.13, 14:35 szukam wrózki dobrej z wałbrzycha czy ktos zna prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
mersom Re: Wróżka w Wałbrzychu 12.10.16, 21:43 Hej minęło trochę czasu ,moze tu jeszcze zagladasz. I co bylas ? Odpowiedz Link Zgłoś
bajabena Re: Wróżka w Wałbrzychu 19.02.24, 23:29 Raczej nikt Ci nie poda. Ten kto szanuje swoją wróżkę nie chce jej narażać na hejt. Podawanie kontaktu na forum jest dla dobrej wróżki niebezpieczne, wrożki tego nie chcą. wprawdzie ja jestem z Poznania a w Wałbrzychu w życiu nie byłam, ale piszę na swoim przykładzie, moja wróżka nie chce żeby podawać do niej namiar komuś kogo nie znam. Gość portalu: Natalia napisał(a): > Czy był z Was może ktoś u wróżki Stanisławy Puchlarz w Wałbrzychu?. > Zastanawiam się czy warto się do niej wybrać, czy jest dobra.Dziękuję i > pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś