Dodaj do ulubionych

Mam prosbe

27.11.09, 11:51
Najchetniej poprosilabym o wrozbe-ale zdaje sie mam jeszcze za malo postow.
W zwiazku z tym poprosilabym o wyciagniecie kart-oczywiscie sama postaram sie
zinterpretowac.
Mam pytanie o zwiazek,ale ja chyba troche zbyt emocjonalnie podchodze do
tematu.w stanie takich wzburzen karty sa najczesciej odzwierciedleniem moich
uczuc.
Czy ktos moglby wyciagnac dla mnie karty -czy on byl (czy jest w tej chwili)mi
wierny?
Niestety,nie znam zadnego rozkladu na wiernosc-moze tajna kieszen,ale czy
mozna uzyc tego rozkladu na przeszlosc??
Bede wdzieczna.I chetnie przesle zaplate-z gorysmile

Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: Mam prosbe 27.11.09, 12:03
      Masz odpowiednią ilość postów - liczymy 25 na gazetowym forum, nie tylko tutaj
      • kasumi.73 Re: Mam prosbe 27.11.09, 12:11
        Naprawde?? smilesmile
        Czy moge wobec tego prosic kogos o jakis rozklad na wiernosc?
        albo wlasnie tajna kieszen?( na przeszlosc)-cos amm watpliwosci odnosnie
        hm..lojalnosci.juz wyszukuje odpowiednia zaplate.smile
    • coco_angel Re: Mam prosbe 27.11.09, 12:08
      kasumi wolisz rozklad typu tajna kieszen czy tylko 3 karty na
      zapytanie czy byl wierny?
      • kasumi.73 Re: Mam prosbe 27.11.09, 12:16
        Szczerze mowiac-nie wiem.Teraz tak mysle-ze w tajnej kieszeni wyjdzie tylko na
        pozycji-co ukrywa..nie wiem czy to wystarczajace?
        Czy moge zdac sie Twoja intuicje-co bedzie lepsze do wyjasnienia tej kwestii?? smile
        • coco_angel Re: Mam prosbe 27.11.09, 12:26
          a moze do tajnej kieszeni dodam pytania ktore chcesz dodatkowo
          umiescic?
          • kasumi.73 Re: Mam prosbe 27.11.09, 12:28
            Dobry pomyslsmile
            niech bedziesmile
            ps,zaplate wyslalam,potwierdz prosze ,czy doszla wink
            • kasumi.73 Re: Mam prosbe 27.11.09, 12:30
              Pytanie-czy byl wierny.To mnie nurtuje jakos szczegolnie..
              • kasumi.73 Re: Mam prosbe 27.11.09, 12:31
                Dobry pomysl,niech bedziesmile
                Pytanie czy byl wierny-to mnie nurtuje szczegolnie...
              • coco_angel Re: Mam prosbe 27.11.09, 12:31
                dobrze daj mi pol godzinki najdalej ok? bo robie obiadek i zaarz sie
                za to wezmesmile
                • kasumi.73 Re: Mam prosbe 27.11.09, 12:34
                  Wyslalam kilka razy to samo..niechcacy smile
                  mozna to jakos wykasowac?
                  Coco-oczywiscie-poczekamsmile
                  • coco_angel Re: Mam prosbe 27.11.09, 12:58
                    dziekuje za zaplatesmile roze cudne i przeslanie tezkiss
                    Oto rozklad...
                    Co wazne podczas tasowania wypadly mi 2 karty Gwiazda i Krolowa
                    denarow

Z przelozenia: 10 denarow, 10 bulaw, wieza - wazne karty hmm
                    widac jakis kryzys i zmeczenie byciem razem?
                    1.cel w stosunkach z partnerem:8 mieczy
                    2.3.4.5 co partner mysli o kasumi, co czuje: krol mieczy, 2
                    kielichy, 10 denarow, smierc

6.7.8 jak on zachowuje sie wobec kasumi:kochankowie, 3 miecze, 4
                    denarow

9.10.11 co zamierza zrobic w nabl. czasie krol kielichow, 2
                    bulawy, kolo
                    -
                    12. 10 bulaw
                    13.krolowa mieczydobralam as kielichow
                    14. czy byl wierny :10 mieczy,5 mieczy, as mieczy,moc

Moja interpretacja za chwile ale jak widze moc i takie karty
                    nieszczerosci i wieze to cos jets na rzeczysadale musze
                    przemyslec..moze ktos spojrzy tym czasem...
                    • kasumi.73 Re: Mam prosbe 27.11.09, 13:06
                      Oczywiscie-poczekam na interpretacje.
                      Masz racje,oboje czujemy sie zmeczeni,on(z niewiadomogo dla mnie powodu)-obrazony.
                      Te karty na wiernosc rzeczywiscie dosc wymowne-szczegolnie to 5 mieczy...
                      Co prawda as mieczy wskazuje dla mnie na brak zdrady,raczej zaniechanie tego,ale
                      5 mieczy..hm..no nic,poczekam,
                      Dziekuje za kartysmile
                    • coco_angel Re: Mam prosbe 27.11.09, 13:23
                      Oto moja interpretacja:
                      Z przelozenia: 10 denarow, 10 bulaw, wieza - to przelozenie
                      dalo mi do myslenia, ta wasza sielanke jakby cos przerwalo, sa jakie
                      sformy nacisku, cos przytlacza go, jakby cos mu sie zawalilo,
                      1.cel w stosunkach z partnerem:8 mieczy- to taka karta
                      niemocy, niemoznosci wyjscia z wlasnych ohraniczen, mysli, niehcec
                      do konfrontacji
                      - a on czasem nie jets taka wladcza
                      osobowoscia, sklonna do kategorycznych ciec, wladca slowa ale i
                      manipulatorem?, mysle ze jesli o Was chodiz on wsyztskiemu
                      zaprzecza, rozmowy wasze sa ucinane ale ta smierc na koncu to karta
                      przemiany, jakby transformacji problemu, mysle ze on ucina wszelkie
                      Twoje spekulacje na temat Cie interesujacy ale mysle ze zmienil sie
                      jego punkt widzenia badz wlasnie sie zmienia..i kwestii waszego
                      bycia razem
                      denarow
                      -jest w nim jakis wewn. wybor, 3 miecze zawsze mowi o
                      jakims palacym problemie ale to cos jets trzymane z daleka, jets
                      ukryte, 4 monety to niehcec do dzielnia sie tym co sie ma, o czyms
                      chyba nie chce Ci powiedziec
                      bulawy, kolo
                      - zdaje sie na los i wydareznia zewn., nie ma
                      zadnych sprecyzowanych planow a powiedz mi Wy jetsescie formalna
                      para?
                      12. co ukrywa : 10 bulaw- widac duze zmeczenie,
                      przytloczenie, karta sie powtorzyla wiec wyraznie ejst to
                      akcentowane, jakas presja ale i swiadomosc konsekwencji,
                      niekoniecznie dobrych, to go przytlacza , postac na karcie jest
                      przytloczona wszystkim i jakby nie chciala spojrzec prawdzie w oczy,
                      taka schylona w swoim ciezarze
                      13.co powoduje ,ze musi to ukrywac:krolowa mieczydobralam
                      as kielichow
                      - no wyszla karta kobiety z asem jakos mi sie
                      ewidentnie odczytujesad
                      14. czy byl wierny :10 mieczy,5 mieczy, as mieczy,moc- ostre
                      karty , mysle ze cos jets na rzeczy ale nie zdradzil choc byla mysl
                      ze chcial i go to pociaga...
                      Moze dziewczyny bardziej doswiadczone spojrza , bo ja obawiam sie
                      przesadzic sprawe...
                      • kasumi.73 Re: Mam prosbe 27.11.09, 13:35
                        Juz wyjasniam-tak,jemu sie czasem wydaje ze ma patent na racje.Ale tylko mu sie
                        wydaje.
                        ja mam swoje podejrzenia,on zaprzecza.byc moze do zdrady jako takiej nie
                        doszlo,ale uwazam-podobnie jak ty-ze mial okazje i byc moze ochote.
                        pewnie wydaje mu sie,ze skoro nic nie zrobil-jest w porzadku,a wszelkie drobne
                        przejawy nielojalnosci-to nieistotne drobiazgi.
                        tam wyszly mu 3 miecze-ta karta tez mi czesto ostatnio na niego wychodzi-z tym
                        ze ja ja odczytuje,jako poczucie zranienia.
                        I chyba on tak ma.
                        ja sobie wymyslam(hihi),oskarzam,a on Bogu ducha winien.
                        Tez mam wrazenie,ze cos sie w nim przelamuje-tyle ze nie wiem w ktora strone.
                        Co powoduje ze musi ukrywac-dlatego wlasnie nie stawiam kart na siebie-Bo moja
                        interpretacja-ze krolowa mieczy to ja ostatnio.
                        on swoje,a ja tez ostro.
                        Troszke hamuje jego milosne zapedy i wyznania-bo nie ufam.
                        Chyba ladnie to odczytalas.
                        Dziekuje Bardzo.chetnie sie odwdziecze ,jesli bedziesz w potrzebiesmile
                        Moze ktos jeszcze zerknie.smile
                        ps.przeslalabym buzki0ale nie wiem jak,tak wiec cmok,cmoksmile

• coco_angel Re: Mam prosbe 27.11.09, 13:54
                          wiesz co kasumismile ja tez na poczatku myslalm ze ta krolowa mieczy to
                          Ty i Twoje zapedy zeby dowiedziec sie co i jak, taka chec wejscia,
                          co mu w duszy gra(as kielichow) ale z kartami ponizszymi jednak ze
                          ktos go tam pociagal ..
                          Ale jelsi daje Ci milosne wyznania to wiesz daj szanse, przypatrz
                          sie jemu tak bez balastu emocjiwinkBo Ty mas zpodejrzenia, on cos tam
                          chcial pokombinowac ( 5 mieczy, Sila) i teraz obydwoje jetsescie
                          zranienie, a ze on krol mieczy probuje odwrocic problem
                          Ty krolowa mieczy on krol mieczy zawojujecie sie tymi cietymi
                          slowami...
                          Odnosnie 3 miezcy to jakis palacy problem wg mnie Banzhaf
                          odczytywal jako jakis problme zlozony i np zalecal wylozenie 3 kart
                          na tosmile
                          dziekuje za cmoki, ja robie to z klawiatury: najpierw srednik a
                          pozniej gwiazdka kiss i wychodzi calus...
                        • kasumi.73 Re: Mam prosbe 27.11.09, 13:55
                          I jeszcze mam pytanie-tak sobie przemyslalam,i podazylam za Twoja
                          interpretacja--jak zrozumialam-w tym rozkladzie wyszla inna kobieta??
                          I ten fakt go przytlacza?
                          • coco_angel Re: Mam prosbe 27.11.09, 14:02
                            moimi zdaniem jest inna kobieta, tylko on nic nie zrobil w sensie
                            zdrady , ale on czuje sie przytloczony tym wszystkim, chyba starasz
                            sie to wyjasnic i on ma dosyc prawda? i ucieka?
                            A pytalam sie Ciebie kochana, czy jestescie w formalnym zwiazku? bo
                            chcialam jesczez odniesc sie do tego krola kielichow ktory
                            wyszedl..bo wydaje mi sie ze ejstescie albo w formalnym zwiakzu albo
                            dlugooo ze soba
                            Na razie jest zmeczony, zraniony i chowa glowe w piasek - tak ja
                            odczytuje ale niech moze dziewczyny jescze zajrzasmile
                          • kasumi.73 Re: Mam prosbe 27.11.09, 14:11
                            Nieformalny,ale kawalek czasu-prawie 4 lata..
                            Patrze na ta tajna kieszen,i wiem ze nic nie wiem.tu miecze,tam kielichy.
                            tu inna baba,tam 2 puchary..
                            a niech to..poczekamsmile
                            Dziekuje raz jeszcze...
                            Coco,teraz pomyslalam-moze by po prostu zapytac wprost-czy w jego zyciu jest
                            inna kobieta,w ktora jest zaangazowany?
                            Co myslisz??
                            • kasumi.73 Re: Mam prosbe 27.11.09, 14:13
                              Na raty pisze,hihi
                              co czuje-oprocz postawy krola mieczy-karty wyszly ladne,2 puchary,10
                              denarow(mieszkamy razem).
                              zastanawia mnie smierc-masz racje,na pewno bedzie zwrot o 360 stopni.ciekawe w
                              ktora strone.
                              nie wiem czy kochankowie to ktos 3,czy mimo wszystko zwiazek.
                              w kazdym razie ja wiecej nie zrobie..
                              • coco_angel Re: Mam prosbe 27.11.09, 14:29
                                ja napisalm Ci kochana jak ja to odczytujesmileon cos rozwaza ta smierc
                                na koncu dobrych kart oznacza jednak jakas transformacje, w ktorym
                                kierunku czas pokaze on sie zdjae na los, jelsi chodiz o relacje ...
                                Jak dla mnie skoro wyszlo tyle kart wskazujacych na jego rozwazania
                                ( kochankowie, 3 miecze, smierc, 5 mieczy, as mieczy) to cos tam
                                jets na rzeczy ale byc moze ktos tam mu sie poodba i tyle, bo zdrady
                                jak dla mnie nie bylo...
                                A Ty naciskasz na niego?
                                jelsi chodiz o sekwencje kart : krol mieczy, 2 puchary, 10 denarow,
                                smierc - to zobacz w kolejnosci....ja tak patrze wlasnie po
                                kolei....i uwazam ze w waszych relacjach nastapi przemiana bo on
                                zacznie inaczej patrezc na wasze bycie razem..jesli bedzie tak jak
                                jest niekoniecznie bedzie to dobre bo u niego duzo kart zamkniecia
                                sie...z przelozenia wyszlo zmeczenie i kryzys...jakis mniejszy badz
                                wiekszy rozlam..
                                a ty jak czujesz? naciskasz na niego?
                                dziewczynki moze sie wypowiecie?kiss ja czuje te karty tak jak
                                napisalam....
                                p.s. tak mi przyslzo teraz do glowy,patrzac na ten uklad:10
                                mieczy, 5 mieczy, as mieczy i Moc
                                - ze Ty moze wiesz tak
                                naciskasz tymi podejrzeniami i ta checia szczerej oczyszczajacej
                                rozmowy(as mieczy) ze on czuje sie przytloczony ta domniemana
                                zdrada?
                                • kasumi.73 Re: Mam prosbe 27.11.09, 14:36
                                  nie,nie naciskam.
                                  zdarzalo sie ze mu dziure w brzuchu wiercilam,baaardzo dlugo i czesto.ostatnio
                                  zamknelam sie na ten temat.ale on tez zasypuje mnie roznymi..podejrzeniami.

przytloczenie moze byc,i to nie tylko jego.-aczkolwiek uwazam,ze cos na rzeczy
                                  bylo z ta wiernoscia-nie upieram sie przy zdradzie konkretnej,ale ladnie to to
                                  nie wyszlo..
                                  I tak-masz racje,jest zamkniety na rozmowy,zawsze byl.
                                  I jeszcze raz dziekuje-moze ktos jeszcze rozjasni.;*

• jasmin_25 Re: Mam prosbe 27.11.09, 16:46
                                    1.cel w stosunkach z partnerem:8 mieczy
                                    Nie ma pojecia co ma zrobic, wydaje mu sie, ze nie ma zadnej mozliwosci do
                                    zrobienia czegokolwiek

Jest chlodny ale kocha, to sie wkrotce moze zmienic

denarow
                                    czuje sie zraniony i dlaego zamyka sie w sobie

bulawy, kolo-
                                    Chyba nie wie co zrobic wiec zda sie na los

12. 10 bulaw
                                    Jest przytloczony i zmeczony

13.krolowa mieczydobralam as kielichow
                                    Moze dlatego, ze wciaz darzy cie cieplymi uczuciami i nie chce konczyc tej
                                    znajomosci

14. czy byl wierny :10 mieczy,5 mieczy, as mieczy,moc
                                    Prawdopodobnie jest przybity twoimi podejrzeniami i proba wyjasniania tej
                                    potencjalnej zdrady. Przed moca sa same miecze, wydaje mi sie, ze moglo tak
                                    naprawde zadnej zdrady nie byc.

Sorki ale wydaje mi sie z powyzszych kart, ze jak nie przystopujesz z
                                    oskarzeniami, ktorymi on jest juz przytloczony to ten zwiazek moze sie skonczyc,
                                    wskazuje na to smierc w pytaniu o to co czuje.

Moze podpytaj co zrobic zeby ten zwiazek uratowac,jesli ci na nim jeszcze zalezy?
                                    • kasumi.73 Re: Mam prosbe 27.11.09, 17:36
                                      Dziekuje Jasmin,kazda interpretacja jest dla mnie bardzo cenna..
                                      ja wiem,jak to wyglada..ale zapewniam,ze nie wzielo mi sie to znikad.
                                      Byly pewne niejasnosci.ja nie neguje,ze on kocha-jestem nawet w stanie z tym sie
                                      zgodzic,Tyle ze czasem mam wrazenie,ze jedno mowi)zeby utrzymac zwiazek)a swoje
                                      robi(i nie,nie upieram sie przy zdradach takich czysto fizycznych).Ale
                                      podejrzewam,ze hm..jakby to powiedziec-rozglada sie za czyms,czegos szuka..
                                      Pytanie zadalam nie dlatego,ze sobie wymyslilam,tylko dlatego ze mam powody do
                                      niepokoju.sad
                                      On ,mam wrazenie czuje sie zraniony,bo ja juz odwracam sie od niego.I nie z
                                      powodu braku uczuc,tylko dlatego,ze ja tez czuje sie zraniona....
                                      • jasmin_25 Re: Mam prosbe 27.11.09, 19:19
                                        Kasumi przykro mi, ze masz taka sytuacje ale czy ewentualne potwierdzenie
                                        zdrady, czy wogole jego zainteresowania inna kobieta cos by zmienilo? Moze
                                        zastanow sie co byloby dla ciebie najlepsze i tym sie kieruj. Jak z nim nie
                                        jestes szczesliwa, bo faktycznie cos kombinuje to szkoda tracic nerwy na taki
                                        zwiazek.

• kasumi.73 Re: Mam prosbe 27.11.09, 20:42
                                          Ja juz w sobie szukam odpowiedzi.Czy to jest dla mnie dobre.
                                          I wiem,ze szkoda nerwow na zwiazek,w ktorym przestaje sie czuc pewnie.
                                          Dziekuje za interpretacje i radesmile
                                          Jego ruch-moze dam sie przekonac,a moze juz nie..
                                          Buziaczki dla Was dziewczyny ;*
                                          • coco_angel Re: Mam prosbe 27.11.09, 20:58
                                            a ja bym Ci radzila przeczekac i porozmawiac, bo tak to prosta
                                            droga do rozstania...Karty maja pomoc a nie szkodzicsmile
                                            buziaki;*
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka