Dodaj do ulubionych

wróżka we wrocławiu

24.07.08, 17:38
skorzystałam niedawno z usług pani, która przyjmuje we Wrocławiu,
ale z tego co mi wioadomo, to nie tylko. Jestem bardzo zadowolona bo
nie tylko odpowiedziała na moje pytania, ale również podniosła na
duchu. Poza tym to chyba dobry psycholog, bo w trakcie rozmowy
wyszły rzeczy, których się nie spodziewałam, ale które dały mi duzo
do myślenia. Ona posługuje sie również i to z powodzeniem
numerologią. Byłam u niej miesiąc temu i powiem wam,że dziś
sprawdziła się rzecz, o której mi opowiedziała. Jesli ktos ma
życzenie to dam telefon, albo maila.
Obserwuj wątek
    • juzek011 Re: wróżka we wrocławiu 29.07.08, 16:06
      Bardzo bym prosił o numer telefonu moje gg11929703
    • aneczka366 Re: wróżka we wrocławiu 30.07.08, 11:43
      ja poprosze o telefon lub maila, moje gg 6517579, z góry bardzo
      dziękuje
    • xiizabelax Re: wróżka we wrocławiu 30.07.08, 15:07
      Witam Cię beata-on-line jakbyś mogła dać mi namiary na tą panią byłabym wdzięczna. Mój meil brzydula@neostrada.pl
      • remi39 Re: wróżka we wrocławiu 30.07.08, 22:14
        Ja też bardzo proszę o telefon i koszt takiej wizyty.Ewentualnie
        jaki to rejon Wrocławia.
        Remi39@ interia.pl
    • dragon109 Re: wróżka we wrocławiu 05.08.08, 21:19
      Witam,
      Bardzo bym prosiła o nr do tej Pani. Jeśli możesz to napisz mi ile
      kosztuje taka usługa. Mój nr GG 1917836.
      Pozdrawiam
    • grazka.3 Re: wróżka we wrocławiu 06.09.08, 18:26
      podaj mi namiar na te wrózke
      dzieki
    • grazka.3 Re: wróżka we wrocławiu 06.09.08, 18:26
      podaj mi namaiar moje gg 57614242
    • lenocka Re: wróżka we wrocławiu 15.09.08, 10:43
      Witam,
      Bardzo bym prosiła o nr do tej Pani. Jeśli możesz to napisz mi ile
      kosztuje taka usługa. Mój mail lenocka8484@mail.ru
      Pozdrawiam
    • ewcik-3 Re: wróżka we wrocławiu 24.09.08, 09:48
      Witam bardzo bym prosiła o namiar do tej pani? Czy ta wróżka jest
      godna polecenia sprawdziło się to co rzeczywiście mówiła. Pozdrawiem
      i bardzo proszę o kontakt nr gg:1039141
    • andromeda1a Re: wróżka we wrocławiu 22.05.14, 11:32
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • aleksanderbialog Re: wróżka we wrocławiu 05.07.16, 13:08
      polecam wrózkę z KRAKOWA www.saloniskierka.pl

Wrózka Małgorzata tel 504 777 850 nie pożałujecie świetna jest polecam
    • katarina898 Re: wróżka we wrocławiu 29.07.16, 20:12
      ostatnio miałam bardzo trudny okres w życiu, pomogła mi wróżka sara, jak dla mnie ( w moim przypadku) jest bardzo duża sprawdzalność jej wróżb, email do niej kobietamag@interia.pl, gorąco polecam!
    • aniela2525 Re: wróżka we wrocławiu 16.03.17, 15:27
      .
    • martusiamila Re: wróżka we wrocławiu 01.04.17, 12:45
      po raz kolejny skorzytsałam z usług wróżki sary i jestem pod wrażeniem jej sprawdzalności, po niespełna 2 miesiącach większość mi się sprawdziła, email do niej kobietamag@interia.pl ;)
    • dariadar1234 Re: wróżka we wrocławiu 08.06.21, 20:27
      Moge polecić Wam wróżkę Sarę z usług której korzystam od dawna i bardzo duża częśc się sprawdza ,krótko rzeczowo i na temat, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • antygona77a Re: wróżka we wrocławiu 24.06.21, 10:29
      Mogę polecić Wam wróżkę Monikę z usług której korzystam od dawna i bardzo duża część się sprawdza ,krótko rzeczowo i na temat, kontakt do niej - wrozkamonika.pl
    • angelauy2 Re: wróżka we wrocławiu 02.07.21, 16:29
      Mogę Wam polecić wróżkę Sarę, korzystałam już z wielu natomiast póki co u niej jest najwyższą sprawdzalność , gorąco polecam, znajdziecie ją pod adresem kobietamag@interia.pl
    • katarimaklaus1 Re: wróżka we wrocławiu 27.10.21, 18:27
      Gorąco polecam wróżkę Sarę, bardzo życzliwa kobieta, od dawna korzystam z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona, ostatnio skusiłam się też na skorzystanie z rytuału u niej i po kilku tygodniach już widzę poprawę, kontakt do niej - kobietamag@interia.pl
    • kornelialipppj Re: wróżka we wrocławiu 03.11.21, 19:13
      Ponownie skorzystałam z usług wróżki Sary i jestem pod wrażeniem sprawdzalności jej wróżb zarówno w sensie merytorycznym jak i czasowym,email do niej - kobietamag@interia.pl poza tym świetna babka potrafiąca zachować dystans i szybko umiejąca trafić w punkt ;)
    • safarikuki1 Re: wróżka we wrocławiu 08.11.21, 20:52
      Witam wszystkich którzy szukają wróżki ja kilka lat szukałam w całej Polsce były lepsze i gorsze jednak żadna z nich nie wstrzeliła się tak idealnie w sedno jak wróżka Sara i to każdorazowo umiejąca uchwycić istotę i wstrzelic się w punkt, rewelacja jest naprawdę super telefon do niej - 784 676 783
    • ritaklausk Re: wróżka we wrocławiu 11.11.21, 20:32
      Moi drodzy, jestem pod wrażeniem umiejętności i precyzji wróżki Sary, której wrózby są bardzo trafne i precyzyjne nawet w czasie ponadto też korzystałam u niej z rytuału, pierwsze oznaki poprawy były już po kilku tygodniach, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • klementynawer1 Re: wróżka we wrocławiu 15.11.21, 19:33
      Mogę zaproponować Wam wróżkę Sarę, z której usług korzystam już kilka lat, z początku korzystałam też z kilku innych jednak ich odpowiedzi nie były tak trafne i wiarygodne jak u niej, ponadto nie ma większych problemów z umówieniem się,odpowiedzi rzeczowe i precyzyjne, email do niej : kobietamag@interia.pl
    • margaritakursk Re: wróżka we wrocławiu 17.11.21, 22:42
      Szczerze mogę Wam polecić bardzo rzetelną wróżkę Sarę, wróżby bardzo pokrywają się z rzeczywistością a co więcej są bardzo dokładne i nie trzeba długo czekać, gorąco polecam Wszystkim, którzy szukają rzetelnej osoby, która pisze konkrety a nie uprawia tzw 'wodolejstwa'co wcześniej kilka razy już przerabiałam u innych osób, email do niej - kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • klaudynik1231a Re: wróżka we wrocławiu 19.11.21, 17:15
      Mogę Wam polecić bardzo kompetentną wróżkę, która z tego co wiem też poza wróżbami, odczynia m.in uroki ,ja co prawda póki co korzystałam tylko u niej z wróżb ale jestem pod ogromny wrażeniem jej umiejętności sprawdzalność i precyzja niespotykanie wysokie poza tym tez empatyczna i terminy w dość szybkim tempie, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • kundzia1239a Re: wróżka we wrocławiu 23.11.21, 17:10
      Moi drodzy, ostatnio skorzystałam z usług wrózki Sary i jestem pod ogromnym wrażeniem jej umiejętności-z tego co widzę to nie ja jedyna ;) z początku myślałam,że konieczne do tego typu usług jest spotkanie osobiste, okazało się,że nie i nie widząc mnie trafiła w sedno co do wszystkich pyta ,które do niej miałam, co więcej bardzo szybko w przeciągu kilku miesięcy już prawie cała wróżba się spełniła, ponadto pełna zrozumienia, udało się bardzo szybko umówić na termin nawet w późnych godzinach nocnych jeśli sytuacja tego wymaga, gorąco polecam - email do niej - kobietamag@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka