misboaa 02.02.10, 12:58 Pogadajmy o 6 Pucharów. Wspomnienia, nostalgia, dzieciństwo, przeszłość. Próbuje wymysleć coś dla A. w związku ze sklepem i okazało się, że niby to prosta karta a jakoś brak mi impulsów. Kiedy Wam się pokazywała? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.33 Re: VI Pucharów 02.02.10, 13:00 w zwiazku ze sklepem...moze to nie bedzie sklep samoobsługowy tylko trzeba łanie klienta kupujacego przywitac tak indywidualnie podejssc ? Wazna bedzie atmosfera w tym sklepie ..ma byc ciepło, przytulnie itp Odpowiedz Link
tommy994 Re: VI Pucharów 02.02.10, 13:20 Mnie się ta karta pojawiała apropo finansów. Sądziłem, że to ktoś z przeszłości tej osoby, zapomniany znajomy, krewny, który pomoże. Podobnie też w innych kwestiach. Byli to starzy, ale zapomniani znajomi, przyjaciele czasem koledzy z dzieciństwa. Odpowiedz Link
aischam Re: VI Pucharów 02.02.10, 13:39 Dobre wspomnienia, albo spotkanie z kimś sprzed lat z kim mamy właśnie ciepłe wspomnienia. Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: VI Pucharów 02.02.10, 17:16 a moze powrot do starego pomyslu, moze wczesniej juz cos prowadzila albo miala taki zamiar a teraz ten pomysl moglaby skutecznie zrealizowac. Moglyby to chyba byc tez rzeczy stare, wzbudzajace nostalgie i cieple uczucia np. jak antyki, fotografie w zloconych ramach albo wystroj tego typu. Moze rzeczy na prezent, dla pan, kwiaty. Atmosfera w ktorej klient czuje sie bezpiecznie a nie np. stanie nad klientem czy czegos nie skroil. Odpowiedz Link
remon70 Re: VI Pucharów 02.02.10, 17:59 bardzo fajna Wam ta "sklepowa" 6 pucharów wyszła Wg mnie, to może być postawienie na rzeczy absolutnie klasyczne, czyli ponadczasowe, takie które nosiły kobiety kiedyś i dzisiaj.Garsonki, żakiety,bluzki, kapelutki itp. Coś co zawsze dobrze wygląda na kobiecie, a kobieta w nim. Żadnych biodrówek tylko klasyczne spodnie, żadnych rozmiarów 0 tylko większe, kobiece itp. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: VI Pucharów 02.02.10, 18:17 U mnie jest taka: taroteca.multiply.com/photos/album/122/Arcus_Arcanum#photo=111.jpg dla pań i panów ubiory, alkohole też i taka www.interhobby.net/tarot/viCard.php3?Code=056÷ID=IC a tu dla dzieci, ksiązeczki, bajeczki Odpowiedz Link
dana-25 Re: VI Pucharów 02.02.10, 22:41 A może chodzi o to, ze ma się zwrócić o pomoc do kogoś z rodziny (czyli szukać pomocy w rodzinie) albo założyć spółkę z kimś kogo dobrze zna i ma do tego kogoś zaufanie, jakimś starym znajomym? Odpowiedz Link
misboaa Re: VI Pucharów 03.02.10, 17:32 Arcus Arcanum - ależ to piękna talie Fajnie, że ją Królowo przypomniałaś. Wcześniej ją jakoś przoczyłam, a teraz odkryłam na nowo Doskonale nadawała by się do miłosno-marzeniowych pytań To ona zaispirowała mnie do przykładu z mydlarnią Odpowiedz Link