krolowa.mieczy 12.03.10, 08:49 to jest prąd zakład energetyczny wczoraj po 20.00 podłączył mnie do prądu a to + to jest piosenką od której jestem dziś uzależniona www.youtube.com/watch?v=ojjO-5pQ_Rs tak się chciałam podzielić z wami... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
casablanca76 Re: prąd i piosenka 12.03.10, 09:54 też bardzo lubię tą piosenkę, porusza we mnie jakąś wrażliwą strunę a swoją drogą to nie wiedziałam że jest taka fajna stronka gdzie można pooglądać sobie karty... Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: prąd i piosenka 12.03.10, 09:56 ta wieza faktycznie pasuje do zakladu energetycznego i do pradu wogole Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: prąd i piosenka 12.03.10, 12:09 tak... piosenka jest... ech... że żaden facet nie jest w stanie pojąć "zatrzymaj mnie, nie daj mi odejść"... a ten który wie, że ja wiem i ja wiem, że on wie pozwolił odejść... Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: prąd i piosenka 13.03.10, 18:54 A wiecie coooo? a wiecie jak moja talia Arcus Arcanum mówi o sobie? zgadlibyście robaczki? Papież Odpowiedz Link
justillo Re: prąd i piosenka 13.03.10, 19:45 Teraz sobie przypomniałam że mi kiedyś tarot ukazał się jako król mieczy(surowy ale przyjazny) Odpowiedz Link