doti96 13.05.10, 23:41 Witam.. Ja po prozbie ...czy mogłby ktoś postawic karty mojej kolezance??? z zapytaniem : Czy Agnieszka dostanie prace w hotelu ??? poz. doti96 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zainteresowany1977 Re: Prozba dla Agnieszki 14.05.10, 10:34 świat, 7 mieczy, paź pucharów Moim zdaniem dostanie, praca nie będzie lekka i raczej będzie w niej zdana na siebie, małe wsparcie innych osób, może tym być trochę rozczarowana. Poczekaj na interpretacje innych osób (nie ręczę za trafność tego co napisałem) a mi wyślij przepis np na domowy pasztet drobiowy na adres zainteresowany1977@gazeta.pl Odpowiedz Link
algaria Re: Prozba dla Agnieszki 14.05.10, 16:03 Dostanie pracę i pójdzie do niej z nadzieją, jednak szybko się nią rozczaruje bo mimo działania na pokaz - będzie starała się pokazać z jak najlepszej strony wykorzystując swoje atuty indywidualność, osobowość i urok osobisty nie będzie widziała wyników swojej pracy (może nie zostać doceniona). Odpowiedz Link
doti96 Re: Prozba dla Agnieszki 14.05.10, 17:21 algaria napisała: > Dostanie pracę i pójdzie do niej z nadzieją, jednak szybko się nią rozczaruje > bo mimo działania na pokaz - będzie starała się pokazać z jak najlepszej stron > y > wykorzystując swoje atuty indywidualność, osobowość i urok osobisty nie będzie > widziała wyników swojej pracy (może nie zostać doceniona). tego sie obawialam ..buuu dzieki za interpretacje ! Odpowiedz Link
doti96 Re: Prozba dla Agnieszki 14.05.10, 17:20 zainteresowany1977 napisał: > świat, 7 mieczy, paź pucharów > Moim zdaniem dostanie, praca nie będzie lekka i raczej będzie w niej > zdana na siebie, małe wsparcie innych osób, może tym być trochę > rozczarowana. > mi wyślij przepis np na domowy pasztet drobiowy dzieki za karcioszki, to moja kumpela chcialam byc bezstronna w tym przypadku dobrze ze nie z dzika, bom nigdy nie robila drobiowy wysle na wskazany adres Odpowiedz Link