ingenious 03.06.10, 14:37 Zgłaszam się do analizy Możecie dowolnie wróżyć na temat jaka jestem,jak wyglądam,jaki mam kolor włosów,oczu,wzrost,czym się interesuję (poza Tarotem),co lubię czego nie lubię,jaki mam zawód itp. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmin_25 wstawiac karty? 03.06.10, 14:52 ej ale sluchajcie w tej zabawie to mamy wrzucac karty i je interpretowac czy jak? Kazdy wrzuca swoj rozklad i go interpretuje czy nie dawac kart? bo troche nie wiem.. Odpowiedz Link
ingenious Re: wstawiac karty? 03.06.10, 14:58 Wydaje mi się,że lepiej będzie jak wrzucicie swoje wylosowane karty już pod koniec,po charakterystyce,żeby nikt się nie sugerował czyimiś kartami,tylko sam zinterpretował swoje,a później porównał z innymi Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: wstawiac karty? 03.06.10, 15:09 albo możecie robić tak jak na warsztatach że karty są wrzucane a poszczególne osoby nie czytają kart innych... Ingenious, określ jakies ramy czasowe do tego ćwiczenia, bo wątek może sie ciagnąć w nieskonczonosc bez rozwiazania Odpowiedz Link
ingenious Re: wstawiac karty? 03.06.10, 15:18 Myślę,że do jutra wystarczy Możecie mnie maglować w najdrobniejszych szczegółach Odpowiedz Link
coco_angel Re: mój portret psychologiczny, zapraszam do zaba 03.06.10, 15:08 to ja pierwsza 1. jak wyglada ogolnie; 2 kielichy - towaryzska, lubiaca kontakt z ludzmi, dusza towarzystwa, takie 2 osoby w jednym wzrost: 7 bulaw- mysle ze chcialbys byc wyzszaa moze nizsza? waga: krolowa mieczy- oj lekka jak piorko, tak mi sie nasunelo jelsi chodiz o miecze..moz enei lubisz jesc ponad miare.. kolor oczu:10 mieczy- a ja jaj....hmmmciezki orzech do zgryzienia...powiem tak albo czarny albo ciezko sprecyzowac ten kolor.. wlosow: krol denarow rudy? u mnei krol ma rude he he a moze jakies zlociste?chyba masz farbowane.. postura:smierc- dostojna, mysle ze Ci zazdroszcza, albo budzi respekt, piekna wyprostowana jak modelka 2. czym sie interesuje: 7 kielichow, paz denarow, 5 bulaw- lubisz marzyc, masz mnostwo pomyslow na minute, i lubisz rywalizacje, zawsze stawiasz na swoim, , masz inicjatywe w rekawie...mysle jakies kolko zainteresowan wchodzilo by w gre,gry zrecznosciowe, zbieranie czegos.. zbieranie trofeuma mzoe jestes aktywna sportowo? 4. co lubi robic: paz mieczy- acha czyli lubisz siedziec na necie, szperac, szukac, doinformowywac, byc zawsze dobrze poinformowana, i lubisz grac w tenisai czytac 5. czego nie lubi robic: krol mieczy- nie lubisz manipulacji, dezinformacji, i zbtniej filozofii, takiego szafownaia slowami..pustych slow na wiatr, nie usiedzisz w miejscu i zbytniej powagi, 6. zawod wykonywany: sprawiedliwosc- wow.. pracujesz gdzies w papierkach, jako urzednik? w jakims panstwowym urzedzie czy jak, a moze szacujesz jakies plany, rachunki, sprawdziany?moze jakies dotacje, rachunkowosc badz sekretariat 7. najmocniejsza strona ingenious:7 mieczy, rycerz bulaw- umiesz wyjsc z kazdej sytuacji, jetses elastyczna i szybka.. he he troszke obieglam na okolo ta analize, duzo mieczy, jetses rzutka, inteligentna i szybka, mysle ze musisz byc w centrum i jetses gadatliwa: blizniak myslemoze jesczez mi sie nasunie cos..bo to tak na szybko.. Odpowiedz Link
ingenious Re: mój portret psychologiczny, zapraszam do zaba 03.06.10, 15:19 no no ciekawych rzeczy się o sobie dowiaduję Odpowiedz Link
coco_angel Re: mój portret psychologiczny, zapraszam do zaba 03.06.10, 15:30 czyli mamy nie pisac kart jakie wylosowalysmy? no coz pospieszylam sie ale mozna nie patrezc co inni powycigali.. co do 7 mieczy mysle ze Ty duzo widzisz , szybko wyczuwasz kto kim jest, badz jakie ma ukryte zamiary, jetses dobra obserwatorka i wyciagasz sedno sprawy Odpowiedz Link
ingenious Re: mój portret psychologiczny, zapraszam do zaba 05.06.10, 12:30 > 1. jak wyglada ogolnie; 2 kielichy - towaryzska, lubiaca > kontakt z ludzmi, dusza towarzystwa, takie 2 osoby w jednym Zgadza się,bo w końcu jestem bliźniakiem > wzrost: 7 bulaw- mysle ze chcialbys byc wyzszaa moze nizsza? Chciałabym być trochę wyższa,a mam 163 cm wzrostu. > waga: krolowa mieczy- oj lekka jak piorko, tak mi sie > nasunelo jelsi chodiz o miecze..moz enei lubisz jesc ponad miare.. Nie lubię jeść ponad miarę,ale jestem szczupła,chociaż mogłabym ważyć trochę mniej > kolor oczu:10 mieczy- a ja jaj....hmmmciezki orzech do > zgryzienia...powiem tak albo czarny albo ciezko sprecyzowac ten > kolor.. Ciemny brąz > wlosow: krol denarow rudy? u mnei krol ma rude he he a moze > jakies zlociste?chyba masz farbowane.. Tak farbuję włosy.Naturalny mam ciemny brąz,a farbuję też min. na rudo > postura:smierc- dostojna, mysle ze Ci zazdroszcza, albo budzi > respekt, piekna wyprostowana jak modelka wow mam postrurę śmierci Ciekawe jakiej płci jest Śmierć,bo ja mam posturę typowo babską-krągłości,wcięcia itp. > 2. czym sie interesuje: 7 kielichow, paz denarow, 5 bulaw- > lubisz marzyc, masz mnostwo pomyslow na minute, i lubisz > rywalizacje, zawsze stawiasz na swoim, , masz inicjatywe w > rekawie...mysle jakies kolko zainteresowan wchodzilo by w gre,gry > zrecznosciowe, zbieranie czegos.. zbieranie trofeuma mzoe jestes > aktywna sportowo? No w zasadzie wszystko się zgadza,uwielbiam uprawiać sport,kolekcjonować różne rzeczy i lubię marzyć,pomysłów też mam sporo w zanadrzu. > > 4. co lubi robic: paz mieczy- acha czyli lubisz siedziec na > necie, szperac, szukac, doinformowywac, byc zawsze dobrze > poinformowana, i lubisz grac w tenisai czytac Tak zgadza się wszystko > 5. czego nie lubi robic: krol mieczy- nie lubisz manipulacji, > dezinformacji, i zbtniej filozofii, takiego szafownaia > slowami..pustych slow na wiatr, nie usiedzisz w miejscu i zbytniej > powagi, Zgadza się,a w szczególności to,że nie lubię zbytniej powagi,konserwatyzmu i sztywności. > 6. zawod wykonywany: sprawiedliwosc- wow.. pracujesz gdzies w > papierkach, jako urzednik? w jakims panstwowym urzedzie czy jak, a > moze szacujesz jakies plany, rachunki, sprawdziany?moze jakies > dotacje, rachunkowosc badz sekretariat Obecnie nie pracuję,ale ztymi rachunkami i papierkami masz rację,bo tym się zajmowałam jak miałam własną działalność i karty myslę,że właśnie to pokazały.A mój zawód wyuczony to fryzjerka > 7. najmocniejsza strona ingenious:7 mieczy, rycerz bulaw- > umiesz wyjsc z kazdej sytuacji, jetses elastyczna i szybka.. >Mam nadzieję,że tak jest > he he troszke obieglam na okolo ta analize, duzo mieczy, jetses > rzutka, inteligentna i szybka, mysle ze musisz byc w centrum i > jetses gadatliwa: blizniak myslemoze jesczez mi sie nasunie > cos..bo to tak na s Zgadza się wszystko,no i to,że jestem bliźniakiem Odpowiedz Link
coco_angel do ingenious:) 06.06.10, 10:32 oj jak sie ciesze ze trafilam ale wiesz ztym blizniakiem bardzo mi pasowaly wsyztskie karty he he miecze to umysl i gobkosc slowa i umyslu i powietrze he he Takie podsumowania sa fantastyczne bo wiesz co i jak no i np. pokazuje sie nowe oblicze karty, nowe znaczenie np ta fryzjerka na sparwieldiwosc he he..dzieki Ingenious Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: mój portret psychologiczny, zapraszam do zaba 04.06.10, 17:15 wiek - umiarkowanie - przed 30-stka. Nawet pomyslalam , ze tyle co ja czyli 26? znak zodiaku - ksiezyc - z miejsca poyslalam o zakreconych rybkach ale rownie dobrze moze byc raczej bo jest na karcie Waita, stawiam wiec na raczka wzrost - 7 bulaw - wysoka, moze nawet cos pod 180 cm bedzie? waga - rycerz bulaw - chyba w normie postura - krol kielichow - troszke chlopieca, szczupla kolor oczu - 9 bulaw - odcien brazu kolor wlosow - smierc - czyzby farbowane? moze bardzo jasny/ moze szary blond jaki ma charakter - rycerz monet - spokojna, kolezenska, mozna na tobie polegac i raczej nie lubisz zbytnio szalec jaki zawod - kaplan - nauczycielka moze? albo ktos od spraw urzedowych/administracyjnych? Z drugiej strony moze pokazywac to co opisywalas, ze jestes zalezna od faceta..chyba powinnam jakos inaczej zadac pytanie, tylko nie bardzo wiem jak zainteresowania - as mieczy - intelektualne, a moze szermierka? rycerstwo? historia? co lubi - paz monet - lubisz dzieci, moze tez uczyc sie nowych rzeczy, studiowac czego nie lubi - cesarz - nie lubisz rzadzic innymi, moze tez jak ktos toba rzadzi, a moze to jest konkretny facet badz tato? jakie ma obawy - 6 mieczy - boisz sie przeprowadzki i odplyniecia od starych spraw Jakos tak to widze Odpowiedz Link
ingenious Re: mój portret psychologiczny, zapraszam do zaba 05.06.10, 12:42 jasmin_25 napisała: > wiek - umiarkowanie - przed 30-stka. Nawet pomyslalam , ze tyle co ja > czyli 26? Dokładnie tak! Nie wiem jak to wyczytałaś z kart,a ja chyba nie chwaliłam się na forum ile mam lat? > znak zodiaku - ksiezyc - z miejsca poyslalam o zakreconych rybkach ale > rownie dobrze moze byc raczej bo jest na karcie Waita, stawiam wiec na raczka Oj dziwnie karty pokazały ten mój znak,faktycznie Księżyc najbardziej pasuje do Raka i Ryb,a nie do Bliźniaka > > wzrost - 7 bulaw - wysoka, moze nawet cos pod 180 cm bedzie? Drugi raz wyszła ta karta przy moim wzroście! Mam 163 cm > waga - rycerz bulaw - chyba w normie heh w normie,ale mogłaby być niższa > postura - krol kielichow - troszke chlopieca, szczupla No własnie typowo babska > kolor oczu - 9 bulaw - odcien brazu Zgadza się,brąz. > kolor wlosow - smierc - czyzby farbowane? moze bardzo jasny/ moze szary > blond Karty ładnie pokazały zmienianie koloru moich włosów.Raz mam rude,innym razem wiśniowy brąz,czarne,oberżyna... > jaki ma charakter - rycerz monet - spokojna, kolezenska, mozna na tobie > polegac i raczej nie lubisz zbytnio szalec Karty pokazały jak jestem teraz,ale ogólnie to lubię szaleć,aż mi głowa odskakuje > jaki zawod - kaplan - nauczycielka moze? albo ktos od spraw > urzedowych/administracyjnych? Z drugiej strony moze pokazywac to co opisywalas, > ze jestes zalezna od faceta..chyba powinnam jakos inaczej zadac pytanie, tylko > nie bardzo wiem jak No właśnie dziwnie to karty pokazały,bo Kapłan nie ma nic wspólnego z fryzjerstwem no może troszkę z własną działanościa. > zainteresowania - as mieczy - intelektualne, a moze szermierka? Szermierka nie ale intelektualne jak najbardziej. > rycerstwo? historia? > co lubi - paz monet - lubisz dzieci, moze tez uczyc sie nowych rzeczy, > studiowac Lubie dzieci i lubię zakupy ta karta kilka razy mi się pokazała,jako drobne zakupy dla pzryjemności. > czego nie lubi - cesarz - nie lubisz rzadzic innymi, moze tez jak ktos > toba rzadzi, a moze to jest konkretny facet badz tato? Dokładsnie to,ani nie lubię zbytnio rządzić,ani nie lubię jak ktoś mną rządzi-właściwie to tego nie cierpię;/ > jakie ma obawy - 6 mieczy - boisz sie przeprowadzki i odplyniecia od > starych spraw > chyba taak Dziękuję dziewczynki za fajne wróżby,przy okazji dowiedziałam się ciekawych rzeczy o sobie Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: mój portret psychologiczny, zapraszam do zaba 05.06.10, 14:01 > wiek - umiarkowanie - przed 30-stka. Nawet pomyslalam , ze tyle co ja > czyli 26? Dokładnie tak! Nie wiem jak to wyczytałaś z kart,a ja chyba nie chwaliłam się na forum ile mam lat?big_grin Nie pamietam, zebys podawala. Mi sie umiarkowanie kojarzy z rowiesnikiem, a ze ja kladlam karty to moglam to tylko do mnie przyrownac, czyli moja rowiesnica > znak zodiaku - ksiezyc - z miejsca poyslalam o zakreconych rybkach ale > rownie dobrze moze byc raczej bo jest na karcie Waita, stawiam wiec na raczkawink Oj dziwnie karty pokazały ten mój znak,faktycznie Księżyc najbardziej pasuje do Raka i Ryb,a nie do Bliźniakabig_grin No jedyne co jest na karcie blizniacze to wieze i wilki ale i tak dziwna karta wyszla.. > > wzrost - 7 bulaw - wysoka, moze nawet cos pod 180 cm bedzie? Drugi raz wyszła ta karta przy moim wzroście! Mam 163 cm smile hehe to zesmy z coco dobrze trafily :p czyli ty wyszlas jako ta osoba z kijami co probuje dosiegnac. Dziwne znowu > postura - krol kielichow - troszke chlopieca, szczupla No własnie typowo babskawink No to ja nie wiem czemu krol pokazuje typowo babska figure > co lubi - paz monet - lubisz dzieci, moze tez uczyc sie nowych rzeczy, > studiowac Lubie dzieci i lubię zakupybig_grin ta karta kilka razy mi się pokazała,jako drobne zakupy dla pzryjemności. o dobrze wiedziec z tymi zakupami no karty naprawde dziwne momentami powychodzily ale ciekawych rzeczy mozna sie w ten sposob nauczyc Odpowiedz Link
mrgodot Re: mój portret psychologiczny, zapraszam do zaba 07.06.10, 17:42 Przepraszam Ingenious, że się wtrącę, ale Jasmin pokazał się twój natalny Księżyc, a masz go w Rybach. Księżyc jest tu bardzo mocny i woda jej wyszła. Na marginesie dodam, że czytając wszystkie te wątki z portretem bardzo często pokazuje wam się dominujący żywioł, niekoniecznie znak Zodiaku. Albo i jedno, i drugie. Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: mój portret psychologiczny, zapraszam do zaba 07.06.10, 19:58 Przepraszam Ingenious, że się wtrącę, ale Jasmin pokazał się twój natalny Księżyc, a masz go w Rybach. Księżyc jest tu bardzo mocny i woda jej wyszła. Szok heh, dobrze ze napisalas to zmodyfikuje troszke pytanie Odpowiedz Link