Dodaj do ulubionych

wróżby za darmo

14.01.09, 16:34
jestem urodzna 26.12.1974 Nazywam sie Monika.co mnie czeka w
przyszłosci????????
Obserwuj wątek
    • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.09, 16:41
      Grozi pani choroba, w tym znaczne niebezpieczeństwo wylewu...Niestety... powinna pani iść do lekarza i przeprowadzić niezbędne badania jak najwcześniej.
      • Gość: n.. Re: wróżby za darmo IP: *.chello.pl 14.01.09, 17:36
        13 03 1979 co mnie czeka w tym roku?
        • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.09, 15:15
          Bardzo poważne kłopoty ale da się z nich wyjść...
          • Gość: Ania Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 13:37
            Ania 10 10 1979 czy ktoś mi powie jaki to będzie dla mnie rok ?
            A może znacie kogoś kto wróży na maila za darmo...mogę podac więcej
            szczegółów - co jest potrzebne?
          • Gość: iskiereczka Re: wróżby za darmo IP: *.hsd1.ct.comcast.net 26.03.09, 16:55
            ana.....a ja mam pytanie jesli jestes mi w stanie odpowiedziec, bo
            ja wlasnie rostaje sie z mezem do 3 latach i nie wiem czy wrocic do
            kraju czy zostac tu gdzie zyje??????????????????????
          • Gość: ola Re: wróżby za darmo IP: *.static.maxnet.net.pl 08.07.09, 17:02
            zwiazane z czym?
      • benmag Re: wróżby za darmo 30.01.09, 15:12
        Witam. Mam pewne kłopoty natury osobistej chodzi o mój związek? Pytanie do dalej? Agnieszka 01.10.1978
      • Gość: ania Re: wróżby za darmo IP: *.ihar.edu.pl 05.02.09, 10:33
        Witam,
        obłędnie sie zakochałam czy to ma sens? ur. 24.01.1977r.
        • mejdejka Re: wróżby za darmo 05.02.09, 13:01
          Witam proszę o odp. co mnie czeka w
          Karolina, ur. dn. 29.05.1998
          -w zdrowiu moim i rodziny:
          -rodzinie:
          -miłości:
          -szkole:

dzięki pozdrówka
      • aga291988 Re: wróżby za darmo 06.02.09, 11:54
        Jestescie beznadziejni, wszystko byscie chcieli wiedzieć, a gdzie te
        naprawde powazne problemy w których szukacie Nas by Wam pomóc.
      • zawsze-sowa Re: wróżby za darmo 25.02.09, 12:48
        Gość portalu: ana napisał(a):

> Grozi pani choroba, w tym znaczne niebezpieczeństwo wylewu...Niestety... powinn
        > a pani iść do lekarza i przeprowadzić niezbędne badania jak najwcześniej.

a głupoty jakieś
      • Gość: martaxx Re: wróżby za darmo IP: *.flash-net.pl 04.09.09, 14:47
        czy bede miała z mężem dzieci
      • Gość: Dorota22lat Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.09, 08:35
        Chciała Bym Się Do wiedzieć Czy Chłopak ten wo gule jest Mi Pisany I czy
        jeszcze mu na mnie zależy i Czy Wróci Do mnie Bartek Błaszczyk 01.02.1988rok
        ja Dorota Ulanowska 13.10.1987rok I czy jest mi z nim Przyszłość Pisana tak
        Nie i Czy jak nie wróci To znajdzie Dla mnie ktoś ten I Czy Kiedyś ślub s
        kimś wezmę jaka jest Moja przyszłość ????? a i jak nie wróci Do mnie to jaki
        ten Ktoś Będzie Starszy Młodszy nisz ja i Gdzie Go spotkam ???? Ale chce żeby
        mój Do mnie wrócił I czy Go na prawdę Kocham wiem że tak Czy to z
        Przyzwyczajenia Ale na pewno nie z Przyzwyczajenia To bym nie płakała i dała
        inaczej do Zrozumienia Więc za kochałam się :( I Nie wiem co mam Zrobić
        dokładnie żeby Do mnie wrócił jak naj szybciej tylko się dopóki żeby te
        uczucie nie za gasło ;( na a męt ;( Proszę Mi Powiedzieć mój email
        dorota.ulan@wp.pl mam na dzieje że Ktoś mi od Powie Bo nas związek
        trwał11miechuw a nie dawno ;( było ro ztanie czyli on zemną
    • 121agata Re: wróżby za darmo 14.01.09, 19:05
      urodzona 6.05.1987r co mnie czeka w tym roku? czy spotkam wreszcie swoją miłość?
      • renatamonika Re: wróżby za darmo 15.01.09, 08:23
        a co mnie czeka?4.01.1976
        • Gość: T. Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 18:01
          alfabeta.terramail.pl/abpro/htm/progpl.htm Bardzo fajne
          programiki i przetestowane prze ze mnie, można ciekawie na nich popracować i w
          wersji polskiej, super, mi się podobaja. I od autora tam na dole jest notka żeby
          nie było :) Miłej pracy z programami, tam jest do tarota program, do run, i kart
          z aniołami wszystko co potrzeba :) Powinno komuś się przydać :)
        • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.09, 19:36
          a co mnie czeka?4.01.1976

Zawód miłosny, rozczarowanie i odrzucenie... radzę uważać jesli chodzi o szybkie znajomości...
          • Gość: m Re: wróżby za darmo IP: *.gprs.plus.pl 17.01.09, 20:42

nie masz racji! raczej nie zrobisz kariery jako wrozka..
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.09, 19:30
        niestety nie...
        • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.09, 19:32
          urodzona 6.05.1987r co mnie czeka w tym roku? czy spotkam wreszcie swoją miłość?

Niestety nie...
    • Gość: irekmichalski1706 Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 19:44
      Jestem urodzony 17.06.1961 Ireneusz co mnie czeka w 2009
      zdrowie ,milosc,pieniadze
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.09, 10:54
        Jestem urodzony 17.06.1961 Ireneusz co mnie czeka w 2009
        zdrowie ,milosc,pieniadze

zdrowie - wszystko w porządku, chociaż musi pan dbać o formę, zacząć ćwiczyć...za dużo się panu odkłada...

miłość - tu słabiutko

pieniadze - rozczarowanie

• Gość: Paulina Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 19:41
      Paulina 02.12.1981.
      Czy w tym roku:
      - będę w związku?
      - zmienię pracę?
      - zmienię miejsce zamieszkania?
      - będę pływała na żaglach?
      • Gość: dodo Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 20:14
        No, może już dosyć tej zabawy. To już staje się niesmaczne. Co chcesz/chcecie
        udowodnić?
        że jest wielu naiwnych?
        a może krzywdę niechcący komuś zrobicie?
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.09, 11:13
        Paulina 02.12.1981.
        Czy w tym roku:
        - będę w związku? - tak i to w bardzo dobrym...
        - zmienię pracę? Nie i szykują sie powazne problemy finansowe!!!
        - zmienię miejsce zamieszkania? Tak!
        - będę pływała na żaglach? Nie...
        • Gość: Draco Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 11:45
          Urodzony 17.09.1964. Na 2009 jak ze zdrowiem, praca i zwiazkiem?
          • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.09, 13:47
            Urodzony 17.09.1964. Na 2009 jak ze zdrowiem, praca i zwiazkiem?

Zdrowie - wróżba pokazuje możliwośc operacji i usunięcia chorej tkanki / może być coś wycinane chirirgicznie lub wypalanie laserem/ oraz szybki i bez komplikacji powrót do zdrowia... przedtem jednak moment niepewności i lęku.

Praca - sytuacja niejasna utrzyma się, umowy - jesli będą będą się wlec i przeciągac...

Zwiazek - podatnośc na oszustwa i krętactwa w końcu konflikt który trzeba załatwić twardo.

• Gość: Draco Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 14:39
              Dziekuje . Malo sympatycznie . Znaczy rok fatalny sie szykuje :/
    • Gość: Zmartwiona Re: wróżby za darmo IP: *.cable.casema.nl 18.01.09, 17:37
      Czy były przyjaciel do mnie wróci czy ma już kogoś innego ?
      pozdrawiam i z góry dziękuję
      • trendafil Re: wróżby za darmo 18.01.09, 18:33
        czy moja sytuacja w pracy wreszcie sie polepszy? czy uda mi sie
        przeniesc na inny wydzial? czy lepiej szukac w innej instytucji?
        • Gość: monika Re: wróżby za darmo IP: *.gprs.plus.pl 18.01.09, 19:10

nie pytajcie tej osoby o przyszlosc,to jakies bzdury! zreszta jaki produkt jest
          pelnowartosciowy za darmo? chyba dosc tej zabawy,kto chce znac przyszlosc idzie
          do dobrej wrozki i PLACI za wrozbe!
        • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.09, 19:32
          czy moja sytuacja w pracy wreszcie sie polepszy? czy uda mi sie
          przeniesc na inny wydzial? czy lepiej szukac w innej instytucji?

Tak polepszy się - trzeba jedynie cierpliwie poczekać!/do 6 mcy/
          Znajdzie się chętny promotor!
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.09, 19:29
        Niestety nie wróci...
        • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.09, 19:50
          Czy były przyjaciel do mnie wróci czy ma już kogoś innego ?
          pozdrawiam i z góry dziękuję

Niestety nie wróci... (i twoja w tym jest wina)
          • Gość: yasmin Re: wróżby za darmo IP: *.chello.pl 18.01.09, 20:27
            najblizsza przyszlosc zawodowa, jestem w konflikcie personalnym z
            kobieta czy zdolam sie uwolnic od negatywnych wplywow tej osoby,
            znalesc inne miejsce z dala od niej???
            • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.09, 10:51
              najblizsza przyszlosc zawodowa, jestem w konflikcie personalnym z
              kobieta czy zdolam sie uwolnic od negatywnych wplywow tej osoby,
              znalesc inne miejsce z dala od niej???

Niestety nie i musisz bardzo uważac aby nie prowokować z nią konfliktu. Musisz po prostu wytrwać i przetrzymac tę osobe... dużo tracisz przez swe lenistwo - to ono cię wystawia na wrogość otoczenia!
    • Gość: Wojtek Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 20:49
      Jestem urodzony 5 czerwca, czy żona wróci do mnie? czy w tym roku zamieszka ze mną?
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.09, 10:46
        Jestem urodzony 5 czerwca, czy żona wróci do mnie? czy w tym roku zamieszka ze mną

Musi pan coś robić w tym kierunku, starać się, dążyć do szczerej rozmowy i nawiązania kontaktu... powinien pan iśc na pewne ustępstwa, kompromis - wtedy żona powróci...

• Gość: Żabka Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 10:50
          Kiedy zajdę w ciąże? ur.16.09.1986r.
          • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.09, 19:03
            Kiedy zajdę w ciąże? ur.16.09.1986r.

Lepiej jest poczekać - ten rok nie jest sprzyjający do tego dla ciebie...mogłabyś ale byłoby ci zbyt trudno...
        • Gość: Wojtek Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:31
          Ur. 5 czerwca
          Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Chciałbym tylko dodać, że Ja mam cały czas
          kontakt z żoną. Spotykamy się dwa, trzy razy w tygodniu. Jeżdżę do niej i syna,
          bo ona wyprowadziła się z dzieckiem, ale nie chce do mnie wrócić, nie chce
          wrócić do naszego, mojego domu...

• Gość: Wojtek Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:34
            do mojego poprzedniego postu wkradła się pomyłka. Spotykamy się 2,3 razy
            MIESIĄCU a nie tygodniu jak napisałem.
            • Gość: ciekawa Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 19:22
              urodzona 10,07,1975 co mnie czeka w tym roku
              -czy znajde pracę wkońcu
              -moja zdrowie
              -suytuacja finansowa
              zgóry dziekuję
              • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.09, 22:36
                urodzona 10,07,1975 co mnie czeka w tym roku
                -czy znajde pracę wkońcu

- bedzie ci bardzo trudno... nadmiernie się izolujesz od otoczenia ale być moze ktoś ze znajomych osób móglby ci pomóc... popytaj
                -moja zdrowie - stabilne
                -suytuacja finansowa - niewielka i niespodziewana poprawa
                zgóry dziekuję
    • Gość: e.s.e Re: wróżby za darmo IP: *.tktelekom.pl 19.01.09, 19:24
      A co mnie czeka?
      Czy spotkam sie z tym co mi z mysli nie może wyjsc?
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.09, 22:45
        A co mnie czeka?
        Czy spotkam sie z tym co mi z mysli nie może wyjsc?

Niestety, los ukryje to przed tobą...
    • taaka1 Re: wróżby za darmo 19.01.09, 22:56
      Witam mam na imię Joanna urodziłam się 13.04.1972r bardzo bym chciała wiedzieć
      czy zdobędę pracę i jaki ten rok będzie pod wzgl. finansowym i zdrowotnym.
      Pozdrawiam
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.09, 10:37
        Witam mam na imię Joanna urodziłam się 13.04.1972r bardzo bym chciała wiedzieć
        czy zdobędę pracę i jaki ten rok będzie pod wzgl. finansowym i zdrowotnym.
        Pozdrawiam

Zdobędziesz prace -tylko gdy szybko podejmiesz decyzje i zaryzykujesz... pracując nie zapominaj jednak o przyjaciółkach i nie trać z nimi kontaktu! Staraj się też nie kłócić o błahostki... bądz bardziej wyrozumiała...

Finansowo stopniowa poprawa

Zdrowotnie dobrze - chociaz masz tendencję do przesadnego leczenia się całkiem niepotrzebnie i marnowania pieniądzy na "super" terapie całkiem ci niepotrzebne i właściwie oszukańcze... Więcej rozsądku! Nie daj się naciągać!

• taaka1 Re: wróżby za darmo 20.01.09, 10:54
          Hmm wszystko jakby pasuje - dziękuję bardzo !!!
    • Gość: Aneta Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 23:07
      ur. 08.01.1981
      Czy otrzymam awans w pracy?
      Czy powinnam zmienić prace jak się nadarzy okazja?
      Zdrowie męża i dziecka?
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.09, 10:41
        ur. 08.01.1981
        Czy otrzymam awans w pracy? - Nie, twoja sytuacja pogorszy się bedziesz się często denerwować...
        Czy powinnam zmienić prace jak się nadarzy okazja? Właściwie to powinnaś odpocząc i jak się to mówi "naładowac akumulatory"...
        Zdrowie męża / - dobrze /i dziecka /dobrze ale trzeba nieco inwestować w zdrowie/
        • Gość: Wojtek Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 10:44
          Ano czy mam jeszcze czekać na odpowiedź?
          czy mi już nie odpowiesz?
          Wojtek 5. 06
          • Gość: tomek Re: wróżby za darmo IP: *.sta.asta-net.com.pl 20.01.09, 16:44
            Witam jestem Tomek 5.09.1971-zdrowie, finanse, miłość
            • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.09, 08:51
              Witam jestem Tomek 5.09.1971-zdrowie, finanse, miłość

-zdrowie, - grozi ci wyczerpanie; musisz bardzo rozważnie dbac o diete - jesli nie, zaczniesz przewlekle chorować

- finanse, niewielkie środki musza ci wystarczyć na pomoc tym którym warto pomóc, ale nie marnuj ich na osoby tego nie warte...lekka poprawa

- miłość pierwsze pół roku same porazki, pozniej problemy zaczną sie rozwiazywac...
          • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.09, 21:01
            Ano czy mam jeszcze czekać na odpowiedź?
            czy mi już nie odpowiesz?
            Wojtek 5. 06

Jeśli zacznę się rozpisywac szczegółowo - inni tez bedą zadawali coraz bardziej szczegółowe pytania, dotyczące ich problemów... zdajesz sobie na pewno sprawę, że niemozliwe będzie wtedy odpowiadać na pytania innych osób...
    • Gość: tomaszek Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 17:04
      proszę o informacje ur.19,07,1974
      -zdrowie , prca , finanse ,małżeństwo z góry dziekuje
      • mconti Re: wróżby za darmo 20.01.09, 19:45
        nabjlizsza przyszlosc zawodowa co mnie czeka w obecnej pracy??
        zycie osobiste najblizsza przyszlosc czy beda jakies zmiany??
        • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.09, 08:59
          nabjlizsza przyszlosc zawodowa co mnie czeka w obecnej pracy??
          zycie osobiste najblizsza przyszlosc czy beda jakies zmiany??

W pracy szykuje ci się totalna porazka i klapa, mozesz zostać bez pieniędzy!!! masz tam zupełnie niepotrzebny konflikt o którym myślisz ze go wygrasz- ale go przegrasz.

zycie osobiste - właściwie go nie masz; zaniedbujesz znajomych i przyjacioł;

bardzo cięzki rok dla ciebie i zdrowotnie tez niedobrze...to moze byc najtrudniejszy rok w twoim życiu! Naprawdę przygotuj się i przemyśl jak go przetrwać! Im wcześniej tym lepiej...

• zawsze-sowa Re: wróżby za darmo 25.02.09, 14:50
            Gość portalu: ana napisał(a):

> nabjlizsza przyszlosc zawodowa co mnie czeka w obecnej pracy??
            > zycie osobiste najblizsza przyszlosc czy beda jakies zmiany??
            >
            > W pracy szykuje ci się totalna porazka i klapa, mozesz zostać bez pieniędzy!!!
            > masz tam zupełnie niepotrzebny konflikt o którym myślisz ze go wygrasz- ale go
            > przegrasz.
            >
            > zycie osobiste - właściwie go nie masz; zaniedbujesz znajomych i przyjacioł;
            >
            > bardzo cięzki rok dla ciebie i zdrowotnie tez niedobrze...to moze byc najtrudni
            > ejszy rok w twoim życiu! Naprawdę przygotuj się i przemyśl jak go przetrwać! Im
            > wcześniej tym lepiej...
            >to się nazywa podnosić kogoś na duchu.lepiej żeby ''ana''zajmowała się czymś innym,a nie dołowaniem ludzi swoimi poronionymi przepowiedniami.
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.09, 21:09
        proszę o informacje ur.19,07,1974
        -zdrowie , prca , finanse ,małżeństwo z góry dziekuje

zdrowie - dobrze, przydałoby się więcej ruchu

praca - bardzo dobrze!

finanse - konieczna dyscyplina i naprawa finansów!!! Długi jesli sa trzeba spłacac... i nie zaciagać nowych

małzenstwo - super!

• Gość: Magda0809 Re: wróżby za darmo IP: 193.25.222.* 21.01.09, 10:35
      Witam
      urodzilam sie 08.09.1980 r.
      Zmienilam prace - czy przedluża mi umowe?
      Czy uloży mi sie z chlopakiem (ur. 18.02.1979 r) czy z jakims innym?
      pozdrawiam cieplo
      Magda
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.09, 14:21
        Witam
        urodzilam sie 08.09.1980 r.
        Zmienilam prace - czy przedluża mi umowe? - mozesz spodziewac sie raczej zwolnień.... lepiej szukaj innych mozliwosci juz teraz...
        Czy uloży mi sie z chlopakiem (ur. 18.02.1979 r) - nie ułozy się...

czy z jakims innym? w najbliższym czasie nic nie wskazuje na jakiś związek...

pozdrawiam cieplo
        Magda
        • ollaboga77 Re: wróżby za darmo 22.01.09, 16:24
          Ola 11.11.1977 czy ja bede miała wreszcie rodzine ? bo mnie ku...ca
          bierze :((((((((((

spotkam kogoś na miare michała???
          • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.09, 21:53
            Ola 11.11.1977 czy ja bede miała wreszcie rodzine ? bo mnie ku...ca
            bierze :((((((((((

spotkam kogoś na miare michała???

Z uwagi na nietypowy i osobisty charakter Pani problemu, porada jest dostępna tylko przez maila anonimowa2008@tlen.pl (nie powinna być podana do publicznej wiadomości)

• Gość: oluś Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 17:37
          ur. 29.01.1979 Aleksander
          Chciałbym wiedieć:
          -Czy grozi mi zwolnienie w pracy, jak będzie rozwijać się moja
          kariera w obecnej firmie?
          -Zdrowie moje?
          - Życie małżeńskie?
          -Czy otrzymam spadek?
          -Czy kupię auto w tym roku?
          • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.09, 21:39
            ur. 29.01.1979 Aleksander
            Chciałbym wiedieć:
            -Czy grozi mi zwolnienie w pracy, jak będzie rozwijać się moja
            kariera w obecnej firmie?

Jeśli będzie pan ostrożny i nieufny w stosunku do "superokazji" to nie grozi zwolnienie... raczej wzbudza pan zaufanie zwierzchnictwa...

-Zdrowie moje?

Jest pan przemęczony i znerwicowany - powinien pan wypoczywać więcej na świeżym powietrzu w kontakcie z przyroda...

- Życie małżeńskie?

Zalecam więcej cierpliwości, wyrozumiałości ... i romantyzmu

-Czy otrzymam spadek? To będzie trudna sprawa i jest wielu chętnych...

-Czy kupię auto w tym roku?

Ma pan straszną ochotę, ale niech się pan z tym nie śpieszy (jesli wogle to TYLKO pod koniec roku albo wcale)
      • mr.pyro Re: wróżby za darmo 25.01.09, 12:30
        ja 08.09.1980 ona 28.01.1986
        czy zamieszkamy razem ?
    • Gość: ciekawa Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.09, 09:20
      witam ur 08,12,1951
      pytanie -zdrowie , rodzina , praca ,syt finansowa ,
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.09, 11:30
        witam ur 08,12,1951
        pytanie -
        zdrowie - uważac na kości mozliwośc zlamań, zbadać osteoporoze...
        rodzina - trudnosci ale beda przelamane
        praca - dobrze i za pare miesiecy znaczna poprawa
        syt finansowa - kłopoty, potrzebny doradca uwazac na inwestycje...
    • Gość: Cierpliwa Re: wróżby za darmo IP: 195.205.202.* 24.01.09, 21:00
      Ur. 27.11.1976
      Co czeka mnie w kwestii pracy, miłości, pieniędzy i zdrowia?
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.09, 11:26
        Ur. 27.11.1976
        Co czeka mnie w kwestii
        pracy - przykra sytuacja, oszustwo
        miłości - okres zastoju i plotek
        pieniędzy - duże jednorazowe pieniądze
        i zdrowia? - niezadowolenie
        • ines44 Re: wróżby za darmo 25.01.09, 17:58
          Ur 25/11/1968
          Co rok 2009 przyniesie mi w dziedzinie:
          małżeństwa,pracy i zdrowia?
          Ines
    • Gość: gość Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:08
      Anna, ur. 04.03.1970 r

praca, rodzina, finanse, zdrowie.
      Czy dojdę do ładu sama ze sobą?

Dziękuję!
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.09, 11:22
        Anna, ur. 04.03.1970 r

praca - niewielka poprawa po chwilowym rozczarowaniu
        rodzina - szykuja sie kłopoty związane ze szkoła i nauką !
        finanse - skromnie ale trzeba będzie przetrwac...
        zdrowie - poprawa zdrowia, potrzeba dbania o zdrowie w sposób zaplanowany i długofalowy...

Czy dojdę do ładu sama ze sobą? Poprawa emocjonalna...

Dziękuję!
        • mr.pyro Re: wróżby za darmo 25.01.09, 12:39
          czy bedziemy mieszkac razem ?
          czy bedziemy szczesliwi ?
          • Gość: semiramida Re: wróżby za darmo IP: *.cupt.gov.pl 26.01.09, 10:27
            jaka bedzie moja sytuacja zawodowa w roku 2009?
            czy szykuja sie zmiany w pracy czy raczej nie i jak moje zycie
            zawodowe bedzie sie ukladac w najblizszej przyszlosci?
            pozdrawiam Semi
            • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.09, 17:28
              jaka bedzie moja sytuacja zawodowa w roku 2009?

trudna, ludzie z twojej pracy sa strasznymi egoistami...

czy szykuja sie zmiany w pracy czy raczej nie

bedziesz miec wrażenie ze pracujesz z wyjątkowymi głupcami !

i jak moje zycie
              zawodowe bedzie sie ukladac w najblizszej przyszlosci?

...ale nie przejmuj sie tym, pracę masz zapewnioną

• Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.09, 17:45
            czy bedziemy mieszkac razem ? Prognoza niestety nie jest dobra...(na najblizszy czas)
            czy bedziemy szczesliwi ? To zalezy tylko od was - nie będzie łatwo, ale jest to mozliwe... jesteście gotowi na trudy, przykrości i kłopoty po drodze?
            • Gość: Nika 222 Re: wróżby za darmo IP: *.ists.pl 26.01.09, 19:30
              Mam pytanie o pracę - jak mi będzie wniej szło?...o zdrowie i o
              związek w którym jestem - czy będziemy razem szczęśliwi . Ja -
              19.07.1982 r. on, - 11.09.1980 rok.
              • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.09, 20:32
                Mam pytanie o pracę - jak mi będzie wniej szło?...

W pracy kłopoty - szczerze mówiąc marnujesz się tam...powinnaś szukać innej, lepszej

o zdrowie

trochę sie najesz strachu ale będzie dobrze...

i o związek w którym jestem

Ostatnio rozczarowanie i tak jakoś marnie - ale to wszystko zmieni sie na lepsze

- czy będziemy razem szczęśliwi . To juz zalezy tylko od was.
            • rozd-arta Re: wróżby za darmo 26.01.09, 19:39
              ja 22.04.1981
              -czy zwiazek w ktorym jestem to ten docelowy( partner 16.12.1982)?
              -czy znajde satysfakcjonujaca prace, jesli tak to kiedy?
              -kiedy wyjde za maz?
              • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.09, 20:18
                ja 22.04.1981
                -czy zwiazek w ktorym jestem to ten docelowy( partner 16.12.1982)?

Nie. Związek dla ciebie jest fatalny...

-czy znajde satysfakcjonujaca prace, jesli tak to kiedy?

Tak jesli przełamiesz swe obawy, lęki i uprzedzenia...

-kiedy wyjde za maz?

Nie w 2009.
                • rozd-arta Re: wróżby za darmo 26.01.09, 20:26
                  dobry wieczor, to znowu ja,22.04.1981 zszokowala mnie Pani wrozba,
                  dlaczego on jest dla mnie taki fatalny?? oboje bardzo sie kochamy,
                  mielismy wspolne plany, mieszkamy razem i planujemy w tym roku
                  slub, w takim razie co takiego sie wydarzy ze ja z nim nie bede??
                  • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.09, 20:44
                    dobry wieczor, to znowu ja,22.04.1981 zszokowala mnie Pani wrozba,
                    dlaczego on jest dla mnie taki fatalny?? oboje bardzo sie kochamy,
                    mielismy wspolne plany, mieszkamy razem i planujemy w tym roku
                    slub, w takim razie co takiego sie wydarzy ze ja z nim nie bede??

W pani przypadku jest bardziej prawdopodobne ze wyjdzie pani za mąż w 2010 za zupełnie inna osobę i to po wielkiej kłótni...
                    • rozd-arta Re: wróżby za darmo 26.01.09, 20:49
                      22.04.1981 to znaczy ze poznam kogos innego?? nie powiem, ze ta
                      wrozba mnie pocieszyla :( a czy bede szczesliwa w takim razie z tym
                      kims?? czy on bedzie starszy ode mnie?? czy bede miala dzieci??
                      serdecznie dziekuje i pozdrawiam mimo pesymistycznej dla mnie
                      wrozby ...
                      • ollaboga77 Re: wróżby za darmo 27.01.09, 18:37
                        PUKNIJ SIE DZIEWCZYNKOW CZÓŁKO!

ZNACZY ROZDARTA... nigdy nie bierz ludzkich zdan na powaznie i sama
                        decyduj co masz mysleć z kim maz bywać i jak chcesz żyć!

Nic tak nie niszczy ludzkiej psyche jak słuchanie tzw. "dobrych rad
                        innych " i branie tego co ludzie mówia na powaznie!!!!

Świat to teatr i tylko TY wiesz jaką role chcesz zagrać !!!

Bosze... zacznij mysleć ! a nie sugeruj sie "wyrocznią"osoby z netu..

z całym szacunkiem An, ale sama rozumiesz...
                    • ollaboga77 Re: wróżby za darmo 27.01.09, 18:33
                      o ho ho w moim zyciu własnie tak sie zdarzyło,,, ale to nie była
                      wielka kłótnia tylko jedno niecenzuralne słowko!

tyle, ze ja nie wyszłam za mąz jakby w przyszłości od tamtego
                      momentu...
    • Gość: ewela Re: wróżby za darmo IP: 80.48.85.* 26.01.09, 23:48
      Ewelina ur.06061982 bardzo proszę o pomoc .
      Czy mąż mnie zdradza?
      z góry dziekuję.
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.09, 17:59
        Ewelina ur.06061982 bardzo proszę o pomoc .
        Czy mąż mnie zdradza?

tak
    • Gość: gość Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 09:50
      Bardzo dziękuję za wróżbę :)
      Mam jeszcze pytanko o pracę.
      Moja rodzina znajduje się na skraju ruiny finansowej. Kiedy wreszcie znajdę
      pracę i czy będzie to praca w branży w której pracowałam kiedyś (bo o taką pracę
      się staram) czy mam szukać czegoś innego? Jeśli tak to w jakiej dziedzinie.
      Anna, ur. 04.03.1970 godz. 18:10
      Dziękuję!
      • Gość: marco Re: wróżby za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 10:08
        ja też proszę o wróżbę na rok 2009.
        kariera zawodowa
        miłość
        finasne
        d.ur. 5.08.1972
        • Gość: semiramida2x Re: wróżby za darmo IP: *.cupt.gov.pl 27.01.09, 11:15
          witam Pania, tak to prawda wszystko sie zgadza co pani
          napisala,otaczaja mnie wlasnie dokladnie takie osoby, kobiety
          zawistne egoistki , a panowie obiboki co nieznaja sie na rzeczy
          robia tylko dobre wrazenie, ogolnie jak pani napisala tak jest
          sytuacja trudna, i robi sie bardzo sztywno wyczuwam tutaj zazdrosc
          pytanie moje jest takie...
          czy uda mi sie wreszcie przeniesc do innego pokoju/ na inne pietro ,
          zmienic najblizsze otoczenie w pracy w jak najblizszym czasie??
          pozdrawiam bardzo serdecznie Semi
          • ines44 Re: wróżby za darmo 27.01.09, 12:50
            ur. 25/11/1968
            Jak będzie wyglądało tym roku moje małżeństwo ( on ur 29/11/1969)?.
            Mąż ma za sobą zauroczenie/ zakochanie/ flirt z przyjaciółką- tak do
            końca nie wiem ,co miedzy nimi było. Czy to juz przeszlość, czy
            bedziemy szczęśliwym małżęństwem?
            Ines
            • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.09, 18:42
              ur. 25/11/1968
              Jak będzie wyglądało tym roku moje małżeństwo ( on ur 29/11/1969)?.
              Mąż ma za sobą zauroczenie/ zakochanie/ flirt z przyjaciółką- tak do
              końca nie wiem ,co miedzy nimi było. Czy to juz przeszlość, czy
              bedziemy szczęśliwym małżęństwem?
              Ines

porada pod adresem anonimowa2008@tlen.pl
              • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.09, 17:12
                > ur. 25/11/1968
                > Jak będzie wyglądało tym roku moje małżeństwo ( on ur 29/11/1969)?.
                > Mąż ma za sobą zauroczenie/ zakochanie/ flirt z przyjaciółką- tak do
                > końca nie wiem ,co miedzy nimi było. Czy to juz przeszlość, czy
                > bedziemy szczęśliwym małżęństwem?
                > Ines

porada pod nowym adresem /stary miał zbyt duzo reklam i spamu/

Zmiana maila na

wrozkaana@yahoo.pl
        • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.09, 17:43
          ja też proszę o wróżbę na rok 2009.
          kariera zawodowa - ugrzężnięcie i zastój, "kombinowanie"
          miłość - bardzo ładnie, pieknie, wesoło i zabawnie
          finasne - grozi podjęcie pośpiesznych i złych decyzji finansowych!!!
          konieczna jest nadzwyczajna oszczędność !!!
          • Gość: Ares Re: wróżby za darmo IP: *.tktelekom.pl 27.01.09, 18:21
            Ana, czym się posługujesz wróżąc? Tarty? Runy? Wyobraźnia?
            • Gość: Ares Re: wróżby za darmo IP: *.tktelekom.pl 27.01.09, 18:24
              Miało być "karty"
          • Gość: marco Re: wróżby za darmo IP: *.gprs.plus.pl 27.01.09, 22:17
            1) czy tj. tylko zastój w pracy czy może też groźba jej utraty?
            2) pośpieszna i zła decyzja finansowa - duży zakup? kredyt?...?
            • Gość: marco Re: wróżby za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 09:23
              Pani Ano

Ponawiam 2 pytania w związku z Pani wróżbą.
              1) Napisała Pani, że w 2009 - ugrzęźnięcie, zastój, "kombinowanie".
              Nie oznacza to utraty pracy?
              2) Pośpieszna i zla decyzja finansowa...
              Z czym związana? Zbyt drogi zakup? Kredyt?

Pozdrawiam
          • Gość: Ana Re: wróżby za darmo IP: *.verio-web.com 01.12.09, 22:18
            Tak patrzę w karty i faktycznie
            kariera zawodowa-niesty w najbliższym czasie nic dobergo nie widać
            miłośc-powiem, że czeka Cie przelotny romans
            finanse-weź kredyt, odbijesz się
            Ni oszczędzaj ominie Cię wiele ciekawych spraw.
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.09, 23:27
        Bardzo dziękuję za wróżbę :)
        Mam jeszcze pytanko o pracę.
        Moja rodzina znajduje się na skraju ruiny finansowej. Kiedy wreszcie znajdę
        pracę i czy będzie to praca w branży w której pracowałam kiedyś (bo o taką pracę
        się staram) czy mam szukać czegoś innego? Jeśli tak to w jakiej dziedzinie.
        Anna, ur. 04.03.1970 godz. 18:10
        Dziękuję!

Poszukaj w oświacie, szkolnictwie, edukacji...ogólnie będzie dobrze
    • Gość: ewela Re: wróżby za darmo IP: 80.48.85.* 27.01.09, 21:46
      A może mi pani powiedzieć: Czy czeka mnie szczęście w miłości u boku męża?
      dziękuję z góry.
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.09, 23:10
        > A może mi pani powiedzieć: Czy czeka mnie szczęście w miłości u boku męża?
        > dziękuję z góry.

Maż panią będzie zaniedbywał...
      • menka2061 Re: wróżby za darmo 28.01.09, 09:57
        witam.
        ur sie 4.04.1981
        moje pytanie :
        1.kiedy i czy wogóle wyjdę za mąż , jeśli tak to czy znam juz
        przyszłego męza, i czy będe szczęsliwa w tym małżeństwie?
        2. czy będe miała dzieci ( kiedy pierwsze i ile ?)
        3. co z moim zdrowiem?
        4.co mnie czeka w najblizszej przyszłości?
        • Gość: semiramida Re: wróżby za darmo IP: *.cupt.gov.pl 28.01.09, 10:59
          witam , pani wrozko mam pytanie jeszcze w sprawie mojej pracy
          bardzo dla mnie trudna sytuacja to moje obecne miejsce
          czy uda mi sie w najblizszym czasie przeniesc do dzialu ochrony?
          to jest ta sama instytucja tylko inne pietro
          pozdrawiam Semi-:)
          • 7-malineczka Re: wróżby za darmo 28.01.09, 13:32
            Witam Pani Ano,
            ur.18.05.1978 r, może mi Pani napisać kiedy znajdę satysfakcjonującą
            mnie pracę?
            • Gość: marco Re: wróżby za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 14:04
              Pani Ano

data ur.5.08.1972
              • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.09, 11:18
                Pani Ano

Na pewno bedą redukcje - szokowa terapia /zwolnienia w firmie lub ich perspektywa/

Oszustwa związane z umowami np zakupem rozłozonym na raty w czasie badz splatami kredytu...

data ur.5.08.1972
            • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.09, 11:21
              Witam Pani Ano,
              ur.18.05.1978 r, może mi Pani napisać kiedy znajdę satysfakcjonującą
              mnie pracę?

Nie w 2009, nieosiągalne...
              • Gość: kalante Re: wróżby za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 11:30
                Monika 10.10.1981, Chciałabym mieć dziecko. Kiedy i czy w ogóle się to spełni?
            • Gość: bjb Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 00:52
              Trafione!!!
              Jakimi metodami dotrzec?
          • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.09, 11:23
            witam , pani wrozko mam pytanie jeszcze w sprawie mojej pracy
            bardzo dla mnie trudna sytuacja to moje obecne miejsce
            czy uda mi sie w najblizszym czasie przeniesc do dzialu ochrony?
            to jest ta sama instytucja tylko inne pietro
            pozdrawiam Semi-:)

Mimo starań spotka się pani z brakiem zainteresowania... rozmyje sie to i nie zrealizuje...
            • rachelka3 Re: wróżby za darmo 01.02.09, 13:17
              witam, Marta 21.07.77, proszę o informacje : zdrowie, praca, małżeństwo
          • Gość: klusiaaaa Re: wróżby za darmo IP: *.aster.pl 25.02.09, 13:52
            Mam bardzo duży problem z uczuciami.Jestem już długi czas
            zakochana.Tylko nie wiem czy warto dłużej inwestować w tę
            znajomość,czy są jakieś szanse na stabilizację z tym człowiekiem.Co
            on w ogóle do mnie czuje?Czy myśli o mnie poważnie czy raczej jestem
            tylko zabawką?
            Ania 21.07.81,on 18.12.78.
        • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.09, 11:32
          witam.
          ur sie 4.04.1981
          moje pytanie :
          1.kiedy i czy wogóle wyjdę za mąż , jeśli tak to czy znam juz
          przyszłego męza, i czy będe szczęsliwa w tym małżeństwie?
          2. czy będe miała dzieci ( kiedy pierwsze i ile ?)
          3. co z moim zdrowiem?
          4.co mnie czeka w najblizszej przyszłości?

szczerze mówiąc pani się do tego nie pali, jest za wczesnie i bez pomocy swatki się nie obędzie...

o pani zdrowie ktos dba i pomaga - trzeba to doceniać!

najblizsza przyszlosc - pogubila sie pani zupelnie i rada potrzebna
        • Gość: aurelia Re: wróżby za darmo IP: 81.219.189.* 26.02.09, 19:31
          Proszę o wróżbę, interesuje mnie co czeka mnie w przyszłości;
          bardziej mi chodzi czy mężczyzna z którym jestem - będziemy
          stanowili małżeństwo? choruje przewlekle i tym też się martwię.
          13.06.78

• Gość: ewelina Re: wróżby za darmo IP: 80.48.85.* 29.01.09, 20:18
      Witam serdecznie.I bardzo proszę o odpowiedz na pytanie.
      Czy poznam kogoś z kim będę szczęśliwa i kiedy?
      z góry dziękuję.
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.09, 11:37
        Witam serdecznie.I bardzo proszę o odpowiedz na pytanie.
        Czy poznam kogoś z kim będę szczęśliwa i kiedy?
        z góry dziękuję.

Nie w 2009 (ale poznasz kilku oszustów i naciągaczy dla nabrania doswiadczeń zyciowych); bedą też kłótnie i spory (nie za duze)
    • Gość: proszę o pomoc Re: wróżby za darmo IP: *.gprs.plus.pl 29.01.09, 22:12
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.09, 11:40

Trudny ale owocny, i nawet uda ci się zrealizowac sporo (choc nie wszystko) co chcesz... i nawet mogą ci się zdarzyć prawdziwe uśmiechy losu w tym roku!!!
        • Gość: proszę o pomoc Re: wróżby za darmo IP: *.gprs.plus.pl 31.01.09, 13:15
          Przetrwa moje małżeństwo czy powinnam się otworzyć na nowy związek?
          • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.09, 14:31
            Przetrwa moje małżeństwo czy powinnam się otworzyć na nowy związek?

Macie sprzeczne charaktery, bedziesz się czuć jak niewolnica...on ma wrzaenie ze nie nadazasz za nim, nie dasz rady obowiazki cie przytlocza ... albo go naklonisz do przejecia czesci obowiazkow albo sie to skonczy.

Nie pora jeszcze na nowy zwiazek...
    • pattwa Re: wróżby za darmo 30.01.09, 18:51
      03.12.1983 co się w moim życiu będzie działo ??? czy przetrwa obecny
      związek ?
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.09, 11:45
        03.12.1983 co się w moim życiu będzie działo ??? czy przetrwa obecny
        związek ?

będziesz rozczarowana ludzmi, mimo dobrych chęci o motywacji jestes odrzucana...nie przejmuj się rób to co czujesz i pragniesz - tak ma być.

2009 Nowe doświadczenia i ogólne odnowienie w życiu (np zmiana pracy na lepszą; odnowa domu; w sumie bardzo ładnie i harmonijnie.

zwiazek: będą przykre chwile ale szanse na przetrwanie duze
    • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.09, 23:56
      Zmiana maila na

wrozkaana@yahoo.pl

Porady w wolnym czasie...
    • maciejka044 Re: wróżby za darmo 31.01.09, 22:17
      Ur. 06.03. 1973r. Mam na imię Ramzes. Czy w tym roku znajdę lepiej
      płatną i satysfakcjonującą mnie pracę?
      • Gość: Pita Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 22:33
        A kto na te wszystkie pytania odpowiada????????? i w jakich godzinach urzęduje ?

Dziekuję
        • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.09, 11:11
          A kto na te wszystkie pytania odpowiada????????? i w jakich godzinach urzęduje ?

Dziekuję

ana, w swoim wolnym czasie
          (i oprócz tego pracuje zawodowo, jak większość osób)
          • Gość: marta Re: wróżby za darmo IP: *.gprs.plus.pl 01.02.09, 13:21
            witam, Marta , 21.07.77, prosze o informacje : zdrowie, praca, małżeństwo
            • Gość: madziulec Re: wróżby za darmo IP: *.chello.pl 01.02.09, 14:01
              witam pani Ano
              jestem samotna matka ktora powoli odzyskuje rownowage zyciowa i
              staje na nogi z tej racji mam do pani takie pytania
              rok 2009 jaki bedzie dla
              -mojej pracy, zycie zawodowe , teraz pracuje ale jak to bedzie dalej?
              - mieszkanie, czy uda sie zamienic obecne mieszkanie ?
              -zycie osobiste, ewentualnie jakis mezczyzna?
              pozdrawiam serdecznie Magdalena

• Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.09, 14:51
                witam pani Ano
                jestem samotna matka ktora powoli odzyskuje rownowage zyciowa i
                staje na nogi z tej racji mam do pani takie pytania
                rok 2009 jaki bedzie dla
                -mojej pracy,

- trudy i niewygody ale nie ma wyjścia - trzeba iśc do przodu...

zycie zawodowe , teraz pracuje ale jak to bedzie dalej?

- musi pani być bardzo ostrozna, zwłaszcza wobec oszustów i okazji...

- mieszkanie, czy uda sie zamienic obecne mieszkanie ?

KONIECZNIE musi pani ubezpieczyć mienie od wypadków losowych, no i dobrze byłoby sprawdzić instalacje elektryczną przez fachowca oraz nie uzywać niebezpiecznych tanich urządzeń elektr. /wróżba sugeruje możliwośc zagrożeń.../ generalnie w tym mieszkaniu długo pani nie pomieszka...

-zycie osobiste, ewentualnie jakis mezczyzna?

osobiste zycie trudno, ale męzczyzna powinien się pojawic...

pozdrawiam serdecznie Magdalena
            • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.09, 14:56
              witam, Marta , 21.07.77, prosze o informacje :

zdrowie, - bardzo dobrze

praca, - kłótnia, konflikt i rozstanie, potem ulga

małżeństwo - nic specjalnego się nie dzieje, emocje już przeminely a teraz zwyczajnosc... trochę nudy i spokoju...
      • Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.09, 14:43
        Ur. 06.03. 1973r. Mam na imię Ramzes. Czy w tym roku znajdę lepiej
        płatną i satysfakcjonującą mnie pracę?

Będzie naprawdę trudno znalezc taką pracą w tym roku... jesli praca jest nietypowa to szanse są nieco większe...

• Gość: monika wrozy tutaj jakas oszustka IP: *.gprs.plus.pl 01.02.09, 17:32
      Wrozy tutaj jakas oszustka a glupcy pytaja o przyszlosc i,co gorsza,pewnie
      wierzai !Ludzie,jesli chcecie dobrej,uczciwej wrozby to znajdzcie wrozke i
      idzcie do niej osobiscie.W zyciu nie ma nic za darmo.Na tym forum mnostwo
      oszustow,ktorzy zeruja na naiwnnosc innych.
      • Gość: madziulec do pani Any IP: *.chello.pl 01.02.09, 19:10
        Pani Ano, dziekuje za odpowiedzi
        domyslalm sie zatem ze czeka mnie dosc ciezki rok
        jesli chodzi o calosc zycia dlatego bardzo prosze jeszcze o mala
        odpowiedz od pani
        - czy w 2009 niestrace tej pracy bede miec stala umowe?
        - czy uda sie zamiana miejsca zamieszkania?
        - czy wroci do nas ojciec dziecka?
        pozdrawiam Magdalena
      • Gość: ana Re: wrozy tutaj jakas oszustka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.09, 22:06
        Wrozy tutaj jakas oszustka a glupcy pytaja o przyszlosc i,co gorsza,pewnie
        wierzai !Ludzie,jesli chcecie dobrej,uczciwej wrozby to znajdzcie wrozke i
        idzcie do niej osobiscie.W zyciu nie ma nic za darmo.Na tym forum mnostwo
        oszustow,ktorzy zeruja na naiwnnosc innych.

Skoro tak uważasz, nie licz na wróżbę...
        • Gość: monika Re: wrozy tutaj jakas oszustka IP: *.gprs.plus.pl 05.02.09, 13:24
          no chyba sie zaplacze,tak bardzo liczylam na ta darmowa wrozbe!w odroznieniu od
          ciebie stac mnie na wrozbe za pieniadze u wspanialej wrozki:)
          • Gość: ana Re: wrozy tutaj jakas oszustka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.09, 22:50
            no chyba sie zaplacze,tak bardzo liczylam na ta darmowa wrozbe!w odroznieniu od
            ciebie stac mnie na wrozbe za pieniadze u wspanialej wrozki:)

Niewątpliwe będziesz potrzebować jej rad bo czekają cię duże problemy...
            • Gość: monika Re: wrozy tutaj jakas oszustka IP: *.gprs.plus.pl 07.02.09, 00:00
              o prosze,sa i grozby;].juz to swadczy o poziomie tej dyskusji i poziomie
              osob,ktore biora w niej udzial. zegnam,zycze wszystkim zeby sprawdzily sie tylko
              dobre wrozby..
    • k7-9 Re: wróżby za darmo 02.02.09, 00:32

jestem urodzona 24.08.1979 Nazywam sie Katarzyna.co mnie czeka w
      przyszłosci?
1 2