wrozbitamaciej81 02.06.08, 17:08 Jestem ciekawy jakie talie posiadacie :) wypowiedz sie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ezoviola2 Re: Nasze talie tarota:) 02.06.08, 21:55 Ja mam dwie:) Heronymus Bosch Tarot i Lo Scarabeo.Co prawda już od dość dawna nie wróżę:)ale trzymam w łapkach czasami:) i wącham, lubię ich zapach:)) Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: Nasze talie tarota:) 02.06.08, 22:21 A wiesz Violu ze chciałem kiedys zakupic Bosh Tarot.Ja mam bardzo duzo talii.Chetnie bym, wymienił ale nie chce byc odebrany jako chwalipieta :) Odpowiedz Link
gazela755 Re: Nasze talie tarota:) 02.06.08, 22:36 Witam a ja mam Ciro Marchetti's,mam tez marsylskie Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 moje talie :) 02.06.08, 22:49 no dobra - napisze jakie talie mam: 1. Ciro Marchetti Tarot of dreams 2.Ciro Marchetti Gilded Tarot 3.Dariusz Cecuda Tarot Medytacyjny 4.Radiant Rider Waite Tarot 5.Tarot Crowleya 6.The Victorian Romantic Tarot :))))) Odpowiedz Link
ezoviola2 Re: moje talie :) 03.06.08, 06:36 O Victorianie słyszałam, Crowley też obił mi się o uszy:) Masz swoją ulubioną? Odpowiedz Link
ezoviola2 Re: Nasze talie tarota:) 03.06.08, 06:34 Pochwal się, od tego jest ten wątek:))Mi bardzo podoba się Monalisa Tarot, podobno talia układa się w niesamowitą historię, a Bosch jest trudny, ciężko go interpretować i postaci na kartach są takie bajkowe:) Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: Nasze talie tarota:) 03.06.08, 11:19 Ja znow lubie karty typu Ciro Marchetti- sa niesamowite. Odpowiedz Link
lukera Re: Nasze talie tarota:) 04.06.08, 20:07 Moje talie to H.Bosch,A.Crowley, i Tarot syren Odpowiedz Link
lukera Re: Nasze talie tarota:) 04.06.08, 20:10 bosh jest napewno pełen nowych symboli ,ktore trzeba odczytać,jakby nauczyć się na nowo tej tali,ale ja jakoś teraz rzadko z niej korzystam,łatwiej się interpretuje ,gdy ktoś pracuje na takiej samej tali,i mozna się wymieniać myślami. Odpowiedz Link
smonisia Re: Nasze talie tarota:) 05.06.08, 06:27 a moje najbardziej ulubione sa "Tarot of the Old Path" jeszcze tak przejrzystych i duzo mowiacych kart nie spotkalam wczesniej.Mam jeszcze 2 inne talie tarota,..a reszta jest anielska, runiczna....itp. przesylam link zebyscie choc na chwilke spojrzeli jak to wyglada www.aeclectic.net/tarot/cards/tarot-of-the-old-path/ :) Odpowiedz Link
magumag Re: Nasze talie tarota:) 06.06.08, 19:48 A ja mam Maroon, ale na razie tylko wielkie arkana niestety...=o( Odpowiedz Link
etain75 Re: Nasze talie tarota:) 07.06.08, 12:45 Witam! Ja mam kilka talii, ale moją ulubioną jest Llewellyn tarot. uwielbiam ich symbolikę i ikonografię. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
mariikaika Re: Nasze talie tarota:) 08.06.14, 15:34 mogę wam zarekomendować wróżkę sarę, niedawno korzystałam u niej z wróżb i już mi się większość sprawdziła,także otrzymalam inne wskazówki, którymi przestrzegła mnie przed niektórymi faktami i na szczęście udało mi się ich uniknąć, zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link