W nawiązaniu do poprzedniego wątku, w którym zadałam niewłaściwe pytanie, postanowiłam się poprawić i za sugestią Królowej Mieczy wymyśliłam własny rozkład. Proszę o wyrozumiałość, ponieważ rzadko sobie wróżę i tak naprawdę niewiele jeszcze o tarocie wiem. Na każde pytanie losowałam po 1 karcie (nie odwracam kart bo wtedy ich nie czuję), z wyjątkiem pytania ostatniego, przy którym stwierdziłam, że jedna karta to za mało.
1. Jak będę się czuła w nowej pracy?:
6 pucharów
Raczej w miarę dobrze, to będzie stabilna praca, zaaklimatyzuje się tam
2. Jaka atmosfera pracy będzie panowała w nowej firmie?:
król monet
Atmosfera chyba ciężkiej pracy, nie będzie czasu na pogaduchy, trzeba będzie ciężko pracować
3. Jak będą wyglądały moje relacje z bezpośrednim przełożonym?:
as buław
Jakaś energiczna relacja, chyba dużo się będzie między nami działo, intensywna wymiana zdań, ogólnie chyba razem będziemy dużo działać i rozmawiać, czasem i spierać się
4. Jak będą wyglądały moje relacje z najbliższymi współpracownikami?:
świat
Będą to relacje luźne, otwarte, czystko koleżeńskie, bez głębszej przyjaźni, ogólnie raczej dobre
5. Czy szefowie będą zadowoleni z mojej pracy:
9 pucharów
Znowu użyłam zwrotu "czy" ale naprawdę nie mam pomysłu, jak zadać to pytanie.
9 pucharów - raczej będą zadowoleni bo to karta spełnienia, zadowolenia, stabilizacji
6. W jaki sposób powinnam się zachowywać w nowej pracy aby osiągnąć sukces:
cesarzowa
Czyli jak cesarzowa - nienagannie wyglądać, nie wychylać się, być pewną siebie, zdecydowaną
7. Czy poradzę sobie z obowiązkami w nowej pracy:
as mieczy
I tu mam problem, to praca intelektualna, wymagająca ode mnie ciągłej nauki, myślenia ale nie wiem czy w tym przypadku as jest na "tak" czy "nie". Ogólnie we wróżbach na pracę karta chyba źle nie wróży?
8. Czy w tej pracy będzie się ode mnie wymagało dużej aktywności?:
król mieczy
Raczej nie będzie to praca aktywna czynnie lecz bardziej bierna, wymagać się będzie ode mnie za to dużego wkładu intelektualnego i samodzielnego myślenia, postępowania zgodnego z procedurami
9. Ile czasu będę pracować w tej firmie?:
paź denarów
Pytałam w kontekście zakresu czasowego, tj. jak długo tam popracuje.
Wg tego co przeczytałam na tej stronce:
www.magiatarota.info/tarot-od-podstaw/okreslanie-czasu-w-tarocie.php, waham się pomiędzy dwiema możliwościami:
a) na dole tej stronki podali, że wskazuje na około 11 miesięcy (to mi bardziej pasuje bo zapytałam ILE CZASU)
b) do zimy - gdybym pytała o porę roku ale nie pytałam o porę roku tylko ilość czasu
10. Z jakiego powodu zakończę pracę w tej firmie:
10 kijów, as mieczy, kochankowie
Może za wcześnie na to wróżyć bo jeszcze tej pracy nawet nie zaczęłam ale zapytałam tak poglądowo. I tu waham się pomiędzy dwiema opcjami:
a) odejdę z pracy z powodu przeciążenia obowiązkami i otrzymania nowej korzystniejszej oferty pracy
b) zostanę zwolniona z powodu romansu w pracy (to mi nie bardzo pasuje ponieważ nie romansuje w pracy to sprzeczne z mymi zasadami)
Bardzo proszę o pomoc w interpretacji - obiecuję nic nie komentować