Dodaj do ulubionych

Zaległa premia

30.08.10, 19:02
Zapytałam kart czy dostanę regulaminową premię, o której moi pracodawcy zapomnieli przypadkiem lub celowo uncertain Premię potrąca się pracownikom tylko w przypadku rażących uchybień a ja do takich raczej się nie dopuściłam... Narazie głupio mi pytać co się stało więc poczekam z tydzień zanim zapytam się w księgowości dlaczego ...
Wg kart chyba ją jeszcze dostanę ale ta zwłoka wydaje mi się dziwna, ponieważ zawsze premię płacili razem z wynagrodzeniem a tym razem wyjątkowo nie. Wyszły karty: 7 mieczy, Koło Fortuny, 10 Denarów. 7 mieczy pokazuje chyba obecną sytuacją tj. moje zamawianie się co się takiego stało, w czym popełniłam błąd, boje się konsekwencji bo jeśli dopuściłam się błędów czeka mnie nieprzyjemna rozmowa z dyrektorem ;/ Koło Fortuny tak jakby pokazuje, że sytuacja szybko się rozwiąże na moją korzyść i otrzymam zwrot zaległej premii? (10 denarów)
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: Zaległa premia 30.08.10, 19:13
      Też tak to widzę.
    • krolowa.mieczy Re: Zaległa premia 30.08.10, 19:13
      nalezy ci się jak psu micha wink - koło - i ją dostaniesz - 10 mon; więc idź się
      upomnij bez krępowania bo mają bałagan w papierach (7mieczy) albo ktoś coś
      zataił, pokręcił itd
    • coill Re: Zaległa premia 03.09.10, 13:00
      lepiej idz sie upomnij by miec to Kolo fortuny,bo 7 mieczy sugeruje iz ktos nie
      przypadkiem nakrecil, zapomnial lub nawet dal premie komu innemusmile
    • serenaada Re: Zaległa premia 20.09.10, 20:50
      Witam, tak jak pokazały karty, premia została zwrócona z opóźnieniem na moje konto wraz z procentami, nie musiałam się nawet upominać smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka