Dodaj do ulubionych

oferta pracy

13.09.10, 20:56
Witam ponownie, jak widac szukanie pracy wymaga odemnie czestsze wizyty na forumwink

1. jak działac by dostac prace w firmie S? gwiazda hmm zdać sięna opatrznosc, niewazne jaki bedzie wynik, a ja bede szczelsiwa...mam byc pelna optymizmu a sie uda
2. co mi ta praca da? diabel
znalazlam cos tamiego ;
praca - zależność od kogoś, brudne interesy, sprzedaż swej duszy za pieniądze, nadużywanie władzy
3. moje zadowolenie 10 mieczy dno cierpienia..no tu wychodzi oczywistosc ze bede niezdowolona
4. Przyjaznie krol bulaw szef, ktos zyczliwy dla mnie

5. czy dostane ta praca? pustelnik to raczej nie ejst karta pracy..tylko samotnosci i rozmyslan...wiec chyba tej pracy nie dostane

6. jak sie potocza moje losy w firmie S? krol kielichow/ 2 denary/ paz denarow

ktos zyczliwy, nastepnie awtpliwosci i proba podjecia decyzji, kursy studia poglebianie wiedzy

7. czy inna rozwojowa praca pojawi sie w ciagu 2 mc?

krol denarow/paz mieczy/8 mieczy satysfakcja materialna, porzadny zawod, stabilizacja, nowa praca cos czego do tej pory nie robilam, nowe horyzonty nowe reczy, 8 mieczy mowi o -zbieranie plonów, pomyślność materialna i dobre inwestycje, oszczędność, długofalowe plany, przenikliwość, zapobiegliwość i przezorność przynoszące dobre efekty.

podsumowujac.
pracy w frimie S. nie otrzymam, ale gwiazda mowi ze i tak bedzie dobzre.... pojawi sie inna praca, i dzieki wlasnym wysilkom i pracy bede powoli sie rozwijac....
tak bym przynajmniej chcialawink
Obserwuj wątek
    • 2bieguny Re: oferta pracy 13.09.10, 21:59
      the_sunny napisała:
      Napisze jak ja to widze, chciaz ja czasem zle widze wink
      > 1. jak działac by dostac prace w firmie S? gwiazda hmm zdać sięna opatrz
      > nosc, niewazne jaki bedzie wynik, a ja bede szczelsiwa...mam byc pelna optymizm
      > u a sie uda
      Zeby pracę dostac, musisz pokazac się z nalepszej strony, umiejetnosci, kompetencje, masz to, tylko musisz zaprezentowac.
      > 2. co mi ta praca da? diabel
      > znalazlam cos tamiego ;
      > praca - zależność od kogoś, brudne interesy, sprzedaż swej duszy za pieniądze,
      > nadużywanie władzy
      Praca będzie wymagała od ciebie duzego zaangazowania, az do poswięceń, jednym słowem wyrwie Ci spora ilosc czasu, bedzie jednym słowem absorbująca.
      > 3. moje zadowolenie 10 mieczy dno cierpienia..no tu wychodzi oczywistos
      > c ze bede niezdowolona
      Ostatecznie będziesz tym zmeczona, za duzo poswiecenia, a zamało satysfakcji, to co dobre, przycmi zmęczenie, chciaz bedzie dawała satysfakcje.

> 4. Przyjaznie krol bulaw szef, ktos zyczliwy dla mnie
      Przyjazni nie widze, widze kontakty zawodowe, poprawne, może bedziesz rozwijac tzw kontakty zawodowe, ale nie przyjaznie w potocznym znaczeniu.
      > 5. czy dostane ta praca? pustelnik to raczej nie ejst karta pracy..tyl
      > ko samotnosci i rozmyslan...wiec chyba tej pracy nie dostane
      Mysle, ze po zapoznaiu się z ofertą i wymaganiami, sama bedziesz sie zastanawiała czy ta praca za tę kase, jakbys z decyzją została sama, bedziesz szukała plusów i minusów.
      > 6. jak sie potocza moje losy w firmie S? krol kielichow/ 2 denary/ paz denar
      > ow

Podejdziesz do pracy z zaangarzowaniem, na poczatku nie bedzie prosto, bedzie hustawka i wiary w umiejetnosci i tego czy sobie poradzisz, ostatecznie wyjdziesz na prostą, poradzisz sobie.
      > ktos zyczliwy, nastepnie awtpliwosci i proba podjecia decyzji, kursy studia pog
      > lebianie wiedzy
      >
      >
      > 7. czy inna rozwojowa praca pojawi sie w ciagu 2 mc?

>
      > krol denarow/paz mieczy/8 mieczy satysfakcja materialna, porzadny zawod
      > , stabilizacja, nowa praca cos czego do tej pory nie robilam, nowe horyzonty no
      > we reczy, 8 mieczy mowi o -zbieranie plonów, pomyślność materialna i dobre inwe
      > stycje, oszczędność, długofalowe plany, przenikliwość, zapobiegliwość i przezor
      > ność przynoszące dobre efekty.
      Tutaj to sie pogubiłam, bo piszesz jakby o 8 monetach a nie mieczach ?
      jak są miecze, to chyba w ciagu 2 miesiecy lepszej pracy nie bedzie. Tojakby ta propozycja jest godna uwagi.
      ja bym powiedziała, ze w Firmie S mozesz otrzymac ale nie za samo chciejstwo, trzeba w to włozyc troche wysiłku, a nawet wiecej niz troche.
      > podsumowujac.
      > pracy w frimie S. nie otrzymam, ale gwiazda mowi ze i tak bedzie dobzre.... poj
      > awi sie inna praca, i dzieki wlasnym wysilkom i pracy bede powoli sie rozwijac.
      > ...
      > tak bym przynajmniej chcialawink

Jak się mocno pomyliłam to przepraszam smile
      I tak zycze powodzenia.
      • the_sunny Re: oferta pracy 14.09.10, 11:38
        pustelnik, diabel i 10 mieczy mowia same za siebie...nie ebde miala tej pracy i nie bedzie zadowolenia...to cos poprotu nie dla mnie

bylam chyba zbyt zaslepiona checia pracy w tej firmie...i zbyt mi zalezalo ze nie umialam tzrezwo spojrzec na karty...zbyt emocjonalnie chyba podeslzam do temtu

niemniej dziekuje za probe interpretwink

Pozdrawiam
    • firlett Re: oferta pracy 15.09.10, 00:45
      the_sunny napisała:
      >
      > 5. czy dostane ta praca? pustelnik to raczej nie ejst karta pracy..tyl
      > ko samotnosci i rozmyslan...wiec chyba tej pracy nie dostane
      >
      fakt. ale jesli charakter tej pracy odpowiada temu co charakteryzuje Pustelnika - to dostaniesz.
      Nie napisalas jaka praca,czymbys sie zjmowala i jakie stanowisko wiec trudno odpwink
      a Pustelnik pracuje - baaardzo umyslowo ze swoją lampkawink
      • the_sunny Re: oferta pracy 15.09.10, 09:24
        > the_sunny napisała:
        > >
        > > 5. czy dostane ta praca? pustelnik to raczej nie ejst karta prac
        > y..tyl
        > > ko samotnosci i rozmyslan...wiec chyba tej pracy nie dostane
        > >
        > fakt. ale jesli charakter tej pracy odpowiada temu co charakteryzuje Pustelnika
        > - to dostaniesz.
        > Nie napisalas jaka praca,czymbys sie zjmowala i jakie stanowisko wiec trudno od
        > pwink
        > a Pustelnik pracuje - baaardzo umyslowo ze swoją lampkawink

ta praca niejako zwiazana jest z ruchem z kontaktem z klientami, zarzadzaniem obiektem. wiec pustelnik do tego rodzaju zadan nie pasujewink

jak mi ktos podpowiedzial...diable nie daje a bierze-to na pytanie co mi praca da..... zadowolenia ewidentnie nie bedzie bo 10 mieczy....no coz sa chyba bardzo wymowne
        Poprostu bardzo ale to bardzo by mi zalezalo stad ta gwiazda na poczatku ukladu.

. czy inna rozwojowa praca pojawi sie w ciagu 2 mc?
        krol denarow/paz mieczy/8 mieczy satysfakcja materialna, porzadny zawod, stabilizacja, nowa praca cos czego do tej pory nie robilam, nowe horyzonty nowe reczy, 8 mieczy mowi jednak co innego ze pracy lepszej nie ebdzie...

musze zmeinic swoje nastawienie, optymistycznie spojrzec i przeprogramowac myslenie, wtedy mam andzieje bedzie ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka