2bieguny
18.09.10, 10:15
Od jakiegos czasu los mnie zetknął z panem M, wydaje mi sie interesujacy, ale nasze kontakty są prawie oficjalne, uprzejmosci, zyczenia, dobrego dnia, powodzenia, ciesze sie z Twoich sukcesów i tyle, próbowałam jakos te kontakty pogłębic, ale idzie kiepsko, ostatno jest bardzo zajety zawodowo, to fakt. O jego przeszłosci nie wiem kompletnie nic, wiec nie robie partnerskiego rozkładu, bo nawet nie wiem czy wchodzi cokolwiek w gre.
Pytam jak mam postapic, aby ozywic nasze relacje?
Rozkład - Krzyz celtycki
1. Sytucja wyjsciowa- Rydwan
2. Karta krzyzujaca- Diabeł
3. Swiadomy stan rzeczy- 3 puch.
4. Podstawa- Smierc
5. Przeszłosc- Umiarkowanie
6.- Przyszłosc bliska- Qmonet
7. Ja w problemie- 10 monet
8. Wpływy otoczenia- 4 puch
9. Obawy, nadzieje- Paz buław
10. Przyszłosc , wynik- Gwiazda
Umiarkowanie pokazuje mi osobe, która była w moim zyciu przed rokiem, kiedys spytałam mojej talii jak mi ją pokaze i wyjełam Umiarkowanie, wiec wiem z to ta osoba, i to co sie teraz dzieje wynika z tamtej sytuacji, zreszta wszystkie rozkłady ida w tym własnie kierunku.
Chciałabym bardzo wyjsc do ludzi, odnalezc swoje miejsce, zaczac cos nowego (paz byław)
Powinnam wiecej działac (Rydwan), może wybrac się w podróz, ale tutaj znowu pojawia się Diabeł, który zawsze wychodzi jak pytam o uczucia, jakbym bardziej kierowałą sie checia namietnego zwiazku niz zwiazku na stałę, nie ma tu kochanków, tylko zawsze jest Diabeł! Sic!
Chcę zerwac z przeszłoscią, zapomniec o niej i zajac sie tym co teraz i potem ( Śmierc)
Chciałabym w koncu zaznac troche beztroskiej radosci w zyciu uczyciowym.
Uwazam , ze w zyciu materialnym osiagnełam pełnie szczescia i nic mi wiecej niepotrzeba, prawda (10 monet) jestem spełniona w pracy i w woim zyciu jako osoba. Z zwenątrz nadarzy sie okazja, ale jestem juz tak zmeczona i znudzona tym wszystkim, ze mogę ją przekapic ! (4 puch). Otwieram sie na przyszłosc , ale w sposób juz bardzo rozsadny jako królowa monet ( po nauczce z Umiarkowaniem) a Gwiazda? Czy wszystko potoczy sie jakos szczesliwie, czy jak wsiade na Rydwan, to bedzie Gwiazda, a dlaczego zatem jak Bede Qmonet to sie ciagle gdzies plącze Diabeł, czyzby mnie to ostrzegało, zebym nie podchodziła do tego na zasadzie Diabła!
No co myslicie.
Dziekuje na spojrzenie w rozkład.
Od niedawna tutaj pisze, przeszłosc boli coraz mniej, ale jednak boli nadal, jak zobaczyłam Umiarkowanie, zabolało.
Pozdrawiam wszystkich, zycze miłego słonecznego weekendu.