Dodaj do ulubionych

internetowa wrozba

22.11.08, 13:24
Ja czesto stawiam sobie te wrożbę-
tarot.onet.pl/
i o dziwo zawsze sie sprawdza,ponadto na poczatku stawialam dwa razy
pod rzad ,zeby sprawdzic czy wyjdzie to samo.Karty nie ukladaly sie
identycznie ,ale i tak praktycznie bylo to samo.Ciekawe co myslicie
o takiej wrożce?
Obserwuj wątek
    • euzebiabio Re: internetowa wrozba 01.05.14, 16:41
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • slodziuniazycia Re: internetowa wrozba 14.11.14, 13:15
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
      • kolorowy.motylek Re: internetowa wrozba 14.11.14, 14:41
        Czemu reklamujesz tą wróżke? Ja korzytslam i nic sie nie sprawdziło .
        Nie wierze aby zadowolona klienta reklamowala w 50 watkach w jednym dniu wrózke to raczej autoreklama
    • mariolakonczyna Re: internetowa wrozba 01.12.14, 13:52
      nie sugerować się tym forum
    • patka843 Re: internetowa wrozba 10.12.14, 12:02
      Ja korzystam z usług pana Pawła, który też wróży online. Jest bardzo miły i profesjonalny i na pewno nie jest oszustem ani naciągaczem, po prostu zwykły skromny ale konkretny gość. często korzystam z jego usług i sam mówi, że przez oszustów sam jest tak czesto traktowany. sprawdź domwrozby@gmail.com
    • mariolaila12 Re: internetowa wrozba 01.06.15, 12:22
      mogę polecić wam wróżkę sarę, bardzo wiele mi się sprawdziło i w wielu sprawach mi pomogła, adres do niej-kobietamag@interia.pl
    • marietta29 Re: internetowa wrozba 05.07.15, 12:32
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, korzystam z jej wróżb już od przeszło roku i bardzo wiele się sprawdza, adres do niej-kobietamag@interia.pl
    • slodkarysia Re: internetowa wrozba 24.09.15, 18:00
      mogę wam polecić wróżkę sarę, bardzo wiele się sprawdza,dzieki niej udało mi się wiele negatywnych sytuacji uniknąć , zostawiam wam do niej teleofon 784 676 783 adres email kobietamag@interia.pl
    • adriankamila Re: internetowa wrozba 13.06.16, 09:41
      polecam wrózkę sarę,sama często korzystam z jej pomocy, wiele mi pomogła, email do niej kobietamag@interia.pl
    • kalinkamia Re: internetowa wrozba 23.06.16, 14:44
      korzystałam ostatnio z wróżki sary, po kilku miesiącach muszę stwierdzić,że jej wróżby są trafne i jest to dobra wróżka, skorzystam z niej pewnie niebawem ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • aniela2525 Re: internetowa wrozba 16.03.17, 15:29
      .
    • slodziuniazycia Re: internetowa wrozba 28.03.17, 18:18
      mogę ponownie polecić wróżkę sarę, już kilkukrotnie krozytsałam z jej pomocy i jak na razie bardzo duża sprawdzalnośc ,nie owija w bawełnę tylko mówi jak jest telefon do niej 784 676 783, polecam;)
    • martusiamila Re: internetowa wrozba 01.04.17, 12:32
      po raz kolejny skorzytsałam z usług wróżki sary i jestem pod wrażeniem jej sprawdzalności, po niespełna 2 miesiącach większość mi się sprawdziła, email do niej kobietamag@interia.pl ;)
    • safarikuki1 Re: internetowa wrozba 08.11.21, 21:00
      Witam wszystkich którzy szukają wróżki ja kilka lat szukałam w całej Polsce były lepsze i gorsze jednak żadna z nich nie wstrzeliła się tak idealnie w sedno jak wróżka Sara i to każdorazowo umiejąca uchwycić istotę i wstrzelic się w punkt, rewelacja jest naprawdę super email do niej - kobietamag@interia.pl
    • klementynawer1 Re: internetowa wrozba 15.11.21, 19:33
      Mogę zaproponować Wam wróżkę Sarę, z której usług korzystam już kilka lat, z początku korzystałam też z kilku innych jednak ich odpowiedzi nie były tak trafne i wiarygodne jak u niej, ponadto nie ma większych problemów z umówieniem się,odpowiedzi rzeczowe i precyzyjne, email do niej : kobietamag@interia.pl
    • majkiwhite Re: internetowa wrozba 04.11.22, 16:41
      To fascynujące
    • matildkahcalusek Re: internetowa wrozba 17.11.22, 22:32
      Korzystałam ostatnio z wróżki Sary i nie zawiodłam się, udało się szybko umówić na termin, potrafiła podnieść na duchu choć jest bardzo konkretna, rzeczowa, większa część wróżby spełniła się zaledwie w ciągu miesiąca, czekam na spełnienie reszty, póki co mogę ją polecić, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • jagodkajasniutka17 Re: internetowa wrozba 13.07.23, 23:36
      Byłam na zakręcie życiowym ,nie wiedziałam co zrobić, nagle wszystko mi się posypało,wcześniej nie wierzyłam w takie usługi ale spróbowałam i bardzo trafna decyzja, skorzystałam z pomocy wróżki online- Sary, nakreśliła mi obecną sytuację bez zbędnych pytań, wszystko opisała celnie w punkt i po 2 miesiącach duża część wróżby zaczęła się już wypełniać, email do niej, - kobietamag@interia.pl ,gorąco polecam,bardzo wiele mi pomogła

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka