18.09.10, 22:45
Dawajcie co wiecie smile
Jakie jest jej główne znaczenie?
Ta rodzina to szczęśliwa jest czy każdy patrzy na siebie?
W kwestii kasy to wiadomo, że zabezpieczenie jest, ale inne aspekty życia?
Obserwuj wątek
    • lukrusia Re: 10 Monet 18.09.10, 22:50
      To ładna karta przyjażni , zaufania można na sobie polegać.
      To karta wartości np rodzinnych jakie sobie ustaliliśmy i przyjeliśmy .
      Jako miejsce ta karta pokazuje mi sklep, duży market , przyjaciół , ciepłą atmosferę miedzy ludzmi .

kiss
    • coill Re: 10 Monet 19.09.10, 01:57
      akurat dzis pisam cos oniej to wklejebig_grin
      "
      > 4. stosunek pani do pana:10 monet- milo milo, z wartosciami

no moze byc...ale to nie jest karta wartosci Uczuciowych, moralow itp. TO MONETY, ja bym powiedziala ze moze byc tez materializm,.Poza tym Laska chce ulozyc sobie zycie - konkretnie na materialnych fundamentach(dom w ktorym mozna kiedys miec dzieci, wspolna odzinna firma,urzedy i te sprawy..) "

skoro ta kakrta dotyczy rodziny, to mysle ze jest ok pod wzzgledem materialnym, a i inne fundamenty powinny byc silne..moze nawet maja lub rozwazaja nad wspolnym-rodzinnym biznesem(obojenie czy sklep, czy salon SPA czy hurtownia..chodzi o rozinna dzialalnoscwink
      • misboaa Re: 10 Monet 19.09.10, 10:24
        ale jes to wspólne działanie tych osób na zasadzie ja tobie coś zrobie a ty mi czy każdy w rodzinie patrzy na siebie i sobie rzpekę skrobie?
        Zdrowie dooskonałe dzięki temu, że ktoś o nie dba profilaktycznie, regularnie płacąc np: za zabiegi rehabiliitacyjne, spa itp
    • tommy994 Re: 10 Monet 19.09.10, 11:01
      Moim zdaniem jest to rodzina wielopokoleniowa (U Ridera jest dziedak, rodzice i dzieci) zamożna. Dziadek odpoczywa po tym jak się napracował i zarobił. Teraz to jego syn lub córka pracują a wnuki żyją w dostatku. Brakuje tutaj babci,może zmarła, może przez to, że dziedek tak bardzo pracował by zarobić?? Przede wszystkim jest to bezpieczeństwo finansowe rodziny, zarobek, dobrze układające się sprawy finansowe, dobrze działająca firma. Ja dodatkowo uwarza, że ci rodzice nie interesują się dziadkiem i żyje na uboczu. Żadko go odwiedzają, u Ridera w ogóle na niego nie patrzą, a kobieta patrzy na męża tylko. Może tej kobiecie na finansach zależało...albo są tak zajęci sobo i forsą, że nawet biednemu staruszkowi nie chcą pomóc.

Mogłem przesadzić z interpretowaniem smile
    • zainteresowany1977 Re: 10 Monet 19.09.10, 22:39
      Na karcie w talii R.W. monety układają się w strukturę dziesięciu sefirot kabalistycznego drzewa życia co symbolizuje spełnienie jeśli chodzi o żywioł ziemi, tak modelowo to osiągniecie dostatku na drodze pracy po przejściu przez kolejne stopnie od inicjacji czyli asa monet do 10 monet (obydwie karty są bramami). Związek interesów, ludzie których łączą pieniądze i wspólna działalność czy własność, teoretyczny cel człowieka w sferze żywiołu ziemskiego. Białe psy oznaczają przyjaciół, łuk w murze to symboliczna brama, wszyscy są w zamku co oznacza bezpieczeństwo i ochronę, dzieci oznaczają bezpieczeństwo i spełnienie marzeń, symbol wagi na ścianie symbolizuje konieczność zachowania równowagi by zachować stan sielanki, osoba zwrócona twarzą w dal sugeruje potrzebę zmiany która kiedyś niewątpliwie nastąpi, mur w tle oznacza barierę przed itp. Może to jest dodatkowo karta tradycji rodzinnej?, dziedziczenia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka