krolowa.mieczy 15.10.10, 19:46 ...chcę zmienić ale nie umiem nigdzie nie widzę źródła BBcode do tego obrazka eeeeh Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camaretto Re: zdjęcie 20.10.10, 12:09 Administrator forum coś musi zmienić w ustawieniach, wypada na ciebie. Poinformuj się u sąsiadek "O Tarocie" , one to mają Miś Odpowiedz Link
camaretto Re: zdjęcie 20.10.10, 13:34 Uruchomić BBCode może administrator forum - trzeba w "zarządzanie forum" odhaczyć "włącz BBCode". Wysłałam już post do Dori z prośbą o włączenie tego kodu na forum "O Tarocie". Mam nadzieję, że zauważy ten post wink lub, że BBCode włączy ktoś z administratorów tego forum po zauważeniu tego wątku. BBCode jest już włączone i wykorzystywane (oprócz Jak na górze...) na forach: TAROT, Szkółka Tarota, astroforum. Wnioskuję zatem że u nas już to jest W oczekiwaniu na włączenie BBCode na O Tarocie - podzielę się informacjami jak wkleić zdjęcie, np zdjęcie rozkładu kart: Zdjęcie (lub inny obrazek) musi już być w sieci. Zdjęcie z własnego komputera trzeba załadować do sieci np do fotoforum: fotoforum.gazeta.pl/0,0.html Tam są podane szczegółowe informacje jak załadować zdjęcie. Gdy już mamy wgrane zdjęcie i powiększymy na cały ekran kliknięciem na nie - to na dole strony ze zdjęciem jest podany kod do zdjęcia - trzeba skopiować tę część kodu, która jest w "..." i zakończona jest .jpg. (Dokładniej jest to opisane w forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46124&w=88624880 ) Właśnie zauważyłam, że Canada podała link do wątku w którym są opisy jak wklejać zdjęcia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10264&w=86324793&v=2&s=0 Cytat pochodzi z sąsiedniego forum; dziewczyny podały miłą instrukcję obsługi Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: zdjęcie 20.10.10, 13:50 nie, nie chodzi o zdjecia w postach a o logo forum czyli miotła- drapak, czapka itd. ten obrazek nie ma adresu w BBcodzie a wisi nie wiem jakim cudem. A agora milczy qwa! i ma w d.pie moją prośbę o pomoc No i nie wiem jak go zastąpić innym obrazkiem. Odpowiedz Link
camaretto Re: zdjęcie 20.10.10, 14:46 bi.gazeta.pl/im/9/4840/m4840049.gif Może tak jak inne? Ale mi się podoba Odpowiedz Link