15.10.10, 19:46
...chcę zmienić ale nie umiem sad
nigdzie nie widzę źródła BBcode do tego obrazka uncertain
eeeeh
Obserwuj wątek
    • camaretto Re: zdjęcie 20.10.10, 12:09
      Administrator forum coś musi zmienić w ustawieniach, wypada na ciebie. Poinformuj się u sąsiadek "O Tarocie" , one to mają
      Miś smile
    • camaretto Re: zdjęcie 20.10.10, 13:34
      Uruchomić BBCode może administrator forum - trzeba w "zarządzanie forum" odhaczyć "włącz BBCode". Wysłałam już post do Dori z prośbą o włączenie tego kodu na forum "O Tarocie". Mam nadzieję, że zauważy ten post wink lub, że BBCode włączy ktoś z administratorów tego forum po zauważeniu tego wątku.

BBCode jest już włączone i wykorzystywane (oprócz Jak na górze...) na forach: TAROT, Szkółka Tarota, astroforum.

Wnioskuję zatem że u nas już to jest

W oczekiwaniu na włączenie BBCode na O Tarocie - podzielę się informacjami jak wkleić zdjęcie, np zdjęcie rozkładu kart:
      Zdjęcie (lub inny obrazek) musi już być w sieci. Zdjęcie z własnego komputera trzeba załadować do sieci np do fotoforum:
      fotoforum.gazeta.pl/0,0.html
      Tam są podane szczegółowe informacje jak załadować zdjęcie.
      Gdy już mamy wgrane zdjęcie i powiększymy na cały ekran kliknięciem na nie - to na dole strony ze zdjęciem jest podany kod do zdjęcia - trzeba skopiować tę część kodu, która jest w "..." i zakończona jest .jpg. (Dokładniej jest to opisane w forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46124&w=88624880 )

Właśnie zauważyłam, że Canada podała link do wątku w którym są opisy jak wklejać zdjęcia:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10264&w=86324793&v=2&s=0

Cytat pochodzi z sąsiedniego forum; dziewczyny podały miłą instrukcję obsługi smile
      • camaretto Re: zdjęcie 20.10.10, 13:43
        https://lh5.ggpht.com/_gU0rCsYf02U/TLbHK7uPylI/AAAAAAAAACQ/Dd_gxNJ-lgw/s512/skanuj0001.jpg
        • camaretto Re: zdjęcie 20.10.10, 13:44
          I wyszło - Monety w komiksie od Asa do 10 smile
          • krolowa.mieczy Re: zdjęcie 20.10.10, 13:50
            nie, nie chodzi o zdjecia w postach a o logo forum czyli miotła- drapak, czapka itd.
            ten obrazek nie ma adresu w BBcodzie a wisi nie wiem jakim cudem. A agora milczy qwa! i ma w d.pie moją prośbę o pomoc uncertain
            No i nie wiem jak go zastąpić innym obrazkiem.
            • camaretto Re: zdjęcie 20.10.10, 14:46
              https://bi.gazeta.pl/im/9/4840/m4840049.gif
              bi.gazeta.pl/im/9/4840/m4840049.gif
              Może tak jak inne?
              Ale mi się podoba sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka