Dodaj do ulubionych

obnażam się

15.10.10, 20:40
Żałując, że nie będę na jutrzejszych targach zrobiłam sobie rozkład na swoje mozliwości ezo. Całego nie umieszczam, tylko to co sprawia mi trudności/ bo jak oceniać siebie?......

1. Jakie są moje przedyspozycje w tej sferze - 6 Mieczy (Słońce)
bardzo optymistycznie smile mam predyspozycje tylko wciąz brak mi dobrego kierunki, dopiero wybrałam się w ezo podróż i jeśli złapię dobry wiatr do mam szansę dotrzeć do odpowiedniego miejsca

2. Jaka jest moja intuicja - Wisielec (Król Monet)
myśłę, że mam ogromną intuicję bo Wisielec to oświecenie właśnie. Mam wrażliwość króla do odbierania świata. Dobrze tutaj siebie oceniam

3. Jakich rezultatów moge oczekiwać po podjęciu nauki - 8 Pucharów (Pustelnik)
jeśli podejęła bym poważniejszą naukę to mam szansę na zdobycie gruntownej wiedzy, na zrozumienie tego magii smile

4. Jaki powinien być mój mistrz - 4 Buławy (Umiarkowanie)
niezbyt nawiadzony tongue_out nie mam pojęcia smile
5. Co należy zrobić by pogłębić poziom duchowy - Q Pucharów (2 Buławy)
?
6. jak forma nauki najlepiej służy poszerzeniu wiedzy - Rycerz Monet (Kochankowie)
systematyczna szkolna ławka?
8. Gdzie powinnam szukać inspiracji - Rycerz Buław (As monet)
?
Obserwuj wątek
    • ivana Re: obnażam się 15.10.10, 21:03
      Twój mistrz powinienen byc bardzo cierpliwy, zrównowazony i miec w sobie to cos co będzie Cie do niego przyciągało- taki ognik wewnetrzny, ktory bedzie jasno płonął i rozswietlal Twoj umysl w pogłębianiu wiedzy...
    • misboaa Re: obnażam się 16.10.10, 17:05
      > 5. Co należy zrobić by pogłębić poziom duchowy - Q Pucharów (2 Buławy
      > )

umieć słuchać? współczuć, ale nie wczuwać się tak mocno (2 buławy) bo ja mam tendencje do nadmiernego angażowania się i pomagania kosztem swoich spraw

> 8. Gdzie powinnam szukać inspiracji - Rycerz Buław (As monet)?
      nie mieś słomianego zapału????????? /ale to nie jest odpowiedź na pytanie sad
    • coill Re: obnażam się 20.10.10, 13:40
      trudne to jakiesuncertain ale mzoe cos sprobuje

misboaa napisała:

> 1. Jakie są moje przedyspozycje w tej sferze - 6 Mieczy (Słońce)
      uwazam ze dobrze rokujawink

> 2. Jaka jest moja intuicja - Wisielec (Król Monet)
      bdb intuicja którą potrafisz przelozyc na slowa realne i materialne sprawy(K monet), laczysz to i to, umiesz inaczej widziec i odbierac materialny swiat..tzw drugie dno a wiec to co i w kartach potrzebne.

> 3. Jakich rezultatów moge oczekiwać po podjęciu nauki - 8 Pucharów (P
      > ustelnik)

nauka do konca zycia jak to Pustelnik,oraz wiecej wie z uplywem czasu;P

> 4. Jaki powinien być mój mistrz - 4 Buławy (Umiarkowanie)
      jak aniol stroz? nie mam pomyslu.
      > 5. Co należy zrobić by pogłębić poziom duchowy - Q Pucharów (2 Buławy
      > )

moze jakas Q pucharow pomoc,rozawaic z nia i wymieniac mysli. LUb bardziej zdawa sie na EMOCJE niz rozum i logike.
      > 6. jak forma nauki najlepiej służy poszerzeniu wiedzy - Rycerz Monet
      > (Kochankowie)

nie wiem czy systematyczna ta lawka hehe, ale Kohankowie napewno mowi o grupie osob. TO moga by nawet fora internetowe gdzie jeden pisze drugiemu co tam nowego wie i odkryl.. + ksiązki.

> 8. Gdzie powinnam szukać inspiracji - Rycerz Buław (As monet)
      niewiem..wyjechac? Albo udac sie do ksiegarni czy sklepiku magicznego i poogladac co tam maja.
      Palisz świece? jaks tak patrzac na ogol kart mocno mi one do glowy przychodza..moze sobie zapal chociaz do nastroju swiece/kadzidla smile
      • misboaa Re: obnażam się 21.10.10, 10:47
        Uwielbiam świece smile Zawsze zapalam gdy rozkladam karty. Często też obkadzam moją talię. Mam kilka rodzajów kadzidełek które zapalam kiedy stwierdzę, że ściany muszą powciągać coś miłego big_grin

5.Co należy zrobić by pogłębić poziom duchowy - Q Pucharów (2
        > Buławy

> > )[/b]
        > moze jakas Q pucharow pomoc,rozawaic z nia i wymieniac mysli. LUb bardziej zdaw
        > a sie na EMOCJE niz rozum i logike.

rzecz w tym, że wrażliwości u mnie w nadmiarze. Przytulam starców, przemywam oczy kotom, doradzam kosztem swoich spraw, gdy widzę, że do kogoś nie dociera dwoma słowami potrząsam tak, że sala słupieje. Może tego nie należy robić? Oj przydała by się Pucharowa do wymiany myśli, jak radzisz big_grin
        /Kurcze ciężko siebie ocenić czy nie ma się za dużo logiki, czy nie "ocieplić" siebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka