Dodaj do ulubionych

tranzyty odnosnie emigracji

18.08.11, 21:29
Kochani powiedzcie mi jakie tranzyty wskazuja na emigracje? bo to ze jowisz jezdzi po 9 domu i nagle pojawiaja sie wojaze to wiem i mam sparwdzone ale cos innego?
Obserwuj wątek
    • acrux_79 Re: tranzyty odnosnie emigracji 24.08.11, 08:27
      Tranzyty Jowisza i Urana poprzez IC, albo MC. Władca IV wierzchołka aspektowany tymiż. Władca IX wierzchołka aspektowany przez Jowisza, Urana, a czasem Neptuna. Przydałoby się jakieś pozytywne aspektowanie do Księżyca, bo pod wpływem kwadratur lub opozycji Saturna czy Plutona nie wiadomo, czy taka osoba będzie chciała gdziekolwiek jechać...

Pozdrawiam !

------------

gwiazdologia.wordpress.com/
      • coco_angel Re: tranzyty odnosnie emigracji 25.08.11, 12:32
        dzieki acrux_79..wlasnie raz sa checi raz obawa hehe a faktycznie duzo mam kwadratur do ksiezyca..
        ale genralnie mnei gdzies ciagnie, no i ten aktywny jowisz i uran:) takie dazenie do zmian, posprawdzam to co mowisz:)
        • acrux_79 Re: tranzyty odnosnie emigracji 28.08.11, 00:45
          Ten adres pod spodem to Twój blog ? Jeśli o mnie chodzi, to "Czarna Magia" ;-)

-----------

A oto mój: gwiazdologia.wordpress.com/ ;-)
          • coco_angel Re: tranzyty odnosnie emigracji 28.08.11, 11:55
            tak moj:) oprocz tarota, astrologii mam wieloletnia pasje kosmetyczna:)
            • acrux_79 Re: tranzyty odnosnie emigracji 31.08.11, 12:26
              Co do Twojego blogu (ad hocem), to Madoxa nie trawię za wygląd, ale... jeśli chodzi o aranżację utworów elektronicznych to jest wysoka jakość jak "na Polskę". Przypatruję się temu, takim różnym personom jak Kalwi&Remi i reszta grajków i uważam, że muzycznie tam jest szansa, żeby coś fajnego (może jeszcze nie teraz) wydał.
              Może do tego czasu w końcu zdecyduje się na jakiś wiarygodny wygląd. Teraz jest poczwarką. Wiesz jak to z poczwarkami bywa, wiszą w brzydkich kokonach i obrzydzenie bierze, kiedy masz to coś dotkąć.
              No tak, można powiedzieć, że jestem very optymistic.

Pozdrawiam !

----------

gwiazdologia.wordpress.com/
              • coco_angel Re: tranzyty odnosnie emigracji 01.09.11, 09:07
                alez ładnie ujełas:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka