Dodaj do ulubionych

zachęcam was

08.11.10, 11:03
chociaż do krótkich dopisów pod wątkami typu: widzę to jak Zosia, myślę tak samo itp.
Często się zdarza, że czytając karty a potem interpretację kogoś z forum nie dopisujemy swojej opinii bo myślimy, że ktoś już to napisał i wystarczy, nie będę się powtarzać itd. To jest jednak błędne myślenie. Potwierdzenie słów poprzednika daje dodatkową pewność i "jakby statystycznie" widzimy która myśl przważa.
Wystarczą dwa słowa smile
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: zachęcam was 08.11.10, 11:08
      Masz rację, Misboaa, to bardzo wspierające słowa. Sama pamiętam, jak kiedyś Ines pochwaliła moją interpretację i jak sie wtedy wspaniale poczułam. Od tamtej pory po prostu uwierzyłam w siebie. W zasadzie był kiedyś taki zwyczaj. Nie wiem dlaczego jakos o tym teraz zapominamy...Ja ze swojej strony obiecuję takie dopiski.
      Msmile
    • ivana Re: zachęcam was 08.11.10, 11:16
      Zachecalam juz do tego wczesniej, w innym watku i rowniez popieram to o czym piszesz
      Ponizej fragment

#
      PROŚBA DO BIERNIE NAS CZYTAJĄCYCH
      ivana 01.11.10, 17:47 Odpowiedz
      Moi Drodzy,
      wiem, ze nasze forum czyta sporo inteligentnych aczkolwiek nie majacych odwagi pokazania wlasnych interpretacji osob. Uwazacie ze za malo wiecie aby aktywnie uczestniczyc w dyskusji ale to nieprawda. Kazda wypowiedz jest mile widziana. Symbolika kart moze nasuwac rozne skojarzenia wiec odwazcie sie tutaj zaistniec. Jakis czas temat pojawialy sie wypowiedzi osob ktorych teraz nie widze lub widze sporadycznie a czulam ze sa to bardzo wartosciowe osoby i tesknie za nimi. Brakuje mi Was wiec piszcie i pokazcie ze nie jestescie tylko wirtualnymi duchami( tak apropos dzisiejszego Świeta) wink
      Sciskam Was bardzo bardzo serdecznie i zapraszam do wspolnej wymiany wiedzy
      Iv( dla przyjaciol Bellucci)
    • zainteresowany1977 Re: 08.11.10, 11:35
      Widzę to jak rodzynka smile
      • lilka107 Re: 08.11.10, 13:10
        Macie rację, w tym jest sens smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka