07.12.10, 20:18
rozkład partnerski, ten co robiła 2.bieguny. Na mnie i na kolege, proszę o pomoc.
1. co on pokazuje na zewn - 2 denary - ze sie waha, cos rozwaza
2. co mysli - walet pucharow - ze nie zaszkodzi troche ze mna poflirtowac, nic zobowiazujacego
3. co ma w sercu - 7 denarow - hmm, karta braku inicjatywy..nie wiem
4. jak odbiera mnie podswiadomie - kochankowie - chce byc kochany lub znow, jakis wybor pomiedzy mna a inna
5. co ja pokazuje na zewn. - 4 puchary - ze nie jestem zainteresowana, a tak naprawde cos sie we mnie tli...
6. co ja mysle - 7 kijow - ze warto zawalczyc luz ,ze czekac mnie bedzie ciezka walka o niego
7. co mam w sercu - 6 denarow - tutaj nie wiem
8. jak odbieram podswiadomie - as kijow - seks, dzialanie ?
9. karta wspolna - krol pucharow - oboje chcemy przyjazni ? a moze tu wyszedl moj ex, bo znajomy, na ktorego stawiam karty, jest kolega exa wlasnie ;]
10, 11, 12 - na wspolna przyszlosc - 5 denarow + krolowa pucharow + koło fortuny - bedzie biednie jakos, czegos zabraknie ? jakis wartosci ? ta krolowa to moze jego partnerka ,a kolo ,ze cos sie wydarzy ?
kolo fortuny nigdy mi na nikogo nie wychodzilo. Na niego wychodzi mi wciaz...tez mnie to zastanawia...
Obserwuj wątek
    • 2bieguny Re: wklejam 07.12.10, 20:42
      szeltie napisała:

> rozkład partnerski, ten co robiła 2.bieguny. Na mnie i na kolege, proszę o pomo
      > c.
      > 1. co on pokazuje na zewn - 2 denary - ze sie waha, cos rozwaza
      raz okazuje Ci zainteresowanie a innym razem wcale nie
      > 2. co mysli - walet pucharow - ze nie zaszkodzi troche ze mna poflirtowac, nic
      > zobowiazujacego
      Mysli, ze zywi do ciebie sympatię, która moze i bedzie czyms wiecej, ale na razie nie jest
      > 3. co ma w sercu - 7 denarow - hmm, karta braku inicjatywy..nie wiem
      jakby nie chce sie wychylac, poczeka co Ty zrobisz
      > 4. jak odbiera mnie podswiadomie - kochankowie - chce byc kochany lub znow, jak
      > is wybor pomiedzy mna a inna
      Odbiera Cię, jako kobietę gotowa go pokochac?
      > 5. co ja pokazuje na zewn. - 4 puchary - ze nie jestem zainteresowana, a tak na
      > prawde cos sie we mnie tli...
      Jakbys mu pokazywała, ze w ostatecznosci mozesz byc nim zainteresowana, ale to w ostatecznosci, taki brak inicjatywy z Twojej strony
      > 6. co ja mysle - 7 kijow - ze warto zawalczyc luz ,ze czekac mnie bedzie ciezka
      > walka o niego chcesz sprobowac, ale nic nie robisz, zeby sie zblizyc do niego
      > 7. co mam w sercu - 6 denarow - tutaj nie wiemliczysz na cos, lub kogos, ze pomoze w nawiazaniu relacji blizszych, jakis zbieg okolicznosci, albo wspólni znajomi
      > 8. jak odbieram podswiadomie - as kijow - seks, dzialanie ?ciagnie Cie do niego i tyle na razie to fascynacja
      > 9. karta wspolna - krol pucharow - oboje chcemy przyjazni ? a moze tu wyszedl m
      > oj ex, bo znajomy, na ktorego stawiam karty, jest kolega exa wlasnie ;]oboje chcecie, a zadne nic nie robi w tym kierunku, oboje czekacie, on na Ciebie, a ty na innych
      > 10, 11, 12 - na wspolna przyszlosc - 5 denarow + krolowa pucharow + koło fortun
      natrudzisz się nad rozwojem tej relacji, pomartwisz, pocierpisz i trudno przewidziec czy cos Ci to da, karty nie mówią, czy przewalczysz i rozwiniesz tę relacje, czy tez nie, działanie jest po Twojej stronie, on się nie przemęczy, a tobie radziłabym zastanowic się, czy rzeczywiscie gra jest warta wysiłku, przemysl, czy zalezy Ci ba nim, czy wart jest twojego wysiłku, ja bym sobie go odpusciła przyznam szczerze, dla mnie za leniwy smile Pozdrawiam.
      > y - bedzie biednie jakos, czegos zabraknie ? jakis wartosci ? ta krolowa to moz
      > e jego partnerka ,a kolo ,ze cos sie wydarzy ?
      > kolo fortuny nigdy mi na nikogo nie wychodzilo. Na niego wychodzi mi wciaz...te
      > z mnie to zastanawia...
      • szeltie Re: wklejam 08.12.10, 12:18
        Dziekuje 2bieguny. Masz racje, w zasadzie nie robie duzo, on tez sie nie wychyla... Tez sie zastanawiam czasem, co go powstrzymuje... Ale przed chwila, rozlozylam karty na pytanie - czy zmieni sie sytuacja z jego strony tzn czy zacznie cos dzialac, odzywac sie do mnie ? I wyszlo
        krolowa kijow + cesarz + 2 puchary - karty ładne. Nie wiem czy ta krolowa to ja, tzn ze jesli ja bede dzialac, to wtedy to dalej pojdzie i on przejmie paleczke ? A moze to inna kobieta jest ? Co sadzicie ?
        • 2bieguny Re: wklejam 08.12.10, 18:51
          Dla mnie to wyglada, tak samo jak w rozkładzie, jak ty zadziałasz to on łaskawie odpowie, jak wyjdziesz z inicjatywa, to on nie bedzie na nie i tylko tyle, czy w przyszłosci się ozywi, trudno powiedziec, jak Ci zalezy, to zadziałaj smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka