karolinacym 18.07.08, 16:34 bedziemy kupowac zmywarke. maz zastanawia sie nad boshem,model jeszcze nie wybrany. jakie wy macie i na co zwracac uwage przy zakupie???????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama.macka Re: zmywarka bosh? 18.07.08, 18:13 mam boch sport line 60 tka. ja chcilam konieczie z wyświetlaczem do tego fajnie ja ma regulowane półki, 1/2 wsadu- choć ja nie używam bo myję co dwa dni. super też opóźnenie startu szczególnie jak ktoś ma drugą taryyfę. Generalnie moja zmywarka jest z 2000 roku i cały czas na chodzie- bez poblemu Odpowiedz Link
johana19 Re: zmywarka bosh? 18.07.08, 19:34 Mam Boscha pod zabudowę, 45 cm, model SRV 53MO3EU dokładnie taka (i chyba nawet od tego sprzedawcy kupowałam): www.allegro.pl/item396276161_zmywarka_bosch_srv_53m03eu_krakow_.html Baaardzo polecam. Odpowiedz Link
sagittarius_84 Re: zmywarka bosh? 21.07.08, 11:34 i ja mam taką od roku! nie zamieniłabym ją na żadną inną! Polecam Odpowiedz Link
marzeka1 Re: zmywarka bosh? 18.07.08, 21:08 Mam zmywarkę bosha od 4 miesięcy, jestem baaardzo zadowolona: to 45 cm w zabudowie (nie mam miejsca na więszą, jeśli masz, warto 60 cm.) Kupiłam wszystko w klasie A, zmywarka ma oprócz mycia wstępnego, 3 programy, któe mi całkowicie wystarczają:45 stopni (krótkie), garnkowy 65 i eco-55 stopni. Odpowiedz Link
kasiak37 Re: zmywarka bosh? 19.07.08, 00:02 ja mam AEG i jest super.60 cm,program normalny,intensywny,eko,30-minutowy i jeszcze jakis tam.Moge ustawic sobie godzine wlaczenia,np.nad ranem.Polecam. Odpowiedz Link
jag_2002 Re: zmywarka bosh? 21.07.08, 23:35 ja tez mam taka AEG, ale jestem niezadowolona, bosch bez bajerow, dosc stary mojej Mamy lepiej jednak zmywa Odpowiedz Link
jutka73 Re: zmywarka bosh? 19.07.08, 13:41 karolina, dziękuję za wątek. Właśnie jestem na etapie wybierania sprzętu do nowej kuchni. Też zdecydowałam się na bosha. W sklepie potwierdzili, że są najlepsze. Miłego zmywania. A może coś wiesz o lodówkach pod zabudowę? Odpowiedz Link
karolinacym Re: zmywarka bosh? 19.07.08, 16:52 zdecydowalismy sie na tego bosza co tu pani poleca na alegro. DZIEKI)))))))))))). a co do lodowki i kuchenki to bedzie wolnostojaca.tylko jeszcze meble nie zamowione ((((((((((. stolarzy dwoch prosimy o wycene i zastanawiamy sie nad black red white,ale podobno sa kiepskie!!!! Odpowiedz Link
beti76 Re: zmywarka bosh? 19.07.08, 22:27 na pewno najtańsze BRW są lipne strasznie. Niestety Odpowiedz Link
ancza7 Re: zmywarka bosh? 20.07.08, 06:48 Mam zmywarkę Boscha od 4 lat i jest super! Cichutka, myje znakomicie. Co mogę zasugerować, to wybieraj taką, która ma mało programów. Ja i tak najczęściej używam Eco 55st, czasem płukanie. A im więcej bajerów - tym droższa Odpowiedz Link
madzior2711 Re:ja mam siemensa ale to to samo 21.07.08, 13:19 45cm do zabudowy panel z przyciskami schowany co sie sprawdza jak sie ma dziecko bo dziecko ciagle nie naciska(mały ciekawski)mam 4 programy +1/2 wsadu(jeszcze nie uzylam chociaz uperalam sie przy zakupie zeby bylo a przy 2 doroslych i dziecku zawsze uzbiera sie cala zmywarka)oraz opozniony star(tez nie uzywam) 45 stop(ok 30min tylko do swiezo zabrudzonych bo inaczej niedomywa),50(150 min),65(ok135 min) oraz namaczanie(20min)tylko ze najlepiej myje w tych wyzszych temperaturach(a "chodzi" codziennie)zwroc uwage zeby miala skladane widelki najlepiej na obu poziomach(przydaje sie jak masz wiecej do umycia garnkow niz talerzy)szczegolnie jak to bedzie 45cm i automatyczny dobor wody, wyswietlacz tez fajna rzecz.niestety moja zmywarka odrazu miala usterke drzwiczek i dodzwonic sie do serwisu(to ten sam co boch)masakra ciagle zajete nikt nie odbiera probowalam ponad tydzien po kilka razy dziennie w koncu w saturnie gdzie kupilismy zmywarke podali mi faks(nie jest podany w karcie gwarancyjnej:/) i dopiero byl odzew. Odpowiedz Link