ivana
23.12.10, 19:23
Znalazlam w mojej ksiazce rozklad o tytule "Wizerunek partnera marzen" i postanowilam go wyprobowac.
1.Moje wyobrazenia o partnerze- 8 denarow- hmm karty chyba chce zebym odczytala te karte odwrotnie a wiec wiem na pewno ze nie chce pracoholika..
2.W jakich okolicznosciach spotkam partnera swoich marzen?-paź mieczy- spotkam go na uczelni..
3.Co pomoze w nawiazaniu z nim kontaktu-3 denary- hmmm pomoze wspolne miejsce pracy, jakas zaleznosc zawodowa..czyli to moze byc ktos pracujacy na uczelni
4.Dlaczego partner sie mna zainteresuje- 7 denarow- bo bedzie mial akurat przerwe, jakas luke miedzy zajeciami i bedzie chcial ja wypelnic pracujac w bibliotece, a moze on juz czeka na odpowiedni moment?
5. Jak powinnam sie zachowac w danej sytuacji- Sprawiedliwosc- zwracac sie do niego tak samo jak on do mnie..
6.Czy moge liczyc na staly z nim zwiazek?- 9 buław-lęk przed stalym zwiazkiem, wywolany osobami trzecimi w tej relacji lub konfliktami i zazdroscia
7.Co czeka mnie w tym zwiazku?- krol bulaw- no tak, czeka mnie ognisty pan z temperamentem nie bojacy sie przeszkod
8. Czy bedzie to zwiazek harmonijny i staly?- Mag- to karta dążen. Realizacja tych dazen wymaga sily woli i charakteryzuje ludzi ktorzy realizuja swoje plany w sposob konsekwentny i rozwazny a wiec to jaki bedzie ten zwiazek bedzie zalezalo tylko od nas.