Dodaj do ulubionych

Wizerunek partnera marzen

23.12.10, 19:23
Znalazlam w mojej ksiazce rozklad o tytule "Wizerunek partnera marzen" i postanowilam go wyprobowac.

1.Moje wyobrazenia o partnerze- 8 denarow- hmm karty chyba chce zebym odczytala te karte odwrotnie a wiec wiem na pewno ze nie chce pracoholika..

2.W jakich okolicznosciach spotkam partnera swoich marzen?-paź mieczy- spotkam go na uczelni..

3.Co pomoze w nawiazaniu z nim kontaktu-3 denary
- hmmm pomoze wspolne miejsce pracy, jakas zaleznosc zawodowa..czyli to moze byc ktos pracujacy na uczelni

4.Dlaczego partner sie mna zainteresuje- 7 denarow
- bo bedzie mial akurat przerwe, jakas luke miedzy zajeciami i bedzie chcial ja wypelnic pracujac w bibliotece, a moze on juz czeka na odpowiedni moment?

5. Jak powinnam sie zachowac w danej sytuacji- Sprawiedliwosc
- zwracac sie do niego tak samo jak on do mnie..

6.Czy moge liczyc na staly z nim zwiazek?- 9 buław-lęk przed stalym zwiazkiem, wywolany osobami trzecimi w tej relacji lub konfliktami i zazdroscia

7.Co czeka mnie w tym zwiazku?- krol bulaw- no tak, czeka mnie ognisty pan z temperamentem nie bojacy sie przeszkod

8. Czy bedzie to zwiazek harmonijny i staly?- Mag- to karta dążen. Realizacja tych dazen wymaga sily woli i charakteryzuje ludzi ktorzy realizuja swoje plany w sposob konsekwentny i rozwazny a wiec to jaki bedzie ten zwiazek bedzie zalezalo tylko od nas.

Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Wizerunek partnera marzen 23.12.10, 19:50
      czesto zdarza sie ze Tarot mowi nam to co chce , sam opowiada nie koniecznie scisle w zwiazku z pytaniem, bo ja to widze tak:
      1.Moje wyobrazenia o partnerze- 8 denarowmoze nie pracoholik ale ktos kto jest w trakcie nauki, młody wink
      2.W jakich okolicznosciach spotkam partnera swoich marzen?-paź mieczy moze to byc czysty przypadek, zbieg okolicznosci gdyz paz mieczy to karta komunikacyjna bardzo i taka podszyta wiatrem.

3.Co pomoze w nawiazaniu z nim kontaktu-3 denar jakis egzamin, chce sprawdzenia czegos , albo sprawdzenia siebie, swoich mozliwosci, umiejetnosci , moze ktos bedzie po egzanminie lub tuz przed

4.Dlaczego partner sie mna zainteresuje- 7 denarow- bedzie czekal na wyniki (moze wyniki egzaminu )

5. Jak powinnam sie zachowac w danej sytuacji- Sprawiedliwosc- bez emocji, natralnie, fachowo, sprawiedliwie wrecz, nie badz zbyt surowa ale i nie zbyt wylewna

6.Czy moge liczyc na staly z nim zwiazek?- 9 buław dla mnie to karta obserwacji gdy nie jestesmy pewni..wiec raczej nie..moze to Ty bedziesz sie wahac

7.Co czeka mnie w tym zwiazku?- krol bulaw no na pewno pan bedzie tu dominowal, wiekszosc po jego mysli, moze jakis przyjezdny

8. Czy bedzie to zwiazek harmonijny i staly?- Mag- trudno mi tu powiedziec ale chyba to karta udawania i umiejestnosci prekonania .. hhmmm chyba niestey jakis romans.
      Ivanko a Ty bylabys w stanie rozstac sie z mezem gdyby ten pan na to nalegal?
      Bo tutaj ta spr awiedliwosc i ten mag to jakby jakies warunki i tenn krol kiji taki mocno na jego zasadach
      • ivana Re: Wizerunek partnera marzen 23.12.10, 19:58
        Asienko nie wiem jak zachowalabym sie w takiej sytuacji gdyby pan nalegal na to abym odeszla od meza...musialabym byc bardzo pewna jego i swoich uczuc aby uczynic taki krok, gdyby byl chociaz cien niepewnosci nie zaryzykowlabym malzenstwa.
    • ma_ewa01 Re: Wizerunek partnera marzen 24.12.10, 10:46
      Bellusiu, mnie podobnie jakAsi ta Spr się skojarzyła z konieczności,ą załatwienia spraw w małżeństwie, mag, potem 7 monet, 9 buław, te karty mówią o czekaniu na wyklarowanie sytuacji. Być może będzie warto, król buław, to mocny gość w te klocki...
      Buziaczki
      Msmile
      • ivana Re: Wizerunek partnera marzen 24.12.10, 11:15
        No tak, moze powinnam zadac pytanie o wymarzonego mezczyzne, czy w ogole sie pojawi, gdy bede mezatka? Na razie nie mysle o rozwodzie bo nie wierze ze moglabym zaufac do konca innemu mezczyznie. Nie stac mnie na rozwod. I kolo sie zamyka.
    • nielaik Re: Wizerunek partnera marzen 24.12.10, 16:30
      ivana napisała:

> Znalazlam w mojej ksiazce rozklad o tytule "Wizerunek partnera marzen" i postan
      > owilam go wyprobowac.
      >
      > 1.Moje wyobrazenia o partnerze- 8 denarow- hmm karty chyba chce zebym od
      > czytala te karte odwrotnie a wiec wiem na pewno ze nie chce pracoholika..
      Jest na czym oko zawiesić, to osoba, która potrafi sobie sama radzić, ma pasję dzięki której będzie to dla ciebie ktoś interesujący. W grę nie wchodzą tylko romantyczne kolacje, ale także coś dzięki czemu związek będzie ciekawy. Każdy dzień z tą osobą wnosi coś nowego, wzajemnie możecie się inspirować w działaniach.

> 2.W jakich okolicznosciach spotkam partnera swoich marzen?-paź mieczy- s
      > potkam go na uczelni..
      >
      Paź mieczy, potrafi wprowadzić małe zamieszanie. Coś może próbować załatwić, z czymś się nie zgadzać. Może będziesz się przysłuchiwać jakiejś wymianie zdań, panel dyskusyjny?

> 3.Co pomoze w nawiazaniu z nim kontaktu-3 denary
      - hmmm pomoze wspolne miejs
      > ce pracy, jakas zaleznosc zawodowa..czyli to moze byc ktos pracujacy na uczelni
      >
      Przyszedł mi do głowy taki pomysł, stań obok faceta, który ci się podoba i podziwiaj tę samą rzeźbę, nawet jeżeli uważasz, że nie jest warta zaintereswowania. Delikatnie zagraj też dowcipem, to może zwróci uwagę na ciebie. Wyeksponuj kobiecoś, ale nie przesadzaj. Pokaż się jako ktoś wesoły, a zarazem konkretny. Nie z toba te numery.

> 4.Dlaczego partner sie mna zainteresuje- 7 denarow
      - bo bedzie mial akurat p
      > rzerwe, jakas luke miedzy zajeciami i bedzie chcial ja wypelnic pracujac w bibl
      > iotece, a moze on juz czeka na odpowiedni moment?
      >
      Nie wiem.

> 5. Jak powinnam sie zachowac w danej sytuacji- Sprawiedliwosc
      - zwracac sie
      > do niego tak samo jak on do mnie..
      Adewanie do sytuacji, nie przesadzać ani z trzepotaniem rzęsami, ani z powagą. Znaleźć coś pomiędzy.

> 6.Czy moge liczyc na staly z nim zwiazek?- 9 buław-lęk przed stalym zwia
      > zkiem, wywolany osobami trzecimi w tej relacji lub konfliktami i zazdroscia
      Zawieszenie. Ja to odbieram w ten sposób. Może i by coś z tego wyszło, ale coś stoi na przeszkodzie, nie wiadomo co dalej zrobić, jak ma to wygladać.

> 7.Co czeka mnie w tym zwiazku?- krol bulaw- no tak, czeka mnie ognisty p
      > an z temperamentem nie bojacy sie przeszkod
      Pan ma w sobie mnóstwo inicjatywy, jest kimś kto będzie proponować pewne działania, roziwązania problemów. Nie wiem czy nie narzucać.

> 8. Czy bedzie to zwiazek harmonijny i staly?- Mag- to karta dążen. Reali
      > zacja tych dazen wymaga sily woli i charakteryzuje ludzi ktorzy realizuja swoj
      > e plany w sposob konsekwentny i rozwazny a wiec to jaki bedzie ten zwiazek bedz
      > ie zalezalo tylko od nas.
      Mag musi się chyba trochę natrudzić aby wyczarować to co chce.
      • ivana Re: Wizerunek partnera marzen 24.12.10, 17:38
        Nielaiku czy te wnioski o 8 denarow wysnulas z wlasnego doswiadczenia czy tez z ksiazki? Duzo nowej wiedzy wniosly Twoje sugestie dotyczace tej karty. Dotad tak na nia nie patrzylam
        • nielaik Re: Wizerunek partnera marzen 25.12.10, 05:41
          Wnisoki dotyczące wygladu wyciągnełam na podstawie wyciągania kart na opis fizyczny osób. 8 denarowe wyglądają jak z żurnala, nie mam pojęcia jednak jak się ta karta prezentuje w negatywnie. Praca, którą ktoś lubi, spędza przy niej cały dzień, może robić to w kółko i jeszcze ma niedosyt...tak spobie pomyślałam gdy patrzę na wystawione denary, które można podziwiać, dodatkowo mężycznę rzeźbienie denarów całkowcie pochłania, tak jakby liczyło się tylko to co robi, jest głuchy na świat zewnętrzny, sklejam teraz samochody i nic innego nie chce robić, a do tego czerpie z tego przyjemność. Patrząc na twarz nie wygląda na niezadowolonego.
          • ivana Re: Wizerunek partnera marzen 25.12.10, 10:02
            Czyli niekoniecznie pracoholik a np. pasjonatwink Moze tez "zlota rączka" bo na mojej karcie 8 denarow przedstawia czlowieka ktory robi bardzo rozne rzeczy. Karta sklada sie z kilku obrazkow przedstawiajacych rozne codzienne czynnosciwink Taki męzczyzna to dla mnie novumwink
            Zastanawiajaca jest zbieżnosc 7 denarow z Twoja karta Odpoczynku...To bardzo ciekawe.
            • 2bieguny Re: Wizerunek partnera marzen 25.12.10, 11:55
              ivano, pogubiłam się sad jestes wolna i szukasz partnera marzen, czy jestes mężatka i mąż nie jest tym z marzeń i wygladasz kogoś innego?
              • ivana Re: Wizerunek partnera marzen 25.12.10, 12:36
                2bieguny jestem mezatka ale nie do konca spelniona i chcialam dowiedziec sie czy nie rezygnujac z malzenstwa jest szansa ze spotka mnie milosc przez Mwink
                2bieguny jak bedziesz czesciej sie gubic to pytaj, jestem do Twojej dyspozycjiwink
                • 2bieguny Re: Wizerunek partnera marzen 25.12.10, 14:03
                  A Ty jesteś w stanie mi powiedziec/napisać co to jest miłośc przez M bo przynaję, ze w tym tez sie pogubiłam uncertain
                  • ivana Re: Wizerunek partnera marzen 25.12.10, 14:12
                    Milosc przez duze M to milosc bezwarunkowa. Nie kochamy za cos tylko kochamy mimo wszystkowink
                    • asia.33 Re: Wizerunek partnera marzen 25.12.10, 14:30
                      przepraszam ze sie wtrace wsłowo..milosc bezwarunkowa istnieje ale wobec dzieci..cokolwiek zrobia i tak je kochamy...a w zwiazku partnnerskim nie ma takiego czegos..nie mozemyy liczyc ze nawet jesli zrobimy cos wbrew naszemu partnerowi /lub on wbrew nam to ta miosc przetrwa. Tutaj w zw parterskim trzyma nas nie wiezi krwi czy obowiazki a pragnienie bycia z kims takie nieprzymuszone.
                      Ivankko masz trudna sytuacje..utrudniona bo nawet jesli znajdzie sie Pan to ciezko jemu bedzie sie pogodzic z mysa ze on jest ten na boku a nie ten najwazniejszy...i na takie decyzje potrzeba czasu...a na dluzsza mete nikt nie che byc ten nr 2 ... bo swieta , sylwester z mezem a on??? To sa chwile gdy chemy byc z kims kogo sie kocha ..tu moze byc ciezko...chyba ze ktos kto jest w podobnej sytuacji zyciowej ..Pan ktory ma rodzine i tzw "biale malzenstwo" sad
                      • ivana Re: Wizerunek partnera marzen 25.12.10, 14:36
                        Asienko gdyby to byla prosta sytuacja pewnie nie stawialabym na nia kart ale zycie jest czasami bardzo zaskakujace. Zdaje sobie sprawe ze idealizuje, tutaj wychodzi moja romantyczna natura ale Cuda sie przeciez zdarzaja. Ja w nie wierze, naprawde..
                        Bellucci
    • coill Re: Wizerunek partnera marzen 25.12.10, 14:36

> 1.Moje wyobrazenia o partnerze- 8 denarow-
      rutyny chyba tez nie chcesz ale moze karty mowia o "stałosci" lub o parrtnerze kt. pracuje - dla ciebie/o ciebie, stara sie by zdobyc, wykuć sobie droge do szczescia, pisze duzo smsków itp
      >
      > 2.W jakich okolicznosciach spotkam partnera swoich marzen?-paź mieczy- s
      > potkam go na uczelni..
      albo jakas poczta, czy miejsce gdzie sie duzo gada lub czyta(biblkioteka)

>
      > 3.Co pomoze w nawiazaniu z nim kontaktu-3 denary
      - hmmm pomoze wspolne miejs
      > ce pracy, jakas zaleznosc zawodowa..czyli to moze byc ktos pracujacy na uczelni
      >
      no moze byc pracca, albo wposlne zainteresowanie jakies, jakies takie hobby.

> 4.Dlaczego partner sie mna zainteresuje- 7 denarow
      - bo bedzie mial akurat p
      > rzerwe, jakas luke miedzy zajeciami i bedzie chcial ja wypelnic pracujac w bibl
      > iotece, a moze on juz czeka na odpowiedni moment?
      >
      moze...bo bedzie miał na co popatrzec?smile
      > 5. Jak powinnam sie zachowac w danej sytuacji- Sprawiedliwosc
      - zwracac sie
      > do niego tak samo jak on do mnie..
      >
      >
      taakk.. no i dosc na dystans,oficjalnie.
      6.Czy moge liczyc na staly z nim zwiazek?- 9 buław
      -lęk przed stalym zwia
      > zkiem, wywolany osobami trzecimi w tej relacji lub konfliktami i zazdroscia
      >
      >
      nie wiembig_grin mam ostatnio problemy z ta kartasmile
      7.Co czeka mnie w tym zwiazku?- krol bulaw
      - no tak, czeka mnie ognisty p
      > an z temperamentem nie bojacy sie przeszkod
      >
      > 8. Czy bedzie to zwiazek harmonijny i staly?- Mag- to karta dążen. Reali
      > zacja tych dazen wymaga sily woli i charakteryzuje ludzi ktorzy realizuja swoj
      > e plany w sposob konsekwentny i rozwazny a wiec to jaki bedzie ten zwiazek bedz
      > ie zalezalo tylko od nas.
      >
      • ivana Re: Wizerunek partnera marzen 25.12.10, 15:01
        > rutyny chyba tez nie chcesz ale moze karty mowia o "stałosci" lub o parrtnerze
        > kt. pracuje - dla ciebie/o ciebie, stara sie by zdobyc, wykuć sobie droge do sz
        > czescia, pisze duzo smsków itp

Tutaj trafilas w 10. chce partnera ktory bedzie bardzo starac sie o mnie i bedzie to staranie stale...

> 2.W jakich okolicznosciach spotkam partnera swoich marzen?-paź mieczy[
        > /u]- s
        > > potkam go na uczelni..
        > albo jakas poczta, czy miejsce gdzie sie duzo gada lub czyta(biblkioteka)

Jesli to biblioteka to znaczyloby to ze spotkam go w pracywink

> > 4.Dlaczego partner sie mna zainteresuje- 7 denarow
        - bo bedzie mial ak
        > urat p
        > > rzerwe, jakas luke miedzy zajeciami i bedzie chcial ja wypelnic pracujac
        > w bibl
        > > iotece, a moze on juz czeka na odpowiedni moment?
        > > [u]
        > moze...bo bedzie miał na co popatrzec?smile

a to ciekawe spostrzezenie...podobno mezczyzni to wzrokowcywink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka