Dodaj do ulubionych

zagadka :)

07.01.11, 18:11
zagadką byla pewna uciążliwosc , ktora mnie dzisiaj dotknęla w pracy w godz od 10 do 15 ...ciekawa jestem jakie Wam karty wyjdasmile
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: zagadka :) 07.01.11, 18:15
      5 kijów
      Pisałaś że opiekujesz sie dzieckiem? Sąsiedzi sie naprzykrzali, telefony dzwoniły, sąsiedzi stukali w ściany, rury albo biegali i słychać było, kłócili sie. W kolejce pokłóciłąś sie z kims albo byłaś świadkiem kłótni.
      ufff... tyle na szybko smile
      • asia.33 Re: zagadka :) 07.01.11, 18:24
        no nie wink juz po zagadce w sumie ...sasiedzi stukali w siciany ..ale dokladnie zapoytaj (lub ktos inny) to nie bylo zwykle stukanie ..ciekawe jak to karty inaczej pokaza jak zapytacie o to co dokldnie robili sasiedzi wink
        • krolowa.mieczy Re: zagadka :) 07.01.11, 18:36
          wink jak 5 kijów to wiadomo, ze natłok ludziów co kręcą sie tam i z powrotem smile
          jaki to był rodzaj stukania sąsiadów - cesarzowa
          seks? big_grin
          • asia.33 Re: zagadka :) 07.01.11, 18:40
            oj w tych godzinach i tak dliugo to by dopiero bylo haha
            moze zle zadalam pytanie
            to bylo styuknie w siany za pomoca 2 wiertarek i jednego kilofa jednoczesnie - skuwanie plytek chyba ..cesarzowa to podejrzewam łazienka (kosmetyki, woda) bo watpie by skuwali sypialnie ..trwa to od poniedzialku codzinnie non stop
            • asia.33 Re: zagadka :) 07.01.11, 18:40
              siwetnie krolowo,mieczy big_grin
              • nielaik Re: zagadka :) 07.01.11, 18:54
                Trzy karty same mi się wyciągneły, po zagadce a ja nie wiem jak dopasować te karty do historii.
                Odwrócona 3 kielichów
                Mag
                Odwrócny As Mieczy
                • asia.33 Re: zagadka :) 07.01.11, 18:58
                  no wiadomo as mieczy odwrocony -skuwali widac ostrym narzedziem ( az 3-ema
                  odw 3puch nie mozna bylo se bawic mawet rozmwiac
                  mag - nie wiem
              • krolowa.mieczy Re: zagadka :) 07.01.11, 19:43
                Cesarzowa i łazienka? No pasuje, ale bym nie wpadła ze to remont!
                • magdalena.1230 Re: zagadka :) 07.01.11, 20:47
                  a mi wyszły takie karty 3monety -praca nad remontem
                  10 mieczy i ksieżyc
                  Ksiezyc - za ścianą niby wiadmo co sie dzieje ale nie jesteśmy tam więc ten ksiezyc to ta ściana , która skrywa tajemnice.
                  10 mieczy męcząca sytuacja napewno bo to 10 mieczy
                  smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka