asia.33 07.01.11, 18:11 zagadką byla pewna uciążliwosc , ktora mnie dzisiaj dotknęla w pracy w godz od 10 do 15 ...ciekawa jestem jakie Wam karty wyjda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: zagadka :) 07.01.11, 18:15 5 kijów Pisałaś że opiekujesz sie dzieckiem? Sąsiedzi sie naprzykrzali, telefony dzwoniły, sąsiedzi stukali w ściany, rury albo biegali i słychać było, kłócili sie. W kolejce pokłóciłąś sie z kims albo byłaś świadkiem kłótni. ufff... tyle na szybko Odpowiedz Link
asia.33 Re: zagadka :) 07.01.11, 18:24 no nie juz po zagadce w sumie ...sasiedzi stukali w siciany ..ale dokladnie zapoytaj (lub ktos inny) to nie bylo zwykle stukanie ..ciekawe jak to karty inaczej pokaza jak zapytacie o to co dokldnie robili sasiedzi Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: zagadka :) 07.01.11, 18:36 jak 5 kijów to wiadomo, ze natłok ludziów co kręcą sie tam i z powrotem jaki to był rodzaj stukania sąsiadów - cesarzowa seks? Odpowiedz Link
asia.33 Re: zagadka :) 07.01.11, 18:40 oj w tych godzinach i tak dliugo to by dopiero bylo haha moze zle zadalam pytanie to bylo styuknie w siany za pomoca 2 wiertarek i jednego kilofa jednoczesnie - skuwanie plytek chyba ..cesarzowa to podejrzewam łazienka (kosmetyki, woda) bo watpie by skuwali sypialnie ..trwa to od poniedzialku codzinnie non stop Odpowiedz Link
nielaik Re: zagadka :) 07.01.11, 18:54 Trzy karty same mi się wyciągneły, po zagadce a ja nie wiem jak dopasować te karty do historii. Odwrócona 3 kielichów Mag Odwrócny As Mieczy Odpowiedz Link
asia.33 Re: zagadka :) 07.01.11, 18:58 no wiadomo as mieczy odwrocony -skuwali widac ostrym narzedziem ( az 3-ema odw 3puch nie mozna bylo se bawic mawet rozmwiac mag - nie wiem Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: zagadka :) 07.01.11, 19:43 Cesarzowa i łazienka? No pasuje, ale bym nie wpadła ze to remont! Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: zagadka :) 07.01.11, 20:47 a mi wyszły takie karty 3monety -praca nad remontem 10 mieczy i ksieżyc Ksiezyc - za ścianą niby wiadmo co sie dzieje ale nie jesteśmy tam więc ten ksiezyc to ta ściana , która skrywa tajemnice. 10 mieczy męcząca sytuacja napewno bo to 10 mieczy Odpowiedz Link