mija799 18.01.11, 12:53 Witam. Co Panie /lub Panowie/ sądzą o książce pt. Miłość i prawo przyciągania. Jak przyciągnąć idealne związki - E. i J. Hicks? Jestem ciekawa opinii. Może nie do końca w temacie, ale... Ktoś może czytał?Pozdrawiam całą Szkółkę Tarota. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czu-jka Re: Pytanie 18.01.11, 18:45 Nie czytałam tej książki, ale czytałam inną o tej tematyce - Przyciągnij Miłość Agnieszki Przybysz. Jedyne co z niej zapamiętałam- to, że wiele zależy od naszego myslenia, przyciągamy bowiem sytuacje i oczywiście ewentualny brak partnera. Podobno nieprawdą jest, że przeciwieństwa się przyciągają. Przyciągamy podobnych partnerów do siebie i gdy coś nas bardzo denerwuje w kimś to być może sami posiadamy taką cechę, ale nie uświadamiamy sobie tego. Odpowiedz Link
mija799 Re: Pytanie 18.01.11, 19:17 Jestem co prawda po słowie wstępnym tej książki, ale już na "dzień dobry" ogarnia mnie lekkie zdzwienie, że autorzy mają aż tak wielką wiarę w siłę sprawczą naszych myśli... No nic, zobaczymy, co dalej. Myslałam, ze może ktoś czytał i zastosował ooo, bo nie chodzi w tej książce tylko o miłosc, ale ogólnie o stosunki międzyludzkie i o to, jak osiągnac szczęście. Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 18.01.11, 19:00 Nie czytałem ale kierując się tytułem przejdę do meritum ), sądzę że gdy jest należyte przyciąganie to może być i miłość ) Odpowiedz Link
czu-jka Re: 18.01.11, 19:06 No właśnie sęk w tym, by przyciągnąć odpowiednią osobę do tego przyciągania. Odpowiedz Link